Champions League

FC Barcelona intoarce scorul si castiga pe terenul Borussiei Monchengladbach

Condusa cu 1-0 la pauza dupa o prima repriza stearsa, FC Barcelona a revenit in partea secunda si a marcat de doua ori pentru cel dintai succes in Germania dupa trei meciuri fara victorie.

Prima faza periculoasa a meciului a apartinut gazdelor in minutul 3 la centrarea lui Stindl pentru Raffael. Fundasul Pique a blocat mingea cu cotul, iar gazdele si-au indreptat privirile spre centralul Damir Skomina, insa aceast a lasat jocul sa continue.

Barcelona a taiat elanul gazdelor cu o faza in minutul 7 care a taiat respiratia fanaticilor suporteri de la Gladbach. Alba l-a gasit pe Neymar in careu si acesta l-a testat pe Sommer cu un sut pe centrul portii.

Mare ocazie ratata de Barcelona in minutul 11 cu Luis Suarez in prim plan. Acesta nu a prins poarta din interiorul careului dupa ce se descotorosise de Christiansen.

Zece minute mai tarziu Suarez s-a dovedit altruist cand nu trebuia, in locul unui sut pe poarta acesta pasand cu latul in fata portii pentru aparitia lui Paco Alcacer. Jucatorul transferat in vara de la Valencia a pierdut prim planul si a fost deposedat de Korb.

Barcelona a continuat sa preseze in stilul caracteristic si in minutul 23 Rakitic l-a intins pe Sommer cu un sut pe jos din afara careului.

Minutul 34 a adus deschiderea scorului la o faza de contraatac inceputa de la o minge pierduta de Busquets in propria jumatate. Sirianul Dahoud l-a gasit ideal in fata portii pe Thorgan Hazard si belgianul a pus latul pentru 1-0.

Suarez si-a mai trecut in cont o ratare in minutul 39, cand a trimis un voleu pe poarta blocat de Sommer, iar repriza s-a incheiat cu un sut peste poarta trimis de Stindl din afara careului.

Luis Enrique a mutat decisiv in partea secunda prin introducerea lui Rafinha si Arda Turan, iar Barcelona a pus spanire totala pe mijlocul terenului.

Dupa sutul pe centrul portii trimis de Rakitic in minutul 57 a urmat golul egalizator marcat de Arda. Excelent gasit de Neymar cu o minge peste apararea adversa, mijlocasul turc a trimis imparabil sub transversala.

In minutul 73, la opt minute de la deschiderea scorului, Pique a profitat de o minge scapata in fata de portarul Sommer la sutul lui Neymar si a impins balonul in poarta aducand toate cele trei puncte pentru Barcelona.

O victorie care pastreaza formatia spaniola pe primul loc in conditiile egalulului dintre Celtic si Manchester City, scor 3-3.



FC Barcelona intoarce scorul si castiga pe terenul Borussiei Monchengladbach