| Stiri: Toate stirile | Fotbal | Liga 1 |Statistici fotbal | F1 | Motor | Tenis | Baschet | Handbal | Rugby | Multimedia | Newsletter | Publicitate |
![]() |
|
|
|||||||
| Register | FAQ | Members List | Calendar | Mark Forums Read |
| Notices |
| U Cluj simbolul unor inimi romanesti |
| View Poll Results: Cel mai bun jucator al lui "U" din acest sezon | |||
| Szilagyi Zsolt |
|
2 | 7.14% |
| Răzvan Ţârlea |
|
2 | 7.14% |
| Gabriel Giurgiu |
|
0 | 0% |
| Laurenţiu Buş |
|
1 | 3.57% |
| Rareş Soporan |
|
1 | 3.57% |
| Emil Gabriel Jula |
|
8 | 28.57% |
| Szekely János |
|
5 | 17.86% |
| Dorin Goga |
|
0 | 0% |
| Dan Codreanu |
|
1 | 3.57% |
| Laurenţiu Opriceană |
|
0 | 0% |
| GALERIA |
|
7 | 25.00% |
| altul... |
|
1 | 3.57% |
| Voters: 28. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Mie mi s-a parut ca a fost mai degraba invers. Daca Szekely dadea gol era omul meciului. Atat i-a lipsit sambata pentru ca in rest a alergat, a driblat, a centrat a avut ocazii. Dupa ce a fost schimbat n-am mai prea avut ocazii, mai ales ca Borza abia ca a atins mingea. Jula in schimb mi s-a parut apatic. S-a trezit abia prin minutul 80 si bara de pe sfarsit a fost singura realizare a sa.
"I firmly believe that any man's finest hour - his greatest fulfillment to all he holds dear - is that moment when he has worked his heart out in a good cause and lies exhausted on the field of battle - victorious." (Vince Lombardi) |
| Sponsored links |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Eu il vad pe Szilagyi cel mai bun. A dus echipa in spate in multe meciuri. Constant, serios, fara vedetisme...
|
||||
|
||||
|
In ultima vreme Szilagyi nu ne-a mai obisnuit cu evolutiile pe care le avea in tur. Sa speram ca isi va reveni. De Szilagyi imi place si mie foarte mult, munceste mult pe teren si l-am vazut in multe meciuri dandu-si sufletul pe teren pt "U" . Rareori asha jucator
|
||||
|
||||
|
eu, sincer, o vad pe ultra-delia cea mai BUNA! Numai "U"ltra-delia!
vorbeste ca un om mare ("care este", nu-i asa, de vreo luna, de cind cu alea 18 primaveri implinite) inca o data "L. M. A!", si sa ramai la fel de... (vezi mai sus) ![]()
|
|||
|
|||
|
de la distanta JUla .... el a facut diferenta in multe meciuri !!
|
||||
|
||||
|
szilagyi a fost trimis pe banca si giurgiu e capitan pentru meciul cu sannicolau. om trai si om vedea...
|
||||
|
||||
|
Rares Soporan, e cel mai prolific mijlocas defensiv din B, are viitor...
|
|
|
||||
|
||||
|
T.B. esti cumva ruda cu Rares? Sau esti chiar el?
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Gabriel Jula si Szilagy vedetele echipei noastre , in cativa ani vor juca in nationala , garantat!
|
|||
|
|||
|
imi poate spune cineva cate goluri a dat jula in acest sez?
am auzit k a ajuns la otelul si ma intereseaza sa vad cate goluri a dat |
|
|
||||
|
||||
|
Ti-am raspuns pe PM
|
||||
|
||||
|
da ma, otelarule, ati pus mana pe un diamant, vedeti sa nu ajungeti in Champions League cu Jula, ca ii tare tare. NOT..anu asta mi-o placut Galdeanu, Talvan, Szolomayer
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ati mai pierdut un jucator:
La reunirea de azi 19.06 a echipei Dinamo Bucuresti a venit si atacantul Dan Codreanu de la Universitatea Cluj, care are 23 de ani si a fost in probe in 2004 la Olympique Marseille. A evoluat pana in prezent numai pentru Universitatea Cluj.
|
||||
|
||||
|
Codreanu nu a mai jucat de vreo 2 sezoane, a fost grav accidentat. La inceputul sezonului a semnat un nou contract in care avea clauza de reziliere in cazul ratarii promovarii.
|
||||
|
||||
|
ce accidentare a avut?
si daca poti, zi-mi un jucator cu care ar semana, ca sa-mi fac o idee despre el...
|
||||
|
||||
|
Parca ceva la ligamente, ruptura de ligamente incrucisate sau asa ceva, a revenit la antrenamente nerefacut total si accidentarea a recidivat, si a fost nevoie sa fie operat.
e un jucator inalt, in jur de 1.90, varf de careu, dar are si tehnica destul de buna, nu sta doar la pomana coboara si-n linia mediana. Inainte de accidentare a avut cateva convocari la echipa nationala de tineret, a facut parte alaturi de Cocis si Florescu din echipa care a castigat titlul national la juniori. Probabil daca nu se accidenta ar fi plecat si el mai repede.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|