Champions League

Beckenbauer il critica pe Guardiola

Pep Guardiola continua sa se afle in tirul fostilor mari jucatori ai lui Bayern, ceea ce il deranjeaza enorm si l-ar putea obliga sa faca pasul la Manchester United. Ultimul conflict a inceput la capatul partidei pierdute de echipa din Munchen, in semifinalele Ligii Campionilor, cu 1-0 pe terenul lui Real Madrid.

"Posesia nu inseamna nimic atunci cand rivalii au ocazii de gol. Putem fi multumiti ca Real Madrid ne-a dat doar un gol", a spus Franz Beckenbauer.

Bayern a avut monopolul balonului (64%), dupa ce in prima repriza avusese o posesie zdrobitoare de 73%. Insa, echipa germana abia a deranjat poarta lui Casillas. Dezbaterea este deschisa la clubul german, desi pana la urma doar un 1-0 in deplasare o lasa pe Bayern favorita la calificarea ain finala.

Nu este prima oara cand Franz Beckenbauer, presedinte de onoare al clubului, critica stilul lui Guardiola. Pe postul tv sky, in timpul retransmisiei meciului Bayern - Arsenal, fosta legenda germana a spus ca jocul echipei lui Guardiola are un mare risc, pentru ca "va sfarsi sa ii plictiseasca pe suporteri".

"Poate, intr-o zi vom ajunge sa jucam ca Barcelona si nu se va putea ascunde disperarea. Nimeni nu va vrea sa se mai uite la noi, pentru ca atunci cand vom fi in apropierea liniei de poarta jucatorii vor mai da o data in minge, in fata", a spus Beckenbauer.

Guardiola a recunoscut ca echipa sa nu si-a creat ocazii de gol in meciul cu Madridul, insa a spus ca a avut un plan de a contracara aceasta echipa "care este cea mai buna din lume pe contraatac".

"Am vorbit cu jucatorii si am hotarat ce meci ne intereseaza mai mult. Putem face meciurile tur si retur cu mai multe ocazi pentru noi, dar si pentru ei. Real Madrid este o echipa de contraatac", a spus Pep, dand de inteles ca aceasta a fost strategia sa si ca in retur se va vedea altceva.



Beckenbauer il critica pe Guardiola