Results 1 to 2 of 2

Thread: Razvan Lucescu la Brasov?

  1. #1
    HERE'S JOHNNY!! Darkslowstar's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    La capatul Stelei
    Posts
    7,402
    Reputatie
    1

    Thumbs up Razvan Lucescu la Brasov?

    BZB lanseaza un zvon interesant: Bajko interimar pan la iarna si Razvan Lucescu de atunci. Razvan ar fi antrenorul pe care mi l-as dori cel mai mult, este tanar, talentat si promoveaza jucatori tineri. Ce mai, candidatul ideal!

  2. #2
    HERE'S JOHNNY!! Darkslowstar's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    La capatul Stelei
    Posts
    7,402
    Reputatie
    1
    Iata articolul din BZB:

    Gigi Mulţescu, înlocuit cu Nae Manea



    Ieri dimineaţă, preşedintele C.A. al FC Braşov, Ion Neculaie, l-a demis din funcţia de antrenor principal al formaţiei fanion a Braşovului. Contactat telefonic, Gigi Mulţescu ne-a declarat că: „În urmă cu o oră (n.n. discuţia a avut loc la ora 11.45) am fost demis de domnul Ion Neculaie. Mi-a spus că nu i-au căzut bine declaraţiile făcute în presă, precum că nu avem jucători de divizie A. Au fost declaraţii pe care eu nu le-am făcut, dar asta este situaţia”. Referitor la staff-ul tehnic, cu care a condus echipa în primele şase etape ale campionatului diviziei secunde, acesta a completat: „Antrenamentul de dimineaţă a fost condus de secundul Dorel Chiriac, după programul meu, dar cu siguranţă vom pleca toţi trei (n.n. la cei doi antrenori adăugându-se şi preparatorul fizic). După câte am auzit, antrenamentul de după amiază va fi condus de antrenorul Ştefan Vasile”.

    Nicolae Manea
    discută astăzi cu oficialii stegari
    Gheorghe Mulţescu s-a declarat nemulţumit de faptul că nu i s-a plătit contractul, acesta fiind amânat în permanenţă. Totodată se dau ca sigure neînţelegerile pe care le-ar fi avut cu managerul general, Vasile Kraila, care s-ar fi interpus în formarea echipei.
    Din cele şase partide pe care le-a condus pe banca tehnică, patru au fost câştigate, unul a fost pierdut la principala candidată la promovare, Ceahlăul Piatra Neamţ, iar o alta s-a încheiat remiză, la Suceava. Surse din interiorul clubului, demne de încredere, ne-au spus că în cursul acestei dimineţi este aşteptat la discuţii pentru a prelua conducerea tehnică, Nicolae Manea, fostul antrenor al grupării naţionale de tineret.
    Alte surse dau ca sigură preluarea echipei ca antrenor interimar, a lui Ferencz Bajko, actualul coach al formaţiei satelit din Ghimbav, până la finalul turului, urmând ca din retur, gruparea să fie preluată de către Răzvan Lucescu, care ar lăsa formaţia din podul Grant şi ar reveni la aceea unde şi-a început cariera de antrenor.
    Sunt variante şi variante, dar echipa va trebui să-şi urmeze traseul în campionat, sâmbătă având un meci deosebit de greu cu Dunărea Galaţi.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •