Champions League

Avancronica Bayern Munchen-Atletico Madrid: Ofensiva germana contra zidului Atletico

Marti seara o vom cunoaste pe prima semifinalista din acest sezon de Liga Campionilor in urma mansei secunde a infruntarii Bayern Munchen-Atletico Madrid.

Formatia spaniola a castigat mansa tur, cu 1-0, prin golul marcat in prima repriza de Saul Niguez, iar la adapostul acestui minim avantaj trupa orchestrata de pe margine de strategul Diego “Cholo” Simeone cu siguranta va incerca sa se apere organizat.

Atletico va desena transee in fata careului aparat de Oblak in incercarea de a stopa ofensiva germana condusa de Ribery, Muller si Lewandowski. Aceasta in conditiile in care Atletico a castigat ultimele sapte meciuri disputate si nu a mai primit gol de 602 minute.

De cealalta parte, Bayern a pierdut doar doua meciuri in ultimele 23 disputate pe teren propriu contra echipelor spaniole.

“Nu trebuie sa ne gandim la cate goluri trebuie sa marcam. Trebuie sa ne gandim mai intai la cum sa ne aparam mai bine si sa controlam jocul. Vrem sa avem o posesie buna si sa marcam goluri. Atletico se apara bine, dar ies de asemenea bine si la atac. Este complicat sa joci contra unei echipe ca a lor”, a declarat Pep Guardiola, tehnicianul lui Bayern.

De cealala parte, Diego Simeone a spus: “Fotbalul este un sport fantastic si exista o varietate de moduri in care poate fi jucat. In prima mansa am jucat inteligent si ramane de vazut cat de inteligenti vom fi si de aceasta data. Fiecare joc e diferit. Vrem sa castigam, acesta e planul nostru”.

Fortuna: Pariuri Bayern-Atletico (vedeti aici toate cotele)

1

X

2

1.5

4

6.5

Echipele probabile

Bayern: Neuer; Lahm, Martinez, Boateng, Alaba; Alonso, Vidal; Costa, Ribery; Muller, Lewandowski.

Atletico: Oblak; Juanfran, Gimenez, Godin, Filipe Luis; Saul, Gabi, Augusto, Koke; Griezmann, Ferando Torres.  

Bayern porneste favorita prin prisma cotei oferita la victorie, iar Robert Lewandowski, jucatorul care a marcat 46 de goluri in 53 de meciuri in acest sezon pentru Bayern, are o cota de 1.95 de la Fortuna pentru a perfora poarta lui Oblak marti seara.

Meciul de la Munchen va fi arbitrat de o brigada condusa la centru de turcul Cuneyt Cakir, un arbitru cunoscut pentru stilul sau de a lasa jocul mai liber.



Avancronica Bayern Munchen-Atletico Madrid: Ofensiva germana contra zidului Atletico