View Full Version : Goldberg - Who's Next?
goldbergg
9th November 2005, 19:59
Goldberg l-ar invinge imediat si pe Austin/hello
Dragon-sin
9th November 2005, 22:29
WHAT? WHAT? WHAT?
Goldberg a fost un wrestler mediocru care a plecat din WWE pt ca sa plans tot timpul,si pt ca nu a rezistat sistemului WWE,mai pe scurt,nu a fost WCW :)).Desigur in ring in orice tip de meci , Austin l-ar invinge 1...2...3....and that's the bottom line cuz Stone Cold said so! :D
Big Sexy
10th November 2005, 00:03
Eu am tricou cu Goldberg ;)
Serios acum, eu il vad pe goldberg (si am mai spus-o pe aici) ca cel mai grozav wrestler care a pasit in ring vreodata. Gimmick-ul sau l-a ajutat sa devina o legenda insa legendele nu se fac singure. A muncit mult si indiferent ce spun unii si altii refuz sa cred ca era asa incapabil cum sustineti voi pe forum si cum am vazut comentat prn alte parti. Poate ca sursele "oficiale" de unde provin aceste concluzii erau invidioase pe succesul fantastic pe care l-a atins si care a fost depasit doar de Hogan. Si au inceput sa arunce cu tot felul de afirmatii mincinoase ca ar fi neprofesionist si ca ar face totul pentru bani. Cand ajungi la nivelul ala banii nu mai sunt no.1 si incepi sa ai alte aspiratii. Alte aspiratii cum ar fi nemurirea in inima fanilor sau impunerea ca lider al generatiei.
Heath Scumm
10th November 2005, 10:38
Austin would bitchslap Goldberg and his unprofessional ass all over the building!
Chiar nu vad scopul acestui topic ... un thread destinat unui luptator mediocru impins catre invincibilitate care nici macar nu mai lupta pentru ca nu i se dau suficienti bani! F#$K Goldberg! Cum poate cineva sa puna vreodata egal intre Goldberg si Austin nu pot sa inteleg!
@Big Sexy
"Alte aspiratii cum ar fi nemurirea in inima fanilor sau impunerea ca lider al generatiei" ... ceea ce in cazul lui Goldberg nu s-a intamplat niciodata ... faptul ca a devenit o legenda in WCW are 3 motivatii cat se poate de simple
1. I s-au servit pe tava 1 milion de luptatori de la simpli jobberi la Main Eventeri si pe toti ii invingea in maxim 2 minute (lucru care rara se intalnea pana atunci pentru ca wrestlingul presupune mai mult in opinia mea decat un press slam, un spear si un jackhammer)
2. Era masiv si inspaimantator - structura lui fizica de fotbalist american il facea un heavyweight credibil ... insa aspectul fizic nu compenseaza intotdeauna abilitatile in ring - vezi Lashley sau Alpha Male care sunt ambii luptatori mediocri spre slabi!
3. WCW avea o politica atat de slaba de promovare a luptatorilor (am crezut asta si atunci cand WCW ii tinea permanent in umbra pe cruiseri si pe luptatorii hardcore impingand fosile si non-talente precum David Flair ;) ) incat impingerea unui luptator mediocru la un astfel de nivel ii crestea valoarea lui Goldberg in ring ... putea Goldberg sa foloseasca ca finisher in ring doar un simplu spear si sa renunte la JackHammer ... tot aceeasi valoare ar fi avut-o in ochii fanilor ... asta il face un luptator bun? eu zic ca nu neaparat!
cutuma
10th November 2005, 12:28
Am intrat odata pe site-ul lui oficial si chiar mi-a placut ce raspunsuri le dadea fanilor lui (in speranta ca raspundea el si nu webmasterul). Imi este f. greu sa cred ca e chiar atat de obsedat de bani si cred k principala pb pe care a avut-o cu WWE a fost ca n-a vrut sa-i lase sa-si bata joc de gimmickul lui, lucru pentru care il respect.
Cat despre abilitatile sale in ring, am mai avut un debate cu Hitscum intr-o comparatie intre el si Rock. Dar ca abilitati, intre Goldberg si Stone Cold e o diferenta ca de la cer la pamant. Stone Cold in afara de Lou Thez press NU MAI ARE NICI O MISCARE (exceptand stunnerul off course). Goldberg era un suplex machine. Avea in maini o forta incredibila. Uita-te la Batista vs HHH sa vezi cat se chinuie Dave pt un Military Press si uita-te cu cata usurintza il executa Goldberg pe acelasi Triple H.
Ah, ca la mike skills Stone Cold e "tatal lor" asta-i altceva...
Dragon-sin
10th November 2005, 17:07
Permite-mi sa te contrazic,Austin e sau era un wrestler mult mai bun ca Goldberg,asta inainte sa se accidenteze din cauza lui Owen.De fapt Stone Cold are mai mult decat o miscare/2,doar ca dupa accidentare a fost nevoit sa nu mai foloseasca asa de multe miscari ,si avand in vedere ca in acel timp el devenea foarte iubit de fanii,WWE nu au vrut sa il supra-solicite,sa isi piarda the nr 1 face,care totusi avea probleme cu sanatatea.
Dar imi aduc aminte si dupa accidentare pe Stone Cold facand in ring mai multe miscari ca Goldberg,nu doar Stunnerul si Press'ul....ci si Suplexes si chiar holds,dar Austin e un Brawler,adik inaintea accidentari era un technical wrestler,dar apoi a devenit un brawler,iar Goldberg e un power house,2 genuri destul de diferite.
cutuma
10th November 2005, 17:16
Nu l-am vazut niciodata pe Austin facand un suplex ceva mai complex. In afara de cele standard si parca un belly to belly in rest nimic.
Recunosc ca la inceputurile carierei sale in WCW Bill era f. slab la capitolul miscari. In timp insa a evoluat f. mult si eu zic ca daca contractul sau si al lui Lesnar nu ar fi expirat dupa WMXX am fi asistat la meciul secolului.
Printre clauzele pe care Goldberg le pusese pentru a-si prelungi contractul cu WWE se numara si un feud cu Austin. Ar fi fost un adevarat dream-match nu? :D
Poate ca sursele "oficiale" de unde provin aceste concluzii erau invidioase pe succesul fantastic pe care l-a atins
v-am mai zis ce-a facut Vinnie Mac la debutul lui Bill in WWE? Ca a pus amplificatoare pe primele 2 randuri unde erau oamenii sai astfel incat sa para ca publicul il huiduie? Si ca in cele din urma fanii au facut atata galagie incat au acoperit pana si boxele?
Reaper
10th November 2005, 17:51
Cand Goldberg a intrat in WCW era un nimeni, era Bill Goldberg - un luptator necunoscut care batea joberii care i se dadeau pe tava in cateva secunde. Asta pana cand a ajuns la un numar respectabil de victorii si a ajuns in randul midcarderilor.
Aici a inceput sa se remarce tipul: tin minte ca intr-un meci contra unui luptator cu gimmick de karatist (probabil Ernest Miller), "The Cat" a incercat o secera si Goldberg a executat un back flip perfect care m-a surprins.
Apoi a ajuns sa se bata cu greii (la propriu si la figurat). Sigur ati vazut Jack Hammer-ul asupra lui Giant, cand Goldberg l-a tinut pe urias in aer vreo 3 sec. Chestia cea mai interesanta este ca acelasi urias nu a putut fi ridicat nici de Kevin Nash (faza cu ruperea gatului), nici de Kane (faza cu accidentarea spatelui).
Asa ca trebuie sa recunoasteti, chiar daca nu va place, ca Goldberg este un luptator prea puternic si prea agil ca sa nu fie promovat. Tot ceea ce i-a lipsit de la un capat la altul al carierei sale in WCW este tehnica, de care, dupa cum s-a vazut nici nu prea avea nevoie.
Th3 Gam3 HHH
11th November 2005, 06:49
In putinele meciuri pe la care le-am vazut cu el, mi-a placut; mai ales intensitatea cu care se lupta .Publicul parea sa-l placa , asa ca ce s-a intamplat tousi cu el se nu mai lupta in acest moment ? Banii , oboseala , “nu vroia ca cei din WWE sa-si bata joc de gimmick-ul lui “ , s-a plictisit ,s-a suparat pe cineva ? O gramada de intrebari , si sigur mai multe raspunsuri .
Chestia cu boxele la debut chiar nu o stiam , super tare .
Si nici ca i-a expirat si lui si lui Lesnar contractul ,exact la WM XX . Ce se intampla cu WWE ????????? Chiar asa nu mai stiu sa negocieze nimic .(Christian e pa , urmeaza Benoit ,god damn it !)
Heath Scumm
11th November 2005, 11:54
Nu l-am vazut niciodata pe Austin facand un suplex ceva mai complex. In afara de cele standard si parca un belly to belly in rest nimic.
Recunosc ca la inceputurile carierei sale in WCW Bill era f. slab la capitolul miscari. In timp insa a evoluat f. mult si eu zic ca daca contractul sau si al lui Lesnar nu ar fi expirat dupa WMXX am fi asistat la meciul secolului.
Printre clauzele pe care Goldberg le pusese pentru a-si prelungi contractul cu WWE se numara si un feud cu Austin. Ar fi fost un adevarat dream-match nu? :D
v-am mai zis ce-a facut Vinnie Mac la debutul lui Bill in WWE? Ca a pus amplificatoare pe primele 2 randuri unde erau oamenii sai astfel incat sa para ca publicul il huiduie? Si ca in cele din urma fanii au facut atata galagie incat au acoperit pana si boxele?
Faza cu boxele nu o cunosc ... nu stiu ce sa spun despre ea ... insa despre Goldberg si lipsa lui de profesionalism am tot discutat ... insa, ca sa mai clarific o data problema din punctul meu de vedere voi relua o serie de aspecte pe care le consider relevante ...
