Onlinesport.ro: Stai pe Forum, dar nu uita sa verifici si cele mai noi si interesante informatii din sport. Apasa aici!
OnlineSport Forum  

Go Back   OnlineSport Forum > Cultura generala > Politica
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Notices

Politica Curva noastra cea de toate zilele.

View Poll Results: Cum va simtiti in Romania?
Mi-e rusine ca sunt roman 4 7.27%
Nu simt nimic special, ma descurc cum pot 29 52.73%
Sunt mandru ca sunt roman si ca traiesc aici 16 29.09%
Nu locuiesc in Romania 6 10.91%
Voters: 55. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 4th October 2007, 13:11
Balaci's Avatar
Balaci Balaci is offline
OLTEAN

Echipa favorita: Oltenia
M-am saturat de Romania! Mai e cineva de aceeasi parere?

Scarba asta fata de politicieni, fata de tot ce inseamna structuri de conducere in Romania, fata de institutiile statului cat si fata de multi intreprinzatori privati, imbogatiti semidocti ai tranzitiei, o avem de ceva vreme.
Insa parca performantele din ultima vreme ale poiticienilor, prostia sefilor, aroganta celor sus pusi, nesimtirea functionarilor, nepasarea tuturor in ceea ce priveste binele tarii asteia au pus capacul.
Pur si simplu m-am saturat de tara in care locuim, desi simt in acelasi timp ca daca as parasi-o, asta ar insemna o capitulare.
Ce ar fi deci de facut? Mai au si altii aceleasi sentimente ca si mine?
Reply With Quote
Old 4th October 2007, 13:18
Geografu's Avatar
Geografu Geografu is offline
DOCTOR

Echipa favorita: Bayern Munchen
Probleme de astea tot vedem si auzim de 17 ani asa ca TREBUIE sa fim fericiti ca traim pe Pamantul asta si ca reprezentam o tara pe nume ROMANIA ! Punct.
Reply With Quote
Old 4th October 2007, 13:22
relansat relansat is offline
ex-(l)user

Echipa favorita: SC Vaslui
Ia un pahar de apa si`nghite in sec. Io`s mandru ca`s roman, in unele momente. De ce? Habar n`am; am aceasta reactie egzact ca`n momentele cand iti vine sa razi si nu stii de ce. Per total, mi`e totuna, c`oi fi roman, spaniol, etc ...
Reply With Quote
Old 4th October 2007, 13:36
Bumbescu's Avatar
Bumbescu Bumbescu is offline
sport legend

Echipa favorita: STEAUA, UCluj-simpatie
Quote:
Originally Posted by balaci View Post
Scarba asta fata de politicieni, fata de tot ce inseamna structuri de conducere in Romania, fata de institutiile statului cat si fata de multi intreprinzatori privati, imbogatiti semidocti ai tranzitiei, o avem de ceva vreme.
Insa parca performantele din ultima vreme ale poiticienilor, prostia sefilor, aroganta celor sus pusi, nesimtirea functionarilor, nepasarea tuturor in ceea ce priveste binele tarii asteia au pus capacul.
Pur si simplu m-am saturat de tara in care locuim, desi simt in acelasi timp ca daca as parasi-o, asta ar insemna o capitulare.

Ia te uita,olteanul din Tg Jiu s-a saturat de Romania...
Sau te pomenesti ca stand la Cluj a fost atins de maretele "idei" ale unui penibil precursor pe nume Sabin Gherman
http://www.geocities.com/ligatrb/satul.htm

In alta ordine de idei, daca nu as cunoaste superficialitatea si continua nevoie de epatare a amicului balaci chiar mi-as face griji pt el
M-as gandi: " saracul deprimat, la 22 de ani, cuprins de atatea ganduri si nelinisti metafizice....sigur se va spanzura mai tarziu"
Asa insa, stau linistit....
Reply With Quote
Old 4th October 2007, 13:44
Balaci's Avatar
Balaci Balaci is offline
OLTEAN

@ Bumbescu: nu as avea cum sa fiu de acord cu Gherman, el avea ce avea Pe buna dreptate?) cu "miticii". Si scarba probabil o sa imi treaca pana maine, insa astazi pur si simplu simteam nevoia sa ma manifest legat de rahatul din care tara noastra pare sa nu vrea sa mai iasa. E strigator la cer!
P.S. Nici o grija, nu ma spanzur eu asa usor, cum nici in depresie nu intru. Merg inainte
Reply With Quote
Old 4th October 2007, 13:49
Bumbescu's Avatar
Bumbescu Bumbescu is offline
sport legend

Echipa favorita: STEAUA, UCluj-simpatie
Aha, pai zi asa, te-ai enervat azi la o coada la posta si gata, ti s-a taiat de Romania.....ti-am spus ca nu-mi fac griji in privinta ta....

Sabin Gherman ala era un idiot.
Reply With Quote
Old 4th October 2007, 13:53
irinaidu's Avatar
irinaidu irinaidu is offline
better

eu inteleg sa te apuce deprimarea din cand in cand. si eu pe rand ma enervez ba de job, ba de politicieni , ba de functionarii publici etc.....
dar per total ma cam enerveaza oamenii care se plang de tara lor, pt ca ( si nu spun ca e cazul lui balaci pe care nu il cunosc) de obicei toata lumea se plange si nu face nimic. eu de cate ori ma apuc sa ma plang, dupa ce imi trec nervii mai stau putin si ma gandesc daca eu fac ceva ca sa ies din sabloanele de care ma plang. si de obicei observ ca nu fac mare lucru si atunci incerc sa tac din gura.
si ca sa mai umplu niste randuri cu platitudini, eu chiar ma bucur ca traiesc intr-o tara in care nu e razboi. si ma bucur ca eram inca mica cand a venit 89. plus mergand in alte tari vezi ca nimeni nu e perfect si ca dupa ce traiesti o vreme oriunde incep sa te enerveze problemele de acolo.
a, si balaci , de ce nu iti faci singur o favoare si in perioade de kk in politica cum e cea de acum , stinge tvul!!!!!
Old 4th October 2007, 13:58
YoYoyOi's Avatar
YoYoyOi YoYoyOi is online now
anti GG

Echipa favorita: STEAUA
bun... balaci a gasit subiectul, Bumbescu a gasit replicile. De acum doar berile si cipsurile mai lipsesc pentru a avea un show de zile mari

eu nu m-am saturat de Romania. Si n-o sa ma satur niciodata. N-am iesit niciodata din tara si nici nu doresc asta. Am aici tot ce-mi trebuie.
Reply With Quote
Old 4th October 2007, 13:59
Balaci's Avatar
Balaci Balaci is offline
OLTEAN

@irina: tv-ul l-am stins de aproape un an, refuz sa ma mai uit la el; mai fac greseala sa citesc ziarele din cand in cand;
de facut, eu incerc sa fac tot ce pot pt. tara, insa mereu de lovesti de cretinatate, de indivizi retrograzi si aroganti, care, mai mult, iti sunt si sefi. eu nu am nimic cu tara, am o problema cu faptul ca e locuita. tacerea e de aur, insa uneori nu e solutia. de asta suntem o natie de mana a doua, pentru ca nu am invatat sa ne spunem problemele, sa ne vocalizam nevoile. cum dracu altfel ar fi de explicat ca politica romaneasca a ajuns un cuib de lichele? avem conducatorii pe care ii meritam, iar cei care incearca sa schimbe ceva sunt pusi la perete de "sistemul ticalosit".
ai dreptate, prefer totusi Romania Iranului. ce e pacat e ca noi avem la mana noastra toate uneltele pentru a schimba ceva...a ne face noi noua viata mai buna, si nu le folosim.
nu suntem cu nimic mai buni decat rusii, care in proportie de 70% il adora pe Putin si il vor dictator pe viata...
Reply With Quote
Old 4th October 2007, 14:01
Balaci's Avatar
Balaci Balaci is offline
OLTEAN

A,da, si mai lasati-ma cu atitudinea aia fatalista a la Miorita...
Reply With Quote
Old 4th October 2007, 14:09
dardar_3's Avatar
dardar_3 dardar_3 is offline
Rossonero

Echipa favorita: AC MILAN
E super tare in Romania....

Eu sunt mandru ca sunt roman....... si n-as pleca pentru nimic in lume in alta tara sa fiu sclav si umilit...
Reply With Quote
Old 4th October 2007, 14:11
Bogdy LFC's Avatar
Bogdy LFC Bogdy LFC is offline
Red

Eu sunt plictisit de mulr de aceasta tara insa ma descurc si eu cum pot prin diferite tari :d
Reply With Quote
Old 4th October 2007, 14:14
Ess's Avatar
Ess Ess is offline
necocalarizat

Echipa favorita: AgromecAgarbiciu II
balaci>pai daca baciul 'cela din miorita era american si' i zicea oaia aia guraliva cum sta treaba, pac pac. il impusca si pe moldovan si pe ungurean. (asta pt al cita pe cineva). romanul fiind poet, si-a manifestat caracteristicile aferente prin a apuca sa planga.

ot: mie scarba mi-a trecut demult. noroc cu lucskos kaposta-ul specific acestui tip de mahmureala.
nu vb mai mult, ca ma doare gatul de cat am urlat pe-aici pe aceasta tema
Old 4th October 2007, 14:26
Prome's Avatar
Prome Prome is offline
FireStarter

Era odata o vorba , ce tara frumoasa pacat ca e locuita

Nu stiu multi si-ar dorii viata ca in occident dar asa de putini o merita ...
Reply With Quote
Old 4th October 2007, 14:32
delaparis's Avatar
delaparis delaparis is offline
Super Moderator

Echipa favorita: PSG
Quote:
Originally Posted by balaci View Post

Perfect valabil si pentru Franta
Old 4th October 2007, 14:34
Benny Benny is offline
mens rea

Quote:
Originally Posted by Prome View Post
Nu stiu multi si-ar dorii viata ca in occident dar asa de putini o merita ...
Intrebare: cand ati fost prin occident vi s-a parut ca localnicii va recunsocs ca fiind straini? Sigur ca in unele cazuri ar putea sa existe problema de limba, dar pana la aceasta proba ati reusit sa treceti drept localnici?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules