Champions League

Leicester City, a treia victorie consecutiva in Liga Campionilor. Porto castiga dramatic la Brugge

Debutanta Leicester City isi pastreaza seria de invincibilitate si ajunge la al treilea succes la debutul in grupele Ligii Campionilor.

"Vulpile" lui Claudio Ranieri au obtinut, marti seara, un succes la limita pe teren propriu, scor 1-0, in fata danezilor de la FC Copenhaga.

Mahrez a marcat unicul gol al meciului din pasa lui Slimani cu cinci minute inaintea pauzei, fiind implicat direct la patru din ultimele cinci goluri marcate de Leicester in acest sezon de Liga Campionilor. Trei goluri si o pasa decisiva reusite de Riyad Mahrez.

In cealalta partida a Grupei G, FC Porto a revenit de la 0-1 pe terenul lui Brugge si a castigat dramatic, cu 2-1, printr-un penalty transformat de Silva in al treilea minut de prelungiri.

Campioana Belgiei a avut parte de un start perfect de meci, cu gol marcat de Vossen in minutul 12. Avantajul gazdelor a fost anulat in minutul 69 de reusita spectaculoasa a lui Layun din afara careului la capatul unui contraatac.

Leicester City este lider autoritar, cu 9 puncte, in timp ce Copenhaga si Porto raman sa se lupte pentru pozitia secunda, fiecare avand cate patru puncte. Inca niciun punct pentru Brugge, echipa cu -8 la golaveraj.



Leicester City, a treia victorie consecutiva in Liga Campionilor. Porto castiga dramatic la Brugge