Champions League

Cavani si Ibrahimovic decisivi pentru PSG in meciul cu Ajax

Un meci inceput de huliganii celor doua echipe cu o rafuiala oprita la timp de politia pariziana s-a incheiat pe teren cu victoria celor de la PSG, un succes curat si meritat dupa aspectul jocului.

Campioana Frantei a lovit de trei ori prin Edison Cavani, jucator care a reusit o dubla, si Zlatan Ibrahimovic, fotbalist care a marcat primul sau gol pentru PSG dupa aproape trei luni.

Deschiderea scorului s-a produs in minutul 33 la o actiune fulgeratoare a gazdelor. Un balon recuperat a ajuns la Ibrahimovic, de la acesta mingea a fost trimisa lui Lavezzi care dintr-o atingere l-a lasat singur cu poarta goala pe Cavani.

PSG a intrat cu 1-0 la cabine, dar imediat dupa pauza Ajax a restabilit scorul prin decarul Klaasen. Acesta si-a plasat ideal o lovitura de cap din centrul careului, lasandu-l fara nicio reactie pe Sirigu.

Doar zece minute a rezistat defensiva lui Ajax pana cand Ibrahimovic a punctat cu un voleu spectaculos la coltul lung. Pastore a pasat pentru suedez aflat la limita offside-ului, acesta a preluat cu pieptul, dupa care s-a intors si a finalizat cu piciorul drept.

Cavani a inchis tabela pe final dupa o grava eroare in defensiva lancierilor. Uruguayanul practic a primi o pasa de la adversar, a ramas singur cu portarul si a inscris fara nicio opozitie.

[news-110891]



Cavani si Ibrahimovic decisivi pentru PSG in meciul cu Ajax