Champions League

Steaua, amenintata cu insolventa. Cati bani mai are in cont

Gigi Becali a facut dezvaluiri de culise deloc roz pentru Steaua, dupa partida de miecuri Steaua cu Trencin, din preliminariile Ligii Campionilor. 

"Daca nu ne calificam astazi, intr-un an de zile intram in insolventa", a spus Becali dupa meci. "Acum mai sunt 10 milioane in cont, astia mai tin unul sau doi ani. Cand se cheltuie banii, daca jucatorii nu produc bani eu nu mai dau de la mine. Nu mai dau bani de la mine. Eu nu mai muncesc fara bani, sa dau bani pe foc."

"Mai, sunt idiot? De ce sa mai dau bani la fotbal, sa intru in puscarie. Tu arunci banii tai? Fotbalul inseamna sa dai foc la bani, asta am facut eu, dar mi-am dat seama ca e desertaciune. Nu mai dau, daca nu fac din fotbal nu mai dau", a mai declarat Becali.

Totusi, Becali a fost multumit: "Suntem calificati. Ca-li-fi-ca-re. Avem cred cea mai buna echipa de dupa anii '90."

Despre problema Stelei cu Armata, Becali a spus ca "eu negociez cu Armata nimic. Ca sa iau, un desen? Nu face nici cinci bani. E un desen. O sa mai fac si eu un desen altadata."

Steaua a pierdut cu 3-2 meciul de miercuri seara, cu Trencin, jucat la Bucuresti in a doua mansa a Turului 2 preliminar al Ligii Campionilor. Condusa cu 2-0 la capatul primei reprize, Steaua a egalat in partea secunda, insa Trencin a marcat pentru 3-2 in inferioritate numerica. Slovacii au cautat cu disperare golul de 4-2 care ar fi eliminat Steaua si au fost aproape sa il marcheze, insa Cojocaru s-a opus cu noroc in prelungiri. Steaua a reusit sa mearga taras-grapis in Turul 3 preliminar al Champions League, cu scorul general de 4-3, si are meci miercurea viitoare, pe 29 iulie, la Bucuresti, cu Parizan Belgrad.



Steaua, amenintata cu insolventa. Cati bani mai are in cont