Nu exista nici o comparatie intre stilul lui Goldberg si cel al lui Austin ... nu cred ca e cazul sa negam faptul ca look-ul lui Goldberg a fost puternic influentat de Steve Austin din WWF ... totusi stilurile lor de lupta sunt total diferite ... e ca si cum ai incerca sa-l compari pe Bret Hart cu Goldberg ... nu afirm ca Steve Austin a fost vreodata un luptator tehnic de talia lui Bret Hart insa, inainte de accidentarea din meciul cu Owen, Austin era unul dintre cei mai buni luptatori tehnici depe planeta ... analizeaza finala din King Of The Ring impotriva lui Jack The Snake Roberts si vei vedea ca stilul sau era mult mai complex decat un Stunner ... chiar si meciurile sale din 2001 din Angle-ul invaziei (ma refer in special la Triple Threat-ul cu Rob Van Dam si Kurt Angle) au redefinit stilul de lupta al lui Austin dintr-un technical wrestler intr-un brawler desavarsit ...
Daca stam sa ne gandim mai bine ce a adus Goldberg in wrestling si ce a adus Austin, Stone Cold castiga detasat ... niciodata nu mi-a placut excesiv Goldberg ... nu mi-a displacut deoarece era un atlet legitim care arata inspaimantator si nu consider ca ar fi meritat altceva decat un gimmick de power wrestler invincibil ... totusi, sa afirmi ca Goldberg vs Brock Lesnar ar fo fost meciul secolului daca celor 2 nu le expirau contractele e oarecum hilar ... meciul a fost plictisitor si singurul lucru care l-a facut demn de urmarit au fost scandarile fanilor ...
Sa stabilim clar un lucru ... Brock Lesnar nu mai este in WWE pentru ca el a ales sa nu mai semneze cu compania care l-a impins ca si cum ar fi fost o minue de luptator cand de fapt era un pericol pentru el si ceilalti in ring ... Goldberg nu mai este in WWE pentru ca WWE a refuzat sa-l resemneze datorita faptului ca cerea o suma incredibila, refuza sa faca house-show-uri (dorea sa apara ca si The Rock numai la Pay-Per-View-uri) si fanii nu mai raspundeau la el asa cum trebuie!
cutuma
11th November 2005, 13:00
Hitscum, asta e o faza pe care putini au reusit sa o inteleaga, si sincer m-ai lasat :o: pentru ca nu ma asteptam la asta de la tine. Poate ca esti prea anti-goldberg si lesnar ca sa poti sa mai privesti obiectiv lucrurile.
Meciul a fost plictisitor pt ca asta a fost directiva WWE. Lui Brock Lesnar si lui Bill Goldberg le expirau contractele si trebuiau sa arate prost in ultima lor aparitie. Gandeste-te cum ar fi fost sa aiba un meci electrizant si a doua seara sa nu mai apara la RAW respectiv SD! Cum ar fi reactionat publicul?
In opinia mea cei doi sunt cei mai puternici (la propriu) atleti ce au pasit vreodata in ringul WWF/E. Daca erau lasati sa se desfasoare sunt 100% convins ca ar fi fost un meci "for the ages" ™JR
Heath Scumm
11th November 2005, 13:26
^Cum poti spune asa ceva? Cei 2 au oferit exact ce se astepta de la ei - un meci slab ... in afara de meciurile din WCW, nu-mi poti spune ca Goldberg a aratat ceva extarordinar in WWE cu exceptia unui PressSlam, un spear si un JackHammer ... atat poate ...
Deasemenea, Brock nu a putut sa-si desfasoare arsenalul de suplexuri deoarece nu era in ring cu Kurt Angle sau Chris Benoit ci cu un luptator masiv care nu poate sa incaseze manevre de impact ...
Cred eu ca cei 2 au fost limitati de propriile abilitati cat si de adversar si in nici un caz de WWE ... spun asta datorita faptului ca luptatorii sunt cei ce decid ce manevre sa faca in ring si nu departamentul "Creative" de la WWE ...
Singura implicare pe care a avut-o WWE in aceasta treaba a fost faptul ca l-au lasat pe Austin sa-i bata pe amandoi la sfarsit ... si sincer, nu ma asteptam la asta ... a fost un meci care a fost promovat bine insa pur si simplu nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor!
Spun asta si din cauza ca nu-mi plac meciurile intre luptatori extrem de masivi care incearca sa-si dovedeasca unul altuia puterea ... but that's just me!
cutuma
11th November 2005, 13:39
You have to be kidding me. Logic ca marea parte a miscarilor o stabilesc luptatorii DAR directia luptei este dictata de departamentul Creative. Vrei sa-mi zici ca Lesnar s-a apucat de unu singur sa incerce un SSP la meciul cu Angle si sunt mii si mii de exemple.
REPET pentru ca poate n-am fost suficient de explicit, Vinnie Mac a vrut ca ultima impresie (care dupa cum stim e cea care conteaza) asupra celor 2 sa fie una proasta. Cine a reusit sa inteleaga acest lucru bine, cine nu, problema lui.
Cat despre miscarile lui Goldberg, i'm not getting into this one again. Suplex-urile facute de el si de Lesnar sunt pur si simplu awesome.
Si da, sunt fan Goldberg, asa cum sunt si fan Sting si fan Hogan si fan Rock si fan Austin si fan Lesnar. Imi plac toti in felul lor.
goldbergg
11th November 2005, 19:28
vreau sa zic ca in scurtul timp care l-a petrecut Goldberg in wwe, a facut praf tot, l-a rupt pe the rock, i-a batut pe batista si triple H cu un glezna luxata, a rupt in doua Evolution, la Royal Rumble nimeni nu poate sa-i stea in fata, si l-a scos afara si pe Brock Lesnar, asadar nu sunt de acord cu voi si chiar nu cred ca el este un wrestler mediocru.
Heath Scumm
11th November 2005, 19:50
^ Dar a fost invins de Batista :evil:
@DECRET
Nu ma-ntelege gresit ... nu imi displace Goldberg ... problema e ca sunt multi luptatori care imi plac mai mult ... la fel e si cazul lui Lesnar ...
Reaper
19th November 2005, 12:10
Q: unde mai este Goldberg acum? Prin Japonia? Mai lupta? Ce mai stiti despre el?
Heath Scumm
20th November 2005, 12:37
In martie, lui Goldberg nu i-a fost acordat contractul cu WWE prin care cerea o marire substantiala de salariu si un storyline cu Stone Cold Steve Austin in care el urma sa se razbune pe Stone Cold pentru stunnerul de la WrestleMania 20!
Goldberg s-a casatorit anul acesta si acum s-a retras aparent definitiv din wrestling fiind prezentatorul unei emisiuni despre automobile si motociclete pe History Channell ... intr-un interviu pentru History Channell, Goldberg a declarat ca pentru el wrestlingul era doar o modalitate de a-si plati facturile si ca adevarata lui dragoste sunt motoarele!
Heath Scumm
21st February 2006, 22:02
Believe the hype man! Oricum esti naspa si playa hater cand e vorba de Goldberg ... eu abia astept sa-l vad in ring din nou :D
I'm no playa hata cuz Goldberg is no playa ... Goldberg a declarat ca wrestlingul nu e ceva care-i place ci o modalitate sa-si creasca veniturile ... dupa ce ca nici nu iubeste acest sport, mai are si tupeul sa fie tratat ca o vedeta pe baza ca numele lui era scandat in WCW si ca-si distrugea adversarii cu un Spear si un jackHammer ...
Oricine poate sa creeze un monstru invincibil cu peste 150 victorii si nici o infrangere cu exposure-ul potrivit! Asta nu inseamna ca luptatorul in cauza e exceptional!
Nu inteleg cum puteti sa apreciati un luptator care nu da doi scuipati pe pro-wrestling si priveste asta doar ca pe o slujba...si dupa toate astea are si tupeul sa ceara un cec exorbitant si refuza sa scoata in fatza luptatori tineri talentati sau sa piarda in fata oricui! La naiba, nici in fata lui Triple H. nu accepta infrangerea iar acum dorea un nou contract cu WWE prin care sa-l distruga si pe Stone Cold ... Slava Domnului ca nu s-a materializat asa ceva!
cutuma
21st February 2006, 22:08
Nici nu stiu ce ma entuziasmeaza mai tare ... ca il vad iar pe Bill sau ca te oftici tu :D
Heath Scumm
21st February 2006, 22:09
Nu ma oftic ... doar ca oamenii precum Goldberg sau Lesnar ma dezgusta!
cutuma
21st February 2006, 22:11
Asa, ma gandeam cat dureaza pana-l bagi si pe Lesnar in mix.
Lesnar vs Goldberg for the NWA Heavyweight Title.
THAT WOULD OWN!
Big Sexy
22nd February 2006, 07:36
Intr-adevar Lesnar e o porcarie plictisitoare insa Goldberg este un ZEU! Iar mi s-a facut pielea de gaina numai amintindu-mi cum murmurul goldbeeeerg se transforma in tunet si zguduia salile!
GOOOLDBEEEERG!!! GOOOLDBEEEERG!
Heath Scumm
22nd February 2006, 10:21
Faceti-ma sa inteleg ... de ce e Goldberg un zeu? Ce-a facut asa de spectaculos? E un zeu pentru ca lumea scanda Goooldbeeeerg? Lumea scanda pentru ca Goldberg a fost supra-impins invingand in timp record peste 150 luptatori ... asa ceva se poate face cu orice luptator masiv ... asta nu inseamna ca luptatorul ala valoreaza ceva ...
Ma socheaza faptul ca nu apreciati luptatori cu adevarat fenomenali precum Super Dragon, Ruckus, B-Boy, Jack Evans etc. etc. insa spuneti ca Goldberg e un zeu ... Goldberg e zero! E un sell-out, nimic mai mult!
cutuma
22nd February 2006, 10:27
GOOOOOLDBERG GOOOOOOOOLDBERG GOOOOOOOLDBERG
Daca Bill intra in TNA as fi primul ce ar dwl PPV-urile, ceea ce nu pot spune despre show-urile CZW si ROH => Goldberg owns, Super Dragon, Jack Evans & co. suck :D
-joking-
Heath Scumm
22nd February 2006, 10:32
Deci ... pe bune ... astept un soi de explicatie pentru ca nu pot sa inteleg ce va place la Goldberg asa de mult ... oricine poate fi invincibil in pro-wrestling! Recunosc ca Goldberg a fost foarte bine impins in WCW insa asta nu schimba cu nimic faptul ca Goldberg nu este exceptional ... este un luptator de calibru mediu cel mult!
