Champions League

Juventus s-a distrat cu Dinamo Zagreb

Dupa un 0-0 neconvingator in prima etapa cu FC Sevilla in fata propriilor suporteri, Juventus Torino s-a revansat cu un 4-0 in deplasare la Zagreb.

Doar 24 de minute a rezistat campioana Croatiei in fata masinii de fotbal italian, bosniacul Pjanic deschizand scorul dupa o lunga degajare a lui Bonucci.
 
Cateva momenta mai tarziu gazdele au trecut aproape de egalare la sutul lui Schildenfeld
Care a intalnit bara. Ar fi fost primul gol pentru Dinamo Zagreb in competitia din acest sezon.
 
Faza de mare spectacol la golul doi al campioanei Italiei. Pjanic a trimis o pasa in stilul marelui Pirlo peste apararea adversa, Higuain a preluat pe piept si a finalizat dintr-un voleu din 12 metri.
 
Aflat in cautarea primului gol al sezonului in toate competitiile, argentinianul Dybala a spart gheata cu o executie magnifica de la aproximativ 30 de metri in minutul 57.
 
Autogolul lui Semper din minutul 85 a rasucit cutitul in rana sangeranda a celor de la Dinamo Zagreb, echipa care a incasat nu mai putin de sapte goluri in primele doua meciuri.
 
Pentru Juventus aceasta este doar a doua victorie in ultimele opt meciuri din Liga Campionilor si cu acest succes piemontezii urca la conducerea Grupei G la egalitate de puncte (4) cu Sevilla.
 
Andaluzii au trecut acasa de Olympique Lyon, cu 1-0.



Juventus s-a distrat cu Dinamo Zagreb