PDA

View Full Version : WWF vs WCW

Bret Hart 07
10th April 2007, 20:44
Stone Cold , The Rock,Triple H, Shawn Michales vs Hulk Hogan,Kevin Nash,Ric Flair ,Sting.E ce ziceti?

Reaper
10th April 2007, 21:52
Hmmm ... cam ciudat. Cand am citit titlul am crezut ca va fi company Vs company, iar rezultatul il stim cu totii.
1) De ce ai creat un Handicap Match? Nu-ti place WCW?
2) Big Show mi-a placut mai mult in WCW ca The Giant. In WWF/E a fost folosit mai slab: ca un urias mereu vulnerabil.
3) Hulk Hogan este si va ramane o marca a WWF/E-ului. Foarte putini cred ca si-l vor aminti ca seful NWO-ului.
4) Desi nu am prins acea perioada, cred ca personajul Diesel a fost varful carierei lui Nash.
5) Ric Flair este cam in aceeasi situatie cu Hogan; insa eu sunt de parere ca The 4 Horsemen a avut un impact mai mare asupra carierei lui Flair decat NWO asupra carierei lui Hogan.
6) De ce lipseste UnderTaker din echipa WWF?
7) O sa votez cu WCW (vot subiectiv) imediat ce apare un poll.

Heath Scumm
10th April 2007, 22:00
L-am scos pe Big Show din meci ... e in egala masura WWF si WCW!

Corozivu
11th April 2007, 00:22
WCW pentru ca atunci cand se transmitea pe TNT asteptam sa treaca saptamana sa vina ziua de vineri sa vad WCW, iar daca pierd un episod SD sau ECW nu ma afecteaza deloc. Si in plus DDP a fost si va fi wrestlerul meu preferat.
Fac comparatia cu wwe si nu cu wwf pentru ca nu am vazut niciun show wwf integral.

Big Sexy
11th April 2007, 01:08
conform votului sunt batran rau ... eu am amintiri vii din wwf-ul de la inceputul anilor 90 ...

RockBerg
11th April 2007, 01:24
conform votului sunt batran rau ... eu am amintiri vii din wwf-ul de la inceputul anilor 90 ...
These kids will never know the older WWE.
HBK is Sexy Boy again...hurrah !! :D Just like '93.

Dany17
11th April 2007, 02:10
F*ck WWF...WCW is all that matters to me chiar daca nu mai exista acea perioada in care urmaream va ramane cea mai frumoasa perioada a wrestlingului pentru mine.WCW all the way

thunder_liger
11th April 2007, 11:44
Singurul moment in care as putea vota ar fi in the heat of the moment .. daca as vedea Lex Luger vs Tatanka, Bret vs Owen, Undertaker vs Diesel as alege WWF fara sa am remuscari. Dar daca as vedea Flair vs Hogan, Flair vs Funk, Malenko vs Benoit, Sting vs Vader, Rick Rude vs Sting, Sting vs Muta ..the NJPW/WCW talent exchenge matches..si daca as tine minte ca si eu asteptam vinerea sa vad WCW .... so ..i can't vote.

PSYCHO
12th April 2007, 04:50
WCW all the way! Insa si WWF-ul din anii '90 era de calitate!

3) Hulk Hogan este si va ramane o marca a WWF/E-ului. Foarte putini cred ca si-l vor aminti ca seful NWO-ului.

Pentru mine Hogan va ramane mereu un simbol al WCW! Am prins exact perioada de la inceputul anilor '90 knd a venit in WCW ... incepand cu personajul pozitiv imbracat in galben care-si rupea tricoul, apoi aliantza cu Sting (blond, par scurt) & Macho Man, transformarea in heel si etapa NWO! Niciodata nu il voi vedea k un simbol al WWF/E! Insa tot ce spunem noi aici sunt impresii pur subiective ...

4) Desi nu am prins acea perioada, cred ca personajul Diesel a fost varful carierei lui Nash.

Aici ai dreptate! Knd a trecut in WCW nu-mi venea sa cred k nu mai e "Diesel" ...

thunder_liger
12th April 2007, 10:10
Vezi Hitscum, cum ziceam..fiecare cum ii prinde :)

RockBerg
12th April 2007, 14:14
Insa tot ce spunem noi aici sunt impresii pur subiective ...

Bineinteles.
Pentru ca Hogan = WWF/WWE. :D

Doctor_Satan
12th April 2007, 14:25
Eu am inceput prin a ma uita la WWF, dar cand a aparut WCW, am fost total acaparat de el!
Aveau foarte multi luptatori si erau si foarte buni!
N-am auzit in WWF de lupte de genul "60 men war"!
WCW Rules (mai degraba Used to Rule)!