Big Sexy
22nd February 2006, 10:37
^ este un comentariu previzibil din partea unui playa hata. :D
Sunt surpins ca nu ai fost socat si nici nu esti socat numai de ideea de a-l revedea in ring pe cel mai intens luptator din prowrestling, luptatorul cu cea mai spectaculoasa si incredibila intrare, luptatorul cu cel mai mare record de victorii consecutive, luptatorul legendar cunoscut ca GOOOOLDBEEEERG!!!
Heath Scumm
22nd February 2006, 11:00
Sunt surpins ca nu ai fost socat si nici nu esti socat numai de ideea de a-l revedea in ring pe cel mai intens luptator din prowrestling <---discutabil ... parerea mea e ca exista multi luptatori mult mai intensi decat Goldberg ... de fapt, cred ca pot sa gasesc cel putin 50 luptatori mai intensi decat Goldberg!
^ luptatorul cu cea mai spectaculoasa si incredibila intrare - creata artificial, nu are nici o legatura cu abilitatile luptatorului ... oricine poate intra pe artificii ... si, dupa parerea mea, intrarea lui Goldberg nu depaseste cu nimic intrarea lui Kane
^ luptatorul cu cel mai mare record de victorii consecutive, - la fel, creat artificial ... cum am mai spus, orice luptator poate fi impins la un record de 150+ victorii fara infrangere ... asta nu inseamna ca el este bun ...
Asadar, unde e argumentatia care ar trebui sa-mi dovedeasca ca Goldberg e ceva iesit din comun? Ce face el atat de spectaculos in ring in afara de un Spear, Un JackHammer si un Gorilla Press into PowerSlam?
Big Sexy
22nd February 2006, 12:04
cu tot respectul dar in wrestling totul e creat artificial, ce crezi ca superdragon ar insemna ceva cu tot arsenalul sau ofensiv daca nu ar avea si oponenti care ii pot vinde manevrele? Crezi ca wrestlingul ar mai cunoaste gloria si popularitatea de care se bucura de atata amar de vreme daca ar fi numai meciuri hardcore si high flying? Multi dintre cei care urmareau wrestling-ul acum 4-5-10 ani numesc luptatorii care le-au placut in ordinea asta - hulk hogan, sting, goldberg, bret hart!
Goldberg este unul dintre cele mai bune produse create vreodata in wrestling si indiferent de ce vor spune unii si altii ESTE o legenda si numai pentru faptul ca suntem atat de multi, in toata lumea, impresionati numai de ideea de a-l revedea in ring!
cutuma
22nd February 2006, 13:23
Total de acord cu Gabi. Totul in wrestling este artificial, conteaza senzatia pe care o lasa pe retina si din punctul asta de vedere Goldberg e intre primii 5 all-time.
Heath Scumm
23rd February 2006, 12:32
Ceea ce poate face Super Dragon in ring sau alti luptatori care-mi plac mie nici nu se compara cu ceea ce poate face Goldberg in ring ... poate ca multe chestii in pro-wrestling sunt artificiale insa nu "totul" ... Din punctul meu de vedere, un heavyweight care poate sa faca un Standing Shooting Star Press sau un Corkscrew Moonsault e un wrestler adevarat!
Goldberg e doar un fotbalist american cu gatul mare care scuipa, tranteste, te mai tranteste o data, baga un Spear si te termina imediat cu un JackHammer ... nimic mai mult ... plus ca nu iubeste pro-wrestlingul si pe langa toate acestea mai are si talente de vedeta! Cum sa apreciezi asa un om???!
Big Sexy
23rd February 2006, 21:18
Ohh, come on, gandesti prea mult Hitscum si ce e prea mult strica!
Numai tu de pe tot forumul asta vezi problema asa si stii vorba aia:
cand doi iti zic ca esti beat te duci si te culci. :P
Nu stiu daca e posibil sa iti pese de declaratiile realife ale unui wrestler atat timp cat el in ring este cu totul altcineva si in mod normal ar trebui sa te intereseze ce face si ce zice in ring si nu in afara lui. Asadar Goldberg este un wrestler impecabil, charismatic si respectuos - hitscum fii atent ... deci - Goldberg este un wrestler intens si carismatic, acum repeta dupa NOI:
GOOOLDBEEEEEERG GOOOOLDBEEEERG
thunder_liger
23rd February 2006, 21:26
loool c'mon ,give hit a break ! ;) Goooooldbeeeerg !!!
Heath Scumm
24th February 2006, 17:34
Nu stiu daca e posibil sa iti pese de declaratiile realife ale unui wrestler atat timp cat el in ring este cu totul altcineva si in mod normal ar trebui sa te intereseze ce face si ce zice in ring si nu in afara lui.
Atata timp cat declara in afara ringului ca nu da doi scuipati pe wrestling, cum sa nu se reflecte asupra imaginii lui din ring? Chiar sunt singurul care gandeste astfel?
cutuma
24th February 2006, 17:41
Atata timp cat declara in afara ringului ca nu da doi scuipati pe wrestling,
Hai sa nu exageram. A zis ca wrestlingul e un mod de a-si plati facturile. Ce e in neregula cu asta? Inseamna ca nu si-a facut treaba bine? Nu, inseamna ca a considerat-o un job. Fine with me.
Heath Scumm
24th February 2006, 18:04
Deci ... ce sa ma mai repet? ... motivele pentru care nu-l plac pe Goldberg sunt :
1. Considera pro-wrestlingul doar o slujba, nu iubeste sportul in sine ... ca atare, priveste totul doar din prisma banilor si nu este atasat de valori interne ale unei federatii sau chestii din astea
2. Refuza sa scoata in fata luptatori pentru ca el sa fie invincibil pana la capat
3. Goldberg este probabil, in opinia mea, luptatorul cel mai umflat artificial dupa Hogan fara reale abilitati in ring sau Mike Skills
4. E un rahat cu ochi care se crede super-vedeta cand de fapt e doar un fotbalist american mediocru spre slab care are gatul gros si arata destul de infricosator ...
Fiecare are dreptul la parerile lui si mi le-as schimba bucuros daca cineva mi-ar dovedi ca cele spuse de mine mai sus nu sunt adevarate ... pana atunci, aleg sa dispretuiesc luptatorii precum Goldberg sau Lesnar care in opinia mea sunt doar niste produse mediatice + sell-outs!
cutuma
24th February 2006, 18:10
Daca Goldberg intra in TNA vin pana la tine in Iasi (parca acolo ziceai ca lucrezi acum) sa ne uitam impreuna la Impact sa vad cum te sufoci :D
Heath Scumm
24th February 2006, 18:19
^ Sa stii ca m-as enerva destul de tare ... mai ales daca-l imping in fata cum au facut in WWE! Cum naiba sa ii dea pe tava lui Goldberg pe The Rock si pe HHH. care sunt ambii peste nivelul lui?
Daca ar fi jobber pentru Homicide sau pentru high-flyerii din X-Division mi-as sterge toate posturile rele despre el si mi-as pune 3 luni in semnatura "Goldberg is the BEST!" ... insa slabe sanse ca asa ceva sa se intample!
Th3 Gam3 HHH
24th February 2006, 20:48
Pai daca ar fi sa se intoarca , de ce n-ar face-o in WWE ? Sunt certati in continuare ? sau pur si simplu este vorba doar de bani , si mai mult numele de Goldberg "patat" cu infrangeri ? , daca ar fi asa , pai intoarcerea lui sigur va implica , din nou , o serie lunga si obsesiva , obositoare de victorii .....
Oare se poate compara Goldberg cumva cu The Ultimate Warrior ? Si el vroia tot doar bani ,faima , sa castige tot timpul ,un egoist ! Si daca da , cand apare The Self Destruction of..
cutuma
25th February 2006, 00:48
Si daca da , cand apare The Self Destruction
of..
... Eric Bischoff cine a vazut Homecoming stie poanta
Goldberg nu se va intoarce in WWE pt k WWE n-au stiut sa-l exploateze. Astept sa-l vad in TNA intr-un feud cu Samoa Joe :ok:
Big Sexy
25th February 2006, 10:30
Un feud cu Samoa Joe in care sa ce? Sa nu se invinga unul pe altul timp de 46 de meciuri consecutive?
Th3 Gam3 HHH
25th February 2006, 10:32
Samoa Joe vs Goldberg : se bat ei p-acolo un pic , Muscle Buster ... 1,2, NU , apoi Golberg cu Spear 1,2,3 , incredibil ! ce spear , da-l incolo pe Samoa Joe ,il avem pe Goldberg !:no:
cutuma
25th February 2006, 10:38
NO WAY. Ar fi asa :
Se bat ei pe-acolo ... SPEAR! Samoa Joe kicks out at 2. Se mai bat ei ... Muscle Buster Goldberg kicks out at 2. SPEAR + JackHammer ... Din public apare Brock Lesnar. F5 si asistam la un double count-out. :D
Th3 Gam3 HHH
25th February 2006, 14:21
.... Si HitScum in fata televizorului , going Nuts , (like Ric Flair) :D
Big Sexy
25th February 2006, 15:06
Wooo ... woooooooo :D
later edit:
am corectat :P
Ninja
25th February 2006, 15:16
man it's woooooooo not whooooo :P
Heath Scumm
25th February 2006, 18:29
Pai daca ar fi sa se intoarca , de ce n-ar face-o in WWE ? Sunt certati in continuare ? sau pur si simplu este vorba doar de bani , si mai mult numele de Goldberg "patat" cu infrangeri ? , daca ar fi asa , pai intoarcerea lui sigur va implica , din nou , o serie lunga si obsesiva , obositoare de victorii .....
Oare se poate compara Goldberg cumva cu The Ultimate Warrior ? Si el vroia tot doar bani ,faima , sa castige tot timpul ,un egoist ! Si daca da , cand apare The Self Destruction of..
