| Onlinesport.ro: Stai pe Forum, dar nu uita sa verifici si cele mai noi si interesante informatii din sport. Apasa aici! |
![]() |
|
|
|||||||
| Register | FAQ | Members List | Calendar | Mark Forums Read |
| Notices |
| Tricolorii Cu Lucescu Jr. inainte. |
|
|
| View Poll Results: Cum se termină acest meci ? | |||
| bate Serbia |
|
28 | 50.00% |
| egal |
|
16 | 28.57% |
| Bate România |
|
12 | 21.43% |
| Voters: 56. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Serbia - România 5-0 (10.10.2009)
Meci amical în Serbia
![]()
|
|||
|
|||
|
In mod normal pierdem cu 3 - 0.
1 solist. |
|
|
||||
|
||||
|
Ca ne-o furam e cam clar,totul e sa n-o facem in mod rusinos. 1 solist.
|
||||
|
||||
|
Srbija
![]()
|
||||
|
||||
|
La prima vedere Serbia bate insa imi miroase a egal.
![]()
|
||||
|
||||
|
la ce au jucat sarbii aseara nu mi-as fi facut mari probleme daca am fi avut si noi o echipa semidecenta ...
|
|||
|
|||
|
Nu mai aveti ma incredere in Razvanel? Mare antrenor Razvanel??
El bate pe oricine si face si selectia ca la carte! |
|
|
||||
|
||||
|
meci de 1 solist si sarbii vor declansa fiesta !
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Cu sarbii nu cred ca va mai tine "autobaza" , va fi 2 sau 3 - 0 pentru sarbi.
"In mina Dumnezeu cu noi,afara grija si nevoi/De-asupra noastra n-avem cer, c-asa e viata de miner/ Cand plini de praf cu pasi truditi, iesim din mina obositi/Ne doare ca-n lumina sa pamantul tine-o lume rea" |
|
|
||||
|
||||
|
Al 3-lea egal din "era" Luce Jr. Acasa am fost aproape de a scote un rezultat favorabil insa am fost lipsiti de sansa. Daca ne vom da silinta ii putem bate. Inca ceva: ne trebuie Mutu.
(totusi se pare ca va fi etern-accidentat pentru nationala )
|
|||
|
|||
|
Cred ca romani ar trebuii sa studiezele avantajele neprezentarii:
-Nu se mai cheltuie banii pentru bilete, transport, etc. -Nu se mai expun jucatorii cluburilor la accidentari. -Nu-si mai pierde lumea timpul in fata televizoarelor 90 de minute. -Si resultatul va fi tot acelasi: 3-0 ...desi realistic vorbind, Razvan ca sa nu se faca de ras cu un astfel de rezultat, probabil ca va baga autobaza in poarta si vom vedea un 1-0, 2-0 chinuit al sarbilor cu un anti-joc in cel mai pur stil romanesc...daca in Franta posesia a fost 75%-25% in Serbia cat ar putea fi...90%-10%??? |
|
|
|||
|
|||
|
De parca cine-l contesta pe Razvan ? Fecali si cu Porcea, 2 nulitati ale fotbalului romanesc, oameni de cea mai joasa speta....
|
|
|
||||
|
||||
|
Posesia va fi 60%-40%; scor final 1-1, sau 2-2.
|
||||
|
||||
|
in meciul asta suporterii trebuie sa fie al 12-lea jucator pentru noi. Daca merg la meci cu autocarul poate il imprumuta si lui Razvan, sa aiba ce sa bage in poarta.
![]() Antrenorul "x" isi va continua seria "rezultatelor bune" |
|
|
|||
|
|||
|
Pe threadul Romania - I-le Feroe zici ca-i batem cu 6 sau 8 la zero pe feroezi. Aici zici ca ii putem bate pe sarbii care au tinut in sah vicecampioana mondiala. Esti dezastru la capitolul perceptie a realitatii. Invata odata ca ai nationala rupta in doua, si nu mai scrie aberitati despre "marea" ta echipa nationala, ca te faci de ras in fata userilor si a colegilor tau de moderare.
Nu se pune problema ca nu ne bat sarbii, care au nevoie de victorie sa se califice, ci la ce scor ne-o dau. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|