| Onlinesport.ro: Stai pe Forum, dar nu uita sa verifici si cele mai noi si interesante informatii din sport. Apasa aici! |
![]() |
|
|
|||||||
| Register | FAQ | Members List | Calendar | Mark Forums Read |
| Notices |
| Politica Curva noastra cea de toate zilele. |
|
|
| View Poll Results: Cum va simtiti in Romania? | |||
| Mi-e rusine ca sunt roman |
|
4 | 7.27% |
| Nu simt nimic special, ma descurc cum pot |
|
29 | 52.73% |
| Sunt mandru ca sunt roman si ca traiesc aici |
|
16 | 29.09% |
| Nu locuiesc in Romania |
|
6 | 10.91% |
| Voters: 55. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
M-am saturat de Romania! Mai e cineva de aceeasi parere?
Scarba asta fata de politicieni, fata de tot ce inseamna structuri de conducere in Romania, fata de institutiile statului cat si fata de multi intreprinzatori privati, imbogatiti semidocti ai tranzitiei, o avem de ceva vreme.
Insa parca performantele din ultima vreme ale poiticienilor, prostia sefilor, aroganta celor sus pusi, nesimtirea functionarilor, nepasarea tuturor in ceea ce priveste binele tarii asteia au pus capacul. Pur si simplu m-am saturat de tara in care locuim, desi simt in acelasi timp ca daca as parasi-o, asta ar insemna o capitulare. Ce ar fi deci de facut? Mai au si altii aceleasi sentimente ca si mine? |
|
|
||||
|
||||
|
Probleme de astea tot vedem si auzim de 17 ani asa ca TREBUIE sa fim fericiti ca traim pe Pamantul asta si ca reprezentam o tara pe nume ROMANIA !
Punct. |
|
|
|||
|
|||
|
Ia un pahar de apa si`nghite in sec. Io`s mandru ca`s roman, in unele momente. De ce? Habar n`am; am aceasta reactie egzact ca`n momentele cand iti vine sa razi si nu stii de ce. Per total, mi`e totuna, c`oi fi roman, spaniol, etc ...
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() ![]() Ia te uita,olteanul din Tg Jiu s-a saturat de Romania... Sau te pomenesti ca stand la Cluj a fost atins de maretele "idei" ale unui penibil precursor pe nume Sabin Gherman http://www.geocities.com/ligatrb/satul.htm In alta ordine de idei, daca nu as cunoaste superficialitatea si continua nevoie de epatare a amicului balaci chiar mi-as face griji pt el ![]() M-as gandi: " saracul deprimat, la 22 de ani, cuprins de atatea ganduri si nelinisti metafizice....sigur se va spanzura mai tarziu" ![]() Asa insa, stau linistit....
|
||||
|
||||
|
@ Bumbescu: nu as avea cum sa fiu de acord cu Gherman, el avea ce avea Pe buna dreptate?) cu "miticii". Si scarba probabil o sa imi treaca pana maine, insa astazi pur si simplu simteam nevoia sa ma manifest legat de rahatul din care tara noastra pare sa nu vrea sa mai iasa. E strigator la cer!
P.S. Nici o grija, nu ma spanzur eu asa usor, cum nici in depresie nu intru. Merg inainte ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Aha, pai zi asa, te-ai enervat azi la o coada la posta si gata, ti s-a taiat de Romania.....ti-am spus ca nu-mi fac griji in privinta ta....
![]() Sabin Gherman ala era un idiot.
|
||||
|
||||
|
eu inteleg sa te apuce deprimarea din cand in cand. si eu pe rand ma enervez ba de job, ba de politicieni , ba de functionarii publici etc.....
dar per total ma cam enerveaza oamenii care se plang de tara lor, pt ca ( si nu spun ca e cazul lui balaci pe care nu il cunosc) de obicei toata lumea se plange si nu face nimic. eu de cate ori ma apuc sa ma plang, dupa ce imi trec nervii mai stau putin si ma gandesc daca eu fac ceva ca sa ies din sabloanele de care ma plang. si de obicei observ ca nu fac mare lucru si atunci incerc sa tac din gura. si ca sa mai umplu niste randuri cu platitudini, eu chiar ma bucur ca traiesc intr-o tara in care nu e razboi. si ma bucur ca eram inca mica cand a venit 89. plus mergand in alte tari vezi ca nimeni nu e perfect si ca dupa ce traiesti o vreme oriunde incep sa te enerveze problemele de acolo. a, si balaci , de ce nu iti faci singur o favoare si in perioade de kk in politica cum e cea de acum , stinge tvul!!!!!
|
||||
|
||||
|
bun... balaci a gasit subiectul, Bumbescu a gasit replicile. De acum doar berile si cipsurile mai lipsesc pentru a avea un show de zile mari
![]() eu nu m-am saturat de Romania. Si n-o sa ma satur niciodata. N-am iesit niciodata din tara si nici nu doresc asta. Am aici tot ce-mi trebuie.
|
||||
|
||||
|
@irina: tv-ul l-am stins de aproape un an, refuz sa ma mai uit la el; mai fac greseala sa citesc ziarele din cand in cand;
de facut, eu incerc sa fac tot ce pot pt. tara, insa mereu de lovesti de cretinatate, de indivizi retrograzi si aroganti, care, mai mult, iti sunt si sefi. eu nu am nimic cu tara, am o problema cu faptul ca e locuita. tacerea e de aur, insa uneori nu e solutia. de asta suntem o natie de mana a doua, pentru ca nu am invatat sa ne spunem problemele, sa ne vocalizam nevoile. cum dracu altfel ar fi de explicat ca politica romaneasca a ajuns un cuib de lichele? avem conducatorii pe care ii meritam, iar cei care incearca sa schimbe ceva sunt pusi la perete de "sistemul ticalosit". ai dreptate, prefer totusi Romania Iranului. ce e pacat e ca noi avem la mana noastra toate uneltele pentru a schimba ceva...a ne face noi noua viata mai buna, si nu le folosim. nu suntem cu nimic mai buni decat rusii, care in proportie de 70% il adora pe Putin si il vor dictator pe viata... |
|
|
||||
|
||||
|
A,da, si mai lasati-ma cu atitudinea aia fatalista a la Miorita...
|
|
|
||||
|
||||
|
E super tare in Romania..
..Eu sunt mandru ca sunt roman.... ... si n-as pleca pentru nimic in lume in alta tara sa fiu sclav si umilit... |
|
|
||||
|
||||
|
Eu sunt plictisit de mulr de aceasta tara insa ma descurc si eu cum pot prin diferite tari :d
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
balaci>pai daca baciul 'cela din miorita era american si' i zicea oaia aia guraliva cum sta treaba, pac pac. il impusca si pe moldovan si pe ungurean. (asta pt al cita pe cineva). romanul fiind poet, si-a manifestat caracteristicile aferente prin a apuca sa planga.
![]() ot: mie scarba mi-a trecut demult. noroc cu lucskos kaposta-ul specific acestui tip de mahmureala. nu vb mai mult, ca ma doare gatul de cat am urlat pe-aici pe aceasta tema
|
||||
|
||||
|
Era odata o vorba , ce tara frumoasa pacat ca e locuita
![]() Nu stiu multi si-ar dorii viata ca in occident dar asa de putini o merita ... |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Perfect valabil si pentru Franta ![]()
|
|||
|
|||
|
Intrebare: cand ati fost prin occident vi s-a parut ca localnicii va recunsocs ca fiind straini? Sigur ca in unele cazuri ar putea sa existe problema de limba, dar pana la aceasta proba ati reusit sa treceti drept localnici?
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|