Asa cum am mai spus, motivul pentru care Goldberg nu a mai semnat cu WWE a fost acela ca Vince Mc Mahon a refuzat sa-i dea salariul dorit de Bill si s-a opus angle-ului dorit de Goldberg prin care Bill trebuia sa se razbune pe Stone Cold pentru Stunner-ul de la WrestleMania ... in fond Stone Cold e creatie mixta ECW/Vinnie Mac iar Goldberg e WCW!
Th3 Gam3 HHH
25th February 2006, 20:21
^Asta am vazut , dar de ce n-ar semna acum ? Tot Vince ?
ripley
27th February 2006, 21:54
in my opinion GOLDBERG sucks ... felul in care castiga in WCW, pana am pierdut legatura cu wrestlingul, era ANNOING!!! MI se prea aberant. I HATED HIM ... sper sa nu fi deranjat pe nimeni dar asta e parerea mea.
cutuma
27th February 2006, 22:08
Daca erai tipa probabil Hittie te lua de sotie :evil:
Big Sexy
27th February 2006, 22:32
in dragoste sexul nu conteaza :P
cutuma
27th February 2006, 22:53
Imi pare rau dar in dragoste sexul conteaza cel mai mult. Degeaba e buna conversatia :D
Reaper
28th February 2006, 01:23
Citind ultimele 3 posturi am uitat ce thread e asta, but whateva'.
Revenind totusi la ce a zis Ripley: da, Goldberg incepuse sa castige in moduri absurde (ex: cand s-a plimbat cu nu-mai-stiu-care prin ring in pozitie de JackHammer). Totul devenise o parodie.
Desi la capitolul tehnica are aproape zero, GoldBerg mereu m-a impresionat prin forta si uneori prin agilitate.
Nu poate nimeni nega (dintre cei care au vazut show-ul) ca GoldBerg l-a tinut pe Giant cel putin 3 sec in pozitie de JackHammer, pe cand Kane era sa-si rupa spatele incercand un Back Slam pe acelasi urias.
ripley
28th February 2006, 08:05
Sunt de acord. Putere si agilitate are, dar sa castige MEREU ... era o tampenie.
Heath Scumm
28th February 2006, 10:08
Eu nu am o problema cu invincibilitatea unui luptator ... Goldberg a ajuns in spotlight prin faptul ca era imposibil de invins ceea ce era ok pana la un punct ... pe mine nu ma deranjeaza nici abilitatile sale in ring (care sunt mai bune decat cele ale multor "grei" ), nici faptul ca era invincibil ... pe mine ma deranjeaza faptul ca nu iubeste acest sport, nu face in ring eforturile pe care le-ar face Abyss(care dupa parerea mea e probabil cel mai muncitor luptator din toate timpurile), Samoa Joe sau alti grei care isi distrug corpurile in ring si in afara acestuia insa are pretentia de a fi perpetuu Main Eventer si doreste sa invinga cele mai mari nume ale pro-wrestlingului doar pentru un build-up in WCW!
Luptatori precum The Rock sau Steve Austin nu ar trebui sa simta niciodata umilinta de a fi infranti de Goldberg pentru ca acestia sunt legende veritabile, mult peste nivelul lui Goldberg ... din pacate, The Rock a trebuit sa joace jocul la BackLash in speranta ca Goldberg va pierde in fata lui la WrestleMania ... Goldberg, desi a promis initial asta, a refuzat sa o faca, ceea ce spune multe despre el ... era echitabil ca atunci cand The Rock l-a scos in fata, si Goldberg sa returneze favoarea, mai ales ca avem de-a face cu o legenda a pro-wrestlingului, nu cu un tanar jobber!
thunder_liger
5th March 2006, 03:17
ca o curiozitate asa... Road Warriors in primele lor meciuri nu luptau mai mult de la 2 pana la 5 minute (maxim ! ). este apanajul "durilor" ...Crusher & Bruiser, Dusty Rhodes, Dick Murdoch
Darius
5th March 2006, 08:41
Eu am o curiozitate: mai stiti cumva pana la ce numar de victorii consecutive a ajuns Goldberg pana sa il invinga Kevin Nash?...oricum era o cifra impresionanta.
Big Sexy
5th March 2006, 08:59
A avut un impresionant 176-0. Este cea mai mare cifra in wrestling in materie de victorii. Este inca un motiv pentru care il respect! Un om care infrange atatia oameni fara sa fie si el invins macar odata nu poate fi decat un zeu al wrestlingului. Cat de tare frate! Cat de tare!
Th3 Gam3 HHH
5th March 2006, 11:20
Am placerea sa va anunt ca in urmatorul post va aparea HitScum , care va contesta toate cele spuse de Big Sexy in postul anterior ! (asta daca nu s-o fi saturat si el , sa ne tot explice , de ce Goldberg nu ar trebui tratat ca pe un " zeu al wrestlingului " !)
Eu parca stiam totusi de un 173-0 , dar ce mai conteaza !
ripley
5th March 2006, 14:02
THERE IS AND WILL BE JUST ONE GOD OF WRESTLING .... STING!!!
thunder_liger
5th March 2006, 14:25
right ripley ... wrestling is a politeist.hmm.. "religion" :)
Heath Scumm
6th March 2006, 13:20
A avut un impresionant 176-0.
Inca un lucru destul de interesant ... de fapt, recordul de 176-0 a fost unul artificial ... in realitate, WCW i-au mai bagat in spate lui Goldberg vreo 70 victorii inexistente ... acestia sunt toti oamenii pe care Goldberg i-a invins in realitate pana la infrangerea in fata lui Kevin Nash! O sa vedeti ca sunt 101 de toti ... ceilalti 70 puteti sa va inchipuiti voi ca i-a invins, chiar daca el n-a facut-o niciodata :evil: ...
Plus ca Hugh Morrus figureaza in arhivele WCW ca primul invins de Goldberg insa i-am mai pus inca unu' in fata ca sa nu zica ca n-a trecut in realitate de 100-0 ...
1.Buddy Landel - Saturday Night Dalton, GA June 24, 97
2.Hugh Morrus - Monday Nitro Salt Lake City, UT Sep 22, 97
3.The Barbarian - Monday Nitro Worchester, MA Sep 29, 97
4.Roadblock - Saturday Night Dalton, GA Oct 11, 97
Scotty Riggs - Monday Nitro Tampa, FL Oct 13, 97
Wrath - Monday Nitro Biloxi, MS Oct 20, 97
Mike Anthony - Saturday Night Ft. Myers, FL Oct 25, 97
Disco Inferno - Thursday Thunder San Diego, CA Oct 27, 97
Renegade - Saturday Night San Bernadino, CA Nov 1, 97
Mark Starr - Worldwide Orlando, FL Nov 8, 97
Manny Fernandez - Main Event Orlando, FL Dec 13, 97
Renegade - Saturday Night Gainesville, GA Dec 27, 97
Steve McMichael - Starrcade Washington, DC Dec 28, 97
Glacier - Monday Nitro Baltimore, MA Dec 29, 97
Stevie Ray - Monday Nitro Atlanta, GA Jan 5, 98
Steve McMicheal - Thursday Thunder Daytona Beach, FL Jan 8, 98
Barry Horowitz - Saturday Night Rome, GA Jan 10, 98
Jerry Flynn - Monday Nitro Jacksonville, FL Jan 12, 98
Chavo Guerrero Jr. - Thursday Thunder Lakeland, FL Jan 15, 98
Kendell Windham - Thursday Thunder Huntsville, AL Jan 22, 98
Mike Tolbert - Saturday Night Thibodaux, LA Jan 24, 98
Brad Armstrong - Monday Nitro Ft. Wayne, IN Jan 26, 98
Yuji Nagata - Thursday Thunder Memphis, TN Jan 29, 98
Meng - Saturday Night Thibodaux, LA Jan 31, 98
Buddy Lee Parker - Boston Brawl Boston, MA Jan 31, 98
Mark Starr - Monday Nitro San Antonio, TX Feb 2, 98
Jim Powers - Thursday Thunder Beaumont, TX Feb 5, 98
Disco Inferno - Saturday Night Corpus Christi, TX Feb 7, 98
Lord Steven Regal - Monday Nitro El Paso, TX Feb 9, 98
Glacier - Thursday Thunder Oklahoma City, OK Feb 12, 98
Joey Maggs - Worldwide Orlando, FL Feb 14, 98
Hugh Morrus - Monday Nitro Tulsa, FL Feb 16, 98
Fit Finley - Thursday Thunder Birmingham, AL Feb 19, 98
Jerry Flynn - Saturday Night Palmetto, FL Feb 21, 98
Brad Armstrong - Superbrawl VIII San Francisco, CA Feb 22, 98
Rick Fuller - Thursday Thunder Cedar Rapids, IA Feb 26, 98
Sick Boy - Monday Nitro Philadelphia, PA Mar 2, 98
Vincent - Thursday Thunder Columbus, OH Mar 5, 98
Jerry Flynn - Worldwide Johnstown, PA Mar 7, 98
Barry Darsow - Monday Nitro Winston-Salem, NC Mar 9, 98
Chase Tatum - Saturday Night Johnstown, PA Mar 14, 98
Lodi - Monday Nitro Panama City Beach, FL Mar 16, 98
Wayne Bloom - Thursday Thunder Terre Haute, IN Mar 19, 98
Renegade - Monday Nitro Louisville, KY Mar 23, 98
Jerry Flynn - Thursday Thunder Fairfax, VA Mar 26, 98
Ray Traylor - Monday Nitro Chicago, IL Mar 30, 98
Jerry Flynn - Malice at the Palace Tampa, FL Apr 2, 98
Hammer - Monday Nitro Miami, FL Apr 6, 98
Rocco Rock - Monday Nitro Minneapolis, MN Apr 13, 98
Barry Darsow - Thursday Thunder Fargo, ND Apr 16, 98
Perry Saturn - Spring Stampede Denver, CO Apr 19, 98
Raven - U.S. Title - Monday Nitro Colorodo Springs, CO Apr 20, 98
Mike Enos - Wed. Thunder Columbia, SC Apr 22, 98
Scott Norton - Monday Nitro Norfolk, VA Apr 27, 98
Jerry Flynn - Tuesday Nitro Norfolk, VA Apr 28, 98
Len Denton - Monday Nitro Kansas City, MO May 11, 98
Sick Boy - Thursday Thunder Durham, NH May 14, 98
Yuji Nagata - Saturday Night Springfield, MA May 16, 98
Saturn - Slamboree Worcester, MA May 17, 98
Glacier - Monday Nitro Providence, R.I. May 18, 98
Johnny Attitude - Monday Nitro Evansville, IN May 25, 98
Barry Horowitz - Wed. Thunder Nashville, TN May 27, 98
La Parka - Monday Nitro Washington, DC June 1, 98
Hugh Morrus - Thursday Thunder Peoria, IL June 4, 98
Leroy Howard - Worldwide Orlando, FL June 6, 98
Chavo Guerrero Jr. - Monday Nitro Detroit, MI June 8, 98
