View Poll Results: Cat credeti ca va mai rezista aceasta coalitie contra naturii, PDL - (PSD+PC)?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • pana la alegerile europarlamentare 2009...

    1 2.44%
  • pana la alegerile prezidentiale 2009...

    26 63.41%
  • pana la alegerile parlamentare viitoare...

    4 9.76%
  • nu stiu, nu ma intereseaza...

    10 24.39%
Page 102 of 141 FirstFirst ... 25292100101102103104112 ... LastLast
Results 2,122 to 2,142 of 2941

Thread: Am avut o majoritate: PDL - (PSD+PC)

  1. #2122
    Mughal Bancaru's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    14,681
    Reputatie
    1
    Sa ma anunti cand vor fi istorie. Pana atunci - cum naiba se se zice cuvantul ala... in bulgareste?

  2. 2nd August 2009, 10:54
    Reason
    Fara trolling

  3. 2nd August 2009, 15:06
    Reason
    Fara trolling

  4. 3rd August 2009, 09:51
    Reason
    Fara trolling

  5. 3rd August 2009, 10:03
    Reason
    S-a rezolvat

  6. #2123
    Doctor Honoris J.Bond's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    5,918
    Reputatie
    1
    Liderii Coaliției se întâlnesc, astăzi, pentru a decide dacă rămân împreună la guvernare

    Zi decisivă, astăzi, pentru soarta Coaliției. PSD și PD-L se întâlnesc în ședințe, separat și împreună, ca să vadă dacă mai rămân sau nu alături, la guvernare. Ședința comună a început la ora 9:00, în timp ce ședințele separate ale celor două partide vor începe în jurul orei 11:00.

    "Nu cred că se poate pune problema de rupere a Coaliției pentru că interesele României sunt mult mai mari", a spus, astăzi, liderul PSD București, Marian Vanghelie.

    "De ce să se rupă Coaliția? Doar pentru că vrea președintele?", a întrebat, retoric, Victor Ponta. "S-a rupt și convenția și alianța D.A. O să rupă președintele și Coaliția asta. Asta este...", a completat social-democratul. "Ar trebui să ne ocupăm de necazurile de acum, că sunt o mulțime", a explicat ministrul pentru Relația cu Parlamentul.

    În ceea ce privește propunerea lui Traian Băsescu de reducere a numărului funcționarilor cu 20%, Victor Ponta a spus că această măsură este o "nebunie".

    "E o nebunie să spui la 2-300.000 de oameni că îi arunci peste bord. Asta se face pe mare, nu într-o țară normală. Cei de la PD-L spun ce a spus și președintele. Ce vreți să facă? Să-l contrazică? Noi ne facem treaba, ei fac ce li se spune", a spus Ponta.

    "Noi am vrut să guvernăm până la alegerile prezidențiale pentru că se știa că nu se poate mai mult. Doar că este foarte greu. Dacă vor și ei, pentru că, cu forța, nu se va putea", a conchis social-democratul.

    "În ședința de astăzi ne vom concentra pe actul de guvernare și să vedem ce probleme au oamenii, mai puțin ale noastre, care sunt mai puțin importante", a spus Ilie Sârbu. "Trebuie să guvernăm în continuare fiindcă nu există soluție", a completat pesedistul.

    Și, dacă cei trei social-democrați s-au arătat a fi optimiști în privința soartei Coaliției, Liviu Dragnea, reprezentant al aceluiași partid, a fost mai pesimist. "Nu poți să aștepți la o Coaliție să funcționeze, de la miniștri să-și facă treaba, în condițiile în care, ori noi, ori ei, în fiecare zi, ne atacăm. Trebuie să încetăm cu atacurile reciproce. Sper să nu se pună problema ruperii Coaliției, ca să ne înțelegem", a spus vicepreședintele PSD.

    "Sunt absolut convins că România așteaptă, de la această Coaliție, în acest moment, răspunsul la problemele care sunt cu adevărat importante. Și restul lucrurilier sunt importante, dar sunt politicianisme", a declarat Mircea Geoană.

    Mai mult, social-democratul a acuzat că "atacurile din ultimele zile din rândul Coaliției au venit de la onoarea rănită a doamnei Udrea".

    "Nu se pune problema ruperii Coaliției. Am convingerea că vom discuta despre modul în care decurg discuțiile cu Fondul și cu Comisia și despre măsurile care trebuie să fie luate", a spus Vasile Blaga, vicepreședintele PD-L.

    "Probabil că se va discuta și despre situația extrem de interesantă, tipic românească: puterea și opoziția se găsesc în Guvern. Suntem specialiști în așa ceva", a completat, ironic, democrat-liberalul.

