Page 52 of 54 FirstFirst ... 2425051525354 LastLast
Results 1,072 to 1,092 of 1116

Thread: Stiri, noutati si articole din presa

  1. #1072
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    11,963
    Reputatie
    0
    Victor Pițurcă va sta la Craiova în următorii trei ani, lucru confirmat și de Adrian Mititelu: "Sunt foarte fericit, e cea mai mare realizare a mea de când sunt la Universitea Craiova. Au fost negocieri foaret dure. Vor fi mari noutăți la Craiova, începe o nouă eră. De mine scăpați acum, vreau să , mă ocup de alte lucruri. Pițurcă a semnat pe 3 ani, obiectivul se subînțelege când spui Pițurcă. Nu trebuie să ne așteptăm la minuni, pentru a nu trăi mari dezililuzii, trebuie să o luăm pas cu pas. Cred că acum am făcut tot ce se putea face pentru Craiova" , a declarat patronul Craiovei

  2. #1073
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    11,963
    Reputatie
    0
    Dorel Stoica s-a saturat repede de Steaua: "Lasati-ma sa plec la Craiova!"

    Adus in acesta vara de Piturca la Steaua, dupa un scandal mare cu Universitatea, care ii cerea daune de un milion de euro, Dorel Stoica este pe cale sa se intoarca in Banie.

    Stoica s-a inteles deja cu Mititelu pentru aceasta mutare, iar fostul selectioner i-a dat asigurari ca nu va ma sta mult in Ghencea.

    "Nu mai pot sta aici! Nici nu mi se mai da atat de multa atentie! Ma simt indepartat de la echipa. Nu mi se mai acorda deloc incredere", a fost mesajul lui Dorel Stoica pentru Piturca, conform ProSport.

    Ilie Dumitrescu ar fi de acord cu transferul lui Stoica, dupa prestatiile slabe din ultimele meciuri, insa cel care se opune este Gigi Becali.

  3. #1074
    Moderator Aurel.D's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    11,443
    Reputatie
    1
    Salutare oltenii!
    Ma, eu m-as bucura sa se instaureze in sfarsit linistea si continuitatea la voi si chiar ma bucur ca v-ati gasit un antrenor ca lumea! Piturca este un antrenor f bun pentru Liga I si mi-ar placea sa vad ca U se va bate la primele 5 locuri!! Sau cel putin ca jucatorii de acolo joaca la adevarata lor valoare!!

  4. #1075
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    11,963
    Reputatie
    0
    salut dinamovistule!
    paradoxal, suporterii lui dinamo de pe acest forum ( cu mici exceptii) se bucura de respectul meu!

    mersi de urarile de bine!
    sau de speranta de mai bine.

  5. #1076
    MA vA ..... inter's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    15,059
    Reputatie
    1
    Salut Aurele..... apreciez mesajul tau!
    de spui prostului ca-i prost/ te uraste fara rost
    si de razi de-a lui prostie / te priveste cu manie
    iar cand leaga trei cuvinte/ doar te-njura far' de minte

  6. #1077
    Moderator Aurel.D's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    11,443
    Reputatie
    1
    Ooo....salut inter!!! De cand nu te-am mai vazut pe aici!...Stiu ca esti ocupat, dar mai intra si tu sa mai crestem nivelul calitatii postarilor de pe ols, ca in ultima vreme este jale...cati...sa nu le zic cum, posteaza aici!
    Toate bune!

    lorliv,
    multumesc pentru aprecieri! Ma gandesc ca spre deosebire de becali, lui Mititelu i-o mai fi venit mintea la cap...in orice caz, Piturca il poate convinge sa stea dracu' mai retas si sa ii lase pe alti care se pricep sa se ocupe de echipa...Aseara cu Sportul s-a vazut o alta atitudine si oricum mai multa vointa...totusi cred ca si Ticleanu a facut o treaba buna si se vede munca lui. Numai ghinionul a facut sa nu aibe cel putin 2 victorii!!
    Last edited by Aurel.D; 29th August 2010 at 22:35.