Konnan - Thursday Thunder Buffalo, NY June 11, 98
Konnan - Great American Bash Baltimore, MD June 14, 98
Reese - Thursday Thunder Philadelphia, PA June 18, 98
Rick Fuller - Monday Nitro Jacksonville, FL June 22, 98
Fit Finley - Wed. Thunder Orlando, FL June 24, 98
Glacier - Monday Nitro Tampa, FL June 29, 98
John Nord - Worldwide Orlando, FL July 4, 98
Scott Hall - Monday Nitro Atlanta, GA July 6, 98
Hulk Hogan - World Title Victory - Monday Nitro Atlanta, GA July 6, 98
Scott Hall - Wed. Thunder Birmingham, AL July 8, 98
Curt Hennig - L.A. Melee Los Angeles, CA July 10, 98
Curt Hennig - Bash at the Beach San Diego, CA July 12, 98
Curt Hennig - Monday Nitro Las Vegas, NV July 13, 98
The Giant - Thursday Thunder Oakland, CA July 16, 98
The Giant - Monday Nitro Salt Lake City, UT July 20, 98
Jerry Flynn - Worldwide Orlando, FL July 25, 98
Brian Adams - Monday Nitro San Antonio, TX July 27, 98
The Giant - Monday Nitro Denver, CO Aug 3, 98
The Giant - Wed. Thunder Casper, WY Aug 5, 98
Battle Royal Survivor - Road Wild Sturgis, SD Aug 8, 98
Meng - Monday Nitro Rapid City, SD Aug 10, 98
The Giant - Monday Nitro Hartford, CT Aug 17, 98
Al Green - Monday Nitro Miami, FL Aug 31, 98
Scott Putski - Monday Nitro Pensacola, FL Sep 7, 98
Rick Fuller - Thursday Thunder Lexington, KY Sep 10, 98
Sting - Monday Nitro Greenville, SC Sep 14, 98
Kanyon - Thursday Thunder Norfolk, VA Sep 24, 98
Raven - Thursday Thunder Norfolk, VA Oct 1, 98
Disco Inferno - Monday Nitro Columbia, SC Oct 5, 98
The Giant - Monday Nitro Chicago, IL Oct 12, 98
Diamond Dallas Page - Halloween Havoc Las Vegas, NV Oct 25, 98
Meng - Tuesday Nitro Extra Long Island, NY Nov 10, 98
99.The Giant - Thursday Thunder Roanoke, VA Nov 12, 98
100.The Giant - Monday Nitro Grand Rapids, MI Nov 23, 98
101.Scott Hall - Monday Nitro St. Louis, MO Dec 21, 98
102. a pierdut in fata lui Kevin Nash in acel faimos incident cu Scott Hall si Stun Gun-ul!
Darius
6th March 2006, 13:44
WOW...foarte interesante informatii...nici nu ma asteptam la lista intreaga a celor invinsi de Goldberg...nu stiam nici de cele 70 de meciuri imaginare, desi ma cam intrebam prin acea perioada cand a avut timp sa lupte in atatea meciuri devreme ce el era un nume relativ nou in WCW...multumesc mult pentru informatii.
Heath Scumm
6th March 2006, 14:46
Cu placere! Daca ai oricare alte nelamuriri sau intrebari, exprima-te fara probleme ... poate se gaseste cineva care sa stie raspunsul la intrebarea ta ...
Cred ca ai destul de multe de recuperat ... la fel ma simteam si eu cand am luat contact cu TeleSport-ul si revenrea pro-wrestlingului in Romania insa am fost intotdeauna obsedat si am tinut legatura cu evolutia WCW si WWF pe net asa ca prea multe chestii nu am pierdut!
cutuma
6th March 2006, 22:48
Stiam de cele 70 de victorii imaginare. Probabil s-au pus si beefurile din vestiar :)
Meciurile de la inceput erau f. hazlii. Spearul arata jenant rau de tot, era mai degraba un take down de greco-romane sau ceva.
Heath Scumm
7th March 2006, 11:09
MMM ... nu chiar ... cand l-a spear-uit pe Disco Inferno parca l-a scos din cizme ... tin minte meciul pentru ca Inferno era campion WCW TV Title si Goldberg isi facuse cu foarte putin timp inainte debutul ... ma intrebam cum e posibil sa-i acorde o sansa unui luptator atat de neexpermentat?
Anyway, Disco Inferno a iesit din ring sau a intervenit cineva si meciul s-a terminat no contest iar dupa aia, ca toata lumea sa uite incidentul, nici nu s-a mai pomenit ca Disco Inferno ar fi fost campion in acel moment sau ca meciul ar fi fost unul pentru titlu ... Oricum, Spear-ul care il realiza pe atleti adevarati se vedea bine ... alea care le facea pe Steroid Freaks (vezi Hogan, Steiner etc.) se vedeau penal!
Darius
24th March 2006, 00:25
Cateva FAQ despre Goldberg:
GOLDBERG - FAQ
Was his chant in WCW real?
Mostly yes. During Goldberg's big push in early 1997 WCW would use a "Goldberg" chant over the speakers during his entrance to encourage the fans to start chanting his name.
Was his record really 174-0?
No. The actual count was lost around the 20th match. WCW just made up 174 out of nowhere. The number is believed to be closer to 140 though.
Is he a Steve Austin clone?
Yes and no. The two wrestlers do look very much alike but it wasn't WCW's actual intention to make Goldberg up as Steve Austin. WCW actually made Goldberg to be a like Ken Shamrock though to show WWF the right way to push a shoot fight.
How many single-match losses did Goldberg have in his WCW days?
Goldberg suffered six (6) official losses in his WCW career in singles matches. Three of those losses were against Bret "Hitman" Hart. Including an un-official loss when Bret made his own three count which makes 4 losses. Here are his losses in order:
December 27, 1998 (Starrcade)
>> Kevin Nash defeated Bill Goldberg tin win World Title.
October 25, 1999
>> Bret Hart pinned Bill Goldberg to win the U.S. Title
December 19, 1999 (Starrcade)
>> Bret Hart defeated Bill Goldberg
December 20, 1999
>> Bret Hart defeated Bill Goldberg
July 24, 2000
>> Booker T pinned Bill Goldberg
September 17, 2000 (Fall Brawl)
>> Scott Steiner defeated Bill Goldberg
Goldberg delivered a mule kick to Bret Hart in WCW. The injuries Bret suffered due to this kick essentially put an end to his career. My question is that I remember not too long after that WCW ran a vignette at the end of a Nitro show where Bret Hart calls out Goldberg in some desert and essentially runs over him in his car. What exactly went down in this vignette, and was it scripted or was it a shoot? It sure looked real, and since the severity of the injury was not necessarily known to everyone at that time (with perhaps the exception of Bret), afterward I began to think that the vignette might have been scripted and then Bret turned it into a shoot.
If my memory serves correctly, Bret was in the car and then attacked Goldberg with a shovel and laid him out. This was all scripted. It was several months after Bret had received the concussion that this storyline was put together. Bret was out to get revenge in the storyline, that was pretty much it. Maybe a month after that Bret Hart was released from WCW.
I keep on hearing rumors that Goldberg got in a fight with HHH in a gym before Goldberg came to the WWE. Is that true?
Actually it was at a convention of some sort. Triple H was signing autographs with Stephanie and Goldberg started yelling at Triple H and basically calling him out over some comments Triple H said about Goldberg in an interview. Words were exchanged, but that's about it. There was nothing physical.
Heath Scumm
24th March 2006, 09:49
Chiar te intereseaza raspunsurile la intrebarile astea sau doar ai dat Copy Paste?
Daca te intereseaza iti raspund in posturile urmatoare!
Darius
24th March 2006, 12:58
Chiar te intereseaza raspunsurile la intrebarile astea sau doar ai dat Copy Paste?
Daca te intereseaza iti raspund in posturile urmatoare!
Eu le-am citit si mi s-au parut interesante...sunt luate de pe net, nu sunt intrebarie mele...
thunder_liger
24th March 2006, 18:02
intrebarile au si raspunsul in acelasi post :))
Heath Scumm
25th March 2006, 09:51
Da! Insa as mai putea oferi cateva extra-detalii! :evil:
Big Sexy
25th March 2006, 10:33
atunci te rog ofera-le! Chiar vreau sa stiu daca esti un simplu Goldberg H8r sau un Goldberg H8r informat!
Heath Scumm
26th March 2006, 11:21
Sunt Goldberg H8er informat :rolleyes: ... sunt foarte bine informat atunci cand vine vorba de orice e pro-wrestling! ;)
La cele spuse anterior vroiam sa mai bat apa in piua pe faptul ca Goldberg i-a incheiat cariera lui Bret Hart insa ulterior mi-am dat seama ca n-are rost sa mai insist din moment ce sunt cel ce a postat cele mai multe chestii legate de Goldberg pe acest forum ... adica, parerea mea despre el e deja clar stabilita si exprimata ... sa-l mai vorbesc de rau acum nu prea mai are sens!
cutuma
26th March 2006, 21:29
Bret Hart pe DVD-ul lui zicea "It's a shame that a person such warm-harted as Bill Goldberg was the one to injure me". Si asta in conditiile in care Goldie nu e sub contract cu WWE deci there was no kiss-ass bs.
Heath Scumm
27th March 2006, 12:47
Imi pare rau sa spun asta insa Bret Hart nu e chiar cel mai consistent om atunci cand vine vorba de declaratii ... In tot felul de ziare de profil, Bret Hart l-a jignit pe Goldberg nevoie mare ca ulterior sa spuna lucruri bune despre el ... acelasi lucru l-a facut si cu Hulk Hogan ...
