Champions League

Atletico Madrid face scorul etapei cu Astana. Galatasaray reintra in carti

Succes categoric pentru Atletico Madrid in fata kazahilor de la Astana, scor 4-0, in timp ce Galatasaray obtine prima victorie, cu Benfica Lisabona, si revine in lupta pentru primele doua locuri in Grupa C.

O jumatate de repriza a rezistat Astana pe Vicente Calderon pana la reusita de 1-0 semnata de Saul Niguez cu o reluare din sase metri.

Dupa sase minute Martinez a majorat avantajul gazdelor cu un sut deviat din interiorul careului.

Gazdele au mai punctat de doua ori si in partea secunda. Mai intai prin Oliver Torres in minutul 63, acesta finalizand cu o scarita de efect, pentru ca in minutul 89 Dedechko sa reia in poarta centrarea lui Juanfran.

La Istanbul meciul a debutat perfect pentru Benfica, cu un gol in minutul 2 marcat de Gaitan, acesta stabilind recordul pentru cel mai rapid gol al Benficai in era UEFA Champions League.

Galatasaray a restabilit egalitatea prin Selcuk Inan din lovitura de la 11 metri in minutul 19, pentru ca Lukas Podolski sa aduca victoria gazdelor in minutul 33 cu un sut printre picioarele portarului advers.

Podolski devine astfel al patrulea jucator german care marcheaza pentru trei cluburi diferite in Liga Campionilor dupa Ballack, Frings si portarul Butt.



Atletico Madrid face scorul etapei cu Astana. Galatasaray reintra in carti