@Reaper Mie de Hogan mi-a placut cand era leaderul NWO!

Reaper
12th April 2007, 14:30
N-am auzit in WWF de lupte de genul "60 men war"!

War Games were the best.
As alege oricand un 60 men War peste un 30 men Royal Rumble.

Mike^
12th April 2007, 18:34
WCW IS WRESTLING. 'Nuff said. Fara WCW, Wrestlingul n-ar fi ce este momentan. For crying out loud, nu exista momentan si nu cred ca va exista vreodata o federatie mai buna decat WCW din toate punctele de vedere. De la Rosterul incredibil, la meciurile de calitate, la bookingul impecabil (cu mici exceptii), la numarul de fani. WCW all the way baby!

Smokkie
25th April 2007, 21:25
Nu a existat promotie de wrestling care sa ma faca sa am fiori de emotie,la fel cum facea WCW intre 1996-1998,tocmai de aceea votez WCW.
Nicio alta federatie in niciun timp nu o sa egaleze popularitatea de care se bucura WCW.
La ultimul Nitro am plans pur si simplu,stiind ca nu o sa ma mai uit la WCW,i really hated Vince then and i hate him now to for buying WCW.
Sincer mai bine iesea faza dak Bischoff reusea sa cumpere WCW-ul...fac pariu ca si acum exista WCW,iar wrestleri precum Chris Benoit,Big Sexy,Razor Ramon,Sting sau Goldberg erau printe capetele de afis ale ppv-urilor WCW si acum!

LaParka
25th April 2007, 21:32
dude,da tu ai vazut ultimul Nitro in direct?nu de alta dar eu stiam ca prin 1999(parca..) s-a scos TNT iar ultimul Nitro a fost in 2001...

Smokkie
25th April 2007, 21:37
:)) nu l-am vazut in direct! stai linistit ca nu o sa ma apuc acum sa aberez! nu l-am vazut in direct! insa l-am vazut in reluare dupa vreo luna,la un preten in Ungaria.

Raiden
18th June 2007, 21:12
Am votat WWF-ul deoarece a fost peste WCW mereu excluzand acele circa 80de saptamani cand WCW i-a intrecut pe cei de la WWF la ratinguri. Nu prea am urmarit WCW... pe cand WWF am urmarit meciuri mai vechi si perioada de glorie a acestei federatii :)

PSYCHO
19th June 2007, 06:09
^ Iti recomand sa urmaresti WCW macar acuma! ;)

Raiden
19th June 2007, 09:38
^ Iti recomand sa urmaresti WCW macar acuma! ;)

Da chiar asta am de gand sa fac, sunt curios cum era WCW in perioada ei de glorie si apoi sa fac o comparatie cu WWF-ul :)

h1mZ
19th June 2007, 11:10
Am votat wCw fara sa ma uit la primul post. Ca federatie wCw > WWF, dintre luptatorii de acolo cei mai buni sunt cei din WWF.

ThePhenom
19th June 2007, 11:30
Am avut norocul sa pot vedea ambele federatii.E advearat ca WCW pentru o perioada mai scurta dar cat am vazut tot m-a impresionat.Era spectacol desavarsit si oameni ca Sting,Flair,Hogan erau protagonisti chiar daca cel din urma a avut o perioada stralucita si in WWF si a avut un meci de senzatie la WM 18 impotriva lui The Rock.Totusi as alege WWF-ul care l-am urmarit ani buni si a fost extraordinar.IN cea mai mare parte a acestor federatii WWF-ul a intrecut WCW-ul la ratinguri.In WWF au fost feud-uri exceptioanale care m-au lasat cu gura cascata:Undertaker vs Stone Cold,The Rock vs Stone COld,Stone Cold vs Vince McMahon,The Rock vs Mankind,Bret Hart vs HBK,Chris Benoit vs Kurt Angle,HHH vs Chris Jericho.Am vazut si acele meciuri fenomenale intre Dudley Boyz vs Edge&Christian vs Hardy Boyz.La Judgment Day 2002 unde am avut parte de un meci extraordinar intre doua legende mari ale wrestlingului:Undertaker vs Hulk Hogan .L-am vazut si pe Mick Foley in perioada lui de glorie si am urmarit acel meci Hell in a Cell fantastic la King of The Ring 1998 impotriva lui The Undertaker.Dec votul meu merge spre WWF!!!