Bret Hart ii uraste pe Hogan si pe Goldberg insa recunosc ca la un moment dat intre Bret si Goldberg a fost un soin de prietenie ... altfel Goldberg nu ar fi acceptat atatea infrangeri in fata lui Bret ...
Citesc acum cartea autobiografica a lui Hulk Hogan in care el declara clar ca Goldberg e cel mai egoist luptator de pe planeta atunci cand vine vorba sa piarda, mai egoist chiar decat Ultimate Warrior sau Jesse The Body Ventura (2 luptatori despre care Hogan nu prea are o parere buna) ... asta spune multe, zic eu!
Dragon-sin
27th March 2006, 15:22
Egoist? probabil pt ca e evreu :)) glumesc desigur dar am vazut Lista Lui Schindler ieri pt a nu stiu cata oara...si probabil de acolo . Oricum Bret cand a plecat la WCW il injura si era total impotriva lui Vince,l'a si scuipat in incidentul de la Montreal,si acum peste cativa ani sunt prieteni buni. Nu stiu dar Bret nu prea imi inspira incredere.Adevarul e ca dupa un timp si cele mai intense rivalitati ajung la o incheiere,si probabil Bret l'a iertat pe Goldberg si pe Vince.
Darius
28th March 2006, 11:11
Bill Goldberg pe internet:
http://www.billgoldberg.com/ -----> site oficial
http://en.wikipedia.org/wiki/Bill_Goldberg
http://www.obsessedwithwrestling.com/profiles/b/bill-goldberg.html
http://www.nndb.com/people/311/000028227/
Darius
19th April 2006, 11:51
Va place masina asta:
http://www.jayski.com/schemes/2000bgn/81goldberg-lowes.jpg
???
cutuma
19th April 2006, 17:30
tare rau.
Heath Scumm
22nd April 2006, 17:12
Cultu' Personalitatii ... asa se cheama ... au mai incercat si altii, la unii a reusit, la altii nu!
Darius
20th May 2006, 02:38
Pe site-ul sau oficial, Bill Goldberg recunoaste ca este in discutii cu TNA: "The appearance of some of my old buddies on TNA, such as Scott and Rick Steiner, certainly will help their cause. I wish TNA nothing but the best and, yes, I can tell you that I've been in contact with TNA officials. The potential for a comeback definitely exists".
Heath Scumm
20th May 2006, 21:15
Again ... like somebody gives a flyin' cr@p ... :evil: ... tot ce sper e ca Goldberg sa vina in TNA si sa si-o ia de la Samoa Joe in cel mai urat stil posibil ... wouldn't that be something?
Samoa Joe : "With me it's never "Who's next?", it's "who's left?" ... " :great:
ripley
20th May 2006, 22:44
man ... iar o sa vina asta si o sa ii bata pe toti???!! :(
Heath Scumm
20th May 2006, 22:52
Pe toti insa nu si pe Samoa Joe! :evil:
Big Sexy
20th May 2006, 23:59
oare ce implicatii ar avea daca Goldberg l-ar nimic din prima pe Samoa Joe? Ce s-ar intampla cu aura de invincibilitate din jurul lui Samoa Joe? Evident pun problema strict teoretic. Se stie ca Goldberg e destul de egoist si ma indoiesc ca ar accepta sa piarda in fata cuiva mai ales in fata unuia care are un winning streak respectabil (banuiesc ca e 40-0 deja)
Heath Scumm
21st May 2006, 00:07
Daca TNA sunt atat de fraieri incat sa-l puna pe Joe sa fie jobber pentru un washed up egomaniacal has-been precum Goldberg inseamna ca in mod sigur TNA nu-l merita pe Samoa Joe ... E atat de simplu!
Darius
21st May 2006, 02:18
Again ... like somebody gives a flyin' cr@p ... :evil: ... tot ce sper e ca Goldberg sa vina in TNA si sa si-o ia de la Samoa Joe in cel mai urat stil posibil ... wouldn't that be something?
Samoa Joe : "With me it's never "Who's next?", it's "who's left?" ... " :great:
Despre d-l Goldberg numai de bine din partea mea...inteleg ca tu nu il agreezi deloc...eu am urmarit WCW in anii sai de "glorie" si Goldberg este unul dintre acei wrestleri care m-au "marcat"...imi placeau in primul rand intrarile sale in arena si imi provocau niste emotii puternice...asta e, am ramas cu el in minte si as vrea sa il revad in TNA...
Un meci Goldberg - Samoa Joe ar fi interesant din perspectiva invingatorului: castigator va fi "Who's next?" ori "Who's left"?:D
cutuma
21st May 2006, 09:29
Probabil daca Goldberg vine in TNA sunt doua posibilitati. Una sa mearga direct dupa titlu, a doua un feud cu Joe.
In mod normal vine Goldie, il bate pe Joe, ii intrerupe seria, Joe se ambitioneaza si il bate rau pe Goldie. Boom Boom Bam.
Heath Scumm
21st May 2006, 12:24
^ That would suck! Cei 2 ar putea avea niste meciuri destul de bune atata timp cat le castiga Joe pe toate! :evil:
cutuma
24th May 2006, 12:08
Goldberg got his first money offer from TNA this week but turned it down. With his son just being born, it’ll be unlikely to get him to do anything, as he’s not only received offers from all over the place, but he still sees his market value as it was in 1998.
Darius
24th May 2006, 13:13
Aici greseste cu siguranta, "valoarea" sa pe piata nemaifiind cea din perioada de glorie a WCW.
Daca ar fi ramas intr-adevar la acelasi nivel, imi este greu sa cred ca astazi, TNA ar putea sa-l plateasca.
cutuma
24th May 2006, 13:45
E doar o prima oferta. Cred ca era normal s-o refuze. Asta inseamna a negocia. Problema se pare ca o reprezinta fiul sau nou-nascut. Greu de crezut ca s-ar intoarce in ring in conditiile astea.
Big Sexy
24th May 2006, 14:05
ok, un vot rapid - aveti mai sus un poll pe care va invit sa il folositi!
Votul meu provine din aversiunea pe care o am fata studiourile neincapatoare din Orlando. Sunt prea mici sa il poata cuprinde pe Golberg si toata maretia si magia lui :D (acu vine hitscum cu gura mare ca e un luptator mediocru, blah blah dar noi, fanii, stim adevarul).
Darius
24th May 2006, 14:34
Eu tare am impresia ca numele grele, cu state vechi in wrestling si in special in WCW, semneaza contracte cu TNA nu atat pentru bani, cat pentru a ajuta la cladirea unei concurente serioase pentru WWE si pentru a propulsa "tinerele talente" din TNA. Vorbim despre wrestleri arhi-cunoscuti, realizati "profesional":D , cu un backround puternic, unii chiar respinsi de catre WWE. Daca l-am lua ca exemplu pe Sting, ne-am putea da seama usor ca daca ar fi fost sa semneze pentru bani, TNA nu si l-ar fi permis niciodata...eu nu spun ca omul lucreaza pe gratis, insa, ma indoiesc ca Sting este platit proportional cu numele sau.
Nu stiu exact cum este Goldberg, insa daca ar fi sa semneze pentru TNA, cred ca ar face-o mai mult pentru vechii sai prieteni din WCW pe care i-ar putea reintalni acolo; daca insa tine mult la partea financiara, ma indoiesc ca va ajunge la vreo intelegere cu oficialii TNA...plus ca tocmai i s-a nascut un copil...
milanezu
15th June 2006, 02:06
Bill Goldberg, omul monstru, master of the spear and jackhammer nu va reveni prea repede pentru in tna ar trebui sa-i ajute pe ceilalti si, dupa cum il stiu, dupa ce a avut o serie incredibila in wcw el cel care, din pacate, i-a incheiat cariera unui wrestler si mai mare ca el - Bret "the hitman" Hart cu acel picior in cap.
Oricum cine ar crede ca AJ Styles sau Raven sau Cristian l-ar putea bate ?
Heath Scumm
17th June 2006, 16:41
Oricum cine ar crede ca AJ Styles sau Raven sau Cristian l-ar putea bate ?
Eu as crede! Poate nu Christian si poate nu Raven ... insa in mod sigur AJ pentru ca are tot viitorul in fata si merita un astfel de push!
Dragon-sin
17th June 2006, 17:33
si merita un astfel de push!
Intrebarea e...oare stie milanezu ce e acela un push? :rolleyes:
ripley
17th June 2006, 18:24
@Big Sexy
... la reason 4 editing ... la un post de mai sus ai scris: dau sens frazelor!!!
... don't bother man!!! .... si eu credeam ca incepuse sa foloseasca semne de punctuatie :(
milanezu
19th June 2006, 01:32
da stiu ce ii ala push.
HiTMAN
18th July 2006, 22:54
Total de acord cu Gabi. Totul in wrestling este artificial, conteaza senzatia pe care o lasa pe retina si din punctul asta de vedere Goldberg e intre primii 5 all-time.
5 All-time? Ai jicnit o masa foarte mare de wrestleri adevarati. Chelu asta care a fost promovat sa castige titlul mondial in doar 3-4 luni,in timp ce alti precum Eddie G. sau Chris Benoit au muncit intre 15 - 17 ani sa puna mana pe primu titlu mondial?
cutuma
18th July 2006, 23:05
daca citeai cu atentie iti dadeai seama ca am zis "senzatia pe care o lasa pe retina". Nu am spus ca ar fi mai talentat decat Benoit sau Guerrero ci doar ca a prins mai bine decat cei doi care vor ramane mereu niste mid-carderi, dovada si esecurile title run-urilor lor.
HiTMAN
18th July 2006, 23:14
Nu imi permiti asemenea atitudine ? m-ai dat gata ,sunt fleasca de suparare.
Deci numai dupa " senzatia pe care o lasa pe retina " se afla printre primi 5,dupa alte senzati pe care le m-ai ai pe ce loc s-ar afla?
Doar curios
cutuma
18th July 2006, 23:22
- Tehnica - slab, nici macar in primii 100
- Fortza - Poate numarul 1 all time. Sa executzi un gorrilla slam perfect pe orice adversar din orice clasa de greutate, plus multe alte suplex-uri perfecte, ca sa nu mai vorbesc de celebrul JackHammer pe Big Show (unde recunosc ca e si meritul lui Show) ... asta cam spune totul despre fortza sa.
- Viteza - Nu exceleaza, insa mult peste Batista, Cena sau alte "superstaruri" actuale, din clasa sa de greutate
- era sa zic flow, m-am pierdut cu contradictia asta ma credeam pe forum de hip hop :rolleyes:
- Manevre de impact - Arsenal nu foarte bogat dar suficient. Undeva in primii 50 all-time.
Dragon-sin
18th July 2006, 23:47
^Oh man...4:20 Decret just smoked your ass Hitman!
Goldberg,The Rock,Hulk Hogan ,Stone Cold si sa zicem Sting sunt in acel top 5 din punctul meu de vedere.Benoit nu va primi niciodata pop'ul pe care il primeste Goldberg ,oricat de bun ar fi el.Sa zici ca Benoit ar vinde mai multe produse decat Goldberg e o prostie(si da stiu ca nu ai zis asta dar daca ai inteles ce am vrut sa zic atunci e bine).
Nu vad cum a ''jicnit'' o masa mare de wrestleri adevarati,il consideri pe Hogan wrestler adevarat? pt ca nici el nu stie mai multe miscari ca Goldberg dar totusi a influentat sportul intr'o mai mare masura decat Benoit sau Eddie .
HiTMAN
19th July 2006, 00:04
Dupa parerea ta sa il bagi pe Goldberg in primi 5 e total gresita.Nu crezi ca in locul lui ar sta mult mai bine un The Undertaker,Bret Hart, Macho Man,Kurt Angle.Fiule si tu ai ales un drum gresit.Asta mai denota un lucru sigur,acela ca cu siguranta nu urmaresti de mult timp wrestling.
clau_goll
19th July 2006, 00:11
The Best That Was ..the Best That Is.and The Best That Ever Will Be:
Bret Hitman Hartttt...
Dragon-sin
19th July 2006, 00:34
@Hitman
Tu imi zici mie de cat timp ma uit eu la wrestling? In primul rand tu nu ai idee cat am vazut eu sau de cand am vazut eu! Macho Man? Tu l'ai vazut pe Macho Man in his prime? Daca Macho a facut mai mare impact decat Goldberg imi pare rau dar habar nu ai despre ce vorbesti.Undertaker? Undertaker ar putea fi un candidat dar nu foarte solid,sau cel putin nu la fel de solid ca si Goldberg.Kurt Angle? doar pt ca esti un wrestler bun asta nu inseamna ca o sa faci un impact mare! uita'te la William Regal ,e un wrestler foarte bun dar daca nu prinde la public nu conteaza,tu citesti ce scriu eu ? Bret Hart a fost bun dar si'a distrus singur cariera in WCW,ai vazut macar ce a facut in WCW ? urmaresti wrestling de asa de mult timp?
''Fiule'' ar trebui sa intelegi industria asta inainte sa imi zici mie sau celor care o inteleg ca nu avem idee despre ce vorbim.Ai fost atent macar la ce am zis? Ma asteptam sa zici ceva despre ce am zis dar tot ai ramas la ideea ta,daca nu esti in stare sa fi deschis altor idei , ai o problema.
Heath Scumm
19th July 2006, 15:19
Fiule si tu ai ales un drum gresit.Asta mai denota un lucru sigur,acela ca cu siguranta nu urmaresti de mult timp wrestling.
Ok ... No 1 ... Calmeaza-te, te rog! ...
No 2 ... Mi se pare ca atat DECRET cat si Batista au incercat sa-ti explice rational, prin argumente logic formulate ceea ce intentionau sa spuna, desi, in opinia mea, nu meritai asemenea explicatii din moment ce posturile tale se reduc la doua randuri care oricum de cele mai multe ori sunt pline de agresivitate fara nici un fel de justificare ulterioara!
Sa stii ca regula de baza pe acest forum este aceea de a nu ne da "destepti" din moment ce si asa suntem destul de putini oameni in tara asta care iubesc aceasta forma de sports entertainment ... multi dintre membrii activi ai acestui forum chiar stiu despre ce vorbesc si iti garantez ca inteleg industria pro-wrestlingului in intreaga ei complexitate ... sunt ceea ce se numeste generic "smarks" ...
Te rog sa abandonezi atitudinea aroganta pentru ca iti garantez ca daca ar fi vreodata sa comparam "volumul de pro-wrestling urmarit" de unii membri ai forumului cu cel urmarit de tine s-ar putea sa iesi in inferioritate, doar datorita faptului ca am avut sansa de a avea expunerea multimedia necesara oferita in principal de internet pentru o asemenea activitate ... nu ca asta ar conta in vreun fel sau te-ar face mai destept din vreun punct de vedere ...
Suntem aici sa combatem idei cu argumente rationale, sa sustinem ceea ce ne place din pro-wrestling si sa combatem ceea ce nu ne place, impartasind concepte fara a ne jigni intre noi! Daca ai mai citi ce s-a mai postat in topicul acesta ai vedea ca nici eu nu sunt un mare admirator al lui Goldberg ... citeste cum am pus eu problema fara a jigni vreun user al forumului care este fan Goldberg, poate ai sa-ti faci o idee despre ce se intampla pe aici!
Randy Orton
24th July 2006, 11:42
Mai bine v-ati aminti cu cata nerabdare asteptati ziua de vineri sa va uitati pe TNT la WCW Monday Nitro sa-l vedeti pe Goldberg.Cand aparea toata lumea ii striga numele, cum erau toti incantati ca urca in ring. In WCW nu a fost nimeni care sa ii stea in fata. Un fost jucator de fotbal american care cu timpul a devenit unul dintre cei mai buni wrestleri.
Big Sexy
24th July 2006, 16:59
e bine spus unul dintre cei mai buni wrestleri ...
unii uita ca un wrestler trebuie sa fie capabil si la microfon si in luptele din ring - Goldberg nu excela la niciuna, de fapt era cam nasol la ambele dar avea energie asa multa incat nici nu mai conta. Nu mai ai cum sa zici ca nu era un wrestler bun!
Heath Scumm
24th July 2006, 17:19
Era intr-adevar extrem de intens ... la fel de multa intensitate ca cea a lui Goldberg am mai vazut la doar 2 luptatori - Ken Shamrock in WWF si Kurt Angle din ultima perioada ...
ripley
24th July 2006, 21:40
Aveti dreptate cu intensitatea, chiar trezea audienta la viata. Dar nu o sa inteleg niciodata, oricat s-ar scrie, de ce avea numai victorii!!!
Heath Scumm
24th July 2006, 22:42
Pentru ca asa era promovat ... un monstru care distruge in timp record orice adversar ... prin ce altceva ar fi putut iesi in evidenta?
clau_goll
30th August 2006, 13:26
Am o intrebare pentru voi oameni buni...eu am citit pe mai multe forumuri ca GOLDBERG a semnat un contract cu SPIKE TV...si nush daca vine sau nu in tna ma puteti informa? nu vreau sa mor prost
Darius
30th August 2006, 13:35
Cu Spike TV? Adica Goldberg s-a facut prezentator de televiziune? :D
Cred ca, de fapt, cei care au postat acea stire se refereau la un eventual contract intre Goldberg si TNA. Spike TV este televiziunea care transmite show-urile TNA Impact.
Heath Scumm
30th August 2006, 13:49
Sunt speculatii in acest sens ... Goldberg e de foarte mult in tratative cu TNA, numele lui nu e inregistrat WWE de aceea atat Scott Steiner, Jarett sau Joe i-au folosit numele in promo-uri "provocandu-l" indirect! :D
Darius
30th August 2006, 13:56
Nu stiam asta (chestia cu TM WWE). Sa inteleg ca Vince l-a luat din WCW cu tot cu "nume"? :D ...eh, un om (Vince) care se pricepe foarte bine la afaceri. :)
clau_goll
30th August 2006, 13:56
hey double j..asa am citit pe un forum..ca a semnat un contrac cu skype tv sa lupte in tna... acum ...SPER CA GOLBERG SA REVINA SI SA SPEARUIASCA TOT ...HELL YEA!!
Darius
30th August 2006, 14:01
SPER CA GOLBERG SA REVINA SI SA SPEARUIASCA TOT ...HELL YEA!!
Ar fi interesant, din acest punct de vedere, un meci intre Goldberg si Edge. :D L-as numi: First to spear [,] match. Regula este simpla: primul care aplica un spear adversarului sau este declarat castigator. :D
Glumesc, desigur.
cutuma
31st August 2006, 00:00
Orice-ar fi ei nu-i pot pune TM pe numele propriu. Bill Goldberg va fi Bill Goldberg oriunde se va duce.
Darius
31st August 2006, 00:18
Bill Goldberg nu este numele sau real. William Scott Goldberg este numele sau.
http://www.obsessedwithwrestling.com/profiles/b/bill-goldberg.html
Big Sexy
31st August 2006, 08:43
Uite asta nu stiam! Ce chestie!
cutuma
31st August 2006, 10:20
N-are prea mare importanta. In run-ul sau din WWE era cunoscut doar ca Goldberg. Iar numele asta il poate folosi in orice conditie. So suck it up Vince O'Mac ... GOOOOOOLDBERG :D
Heath Scumm
31st August 2006, 18:05
Bill/Will e prescurtare de la William asa cum Chris e prescurtare de la Christian ...
Ar fi mai interesant un meci Goldberg vs Rhino ... Spear vs Gore! :great: ... si cel mai frumos ar fi ca Goldberg sa mai piarda din cand in cand, macar asa, de bun simt!
cutuma
31st August 2006, 18:23
Stii, daca tot e sa facem scenarii (it's times like this when i miss WRM) ... ideal ar fi ca Goldberg sa-i opreasca run-ul lui Joe gen ... Joe fights Abyss ... intra Bill ... Spear si Joe pierde => feud la finalul caruia Joe castiga => Joe gets put over and Goldberg shows people he knows what the business is about.
