Champions League

LIVE Juventus - Real Madrid (21:45). Prima semifinala a Champions League

Juventus Torino si Real Madrid deschid marti seara balul semifinalelor Champions League cu o confruntare clasica pentru fotbalul european. Meciul este LIVE TEXT pe Onlinesport.ro

Revenita in careul de asi dupa o pauza de 12 ani, Juventus este infometata de recastigarea gloriei europene, in timp ce Real se lupta cu blestemul campioanelor si incearca sa schimbe statistica.

Nicio detinatoare a UEFA Champions League nu a reusit sa-si apere trofeul in sezonul urmator castigarii competitiei, iar Real se afla la doar doua meciuri de o noua finala.

Perspectiva unui El Clasico in finala de la Berlin reprezinta o motivatie in plus pentru jucatorii lui Carlo Ancelotti, insa Juventus mizeaza pe organizarea defensiva si geniul lui Andrea Pirlo in linia de mijloc.

Pirlo, un jucator care a castigat deja Champions League alaturi de Carlo Ancelotti, cand cei doi aparau culorile lui AC Milan.

Pentru Ancelotti lucrurile sunt cat se poate de simple inaintea dublei cu Juve, echipa pe care a pregatit-o in trecut: “Daca ai curaj castigi, daca iti e teama vei pierde”.

Real Madrid a castigat opt din ultimele noua meciuri, iar cealalta partida a fost o remiza. Pentru al cincilea an consecutiv in semifinale, madrilenii au trecut o singura data in finala, pe care au si castigat-o in 2014 cu Atletico Madrid.

Moralul celor de la Juventus este extrem de ridicat, Batrana Doamna asigurandu-si in weekend un nou titlu in Serie A, iar ultima semifinala jucata de torinezi, in 2003, a coincis cu eliminarea celor de la Real Madrid si calificarea in finala pierduta apoi pe Old Trafford in fata lui AC Milan.

Echipele probabile pentru meciul de marti seara

Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Marchisio, Pirlo, Vidal; Pereyra; Morata, Tevez.

Real Madrid: Casillas; Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo; James, Kroos, Ramos, Isco; Bale, Ronaldo.

De la Juventus lipsesc Pogba, Asamoah, Romulo, Marrone si Caceres, in timp ce Real nu poate miza pe Benzema si Modric.

Englezul Martin Atkinson va oficia la centru, acesta fiind ajutat la cele doua tuse de Michael Mullarkey si Stephen Child.



LIVE Juventus - Real Madrid (21:45). Prima semifinala a Champions League