Results 1 to 10 of 10

Thread: Romtelecom transmite meciurile U.E.F.A. Champions League la noul canal Dolce Sport.

  1. #1
    sport legend resita's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Resita
    Posts
    25,840
    Reputatie
    1

    Romtelecom transmite meciurile U.E.F.A. Champions League la noul canal Dolce Sport.

    Romtelecom mărește miza în lupta cu R.C.S. și U.P.C., lansând propriul post TV cu profil sportiv.

    Compania a cumpărat drepturile de difuzare pentru 112 meciuri de fotbal din Liga Campionilor.

    * Romtelecom, numărul trei pe piața locală de servicii de televiziune cu plată după R.C.S.&R.D.S. și U.P.C., va lansa pe 26 august propriul său canal TV cu profil sportiv, Dolce Sport, care va transmite meciuri de fotbal din Liga Campionilor.

    * Investiția făcută de Romtelecom în crearea de la zero a unui post TV cu profil sportiv ar putea anunța intrarea, anul viitor, a operatorului în competiția pentru drepturile de difuzare a meciurilor din campionatul intern de fotbal. În prezent, drepturile pentru campionatul intern de fotbal sunt deținute de consorțiul Antena 1 și R.C.S.&R.D.S., numărul unu pe piața TV. Grupul telecom deținut de Zoltan Teszari este primul de pe piața locală care a investit puternic în conținut și și-a creat posturi TV proprii cu profil sportiv. Compania nu a oferit detalii suplimentare despre planurile sale.

    * Anunțul Romtelecom privind lansarea unui post propriu de televiziune nu este totuși o surpriză în condițiile în care compania deținută de grupurile O.T.E. (Grecia) și Deutsche Telekom (Germania) are ca obiectiv să ajungă în trei ani numărul unu pe piața TV, în ciuda faptului că în prezent R.C.S. are cu peste 1,7 milioane mai mulți clienți pe acest segment de piață. Extinderea ofertei de conținut a Romtelecom pune presiune în primul rând la U.P.C, fostul lider al pieței locale de servicii TV, care are în prezent puțin peste 200.000 de clienți la TV față de Romtelecom.

    * "Cu lansarea canalului Dolce Sport Romtelecom facem un nou pas în implementarea strategiei sale de poziționare ca furnizor de entertainment pe piața românească, după lansarea serviciilor IPTV Dolce Interactiv și a pachetului de programe H.D.", a declarat Ovidiu Ghiman, director executiv strategie și dezvoltarea afacerii. Ghiman, fost director comercial al R.C.S, răspunde momentan și de operațiunile TV după ce fostul șef al diviziei Mirek Smyk a plecat din companie. Potrivit unor surse de pe piață, Romtelecom a reluat procesul de recrutare pentru postul lăsat liber de Smyk după ce managerul selectat inițial nu a mai putut prelua, din motive personale, funcția.

    * Romtelecom a achiziționat drepturile de transmisie a meciurilor pentru sezoanele 2010/2011 și 2011/2012 după ce operatorul local de televiziune prin satelit Boom TV a intrat în insolvență pe fondul unor dificultăți financiare.

    * Pachetul achiziționat de Romtelecom include meciurile live, rezumatele meciurilor, precum și drepturile de transmisie a partidelor pe internet. Postul va putea fi urmărit fără costuri suplimentare de clienții Romtelecom care folosesc serviciile de televiziune prin satelit (Dolce), prin internet (Dolce Interactiv) sau cablu TV (furnizate prin compania NextGen).


    COMUNICAT OFICIAL:

    Romtelecom transmite meciurile U.E.F.A. Champions League la noul canal Dolce Sport.

    Romtelecom Dolce și NextGen vor transmite în direct, începând cu data de 26 august, 112 meciuri din U.E.F.A. Champions League prin canalul DOLCE SPORT.

    Romtelecom a obținut dreptul pentru transmiterea exclusivă a meciurilor care compun al doilea pachet de drepturi de televizare. Pachetul include meciurile live, rezumatele meciurilor și o emisiune saptămânală de analiză a etapei, precum și drepturile de transmisie a partidelor prin internet, la adresa www.romtelecom.ro. Canalul DOLCE SPORT va fi disponibil pe platformele DOLCE (D.T.H. si I.P.TV) și NextGen.

    „Dorim să oferim celor peste un milion de clienți ai noștri un beneficiu suplimentar prin adăugarea canalului DOLCE SPORT la pachetele Dolce și NextGen, fără ca aceștia să plătească ceva în plus la abonamentul actual. Cu lansarea canalului Dolce Sport Romtelecom face un nou pas în implementarea strategiei sale de pozitionare ca furnizor preferat de entertainment pe piața românească, după lansarea serviciilor I.P.TV Dolce Interactiv și a pachetului de programe H.D.,” a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie și Dezvoltarea Afacerii.

