Bundesliga

Scenariu perfect pentru Atletico Madrid. Victorie la limita cu Bayern Munchen

Atletico Madrid a castigat, miercuri seara, cu 1-0 (1-0) prima mansa a semifinalei Ligii Campionilor cu Bayern Munchen.

Un rezultat ideal pentru echipa lui Diego Simeone in perspectiva returului de peste sase zile de la Munchen, cand insa Atletico va avea de infruntat forta bavareza in stare pura manifestata pe teren propriu.

Inca din debutul meciului de pe Vicente Calderon aspectul jocului a fost cat de poate de clar. Bayern si-a asumat posesia, in timp ce Atletico s-a asezat pe doua linii mizand pe organizarea jocului marca Simeone.

Unicul gol al meciului a venit de niciunde, chiar daca cel care a inscris a fost Saul. Un jucator de doar 21 ani crescut de Atletico a patruns cu mingea la picior in careul advers si, in lipsa de solutii, a ales sa trimita spre coltul lung.

Moment de maxima inspiratie pentru Saul, care l-a invins astfel pe Neuer si a adus pentru formatia sa un avantaj care ar putea cantari decisiv in economia calificarii in finala.

Bayern a reactionat imediat si Jimenez a respins de pe linia portii mingea trimisa cu capul de Vidal. Gazdele au ratat in minutul 31 la reluarea lui Griezmann, balonul fiind scos de Neuer cu piciorul.

Cea mai mare ocazie pentru echipa oaspete a venit in minutul 54 la sutul lui Alaba de la peste 30 de metri. O executie senzationala cu mingea expediata in forta cu stangul in transversala. Oblak era batut.

Bayern a continuat sa preseze in cautarea golului egalizator, insa apararea lui Atletico si-a facut datoria sapand transee in fata portii lui Oblak. Pe contraatac oamenii lui Simeone au fost aproape sa dea lovitura de gratie cu un sfert de ora inaintea finalului. Torres l-a intors din fenta pe Alaba si a trimis cu exteriorul in bara.

Benatia si Vidal au semnat ultimele suturi pe poarta ale lui Bayern in prelungiri si pana la urma meciul s-a incheiat cu victoria la limita a lui Atletico.



Scenariu perfect pentru Atletico Madrid. Victorie la limita cu Bayern Munchen