  7. #1078
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    11,963
    Reputatie
    0
    ceea ce nu s-a intamplat in ghencea s-a intamplat in lunca craiovei.
    piturca a semnat astazi cu universitatea pe 3 ani.
    urmeaza 9 victorii in cele 11 etape ramase de disputat din acest an,conform precedentului contract?


    sal inter!
    scuze,nu am observat interventia ta!
    mai da si tu un semn de viata.

  8. #1079
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    11,963
    Reputatie
    0
    din primavara,o data cu inaugararea noii sali a sporturilor,echipele craiovene de sporturi pe echipe vor trage sa faca performanta.

    victoria de astazi de la baschet in fata lui asesoft ploiesti confirma aceasta presupunere.

    scm craiova-asesoft 85-83 ,cu casey & ronnell incriind jumatate din punctele craiovenilor!

    sa nu uitam ca inainte de dezastrul de la polivalenta,universitatea craiova era campioana la volei fete + baieti si handbal baieti!

  9. #1080
    sport legend Sorin Blaj's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Lugoj, Romania
    Posts
    25,248
    Reputatie
    1
    Bine ca o termina. Un alt exemplu de investitie finalizata in mai bine de 10 ani.
    [B]HAI UNIVERSITATEA! HAI CRAIOVA!
    ESTI CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI![/B]

    [I]"Inteleptul invata din greselile altora, desteptul invata din greselile proprii, numai prostul le stie pe toate."[/I]

  10. #1081
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    11,963
    Reputatie
    0
    se implinesc anul acesta ,in noiembrie ,17 ani de cand a ars polivalenta.
    si s-au bagat in ea pana acum 35 de milioane de euro.
    si inca nu este gata!

  11. #1082
    sport legend Sorin Blaj's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Lugoj, Romania
    Posts
    25,248
    Reputatie
    1
    Iti dai seama cat s-a furat acolo. Ar fi facut doua sali polivalente si un stadion cochet.
    [B]HAI UNIVERSITATEA! HAI CRAIOVA!
    ESTI CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI![/B]

    [I]"Inteleptul invata din greselile altora, desteptul invata din greselile proprii, numai prostul le stie pe toate."[/I]

  12. #1083
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    11,963
    Reputatie
    0
    Foarte mulți dintre cei care comentează situația actuală a UCva nu cunosc rădăcina răului.Le ofer mai jos, din interior, numeroase informații care îi pot adduce mai aproape de realitate.
    Totul este să aibă răbdare iar cenzura să nu funcționeze și când nu trebuie.