    Celelalte 34 de meciuri ale U.E.F.A. Champions League, care nu fac parte din pachetul preluat de Romtelecom, vor fi prezentate în reluare la același canal, pe lângă transmiterea lor în direct la programele TVR. Achiziționarea acestor drepturi de transmisie a U.E.F.A. Champions League pentru două sezoane, 2010/2011 și 2011/2012, este parte din strategia Romtelecom de a oferi cât mai mult conținut exclusiv și de înaltă calitate clienților săi.
    U.E.F.A. Champions League este cea mai po****ră competiție europeană inter-cluburi, obținând de fiecare dată audiențe imense.

    Serviciul de televiziune Dolce a depășit în prezent 900.000 de clienți, atrași în aproximativ trei ani de la lansare, în timp ce NextGen a atins peste 160.000 de clienți, atrași în mai puțin de doi ani de la lansare.
    CSM Resita... Dinamo Bucuresti... Arsenal Londra

  2. #2
    sport legend resita's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Resita
    Posts
    25,840
    Reputatie
    1
    Din data de 13 august Boom Sport One devine Dolce Sport. Acesta va fi disponibil gratuit tuturor abonaților Boom. La Dolce Sport vă veți putea bucura în continuare de spectacolul U.E.F.A. Champions League precum și de alte competiții sportive importante: Liga Portugheză, N.B.A., Campionatele de rugby ale Angliei și Franței.




    COMUNICAT OFICIAL ROMTELECOM - 13 august 2010:


    Dolce Sport intră în emisie.




    Dolce Sport intră în emisie astăzi la ora 22, canalul urmând a fi disponibil gratuit pentru toți clienții Romtelecom Dolce (D.T.H. – poziția 300 - și I.P.TV) și NextGen. La ora 22:15 Dolce Sport va transmite debutul campionatului de fotbal al Portugaliei, partida Braga vs. Portimonense.

    Postul va fi condus de Vlad Enachescu, în calitate de Director General. “După 15 ani de experiență în acest domeniu, am șansa acum de a construi de la zero un nou brand pentru pasionații de sport, care va oferi o noua perspectivă, mai elegantă, asupra sportului românesc și internațional,” spune directorul general al Dolce Sport.

    Canalul Dolce Sport emite 24/24, conținutul fiind în dezvoltare la acest moment, pentru început cuprinzând transmisiuni în direct și înregistrate din campionatul de fotbal al Portugaliei, campionatul de rugbi al Franței și din U.E.F.A. Champions League.

    Lansarea oficială a canalului și anunțarea echipei complete se va face în săptămânile următoare, odată cu definitivarea grilei de programe a Dolce Sport.




    apropo, Cosmin Baleanu, Emil Gradinescu si Bogdan Cosmescu s-au transferat la Dolce Sport
    CSM Resita... Dinamo Bucuresti... Arsenal Londra

  3. #3
    sport legend dumy84's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,725
    Reputatie
    1
    Eu l-am vazut pe reteaua Dolce inca de acum o saptamana, mai precis de pe 16 august. Au avut multe meciuri din Play Off-ul Ligii Campionilor.

  4. #4
    Jack the Ripper Lordul's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Iasi/Piatra Neamt
    Posts
    31,615
    Reputatie
    0
    nu prind postul asta....dar oricum L.C transmite si tvr-ul
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

  5. #5
    sport legend resita's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Resita
    Posts
    25,840
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by dumy84 View Post
    Eu l-am vazut pe reteaua Dolce inca de acum o saptamana, mai precis de pe 16 august. Au avut multe meciuri din Play Off-ul Ligii Campionilor.
    din 13 sau din 16 au intrat in emisie dar doar cateva ore pe zi pentru teste
    CSM Resita... Dinamo Bucuresti... Arsenal Londra

  6. #6
    sport legend resita's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Resita
    Posts
    25,840
    Reputatie
    1
    Romtelecom, numărul trei pe piața locală de servicii TV, va investi aproximativ 0,4 mil. euro în achiziționarea drepturilor de difuzare și transmisia meciurilor din Liga 2 a campionatului românesc de fotbal pe parcursul sezonului 2010-2011, potrivit datelor obținute de ZF de pe piață. Compania ar urma să plătească aproximativ 200.000 de euro pentru drepturile de difuzare și peste 150.000 de euro pentru a asigura transmisia în sine a meciurilor, potrivit datelor obținute de ZF.
    CSM Resita... Dinamo Bucuresti... Arsenal Londra

  7. #7
    sport legend aLLiin's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    33,313
    Reputatie
    1
    Cal slabut programul....dar sa vedem ce va urma...

  8. #8
    sport legend SwedishMafia's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    10,735
    Reputatie
    1
    interesante programele dolcesport.desi e gasca de la gsp tv, momentan nu mi se par dependenti de cioban.

  9. #9
    sport legend aLLiin's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    33,313
    Reputatie
    1
    Chiar nu au nicio treaba cu ciobanul...

  10. #10
    sport legend polat's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    world
    Posts
    390
    Reputatie
    1
    Dolce sport este un canal de sport destul de slab daca vor pierde si UCL in dauna lui Digisport dupa cum se aude prin tirg poate sa traga obloanele.!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •