Champions League

Antrenorul lui Ludogoret: “Sansele sunt egale”

Giorgi Dermendjiev, antrenorul formatiei Ludogoret Razgrad, considera ca sansele la accederea in grupele Ligii Campionilor sunt egale intre formatia sa si Steaua Bucuresti.

“Este un meci foarte important si nu putem vorbi de o favorita. Cred ca sansele sunt egale. Steaua este o echipa foarte importanta care a fost campioana Europei. Joaca de 11 ani la rand in Europa, dintre care opt in Liga Campionilor si alti trei in Europa League. Cei de la Steaua sunt gigantii Romaniei. Este o echipa cu viziune si stil, care are jucatori foarte buni”, a declarat Dermendjiev, informeaza site-ul sportal.bg

Acesta mai considera ca formati sa are un avantaj prin pastrarea primului 11 din sezonul trecut.

“Este bine pentru Ludogoret ca jucatorii din primul 11 de anul trecut au ramas la echipa si ca au mai venit si alti fotbalisti. Pentru noi e un lucru bun ca Steaua are jucatori noi, iar acestia au nevoie de timp pentru a se adapta stilului de joc”, a completat antrenorul campioanei Bulgariei.

Ludogoret a deplasat la Bucuresti un lot format din 21 de fotbalisti dintre care nu lipsesc Cosmin Moti si Younes Hamza, jucatorul dorit si de Steaua inainte de a semna cu formatia din Razgrad.



Antrenorul lui Ludogoret: “Sansele sunt egale”