    Mai mult, în replică la afirmația lui Mircea Geoană potrivit căruia atacurile din rândul Coaliției ar fi pornit "de la onoarea rănită a doamnei Udrea", Vasile Blaga a spus că "este numai părerea domnului Geoană. Puține, dar fixe".

    "Din punctul meu de vedere, acest Guvern ori face reformele de care are nevoie țara, în acest moment, și pe care nu a avut curaj nimeni, în 20 de ani, să le facă, ori pleacă acasă", a avertizat premierul Emil Boc, sosit la Senat în jurul orei 9:00. Întrebat dacă, în opinia sa, Coaliția se va rupe, premierul a răspuns, ferm: "Nu."

    Săptămâna trecută, social-democrații și democrat-liberalii și-au aruncat cuvinte grele și ultimatumuri, după care, duminică, au mai îndulcit puțin tonul.

    Cu totul altfel era, însă, tonul celor două partide, la sfârșitul săptămânii. PSD și PD-L și-au spălat rufele în public și și-au dat ultimatumuri.

    Liviu Dragnea a declarat: "O să propun în Coaliție: ori reușim să găsim căi prin care să nu ne mai certăm, să ne înțelegem ca să facem ceva în țara asta, ori să rupem pisica".

    De asemenea, Marcel Hoară, membru PD-L, a precizat: "Până se hotărăsc taberele din PSD cum să rupă pisica, moare cățeaua în curte".

    Citește și... Război în Coaliție: Ilie Sârbu spune că PD-L nu mai poate să apară ca o "fetiță nevinovată"

    Niță: Ruperea Coaliției nu avantajează niciun partid politic, trebuie să stabilim o conduită

    Constantinescu: Dau un ultimatum ca această Coaliție să se păstreze așa cum este ea, contra naturii.
    Sursa: REALITATEA.NET


    PSD s-a adunat intr-o sedinta sa vada daca mai stau sau nu la guvernare. Dupa sedinta, au iesit si au spus ca nu se pune problema de iesire de la guvernare. Au mai spus(prin gura razboinucului Care Esteca e momentul sa inceteze atacurile(adica sa li se inmoaie si atacurile). Sa aiba legatura cu faptul ca o parte de PSD ar merge cu PDL la guvernare?(intrebare retorica)
    Asadar, deci si prin urmare, PSD se teme de ruperea coalitiei. Dupa ce tot ei au cautat cu lumanarea prin toate certuriile. Penibili, iar fac orice doar de dragul ciolanului. Ce oamenii! Scuze, nu sunt oamenii...slabe caractere.

    Era de asteptat ca PSDeii vor fi pusi cu botul pe labe pentru ca aia in an electoral nu vor iesii de la guvernare. Visau unii motiuni de cenzura si alte alea, insa in spate baronii locali dicteaza. Si cel mai important, Geoana-prostanacul nu avea nevoie sa fie vinovat. Tocmai acum.
    Last edited by miril; 3rd August 2009 at 11:16. Reason: Fara trolling

  7. 3rd August 2009, 10:24
    Reason
    Fara trolling

  8. 3rd August 2009, 10:31
    Reason
    S-a rezolvat ca mai sus

  9. #2124
    Pro Memoria miril's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Stockholm
    Posts
    29,277
    Reputatie
    0
    Sa lasam definitiile de o parte despre activisti, membrii de partid, etc si sa ne vedem de tema de pe topic. Haos, asta-i cuvantul potrivit pentru cum se desfasoara activitatea Guvernului, Pralamentului, institutiei prezidentiale, etc. Se arat cat de destructive sunt modificarile aduse alegerilor prezidentiale, adica la cinci ani si nu odata cu algerile prlamentare. Consecinta, blocajul major al activitatii politice la varf din ultimul an, cel care a coincis si cu criza financiara mondiala.
    "The minority is sometimes right, the majority always wrong." - A Progres...sive Thinker

    "If you support a team that fails to win the league for years, it does feel like a kind of cult'." - Salman Rushdie

  10. #2125
    Mughal Bancaru's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    14,681
    Reputatie
    1
    Dar si PD is doreste ca PSD sa ramana la guvernare. Fara ei se rupa coalitia si, ghici cine isi ia jucariile si se carabaneste? Sau ei vor sa stea la guvernare de dragul tarisoarei? Iesi se scrie cu un (1) i (Marker).

  11. #2126
    the untouchable newcool's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Arad-Perla Vestului
    Posts
    8,625
    Reputatie
    1
    am inteles ca guvernul are in vedere o noua reforma in invatamant....a cata din 89 incoace?
    Facem slalom printre cretini,zi de zi,
    Intr-o lume mica si murdara,asa cum o stii,
    Prostii par conceputi pe cale artificiala
    Ca sunt multi ai dracu,si n-au nici o boala!

