Champions League

Ludogoret incepe sa muste tarana in Liga Campionilor. Gafa a lui Moti

Bulgarii de la Ludogoret au jucat, marti seara, intr-un film pe care l-am vazut de nenumarate ori la echipele romanesti. Formatia care a facut un bine Stelei si a eliminat-o din Champions League a facut un meci "mare", "eroic", dar pierdut in fata lui Liverpool cu 2-1. Moti a gafat la primul gol al lui Liverpool, iar Hamza a dat pasa de egalare pentru bulgarii care aveau sa piarda "dramatic" in minutul 90.

Echipa de la sud de Dunare a practicat un fotbal extrem de riguros, fara a lasa nimic la voia intamplarii, un fotbal bazat pe defensiva si asteptare a rezultatului de egalitate.

Si Ludogoret a fost aproape de a obtine un punct pe terenul cormoranilor, insa in prelungiri a existat acel moment care de atatea ori face diferenta la nivel inalt intre echipele mari si cele mici, picate in competitii de o anvergura mult peste capul lor.

Luand cronologic faptele, Ludogoret a ratat prima mare sansa de gol in minutul 72, cand Marcelinho l-a deschis in careul advers pe Bezjak si slovenul a sutat in stalpul portii lui Mignolet.

Liverpool a replicat imediat prin lovitura de cap a lui Henderson pe langa poarta, pentru ca in minutul 82 gazdele sa inscrie prin Balotelli. Primul gol al italianului in tricoul lui Liverpool a venit la o faza in care Cosmin Moti a gafat in propriul careu ratand preluarea in fata puternicului “Super Mario”.

Moti i-a trimis o pasa de gol lui Balotelli, care nu a ratat cand s-a trezit cu mingea in picior in fata portii. Iata ca marele "portar" al lui Ludogoret nu si-a facut treaba atunci cand a revenit pe postul care l-a consacrat.

Dupa opt minute Ludogoret dadea lovitura pe contraatac si restabilea egalitatea prin Dani Abalo, cu o pasa de la celebrul Hamza, insa bucuria bulgarilor a durat fix doua minute.

Portarul Borjan si-a pierdut capul in propriul careu la o pasa inapoi pe care trebuia sa o degajeze in cealalta jumatate si a faultat provocand un penalty.

Steven Gerrard nu avea cum sa rateze de la punctul cu var si Liverpool pune mana pe toate punctele la revenirea in Champions League.



Ludogoret incepe sa muste tarana in Liga Campionilor. Gafa a lui Moti