Champions League

Bourceanu: "Nimeni nu ne dadea sanse sa ajungem macar in grupele Europa League"

Mijlocasul echipei FC Timisoara, Alex Bourceanu, considera ca banatenii au parasit cu fruntea sus Liga Campionilor, in timp ce Costel Pantilimon spera sa lase o impresie frumoasa si in Europa League.
"Am luptat cat am putut noi, iar rezultatul este just. Am intalnit o echipa mai buna, care ne-a eliminat. Atat putem in momentul asta. Cartonasul galben a fost nemeritat, pentru ca nu am lovit. Europa League este un premiu pe care l-am castiga. Nimeni nu ne dadea sanse macar sa ajungem in Europa League. Speram sa obtinem mai mult acolo si sa ne antrenam mai bine pentru ca la anul sa avem continuitate", a spus Bourceanu la TVR1.

Portarul timisorenilor, Costel Pantilimon, isi doreste un parcurs cat mai lung in Europa League. "A fost un meci greu, dar ne asteptam. Ne-am dorit sa castigam si sa ne calificam, insa mergem inainte, asta este viata. Vrem sa adunam cat mai multe puncte in grupele Europa League", a opinat Pantilimon.

FC Timisoara a terminat la egalitate, scor 0-0, in returul play-off-ului pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor, insa paraseste competitia dupa infrangerea suferita in meciul tur, scor 0-2.

Banatenii vor continua in grupele Europa League, urmand sa isi afle adversarii vineri, in direct pe Onlinesport.ro.


Bourceanu: "Nimeni nu ne dadea sanse sa ajungem macar in grupele Europa League"