Champions League

Lionel Messi, cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor

La doar cateva zile dupa ce dobora recordul de goluri in Primera Division, detronandu-l pe Telmo Zarra, argentinianul Lionel Messi scrie o noua pagina de istorie si in Liga Campionilor.

Messi a marcat pentru 2-0 in minutul 37 al meciului disputat de FC Barcelona in deplasare cu APOEL Nicosia si a ajuns la 72 de reusite in Liga Campionilor.

Pana la final argentinianul a mai punctat de doua ori reusind hattrick-ul, astfel ca Messi a incheiat meciul cu 74 de goluri in Liga Campionilor si sapte pana acum in acest sezon.

Inaintea acestei partide Messi impartea prima pozitie cu spaniolul Raul Gonzalez, fostul atacant de la Real Madrid, insa de acum a devenit lider solitar.

Messi a punctat cu o deviere norocoasa in finalul primei reprize dupa un sut puternic expediat de brazilianul Rafinha din afara careului.

In partea secunda Messi avea sa mai puncteze de alte doua ori. Mai intai cu un sut din marginea careului, pentru ca in final sa finalizeze din apropierea portii din pasa lui Pedro.

Luis Suarez deschisese scorul pentru Barcelona in minutul 27 cu un sut la coltul lung dupa o preluare superba in marginea careului. Pentru Suarez a fost primul gol in tricoul formatiei Blaugrana dupa 393 de minute jucate pentru Barcelona.

De asemenea, Suarez nu mai marcase in Liga Campionilor din 19 octombrie 2010, cand puncta pentru Ajax Amsterdam. Acesta a fost doar al saptelea meci jucat de Suarez in Liga Campionilor.

Cristiano Ronaldo de la Real Madrid urmareste la randul sau recordul de goluri in Liga Campionilor, portughezul fiind la cota 70.



Lionel Messi, cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor