Champions League

FC Barcelona lasata pe intuneric in orasul luminilor

FC Barcelona nu doar ca a primit primele goluri ale sezonului de Champions League, marti seara, la Paris, dar a si plecat cu mana goala din fieful campioanei Frantei.

Paris Saint Germain a reusit un meci ca la carte in absenta golgeterului Zlatan Ibrahimovic si a speculat la maxim slabiciunile apararii catalane.

Primele doua goluri au fost marcate din faze fixe de doi jucatori atipici, iar al treilea a venit tot pe o vulnerabilitate a oaspetilor.

David Luiz a deschis scorul cu un sut din interiorul careului advers din centrarea lui Lucas Moura din lovitura libera. Brazilianul adus de la Chelsea s-a descurcat de minune de langa Mascherano si a plasat mingea in stanga lui Ter Stegen.

Barcelona a reactionat imediat si a egalat prin Lionel Messi dupa un triunghi fabulos de pase, insa pana la pauza gazdele au preluat din nou conducerea.

Micutul italian Marco Verratti s-a folosit de cei doar 165 cm ai sai pentru a plasa o lovitura de cap pe coltul surt al lui Ter Stegen la o lovitura de la coltul terenului.

In partea secunda PSG s-a desprins la 3-1 prin Matuidi, insa Barca a reactionat din nou prompt, reducand din diferenta prin Neymar. Executie de mare atacant din interiorul careului.

Catalanii puteau smulge in extremis un egal, poate mai aproape de adevar dupa cele vazute pe teren, insa bara s-a opus la sutul lui Munir din ultimele minute.

In cealalta partida a Grupei F, APOEL Nicosia si Ajax Amsterdam au remizat, scor 1-1, cu doua goluri marcate in prima parte.

Andersen a deschis scorul pentru “lancieri”, iar cipriotii au revenit imediat printr-un penalty transformat de Manduca.



FC Barcelona lasata pe intuneric in orasul luminilor