Champions League

Avancronica Monchengladbach-Barcelona, primul test al catalanilor fara Messi in Liga Campionilor

Borussia Monchengladbach primeste miercuri seara vizita campioanei Spaniei FC Barcelona, meci care nu il va avea printre protagonisti pe Lionel Messi, accidentat.

Pentru Barcelona va fi a doua partida fara decarul argentinian, dupa 5-0 in deplasare cu Sporting Gijon in campionat, insa contra nemtilor de la Gladbach misiunea va fi mai dificila.

Mai ales in conditiile in care echipa germana are o serie impresionanta de 11 victorii la rand pe teren propriu in toate competitiile.

Gladbach are doua victorii si un egal in ultimele trei partide, reusind sa marcheze un total de sapte goluri si sa scoata doar de doua ori mingea din propria poarta.

Cele trei rezultate pozitive au urmat dusului rece de la Manchester, 0-4 in Liga Campionilor cu "Cetatenii" lui Pep Guardiola.

De la singura infrangere suferita in actualul sezon, 1-2 acasa cu Alaves, Barcelona a castigat trei din ultimele patru meciuri si a marcat nu mai putin de 18 goluri in patru meciuri. Singura sincopa a fost un 1-1 pe teren propriu cu Atletico Madrid. Barcelona nu a pierdut niciun meci in ultimele sapte deplasari.

Fortuna ofera o cota de 1.65 ca ambele echipe vor marca in meciul de miercuri seara.

Pentru Ter Stegen, titularul din poarta Barcelonei, meciul de miercuri seara va fi unul special, jucatorul german revenind la Gladbach ca adversar al formatiei unde a petrecut 18 ani din viata.

Echipele probabile

Gladbach: Sommer; Elvedi, Christensen, Jantschke; Kramer, Dahoud; Johnson, Wendt; Stindl; Hazard, Raffael.
Absenti: Dominguez, Doucoure, Strobl, Drmic.

Barcelona: Ter Stegen; Roberto, Pique, Mascherano, Alba; Rakitic, Busquets, Iniesta; Turan/Rafinha, Neymar, Suarez.
Absenti: Messi, Umtiti.

Fortuna: Pariuri Gladbach-Barcelona (vezi aici toate cotele)

1

X

2

6,50

4,50

1,50



Avancronica Monchengladbach-Barcelona, primul test al catalanilor fara Messi in Liga Campionilor