Champions League

Cristiano Ronaldo egalul lui Raul Gonzalez la Real Madrid

De o reusita a avut nevoie Cristiano Ronaldo pentru a ajunge la cota 71 de goluri marcate in cea mai importanta competitie europeana.

CR7 a lovit decisiv la Basel din centrarea lui Karim Benzema si l-a egalat astfel pe Raul Gonzalez, atacantul lui Real Madrid din anii 90, unul dintre simbolurile clubului spaniol.

De altfel, reusita lui Ronaldo a fost si singura a unui meci in care Real a jucat economicos, desi Carlo Ancelotti nu a menajat niciuna dintre vedetele sale.

Pentru Ronaldo golul de la Basel este al 55-lea marcat in cele 53 de meciuri disputate pana acum in 2014. Doar cinci reusite au fost in tricoul nationalei Portugaliei, restul de 50 fiind marcate pentru Real Madrid.

Mai mult decat atat, Real Madrid a ajuns la 15 meciuri castigate la rand in toate competitiile, record care a mai fost atins in alte doua randuri.

Daca o bate pe Malaga la finalul saptamani in Primera Division, echipa lui Ancelotti ar stabili un nou record, cu 16 victorii consecutive.

Real Madrid are cinci succese din cinci in Liga Campionilor si doar doua goluri primite, numarandu-see printre formatiile ajunse deja in optimile de finala.



Cristiano Ronaldo egalul lui Raul Gonzalez la Real Madrid