  12. #2127
    sport legend
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    3,653
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by newcool View Post
    am inteles ca guvernul are in vedere o noua reforma in invatamant....a cata din 89 incoace?
    de ce, ti se pare ca au fost multe ? una in 1990 cand s-a revenit la 8 clase obligatorii, ca atatea a avut si Iliescu, alta cand s-a revenit la ce era in 1989, adika 10 obligatorii, in rest aceeasi materie inutila 90 %. S-a permis invatamantul superior privat pentru a avea cum sa le asigure venituri mai mari profilor, plus celor din parlament care au statut de profi. Cum studentul nu se rascoala decat cand ii conduce Lazarus (dracu stie ce 'spate' a avut si asta), diplomele merg pe banda ca oricum profesezi altceva decat ai invatat (chiar si doctori au ajuns vanzatori de masini, patroni sau ziaristi)

  13. #2128
    Pro Memoria miril's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Stockholm
    Posts
    29,277
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by miril View Post
    Haos, asta-i cuvantul potrivit pentru cum se desfasoara activitatea Guvernului, Pralamentului, institutiei prezidentiale, etc. Se arat cat de destructive sunt modificarile aduse alegerilor prezidentiale, adica la cinci ani si nu odata cu algerile prlamentare. Consecinta, blocajul major al activitatii politice la varf din ultimul an, cel care a coincis si cu criza financiara mondiala.
    QED!

    http://www.cotidianul.ro/au_separat_...eta-94233.html
    "The minority is sometimes right, the majority always wrong." - A Progres...sive Thinker

    "If you support a team that fails to win the league for years, it does feel like a kind of cult'." - Salman Rushdie

  14. #2129
    sport legend
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    3,653
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by miril View Post
    Haos, asta-i cuvantul potrivit pentru cum se desfasoara activitatea Guvernului, Pralamentului, institutiei prezidentiale, etc. Se arat cat de destructive sunt modificarile aduse alegerilor prezidentiale, adica la cinci ani si nu odata cu algerile prlamentare. Consecinta, blocajul major al activitatii politice la varf din ultimul an, cel care a coincis si cu criza financiara mondiala.
    asta-i sistemul nostru de existenta. In 2000-04 s-a adaugat referendumul pentru constituie, in 2007 a fost alt referendum, plus ala bagat de Base, asa ca alegerile de toate felurile nici ca mai conteaza. Chiar crezi ca pe stapani ii intereseaza ceva in tara asta ? ne pierdem vremea cu evaluarile astea, pe ei in c.. ii doare. Puteam avea o autostrada acolo, nu povesti cu cati km se vor da in folosinta in cinstea alegerilor

  15. #2130
    Doctor Honoris J.Bond's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    5,918
    Reputatie
    1
    V. Blaga: Guvernul își va asuma răspunderea în Parlament pe legile educației

    Guvernul își va asuma răspunderea în Parlament pentru legile Educației, a anunțat vineri ministrul Vasile Blaga. Liderul PD-L a afirmat că votul din Parlament va indica și dacă mai funcționează Coaliția.

    "Punctul de vedere al premierului a fost că Guvernul își va asuma răspunderea pe acest pachet de legi. E bătut în cuie. Și atunci, desigur vom vedea și dacă Guvernul mai are majoritate in Parlament", a declarat la Realitatea FM ministrul Dezvoltării, Vasile Blaga.

    "Ținând cont de regulamentul comun de funcționare al Camerei Deputaților și Senatului și de pașii constituționali care trebuie făcuți cred că undeva între 5 și 15 septembrie Guvernul iși va asuma răspunderea", a adăugat Vasile Blaga.

  16. #2131
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    11,963
    Reputatie
    0
    tinand seama cat de rahat sunt aceste " legi " este normal sa se aleaga asemenea varianta.

    markere,esti ruda cu unu' hoara,pdl-ist din gorj care tot emana elucubratii pe diferite posturi tv?
    Last edited by miril; 8th August 2009 at 14:57. Reason: Fara comparatii aiurea

  17. #2132
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    11,963
    Reputatie
    0
    mirile nu sunt comparatii " aiurea"!
    eu cand il vad pe idiotul ala,hoara,imi trece dorul de alt idiot!

  18. #2133
    Pro Memoria miril's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Stockholm
    Posts
    29,277
    Reputatie
    0
    Te cred !
    "The minority is sometimes right, the majority always wrong." - A Progres...sive Thinker

    "If you support a team that fails to win the league for years, it does feel like a kind of cult'." - Salman Rushdie

  19. #2134
    Doctor Honoris J.Bond's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    5,918
    Reputatie
    1
    Boc cere asumarea răspunderii Guvernului
    Sâmbătă, 08 August 2009

    Premierul Boc i-a anunțat, astăzi, pe membrii Cabinetului că dorește asumarea răspunderii Guvernului pe legile salarizării, pensiilor și educației, dorind astfel să verifice și dacă există susținere parlamentară la nivelul coaliției pentru realizarea acestor reforme.

