Champions League

Liverpool: Ii vom respecta pe cei de la Ludogoret la fel ca si pe Real Madrid

Liverpool revine in grupele Ligii Campionilor dupa o absenta de cinci ani si o intalneste pe outsidera si debutanta Ludogoret.

Liverpool intalneste prima echipa din Bulgaria dupa sezonul 2005/2006, cand a invins-o in deplasare de TSKA Sofia (3-1), pentru ca apoi a piarda cu 1-0 pe Anfield. Din acea echipa, doar capitanul Steven Gerard mai activeaza la Liverpool.

Englezii au incheiat sezonul trecut de campionat pe locul al doilea, ceea ce le-a asigurat prezenta directa in grupele Ligii Campionilor, dupa cinci ani de pauza. Palmaresul lui Liverpool contra echipelor din Bulgaria este de 6 victorii, nici un egal si doua infrangeri.

Antrenorul lui Liverpool, Brendan Rodgers, a declarat inainte de meci ca "ii vom respecta la fel ca si pe Real Madrid. Au o echipa care ataca si fac acest lucru bine".

De cealalta parte, campionii Bulgariei se afla in premiera in grupe, dupa ce au ratat prezenta in anii 2012 si 2013. De asemenea, ei fac prima calatorie din istorie in Anglia. Ei au jucat doar un amical la Liverpool, dar contra lui Everton, incheiat 1-1 in august 2012.

Antrenorul lui Ludogoret, Georgi Dermendzhiev, are cam aceeasi strategie ca si Steaua sezonul trecut: sa ia niste puncte. "Vom lua niste puncte in aceasta grupa, dar nu stiu cand si in ce meci", a declarat acesta.



Liverpool: Ii vom respecta pe cei de la Ludogoret la fel ca si pe Real Madrid