Champions League

Juventus invinge Manchester City si obtine calificarea in optimi

Juventus Torino a reusit a doua victorie in fata celor de la Manchester City si cu acest succes isi asigura prezenta matematica in optimile de finala in Liga Campionilor.

Campioana Italiei a castigat la limita, scor 1-0, prin reusita croatului Mario Mandzukic din prima repriza, rezultat care pozitioneaza Juventus pe primul loc, cu 11 puncte.

Alex Sandro a centrat de pe stanga si Mandzukic a reluat cu latul din sase metri. O faza clasica de atac pentru Juventus.

In cealalta partida a grupei, Borussia Monchengladbach a dispus pe teren propriu de FC Sevilla, cu 4-2, rezultat in urma caruia nemtii au urcat pe locul trei, cu 5 puncte.

Stindl a deschis scorul in minutul 29 cu o deviere la sutul lui Xhaka din afara careului, pentru ca Johnsson sa inscrie spectaculos pentru 2-0 in minutul 68 cu un sut la vinclu.

Raffael a facut 3-0 cu 12 minute inaintea finalului din pasa lui Stindl cu o finalizare din interiorul careului. Sevilla a redus apoi din diferenta prin Vitolo (82), dar dupa numai un minut Stindl si-a trecut in cont dubla printr-un sut din marginea careului.

Banega a transformat in prelungiri un penalty si a stabilit rezultatul final, 4-2 pentru Gladbach.



Juventus invinge Manchester City si obtine calificarea in optimi