    "Am informat membrii Cabinetului cu privire la decizia mea de a promova aceste legi – salarizare unică, reforma sistemului de pensii, educația - prin angajarea răspunderii Guvernului în fața Parlamentului. De ce această procedură? Din două motive. În primul rând, pentru a verifica dacă la nivelul coaliției există voință politică pentru a susține aceste reforme structurale asupra cărora cele două partide s-au angajat în Parteneriatul pentru România și, al doilea motiv, pentru a verifica susținerea parlamentară pentru realizarea acestor reforme pe care niciun Guvern și niciun Parlament nu au avut curajul să le abordeze în ultimii 20 ani", a explicat șeful Executivului.

    Premierul Emil Boc le-a spus miniștrilor, la începutul ședinței de Guvern, că scopul întâlnirii este acela de a se asigura că graficul de elaborare a Legii salarizării unice și a Legii pensiilor este respectat fără "amânări și tergiversări", eventual termenele de adoptare să fie devansate.

    Termenul de adoptare a legii salarizării unice este 31 octombrie. Premierul Emil Boc susține asumarea răspunderii Guvernului pe această lege, dar și pe cea a pensiilor.
    Sursa: Mediafax

    Acum sa vedem PSDeii incotro vor trage. Ori vor dori sa faca reformele structurale sugerate de actualul guvern Boc prin care s-au angajat in fata romanilor(prin semnarea parteneriatului pentru Romania), ori vor tergivesa din nou reformele profude ale statului roman, asa cum au incercat si cu Codurile din Justitie. Dar din fericire(pentru marea majoritate- inclusiv UE) nu le-a reusit.

  20. #2135
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    11,963
    Reputatie
    0
    bai hoara,legile impuse poporului prin insumarea raspunderii parlamentare au un caracter totalitar,puterea poporului reprezentata de parlament fiind eludata!
    asa ca spune-i lui marker ca daca trec aceste legi avem deja stat totalitar.

    cate legi a votat parlamentul roman in prima sesiune de la investitura?
    aud?!
    Last edited by miril; 8th August 2009 at 19:44.

  21. #2136
    ero-sennin jesus supremu's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    transcedental
    Posts
    1,719
    Reputatie
    1
    puterea poporului reprezentata de parlament

    bafta la teza unica

  22. #2137
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    11,963
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by jesus supremu View Post
    puterea poporului reprezentata de parlament

    bafta la teza unica
    , ce te bagi ca musca in lapte?!
    esti aerian rau de tot...
    Last edited by miril; 8th August 2009 at 19:44.

  23. #2138
    Pro Memoria miril's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Stockholm
    Posts
    29,277
    Reputatie
    0
    N-am inteles, Jesus, ce este de ras la aceasta afirmatie? Si eu gandesc la fel, Lordliv, a devenit o obisnuinta paguboasa asumarea raspunderii de catre guvern al unor decizii majore, structurale.
    Last edited by miril; 8th August 2009 at 19:49.
    "The minority is sometimes right, the majority always wrong." - A Progres...sive Thinker

    "If you support a team that fails to win the league for years, it does feel like a kind of cult'." - Salman Rushdie

  24. #2139
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    11,963
    Reputatie
    0
    mirile,lasa-i in pace,eu sunt de vina, multi nu inteleg ca fac "caterinca" de marker si mai folosesc si niste sintagme uneori desuete pentru niste absolventi sau cursanti la spiru haret
    mea culpa.
    asa este jessus ai dreptate,care dintre parlamentarii alesi de popor mai asculta de vox populi?!

  25. #2140
    Pro Memoria miril's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Stockholm
    Posts
    29,277
    Reputatie
    0
    Expresia-i de "lemn", dar din pacate eludarea-i o realitate. Despre popor... Ma abtin.
    "The minority is sometimes right, the majority always wrong." - A Progres...sive Thinker

    "If you support a team that fails to win the league for years, it does feel like a kind of cult'." - Salman Rushdie

  26. #2141
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    11,963
    Reputatie
    0
    sa ma exprim mai plastic, "vointa poporului " suna mai bine?

    @ jessus,cred ca ai inteles ca am vrut sa spun " prin asumarea raspunderii guvernului in fata parlamentului"...
    Last edited by lordliv; 8th August 2009 at 20:45.

  27. #2142
    Pro Memoria miril's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Stockholm
    Posts
    29,277
    Reputatie
    0
    Da . Poporului uninominal.
    "The minority is sometimes right, the majority always wrong." - A Progres...sive Thinker

    "If you support a team that fails to win the league for years, it does feel like a kind of cult'." - Salman Rushdie

  28. 8th August 2009, 20:33
    Reason
    Off topic cu parfum de trolling

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •