Champions League

Cote pariuri Vardar - Steaua

Casa de pariuri betin.com, ce are si versiunea in limba romana, fiind una dintre cele mai noi si interesante agentii din peisajul pariurilor sportive online, ofera cote foarte bune pentru meciul Vardar - Steaua si nu numai.

Betin.com ofera o cota de 1.45 la victoria Stelei si de 3.85 pentru un egal. Vardar are o cota de peste 6 la victorie.

Apasati aici pentru a vedea cotele de la Vardar - Steaua, si cu alte posibilitati disponibile, iar aici pentru cotele de la meciurile de astazi din preliminariile Ligii Campionilor.

Betin.com ofera un site simplu de folosit si iese in fata si cu cotele bune. In 75% din cazuri cotele sunt peste cele simlare oferite de alte case de pariuri.

Modulul sport este de prima clasa, cu o acoperire de partide live, cele mai cuprinzatoare evenimente de pe piata. Fotbalul ocupa un loc prioritar.

Depunerile se fac instantaneu, iar retragerile se opereaza in aceeasi zi, banii urmand cursul spre contul fiecaruia ulterior in functie de rapiditatea bancilor (2-3 zile lucratoare pe card). Cu moneybookers retragerea se face pe loc, insa in weekend dureaza mai mult.

Pe moment, betin.com ofera pentru Romania un bonus de bun venit de 100% pana la 100 de euro.

In conditiile in care multe case de pariuri s-au retras din Romania sau sud-estul Europei, venirea celor de la betin.com este de luat in seama, fiina una dintre casele din "noul val", mai moderne, mai dinamice, ce pot deveni o optiune serioasa.

Website-ul Betin.com si a fost lansat la 15 octombrie 2010. Echipa care l-a creat este formata dintr-un grup de profesionisti dedicati, cu o bogata experienta atat in jocuri online, cat si in agentii teritoriale. Unii dintre acesti profesionisti sunt renumiti in aceasta industrie, ca pionieri in lumea jocurilor online.



Cote pariuri Vardar - Steaua