Onlinesport.ro: Stai pe Forum, dar nu uita sa verifici si cele mai noi si interesante informatii din sport. Apasa aici!
OnlineSport Forum  

Go Back   OnlineSport Forum > MotorSport > Formula 1 > Discutii generale
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Notices

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 27th August 2008, 17:38
Pending's Avatar
Pending Pending is offline
Champ Car

Mai traieste. Comenteaza Formula 1, insa poate fi vazut doar in anumite cinematografe. Nu intreba mai mult pentru ca nu stiu. Sunt pe youtube niste clipuri. EU l-am prins comentand Champcar alaturi de Jeremy Shaw, si era o placere sa-i asculti.
Reply With Quote
Old 5th April 2009, 13:07
Sorin Blaj's Avatar
Sorin Blaj Sorin Blaj is offline
Super Moderator

Echipa favorita: Too many
ORBII Formulei 1 isi fac iar de cap. Imaginea arata masina lui Raikkonen, unul spunea ca este pilotata de Hamilton, celalalt vazuse casca galbena a lui Massa.

ORBI SI IDIOTI!

"Inteleptul invata din greselile altora, desteptul invata din greselile proprii, numai prostul le stie pe toate."
Reply With Quote
Old 5th April 2009, 13:49
Sorin Blaj's Avatar
Super Moderator

Definirea steagului albastru a pus capac la toate.

"Inteleptul invata din greselile altora, desteptul invata din greselile proprii, numai prostul le stie pe toate."
Reply With Quote
Old 5th April 2009, 13:51
resita's Avatar
resita resita is offline
...

Echipa favorita: Dinamo
sorine, fara sonor
Reply With Quote
Old 5th April 2009, 14:18
Travis Daye's Avatar
Travis Daye Travis Daye is offline
Smooth Criminal

Echipa favorita: Ferrari, Mercedes GP
ce sa mai zic.. deja ii ignor.. n-ati vazut ca pe podium ii confundau pe heidfeld cu glock?
Old 5th April 2009, 14:25
Lloyd Banks's Avatar
Lloyd Banks Lloyd Banks is offline
sport legend

Echipa favorita: DINAMO BUCURESTI & BARCELONA
Quote:
Originally Posted by Sorin Blaj View Post
ORBII Formulei 1 isi fac iar de cap. Imaginea arata masina lui Raikkonen, unul spunea ca este pilotata de Hamilton, celalalt vazuse casca galbena a lui Massa.

ORBI SI IDIOTI!
Asta e tare de tot, am vazut si eu
Si cate si mai cate, la vreo 10 ture dupa abandon(Kubica) cand il vedea pe Heidfeld ii spunea Kubica care saracu deja era la dus
Reply With Quote
Old 5th April 2009, 14:26
Travis Daye's Avatar
Smooth Criminal

nu.. ziceau chiar ca kubica mai e in cursa... )
Old 5th April 2009, 15:59
aphelyon's Avatar
aphelyon aphelyon is offline
Motorsport

Echipa favorita: 1/2 din Ferrari
eu cred ca ei joaca table in cabina de comentariu si mai arunca din cand in cand un ochi pe monitor... altfel nu imi explic toate confuziile pe care le fac si tampeniile pe care le spun :|

PS: frumoasa semnatura Luciane .. m-am prapadit de ras cand am auzit )
Old 5th April 2009, 16:11
Travis Daye's Avatar
Smooth Criminal

cine stie ce face felipe cu baietii de la ferrari cand nu au treaba
Old 5th April 2009, 16:37
Sorin Blaj's Avatar
Super Moderator

Iata ce comentarii face un fan Formula 1, indignat de comentariul ORBILOR ajunsi sa comenteze acest sport la TVR, npacurar 05.04.2009, 15:50:

Ca de obicei, comentatorii TVR "s-au intrecut" pe sine in prostii! In disperare de cauza, le-am trimis urmatorul mesaj prin e-mail:

"Buna ziua. Doresc ca acest mesaj sa parvina d-lor Dan Mihai Alexandrescu si Victor Bonifaciu. Urmaresc constant Formula 1 incepand din anul/campionatul 1990. Pana atunci, am urmarit-o sporadic, atat cat a permis regimul Ceausescu. Referitor la MODUL d-voastra de a comenta cursele F1 in general... doresc sa va atrag SERIOS atentia asupra urmatoarelor "deficiente" - exemplificate chiar cu comentariile voastre de la marele premiu al Malaesiei de anul acesta (2009):

1) Tot vorbiti si ii laudati la fiecare cursa F1 pe Sechelariu, Marinescu, etc... Dar de ROMĀNUL Michael Herck, care concureaza DE DEMULT CU SUCCES in GP2 Series(http://gp2.gpupdate.net/en/persons/michael-herck/) si care CHIAR AZI, 5 apr. 2009 cand voi deja comentati cursa F1 din Malaesia, el, Herck luase locul 13(!) din 26 in prima cursa de GP2 din acest weekend (http://gp2.gpupdate.net/en/raceresul...acepartID=2836) - de el NU ZICETI NIMIC?!?!? De Michael Herck se scrie deja in Wikipedia, de Sechelariu nu!

2) Deseori sunteti prea preocupati cu febrilitate de lucruri marunte in timpul transmisiunii F1 si pierdeti ESENTA de pe circuit. Ieri, in calificarile F1 din Malaesia, erati super-preocupati la finalul transimisiei TV daca se va intercala cineva intre Button si... Barrichello (!) pe prima linie a grilei de start... asta in conditiile in care Barrichello ORICUM era DEJA penalizat cu 5 pozitii pe grila de start... Un non-sens total!!! )))) Iar in timpul cursei de duminica, nici macar nu ati sesizat ca la al treilea pit-stop al celor 2 piloti Brawn GP, acestia au optat pentru cauciucuri intermediare de ploaie! Si multe altele de genul acesta... lista e MULT prea lunga!

