Champions League

Manchester City prinde in extremis un loc in optimi

Campioana Angliei Manchester City a salvat pe ultima suta de metri un parcurs european ce incepuse dezastruos.

Fara nicio victorie dupa primele patru meciuri din faza grupele, Manchester City s-a redresat in urma succesului cu Bayern Munchen dublat acum in ultima etapa de victoria obtinuta pe terenul Romei, scor 2-0.

“Cetatenii” mergeau in optimi chiar si la meci egal cu Roma, in conditiile in care CSKA Moscova nu invingea la Munchen pe Bayern, insa oamenii lui Manuel Pellegrini au mers la sigur pe propria mana.

Dupa o prima repriza echilibrata, Manchester City a dominat inceputul reprizei secunde si a concretizat superioritatea din teren prin golul fabulos reusit de Samir Nasri in minutul 59.

Roma a replicat taios si a ratat doua bune ocazii de a egala mai intai prin Lijajc in minutul 65, sut peste poarta din interiorul careului, si mai apoi la bara lui Manolas din minutul 70.

Zabaleta avea sa inchida tabela cu cinci minute inaintea finalului din pasa lui Jovetic punand astfel capat sperantelor echipei gazda.

In cealalta partida a grupei, Bayern Munchen s-a impus fara probleme pe propriul teren in fata rusilor de la CSKA Moscova, cu 2-0, prin golurile lui Muller din penalty si Rode pe finalul intalnirii.

Bayern si Manchester City merg in optimile Ligii Campionilor, in timp ce AS Roma continua in Europa League.



Manchester City prinde in extremis un loc in optimi