Champions League

Chelsea, blocata de Schalke. Maribor smulge un egal lui Sporting

Lui Jose Mourinho nu I-au iesit planurile pentru o victorie in stilul sau caracteristic, iar nemtii de la Schalke au plecat cu un punct de pe Stamford Bridge.

Cesc Fabregas a deschis scorul dupa o faza controversata dupa ce tot el a obtinut balonul in jumatatea adversa printr-o intrare peste limita regulamentului.

Fostul jucator al Barcelonei a intrat dur asupra lui Meyer, jocul a continuat si tot Fabregas s-a demarcat la finalizare in careul german.

In zadar au protestat cei de la Schalke, arbitrul central fiind de neinduplecat. Mai mult decat atat, Huntelaar a si fost ingalbenit pentru proteste.

Acelasi jucator avae sa se razbune in minutul 62 marcand golul egalizator cu un sut pe jos la coltul scurt dupa o cursa personala de toata frumusetea.

Nani a revenit cu gol la Sporting Lisabona in cealalta partida a Grupei G, insa nu a fost suficient pentru ca “leii” sa plece victoriosi din Slovenia.

Jucatorul imprumutat pentru acest sezon de la Manchester United a inscris in minutul 80 cu un sut la coltul lung din afara careului. Executie spectaculoasa care poate concura cu succes la golul saptamanii in Liga Campionilor.

Gazdele nu au cedat lupta si in al doilea minut al prelungirilor Zahovic a restabilit egalitatea cu o lovitura de cap dupa doua gafe monumentale ale fundasilor centrali de la Sporting.



Chelsea, blocata de Schalke. Maribor smulge un egal lui Sporting