3) Mult prea des sunteti ATAT de NEATENTI incat faceti confuzii FOARTE DERANJANTE intre piloti! Ex, in cursa F1 de azi din Malaesia, la inceputul cursei l-ati confundat pe Barrichello cu Button in timp ce acesta (Barrichello) se lupta cu Webber si Alonso pe circuit! Nu veniti cu scuze ca nu aveti informatii suficiente, si noi, telespectatorii nu avem decat tot un monitor/TV la dispozitie! Dar noi SUNTEM atenti la cursa, nu ca "altii"!

4) De cele mai multe ori vorbiti PESTE transmisia "team radio" de pe ecran... si astfel nu intelegem nici noi, telespectatorii, si nici voi ce se spune in transmisia radio respectiva! Si acolo se spun lucruri IMPORTANTE, chiar daca voua vi se par amuzante, d-le Bonifaciu! (ma refer inclusiv la transmisia radio din Malaesia, in care Massa era disperat ca nu vedea nimic din cauza foliei de plastic de pe viziera).

5) D-le Alexandrescu, TOATE informatiile de pe parcursul unei curse SUNT IMPORTANTE, inclusiv GREUTATEA masinilor la start. Acestea nu sunt "simple estimari", ci sunt DATE REALE, care - asa cum ati patit chiar dvs ulterior, cand ati fi dorit totusi sa stiti "ce greutate are masina lui Rosberg" - sunt foarte importante in "economia" ulterioara a cursei!

6) Va plangeti de lipsa Internetului si a informatiilor aduse de acesta?! Cum se poate ca un GIGANT ca TVR sa aiba probleme cu conexiunea Internet?!?!?! E ABERANT! Si nu-mi spuneti mie ca nu stiati de serviciul oficial "LIVE TIMING" de pe situl oficial www.formula1.com ca nu va cred! Faceti-va d-lor un cont acolo, dureaza un minut, si-o sa aveti la dispozitie TOATE datele importante de pe parcursul oricarei curse F1 in timp real! D-lor, acest mesaj "il tot coc" de vreo 2 ani incoace, dar acum s-a umplut paharul! Tineti cont ca daca mi-am permis sa-mi aloc 20 minute din timpul meu pretios ca sa va scriu acest mesaj, inseamna ca CHIAR am ajuns la capatul rabdarii! Schimbati-va d-lor atitudinea, deveniti mai profesionisti si faceti-va datoria de comentatori IMPARTIALI! Daca nu, dati-va demisia si lasati pe altii in locul vostru care sa o faca asa cum trebuie! PS Uneori greselile si scaparile voastre au fost asa de crase, incat - de disperare - am preferat sa urmaresc cursele F1 la RTL, desi nu stiu o boaba de limba germana! Asta CHIAR ar trebui sa va dea de gandit." Poate ar trebui facuta o petite online sa facem ceva cu dinozaurii astia doi, desi parca s-a mai facut chestia asta in trecut, fara mare succes.

Sursa: http://formula1.automarket.ro/stiri/...-de-cursa.html

Vreau sa fac doar doua remarci:

1. Spre rusinea mea, nu am auzit de Michael Herck.
2. Engleza celor doi lasa cel putin de dorit. Astazi s-a auzit clar intr-un comentariu radio: rain in ten minutes si miki abera, ploaie in cateva minute sau rain expected soon, iar ei nu intelegeau nimic. Cele doua trasmisii radio erau atat de clare ca le intelegeai si daca nu erai atent.

Reply With Quote
Old 5th April 2009, 16:58
Travis Daye's Avatar
Smooth Criminal

as vrea si eu adresa lor de mail sa le scriu cateva cuvinte de drag
Old 5th April 2009, 17:11
Sorin Blaj's Avatar
Super Moderator

Ar trebui sa fie pe site-ul TVR.

Reply With Quote
Old 16th April 2009, 12:22
piranha's Avatar
piranha piranha is offline
senior

Echipa favorita: Minardi
Mai bine decat sa scrieti la o adresa de email pe care nu o citeste nimeni intrati la "Petitia Top Gear pentru vizionarea Formulei 1 la TVR fara comentarii penibile". Parerile voastre despre Bonifaq si Micky vor fi trimise conducerii TVR :

http://www.topgear.ro/petitie

Eu zic ca asta e cea mai eficienta actiune de pana acum... Poate in sfarsit le vor da cartonasul rosu...
Reply With Quote
Old 16th April 2009, 21:43
Travis Daye's Avatar
Smooth Criminal

au mai fost facute astfel de petitii si in trecut fara nici un rezultat
Old 19th April 2009, 07:28
oaspetele's Avatar
oaspetele oaspetele is offline
Moderator

se zvonea despre o oarecare legatura intre miky si drepturile de televizare. pare ca e infipt bine acolo.
Old 19th April 2009, 17:01
rtl rtl is offline
sport legend

Daca are cineva mail-ul celor doi, sa-i anunte ca Marinescu e in World Series by Renault si alearga pentru Interwetten Racing. A abandonat ieri si a iesit pe 12 sau 13 azi. Si mai cred ca am vazut logo-ul TVR-ului pe masina lui Marinescu, dar s-ar putea sa ma insel, s-ar putea sa fie ceva similar.

Oricum, cei doi sunt sub orice critica.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules