| Stiri Onlinesport.ro: Citeste ultimele stiri din sport |
|
|
|
||||||||
| Notices |
| Intern Fotbalul intern de cea mai buna calitate. Discutii generale si dezbateri punctuale pe meciuri. onlinesport.ro: Totul despre Liga 1: stiri, clasament, program. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Ce veselie pe aici!
![]() Sarbatori Fericite tuturor!
|
||||
|
||||
|
Nu era thread despre Dinamo daca nu se baga si z.O.B.!
Mai ZooB, e adevarat ca de cand cu smartphone-urile te-au parasit toti prietenii? Chiar toti sunt de parere ca Talking Tom e mai inteligent si mai amuzant decat tine?!
|
|||
|
|||
![]() Bre, toti abandoneaza corabia care se scufunda. Ca sa-l parafrazez pe celebru Margineanu: Balada pentru Dinamo ( actualizata si updat-ata ) Si cand a fost la inmormantare Plangea si ultimu' calic Si cand Dorinel mai puse o floare Doamne plangea si caii da la dric Nu mai plange Dorinele Plansul e de forma Dinamo nu e moarta Dinamo se transforma Colo-n deal la croitorie Statea cearceafuri la uscat Curgea bacilii de fizie Curgea incet treptat treptat |
|
|
||||
|
||||
|
Foarte bine, sa plece.
|
|||
|
|||
|
Dar despre domnul Ganea ce zici?
Serios acum toti trag in Dinamo : Ganea ii cere oficial desfiintarea cu acte la judecatorie si tot tacamul, Dorinel vrea sa se scuze prin Rusia, multi jucatori de la Dinamo isi fac bagajele... |
|
|
|||
|
|||
|
mitraliaza-i, Ganeeeeeeeeaaaaaaaaaa!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
Mi-am spus parerea cu ceva timp in urma, inainte sa plece la CFR.
|
||||
|
||||
|
Sarbatori fericite!
|
|||
|
|||
|
Sarbatori fericite , Ganea!
Esti eroul tuturor romanilor microbisti! Apropo, mai exista Dinamo, sau cautam la arhiva? |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]()
|
||||
|
||||
|
Citesc pe aici si ma minunez...Inteleg sa te bucuri cand echipa rivala pierde un meci, sau are o perioada de joc proasta... orice legat de activitatea sportiva. Dar sa te bucuri de problemele financiare sau de existenta ale clubului cu gandul la desfiintarea sa, mi se pare cel putin infantilism!
Fara suparare.
|
||||
|
||||
|
Draga Aurica!
In primul rand LA MULTI ANI! ![]() Bre,cu siguranta ne bucuram (din pacate putini la numar ) de perioada fasta prin care treceti,incearca sa schimbi tabara si vei vedea ca am dreptate,dar pan' la desfiintare mai e nenicule cale lunga.Pe mine ma doare-n basca de voi,parol,sunt f f f multumit de locul pe care-l ocupati momentan si va doresc in continuare un parcurs "maret si glorios".Cred ca-i suficient.Mai sunt si amici stelisti cu alte pareri,baieti tineri care nu trebuie luati in seama,ei nu stiu ce-i rivalitatea canino-ovina dusa la extrem timp de aproape 7 decenii..
______________________ Nu exista prietenii si dusmanii vesnice. Doar interese vesnice. Last edited by Dario; 27th December 2012 at 19:46.. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]()
|
||||
|
||||
|
Quote:
Nu ne-am avut bine niciodata dar aveam totusi alte pretentii de la tine! Distractie placuta! ![]() DINAMO INSA NU MOARE!!!!
|
||||
|
||||
![]() Prima data citisem crestin,bravos livius,se poate si mai bine.
|
||||
|
||||
|
Unul care doreste moartea altuia nu poate sa fie crestin!
![]() Rusine!!!!
| Display Modes | |
|
|