    În 1990/91, Știința cucerea eventul (Cârțu antrenor), în 1994 - Cupa.Atunci, în ultimele secunde, Petrache i-a rupt piciorul lui Săndoi, care a pierdut CM 94 și un transfer în Franța.În această perioadă, L-am sfătuit să nu forțeze recuperarea (voia CM 94), să nu pățească ca Balaci.
    Clubul era deținut de Universitate și a trăit în bună parte din transferul lui Gică Popescu (oficial 2 mil. dol., corect 3, unul…a dispărut).
    În primăvara lui 1994, Gică P. a făcut o ofertă de finanțare (și nu de preluare) a Clubului pe 2 ani, pt. 2 mil. dol. Eram ziarist la “Adevărul” iar Sergiu Cătăneanu și Marcel Popescu (impresarul de acum)- conducătorii Clubului-au venit la mine acasa, pt. a-i sprijini în direcția GP.Un ziarist din Cva ( Mircea Canțăr) făcea deja valuri împotriva lui GP și în favoarea fraților Păunescu. Am scris un articol în “Adevărul”,primind apoi mesaje de susținere de la Club și foste glorii. Inclusiv Ion Oblemenco, pe care ,apoi, același ziarist l-a măscărit în fel și chip în ziarul lui, făcându-l să plece în Maroc (cu sprijinul lui Balaci), unde a și murit după câteva luni.
    Prefectul Al. Tobă a organizat o ședință , sala a fost plină iar când am intrat , aburit bine, respectivul ziarist a sărit la bătaie. A avut noroc cu Marian Bondrea…Rezultatul ședinței a fost nul spre negativ, rectorul Mircea Ivănescu spălându-se pe mâini de club…
    Scârbit, GP a renunțat iar Frații au pus mâna pe UCv. Condus prin intermediul lui Eugen Arnăutu, fostul șef pe Dolj la pionieri. Substrat : GCP voia să ajungă premier pe model Berlusconi, vis enunțat la TVR de Crăciun 1995.Motiv pt. care lotul Naționalei de la CM 94 a primit de la el …câte un Mercedes.
    Dacă nu mă înșel, primul antrenor a fost A.Țicleanu, căruia i-am luat un interviu înainte de eliminarea din UEFA .Cu Aurică am rămas prieten de atunci. Din iarnă a venit Pițurcă , cel care a reușit minunea : locul 2.Un om extrem de civilizat, cu care aveam interviuri telefonice și la 22 seara ( eram acum la Ev. Zilei) …Asta, apropo de cei care spun că este un om inabordabil. Ulterior s-au perindat și alți antrenori, fără folos. Inclusiv Em. Jenei. Ca președinte a fost și Victor Becali !
    Lui E.Arnăutu i-am propus să-mi vândă pe stadion cartea “Craiova Maxima” ( 2 vol.), în condiții reciproc avantajoase. A refuzat, cerându-mi să scriu…epopeea Științei fraților Păunescu. Neavând ce scrie, n-am acceptat…
    Între timp, GCP a trebuit să fugă în SUA iar Clubul a ajuns la George Ilinca (“Wiesana”). Foarte bine intenționat . Deținea și echipa de volei fem., transformată în campioană. Aducerea lui Alessanco este elocventă. Pentru binele Clubului G.I. s-a împrumutat de la țigani de 1 mil. dol. (apoi vor fi ciopor la biroul lui și în tribuna oficială), iar când nu a mai fost suficient, de la o Bancă fantomă ( fără sediu) a lui…Dinel Staicu. Ultima soluție a fost să-i vândă o parte din acțiuni prietenului și asociatului Dan Stănescu. În final, a rămas cu mai nimic din “Wiesana”, la care fusese acționar majoritar. Ei bine, și Ilinca a fost contestat !
    Pentru că Ilinca era bine intenționat și era apropiat de SRI (prin cunoștințe), a intrat în joc UM 0215 (Doi ș’un Sfert), Informațiile MI. Plus politicienii din rază…S-a deschis “Dosarul Romcereal”, în care era cap de listă și pe care l-am desființat rapid în presa centrală și prin revista proprie, “OBIECTIV MAGAZIN”. Inclusiv în baza celor scrise de mine, un avocet prieten din copilărie a câștigat procesul iar toți au fost eliberați. Din păcate, unul dintre învinuiți a murit în arrest, de inimă. Ilinca a fost și el șantajat cu o nouă redeschidere a dosarului special pt. el și obligat să cedeze toată echipa de volei fem. Bănuiți cui: lui Dinamo…
    Unealta principalaă , proc. Vasile Dimon, momit cu funcția de proc. gen. pe 8 județe. I-am pus capăt viselor cu o serie de articole despre abuzurile sale…A fost dus la București iar de acolo a mai redeschis un dosar contra lui Ilinca. De aici începe o nouă eră !
    A apărut ca salvator …Gh. Nețoiu, fosta “umbră” a lui Mircea Dinescu până în 1989, ulterior lt.col. al UM 0215 și prieten cu fam Ad. Năstase, premier pe atunci și dinamovist “pur sânge”.Promițând închiderea noului dosar, Nețoiu a devenit acționar 50% la UCv dar în fapt Ilinca nu mai avea nici un rol din prima zi ! M-am convins imediat mergând la Club pentru difuzarea cărților mele pe stadion, cf. înțelegerii anterioare cu G.I. Nețoiu și contabila pusă de el au făcut totul să le saboteze…Încă un mare investitor împătimit al Cvei umilit de Craiova Maxima !
    Nețoiu a venit cu sarcini trasate de Dinamo/ UM 0215 și Ad. Năstase : să transforme UCv într-un club neatractiv și să ducă cei mai buni jucători la Dinamo. Năstase voia rezulate și prin cluburi , cu o concentrare a valorilor la Dinamo, Steaua și Rapid (atâtea mergeau atunci în Europa). UCv nu mai avea atuul intrării la facultate, ca înainte de 1990, dar atrăgea prin public iar publicul trebuia eliminat… Consecință : Nețoiu a pus prețuri de peste 1.000.000 lei !!!
    “Marele oltean” Nețoiu a plecat când a apărut un altul : Dinel Staicu. Fost șef “Scutul” pe Dolj (unitate a MI , gen scutieri) , apoi aghiotant al col. /gen. Ion Eugen Sandu , șef IJP Dolj, ulterior al IGP (post preluat ulterior de..fratele său), cel care îmi asigura “pază” 24 / 24 după ce l-am făcut să piardă un spațiu de revoluționar.
    Dacă Nețoiu a luat 13 jucători la Dinamo, Dinel a pus bomboana pe colivă : a dus echipa în B și a lăsat clubul fără jucători ! Dublă lovitură : în acel moment existau doar 3 echipe înființate în 1948 care nu “picaseră” :Steaua , Dinamo și UCv. Steaua și Dinamo înființate direct în A…
    Transferul Nețoiu-Dinel s-a făcut cu scandal televizat, “rezolvat” de Mitică Dragomir. Toți, olteni dar… agenți ai UM 0215 !…
    Ei bine : cine era vicele lui Dinel ? Adrian Mititelu ! Care a venit și el în postura de salvatore della patria și tot cu scandal monstru…Vă amintiți că Dinel se lăuda că Mititelu trebuie să-i dea 3 mil. dol. Și îi va lua și casa ? A mai apărut apoi vreo știre despre rezolvarea conflictului ?! Nu mai era cazul, scopul fusese atins…
    Mititelu este același gen de creație a “Serviciilor” ca și Gigi Becali : pământ în jurul unui oraș , al cărui preț se va înzeci…Amândoi au aceeași ură împotriva fostelor glorii și nu știu cum să le umilească ! Exemplu dublu cu Mititelu : 1. – îi propun de câțiva ani să vândă pe stadion cele 2 vol. “Craiova Maxima” și nici măcar nu vrea să mă primească în birou, deși, când aveam revista num ă scotea din “Să trăiți “; Nu-i cer nici un ban, doar să apară pe coperțile cărților reclama pt. celelalte cărți ale Editurii OBIECTIV ; 2 – celor de la site-ul craiovamaxima.ro le-am oferit cărțile în format digital și s-au arătat foarte încântați ; au apărut doar 2 episoade, cu Introducerea, urmau să apară complet și…au fost sistate brusc, fără nici o explicație !…
    Mititelu a avut un alt sistem , cu care și-a câștigat rapid simpatia : “nu vindem jucători în țară”. Observați însă ce a făcut de fiecare dată când UCv era aproape de vreo performanță și veți înțelege totul…Sarcina lui nu e performanța, ci să băltim, să-și scoată investițiile și să arate că vrea dar are ghinion mereu…Nu, nu vrea retrogradarea, s-ar pierde tot (drepturi tv etc), doar să ne țină în impotență încă 10 ani, supremă satisfacție pt. MI / Dinamo…La TV se dă insistent momentul lui de panificator darn u se spune nimic despre afacerile cu cereale cu R.Moldova. Cum și prin intermediul cui.
    Când a anunțat că l-a demis pe Aurică Țicleanu (“victimă preferată” și de Nețoiu, i-am spus-o a doua zi după numire și nu m-a crezut), am postat tot aici o adresare directă lui Mititelu referitor la batjocorirea fostelor glorii, după care va fi pus alături de Nețoiu și Dinel. A doua zi, s-a anuțat că a mers la Buc. după Pițurcă.
    Am schimbat 3 prefecți în Dolj și unul în Gorj ca ziarist ( 3 cu propria revistă) și nu vorbesc în van. Anterior, după o ceartă totală intens mediatizată și o altă postare a mea tot aici, Mititelu, Solomon și Cârțu s-au hotărât să se întâlnească spre împăcare.N-au mai apucat, a fost arestat Solomon…
    Pițurcă era marea șansă a Cvei și chiar a lui. Are ambiția să-și dovedească valoarea după demiterea de la Națională, să se răzbune pe G.B., plus că e oltean. Am crezut că Mititelu chiar a înțeles acest lucru. A lucrat însă f.f. parșiv : ultimele meciuri au fost pierdute pt. că erau vechi datorii ale lui ! Amintiți-vă cum s-a jucat cu UCluj, Tg. Mureș, Brașov. Impresionant ! Semnificative scenele cu Pițurcă la un meci : la început s-a dat cu capul de zgură (l-ați mai văzut așa, nu vrea să câșige ?), apoi a stat imobil pe bancă, până la final, a înțeles…Și atunci, cum să-l acuzi pe Pițurcă pt. că a luat o echipă din mers și cu comenzile la Mititelu ?!
    Gică Popescu a fost lucrat și el ca la carte. Era în derivă în Italia, Giovanni l-a lămurit iar Nețoiu l-a momit și el cu acțiuni la Vincon. S-a făcut de râs la Dinamo, la Vincon se pare că a renunțat apoi iar ca impresar a fost băgat într-o mizerie fără sfârșit. Deci, adio Cva și FRF ! De ce să le strice jocurile ?

    Eugen Delcea

  13. #1084
    ros albastru delaoltenia's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    43,365
    Reputatie
    0
    Daca-mi este permis,chiar daca nu va intereseaza parerea unui stelist care a stat de foarte multe ori in tribunele stadionului Ion Oblemenco.
    Nu-l suport pe Mititelu,dar nu despre el vreau sa discut.Aduc discutia despre individul Victor Piturca,individ care a inselat asteptarile milioanelor de suporteri alb-albastrii.Si nu numai ca le-a inselat asteptarile dar a si pus umarul la distrugerea clubului.
    Sincer,imi pare rau pentru situatia in care se afla acum Stiinta.
    Va doresc multa bafta.

    edit/Cine s-ar fi gandit?Abia acum stau si ma intreb daca nu cumva ciobanul din Ghencea din cauza asta i-a dat papucii?
    STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 26 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.

  14. #1085
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    11,963
    Reputatie
    0
    dario,randurile scrise de mine de-a lungul a peste 4 ani, aici confirma ca am fost un adversar inversunat al preluarii de catre un analfabet a unui club academic.

    insa daca mititelu era fan basescu, reusea sa obtina performanta la stiinta.
    nefiind,a fost blocat din toare directiile si a trebuit sa supravietuiasca.
    el si echipa.
    ceea ce face piturca este fara precedent chiar si in luptele interlopiilor: sa-i fure clubul lui miti cu ajutoruli celui care a distrus bancorexul.
    bagandu-i in fata pe suporteri.
    tinta secundara este grupul de 9 jucatori craioveni evaluati la aproape 20 de milioane de euro.
    lupta va fi dura,dragomir fiind obligat sa-l sprijine pe mititel.
    Last edited by lordliv; 19th January 2011 at 21:30.

  15. #1086
    ros albastru delaoltenia's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    43,365
    Reputatie
    0
    Este obligat de functia pe care o detine,de sef al ligii.Am mari rezerve insa,caracatita pedelista si-a intins bratele peste tot in tarisoara asta.
    Nu esti cu ei,ai parte numai de necazuri.Nu cred ca-ti spun noutati,te citesc adeseori si cred ca mi-am facut o oarecare impresie legata de optiunea politica si de piedicile pe care ti le pun portocalii in Craiova.
    In situatia data eu cred ca trebuie sa fiti alaturi de mititel,pana se linistesc lucrurile.Am citit nu cu mult timp in urma,am fost la servici toata ziua,ca doi jucatori au parasit cantonamentul.
    Nu va intrebati,vor mai urma si altii?Tunurile sunt puse pe Craiova,incercati sa salvati ce se mai poate,hienele abia asteapta sa va sfasie.
    STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 26 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.

  16. #1087
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    11,963
    Reputatie
    0
    Craiova și-a acoperit postul de fundaș stînga: Mititelu l-a convins azi pe Walter Lopez să continue la Știința


    Revenit azi în Bănie pentru a discuta cu Mititelu viitorul lui la Craiova, fundașul stînga uruguayan a cedat insistențelor patronului oltean și și-a dat acordul să ajunga mîine în cantonamentul din Antalya.


    Inițial, fotbalistul sud-american care n-a apucat să debuteze pînă acum la Știința le transmisese oficialilor olteni că nu vrea să se mai întoarcă în România și că vrea să rămînă în țara natală, pentru a fi alături de nevasta lui care acuza complicații cu sarcina.

    Mititelu nici nu a vrut să audă însă de o despărțire de Lopez."Chiar dacă l-a adus Pițurcă, e superfotbalist și vreau să rămînă! L-am văzut pe niște DVD-uri de cînd evolua la Brescia și am rămas impresionat", le-a mărturisit deunăzi patronul oltean apropiaților.

    Lopez venise azi în Craiova cu intenția de a-și rezilia contractul pe cale amiabilă. După discuția avută cu Mititelu, Lopez a acceptat să-și ducă pînă la capăt contractul scadent în vară. El e împrumutat de olteni de la Club Atletico Cerro. Alb-albaștrii și-au exprimat oficial intenția de a-l transfera definitiv la vară, avînd o opțiune de cumpărare de 500.000 de euro.

    În tur, Craiova l-a folosit pe Bărboianu pe postul de fundaș stînga. Lopez urmează să plece vineri dimineață în Antalya.

    GSP

  17. #1088
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    11,963
    Reputatie
    0
    Marco Zoro a semnat cu Craiova


    Fundașul ivorian, Marco Zoro, a semnat un contract Universitatea Craiova pînă în vară. Clubul oltean s-a înțeles și cu Benfica și cu jucătorului. Lusitanii îi vor suporta salariul jucătorului de 27 de ani, iar Craiova îi va plăti jucătorului suma de 50.000 de euro la semnătură. El este așteptat să se alăture lotului luni, în Antalya

    Cine este Marco Zoro?

    Ivorianul în vîrstă de 27 de ani a mai jucat în Serie A, la Messina și Salernitana. În momentul de față este jucătorul Benficăi, iar de doi ani joacă sub formă de împrumut la Vitoria Setubal.

    22 de meciuri pentru naționala Coastei de Fildeș a bifat Zoro

    GSP

  18. #1089
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    11,963
    Reputatie
    0
    Găman la Vitesse Arnhem!
    Olteanul e așteptat azi în Olanda să semneze contractul

    Site-ul oficial al formației olandeze anunță transferul fundșului în vîrstă de 21 de ani de la Universitatea Craiova.

    Găman urmează să susțină azi vizita medicală și va fi prezentat în cadrul unei conferințe de presă împreună cu ivorianul Wilfried Bony, jucător care ultima oară a evoluat pentru Sparta Praga.

    Șeful scouterilor lui Vitesse, Ted van Leeuwen a avut numai cuvinte de laudă pentru noua achiziție. "Un jucător cu un control excelent al balonului, care a ajuns căpitan la Craiova la o vîrstă destul de fragedă. Este foarte matur în joc, iar întreg staff-ul nostru este foarte entuziasmat de sosirea lui", a spus van Leeuwen.

