Champions League

Chelsea urca la conducerea Grupei G. Cadou nesperat din partea lui Porto

Victorie fara dubii pentru Chelsea in deplasare cu Maccabi Tel-Aviv, cea mai slaba echipa din faza grupelor, si in urma acestui rezultat formatia londoneaza a preluat conducerea in clasamentul grupei.

Doar jumatate de repriza au rezistat cei de la Maccabi in fata londonezilor, fundasul Cahill deschizand scorul in urma unui corner executat de Willian de pe partea dreapta in directia de atac.

Misiunea echipei lui Jose Mourinho a devenit mai usoara dupa ce Ben Haim a primit cartonasul rosu direct in minutul 41 pentru un fault dur comis la centrul terenului asupra lui Diego Costa.

In partea secunda cei de la Chelsea si-au consolidat victoria prin reusitele lui Willian (73), Oscar (77) si Zouma (91).

Willian a punctat direct din lovitura libera cu un sut imparabil pentru care portarul Rajkovic n-a avut niciun raspuns. Doar a pus genunchiul jos si a privit cum mingea intra in poarta. O executa brilianta din partea fostului jucator de la Sahtior Donetk.

Oscar a facut 3-0 cu o lovitura de cap din sase metri dupa o centrare venita de la Baba, pentru ca in prelungirile meciului acelasi jucator brazilian sa paseze decisiv dintr-un corner pentru reusita lui Zouma.

Surpriza serii de marti s-a inregistrat pe Dragao din Porto, acolo unde formatia locala, liderul grupei inaintea startului partidei, a fost invinsa cu 2-0 de Dinamo Kiev.

Yarmolenko a deschis scorul dintr-o lovitura de la 11 metri in minutul 35, pentru ca Gonzalez sa inchida tabela in minutul 64 dupa o cursa personala de toata frumusetea. Acesta a trimis mingea peste veteranul spaniol Iker Casillas si acesta a impins mingea in propria poarta in tentativa de a o respinge.

[news-116729]



Chelsea urca la conducerea Grupei G. Cadou nesperat din partea lui Porto