Champions League

Liga Campionilor: Procentaje de calificare

Marti si miercuri se joaca ultima etapa din grupele Ligii Campionilor. 11 echipe s-au calificat deja in optimile de finala ale competitiei, dar lupta acerba se va da pentru cele cinci locuri ramase deschise.

Betano se ridica la nivelul Ligii Campionilor

Casa de pariuri online Betano.com a creat graficul de mai sus. Dintr-o singura privire se observa imaginea de ansamblu inainte de ultimul asalt pentru „optimile” Champions League. Betano.com a creat si pachete complete pentru ultimele meciuri din Liga Campionilor, cu peste 200 de tipuri de pariuri pe meci (aproximativ 1.000 de pariuri posibile pentru fiecare partida!).

Sapte echipe pentru cinci locuri ramase

Inainte de ultima etapa din Liga Campionilor, 11 echipe sunt deja calificate in optimile de finala. Acestea sunt Atletico Madrid, Barcelona, Leicester City, Monaco, Arsenal, Bayer Leverkusen, Bayern Munchen, Borussia Dortmund, Juventus, Manchester City, Paris Saint-Germain si Real Madrid. Cele 11 apar cu procentaj 100% in graficul de mai sus, neputand pierde calificarea.

Cele cinci locuri ramase se vor disputa intre sapte echipe din Grupele B, G si H: Benfica, Besiktas, Copenhaga, Lyon, Napoli, Porto si Sevilla. Betano.com a acordat fiecarei echipe care inca lupta pentru calificare cate un procentaj, in functie de calculele din grupe.

Grupa B
Din Grupa B s-au calificat marti seara Napoli si Benfica. 

Grupa G
In Grupa G doar un singur loc mai este disponibil. Pentru el se vor duela miercuri Porto (8 puncte)  si Copenhaga (6 puncte). Danezii se califica doar daca vor castiga meciul de pe terenul lui Brugge, iar Porto pierde cu Leicester. De aceea, FC Copenhaga are sanse mai mici (40%), fata de cele 60% ale portughezilor care pot avansa in mod cert doar cu un egal.

Grupa H
Juventus este calificata din Grupa H, iar Lyon (7 puncte) si FC Sevilla (10 puncte) se vor lupta pentru calificare chiar in meciul direct. Francezii joaca acasa si trebuie sa ii bata pe spanioli la o diferenta de doua goluri sau mai mult pentru a prinde locul al doilea. De aceea, Sevilla are prima sansa – Betano.com oferindu-i un proncetaj de calificare de 70%, iar pentru Lyon doar 30%.



Liga Campionilor: Procentaje de calificare