    La Vitesse, Găman va fi antrenat de fostul jucător al Barcelonei și al lui Chelsea, Albert Ferrer. Ștefan Nanu este singurul român care a mai evoluat la Arnhem, între 1999 și 2003.

    GSP

    incep sa se linisteasca lucrurile?

    http://www.vitesse.nl/nieuws/bericht...-en-gaman/1196

  19. #1090
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    11,963
    Reputatie
    0
    pe draku!
    lucrurile se complica...

    gaman s-a prezentat ca fiind liber de contract.

  20. #1091
    junior bigbluelyon's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    109
    Reputatie
    1
    Mai stie cineva care mai e soarta lui Iliev ??? sau macar a lui Gargorov???
    „Moartea e o ipoteza pîna în momentul cînd omul se pomeneste în bratele ei, fara nici o speranta de întoarcere".

  21. #1092
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    11,963
    Reputatie
    0
    din ciclul " stiri care nu apar pe OLS "


    Universitatea Craiova - Shinnik Yoroslavl 4 - 3



    De la această oră, Universitatea Craiova susține primul meci amical din cantonamentul din Antalya. Adversarii Științei sunt rușii de la Shinnik Yaroslavl. Nicolo Napoli a trimis în teren următorul “11”: Hotoboc - Dănănae, Zoro, D. Lopes, W. Lpoez - M. Costea, Prepeliță, D. Stoica, Gângioveanu - F. Costea, Stoianof.




    Partida se dispută în complexul hotelier unde este cazată formația Steaua București, primul adversar al Universității din retur. La meci asistă și întreaga delegație a Stelei, printre care Mihai Stoica, Narcis Răducan și Marius Lăcătuș.



    INBOX: Astăzi au fost semnate contractele cu Wendel și Zoro.




    Min 5. GOL SHINNIK: Rușii au deschis scorul dintr-o lovitură liberă, un atacant al lui Shinnik reluând cu capul în plasă.

    Min 15. GOL CRAIOVA Stoianof obține penalti după un fault al portarului advers. Execută Florin Costea și înscrie lejer.

    Min 17. GOL CRAIOVA Gângioveanu șutează din partea stângă și un fundaș advers deviază în propria poartă.

    Min 43. GOL CRAIOVA Prepeliță înscrie cu un șut senzațional de la peste 35 de metri.

    Min 45. S-a încheiat prima repriză.



    La pauză, Nicolo Napoli a efectuat mai multe schimbări. Pentru Universitatea evoluează: Hotoboc - Dănănae, Ciucă, D. Lopes, W. Lopez - Prepeliță, Wendel, D. Stoica, Firțulescu - Stoianof și Bujor.


    Min 46. A început repriza a doua

    Min 49. GOL SHINNIK.

    Min 60. Triplă schimbare la Universitatea. Au ieșit Prepeliță, Stoianof și Walter Lopez și au intrat Surugiu, Roman și Bușu.

    Min 68. GOL CRAIOVA Dorel Stoica șutează puternic cu piciorul stâng, de la aproximativ 20 de metri, portarul rușilor respinge mingea în față și Roman înscrie lejer pentru 4-2.

    Min 70. Dublă schimbare la Universitatea: au ieșit Dorel Stoica și Dănănae și au intrat Ologu și Buleică.

    Min 71. GOL SHINNIK. Nou-intratul Buleică faultează în careu, arbitrul acordă penalti și rușii transformă pentru 4-3.

    Min 76. Schimbare la Universitatea: D. Lopes este înlocuit de Gugu.

    Min 90. Final de partidă. Universitatea învinge în primul amical din Antalya cu scorul de 4-3.


    @ mititelu inca spera ca iliev va ramane la craiova fara sa conditioneaza primirea restantelor sale de rezolvarea colegului sau gargorov.
    daca se intelege cu un alt fundas din campionatul germaniei,mititelu va renunta la iliev dar va continua litigiul cu acesta ca sa nu fie obligat sa-i plateasca acum banii.
    se va ajunge la TAS.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •