Fotbal

Betano.com, oferta imbatabila pentru El Clasico. Vezi Barcelona - Real live streaming pe internet

Casa de pariuri online Betano.com a pregatit cum se cuvine meciul anului in fotbalul international, El Clasico, intre FC Barcelona si Real Madrid.

Partida de sambata, poate fi urmarita cu streaming live legal pe siteul Betano.com. Imaginile vor fi disponibile de la ora 17:30.

Betano a pregatit de asemenea si o oferta cu peste 200 de pariuri speciale si cote excelente, cu Marja 0%, pentru optiunile de pariere 1, X sau 2.

Barcelona-FC-Real-Madrid-817383?clkco=c1f2b6ad-5df5-489b-b08a-e62b4a224a10" target="_blank">Toate cotele partidei, dar si transmisia live video, pot fi accesate in aceasta pagina.

232 sau 233 de El Clasico?

Aici este o disputa. Oficial, meciul de astazi va fi al 232-lea meci dintre Barcelona si Real Madrid. Sunt voci care spun ca este de fapt al 233-lea meci direct, daca s-ar lua in calcul si o partida considerata neoficiala in Spania. Aceasta s-a jucat in anul 1902, o semifinala din Copa de la Coronacion (castigata de Barcelona cu 3-1).

Real Madrid o domina pe Barcelona

„Albii” si catalanii sunt sensibil egali pana acum in El Clasico, cu un mic plus pentru elevii lui Zinedine Zidane.

Madrilenii au adunat 93 de victorii, iar Barcelona are 91 in El Clasico jucate in toate competitiile. Privind doar La Liga, Real are 72 de victorii din 172 de meciuri, iar Barcelona cu patru mai putine, 68 in total.

Din ultimele 13 El Clasico jucate pe teren propriu, FC Barcelona a pierdut doar trei. Real a pierdut patru si a castigat cinci din ultimele noua intalniri cu marii rivali, in toate competitiile, triumfand inclusiv in ultimul El Clasico de pe Camp Nou.

Presiunea este pe catalani

FC Barcelona primeste vizita lui Real Madrid pe Camp Nou fiind pe locul al doilea in La Liga, cu 27 de puncte. Oaspetii sunt lideri, cu 33 de puncte.

Asadar, meciul le pune fata in fata nu doar pe cele mai faimoase, dar si pe cele mai puternice echipe din campionatul Spaniei la acest moment. Totusi, FC Barcelona risca, odata cu aceasta partida din etapa a 14-a, sa piarda contactul cu marea rivala, daca va pierde. O victorie ar putea balansa si relansa campionatul.  Meciul se anunta unul de foc.



Betano.com, oferta imbatabila pentru El Clasico. Vezi Barcelona - Real live streaming pe internet