Serie A

Cassano a vorbit dupa operatie: "Multumesc tuturor pentru sprijin"

Jucatorul italian Antonio Cassano a multumit intr-o scrisoare publicata pe site-ul oficial al campioanei Italiei, AC Milan, pentru sprijinul primit in dificila perioada pe care a trait-o in ultimele zile.
“Dragi prieteni, vreau sa-mi exprim recunostinta in numele meu si al familiei mele pentru toate urarile de bine pe care le-am primit in ultimele zile.

“Oricat de greu m-am simtit si oricat de trist am fost, afectiunea aratata de voi m-a facut sa trec peste toate acestea. Va multumesc tuturor, incepand cu presedintele Silvio Berlusconi, Adriano Galliano, Massimiliano Allegri, medicii care au avut grija de mine si toti colegii de la echipa. De asemenea vreau sa-i imbratisez de la distanta pe toti oamenii de la Real Madrid, in special pe Florentino Perez si Jose Mourinho”, a scris Cassano.

Atacantul formatiei AC Milan a incheiat cu o promisiune, spunand ca spera sa revina pe terenul de joc cat mai curand.

“In perioada urmatoare ma voi odihni acasa cat de mult pot si voi urmari la televizor meciurile Milanului si ale nationalei Italiei. De asemenea voi urma procesul de recuperare la Genova, un oras care a ramas in inima mea. Promit sa ma intorc pe gazon cat mai repede cu putinta”, a incheiat Cassano.

Jucatorul italian s-a simtit rau dupa meciul castigat de Milan in deplasare cu AS Roma in etapa a 10-a din Serie A si, dupa investigatii amanuntite, a fost diagnosticat cu o problema la inima, care a necesitat in cele din urma o interventie chirurgicala trecuta cu succes.

Cassano va fi indisponibil cel putin sase luni, prezenta acestuia pe teren in actualul sezon fiind pusa sub semnul intrebarii, mai ales in contextul in care campionatul italian se va incheia mai devreme din cauza turneului final al EURO 2012.

Onlinesport: Dumitru Stircu


Cassano a vorbit dupa operatie: "Multumesc tuturor pentru sprijin"