Heath Scumm
31st August 2006, 18:30
Nu! Blasfemie! Blasfemie, zic!
Goldberg sa opreasca Run-ul lui Joe? Pentru ce? Pentru ce sa distruga un tanar cu potential? Ce mai are Goldberg de dovedit in afara faptului ca e un has-been care refuza sa piarda? (de parca n-am sti asta deja :rolleyes: )
ripley
31st August 2006, 23:32
... tocmai am terminat de vazut un meci intre Shawn Michaels si Goldberg, dintr-un Raw mai vechi - am realizat ca am avut o pauza prea mare fata de acest sport. Nu stiu din ce perioada era ... dar s-a terminat frumos, Batista intervine, ii "sparge" piciorul lui Goldberg si ia 100.000$ de la HHH, Orton si Flair, parca.
Imi pare enorm de rau ca sm pierdut perioada cand Orton "crestea"!!! :(
cutuma
1st September 2006, 09:35
Nu! Blasfemie! Blasfemie, zic!
Goldberg sa opreasca Run-ul lui Joe? Pentru ce? Pentru ce sa distruga un tanar cu potential? Ce mai are Goldberg de dovedit in afara faptului ca e un has-been care refuza sa piarda? (de parca n-am sti asta deja :rolleyes: )
Stefane, nu mi-ai citit postul pana la sfarsit ....:rolleyes:
Heath Scumm
1st September 2006, 18:24
Aaaah! Nervii mi-au intunecat privirea! :D
Heath Scumm
4th October 2006, 16:26
Credit: Gerweck.net
With the return of Vince Russo to the TNA creative team, reports suggest that the chances of TNA bringing in Bill Goldberg have gone down, according to the Wrestling Observer Newsletter.
Negotiations to get Goldberg in TNA have not gone so well due to Goldberg asking for huge money. Reports are claiming that TNA has already offered Goldberg the ‘Sting deal’ however he didn’t seem to show much interest in it.
Heath Scumm
11th October 2006, 11:20
http://f5.putfile.com/5/14121184124.gif
Remember this? Goldberg spearing Jamaal aka Umaga through the barricade! :great:
Dragon-sin
15th February 2007, 14:47
EliteXC Destiny , Goldberg e color announcer :
Mauro : ''As a prefessional wrestler yourself you have to be impressed with that take down ''
Bill Goldberg : '' the wrestling i did was fake ''
Way to kill the buisness that made you a name !
Heath Scumm
15th February 2007, 15:00
Gooold-Beeeeerg ...
Si-a dat inca o data arama pe fata, poate mai citesc si alti "fani" chestia asta ;)
Big Sexy
15th February 2007, 17:37
eu imi schimbasem oarecum parerea de cand declarase ca o facea doar pentru bani, acum pot zice linisitit ce gandesc - curva naibii!
thunder_liger
16th February 2007, 22:31
N-au fost multi din lumea mma-ului care sa aprecieze faptul ca Goldberg a fost comentator la acest eveniment.
cutuma
16th February 2007, 22:37
^draga "felix", din fraza de mai sus reiese ca au fost destui fani mma care au apreciat prezenta lui Goldberg ceea ce mi se pare dubios.
In alta ordine de idei, screw the person, long live the character.
thunder_liger
16th February 2007, 23:07
Zilele astea stau prost cu exprimarea :)) Am dres-o!
Darius
17th February 2007, 18:08
eu imi schimbasem oarecum parerea de cand declarase ca o facea doar pentru bani, acum pot zice linisitit ce gandesc - curva naibii!
Faza asta e oarecum similarã cu ceea ce se întâmplã la fotbaliºti. Fanii vor sã are iarba când aleargã pentru culorile clubului, când ei de fapt îºi fac doar munca, nu se gândesc la chestii profunde de genul "Vreau sã îmi închei cariera la clubul X pentru cã aici sunt iubit, deºi sunt prost plãtit".:D
Apoi, când pleacã spre zãri mai însorite, suporterii îi numesc mercenari, când ei de fapt sunt... profesioniºti.
cutuma
24th February 2007, 10:52
Goldberg’s such an asshole, like you can’t hit him with a ladder. He’s such a cunt. He’s all jacked up on fuckin' supplements. He’s a puss. As much as I helped him. His first road trip, he rode with me. Free room, free car, all that shit. I introduced him to our agent. Same agent as me, Kev (Nash), a lot of people have. Made him wealthy. And now he just acts like a cock. So, fuck you Goldberg
Survey says, one more ... for the good guys.
Big Sexy
24th February 2007, 13:12
Faza asta e oarecum similarã cu ceea ce se întâmplã la fotbaliºti. Fanii vor sã are iarba când aleargã pentru culorile clubului, când ei de fapt îºi fac doar munca, nu se gândesc la chestii profunde de genul "Vreau sã îmi închei cariera la clubul X pentru cã aici sunt iubit, deºi sunt prost plãtit".:D
Apoi, când pleacã spre zãri mai însorite, suporterii îi numesc mercenari, când ei de fapt sunt... profesioniºti.
Nu e acelasi lucru, una e sa zici ca industria in care ai lucrat, industria care te-a facut faimos si ti-a dat bani cat sa nu poti cheltui e de kkt si alta e sa treci precum Brock Lesnar in alte sporturi si sa taci din gura.
Dany17
18th March 2007, 19:29
Alex Marvez has an interview up with Bill Goldberg in his syndicated wrestling column. In the interview, Goldberg addresses TNA adding quote: "If they were smart, they would give me what I want because it would put them on the planet. That’s all I have to say. That doesn’t take anything away from the guys there like Kurt Angle and Sting and those guys. But if they were smart, they would give me what I wanted to put them on the map. If they want to be a competitor with Vince, there’s only one of three options [wrestling talent] – me, Brock and God only knows who the other one is. That’s the reality of it. I don’t think I’m being greedy, but if they want to put asses in seat and fill stadiums, I can do it. I’m realistic. If I put more asses in seats, I deserve more money. That’s simple and a really easy equation. If [TNA] were smart, they would make me happy and let me do what I want to do. Obviously they’re not, so good riddance." To check out the full interview, click here.
PWInsider reports that while Keiji Mutoh (The Great Muta) met with TNA officials last weekend, there are currently no plans in place to trade talent between TNA and All Japan at this time.
incep din ce in ce mai mult sa il urasc pe Goldberg..nu stiu de ce dar ma dezamageste din ce in ce mai mult.ce parere aveti despre ce a sustinut in acel interviu?
RockBerg
19th March 2007, 01:29
incep din ce in ce mai mult sa il urasc pe Goldberg..nu stiu de ce dar ma dezamageste din ce in ce mai mult.ce parere aveti despre ce a sustinut in acel interviu?
Eu nu-l vreau pe Goldberg in TNA.
Heath Scumm
19th March 2007, 10:05
Hahahahahaha! Ce v-am spus? Handicapatu' dreq! :D
TNA doesn't need that bitch-ass egomaniac ... F*$% Goldberg!
Ar trebui sa-l pupe in fund si acum pe Eric Bischoff pentru ca i-a pus pe tava luptatori precum Sting, Hulk Hogan, DDP sau Bret Hart. Jigodia asta nici nu merita sa intre in acelasi ring cu Bret Hart, darmite sa-i incheie cariera.
Goldberg = ZERO ... si nu ma refer la Mister ZERO din Chikara care e evident cu mult peste Goldberg la capitolul pro-wrestling :evil:
RockBerg
19th March 2007, 11:35
Hahahahahaha! Ce v-am spus? Handicapatu' dreq! :D
TNA doesn't need that bitch-ass egomaniac ... F*$% Goldberg!
Ar trebui sa-l pupe in fund si acum pe Eric Bischoff pentru ca i-a pus pe tava luptatori precum Sting, Hulk Hogan, DDP sau Bret Hart. Jigodia asta nici nu merita sa intre in acelasi ring cu Bret Hart, darmite sa-i incheie cariera.
Goldberg = ZERO ... si nu ma refer la Mister ZERO din Chikara care e evident cu mult peste Goldberg la capitolul pro-wrestling :evil:
Damn you !
Still watching RZW ?
Goldberg are dreptate.I-ar pune pe harta pe cei cu TNA-ul...daca ei nu vad asta treaba lor.Sper sa nu-i dea banii pe care i-a cerut niciodata,Goldberg doesn't fit into TNA,not much room there. :evil:
Nu conteaza ca i-a pus pe tava...nici unul n-ar fi in stare sa-l bata,let's be honest here.
Heath Scumm
19th March 2007, 11:46
Incerci sa compari valoarea lui Goldberg cu Sting, Hogan, DDP sau Bret "HitMan" Hart ...
Bret "HitMan" Hart? Come on!
RockBerg
19th March 2007, 12:00
Incerci sa compari valoarea lui Goldberg cu Sting, Hogan, DDP sau Bret "HitMan" Hart ...
Bret "HitMan" Hart? Come on!
Uiti ca in primul rand am fost fan Bret Hart,si inca as fi daca ar fi activ in WWE.
Dude,come on...am vazut ieri meciul lui Hitman de la WM 9 (vs. Yokozuna) si cel cu Stone Cold.
Bret Hart este probabil cel mai "complet" wrestler pe care-l stiu.Nu era limitat la 2-3 moves ca unii de acum.DAR...Goldberg,era o forta - ceva nou,lumea se schimba,nu poti sa lasi sa castige un wrestler de 1000 de ori.
Goldberg era foarte rapid si poate sa execute orice manevra (spre deosebire de un anume "nickel brain" din WWE),ai vazut meciul cu Taioyo Kea ?
Heath Scumm
19th March 2007, 12:33
Bineinteles ca l-am vazut. Goldberg e doar o replica de Ken Shamrock din WWF, o persoana din departamentul creativ al WCW au recunoscut ca gimmickul lui Goldberg e inspirat de Shamrock pentru ca au vrut sa le arate WWF-ului cum trebuie impins un "shoot-fighter".
RockBerg
19th March 2007, 13:22
Diferenta e ca lumea a strigat Goooooldberggg ! si nu Shaaaaamrock.
Omul a intrat in istorie...like it or not. :P
Nu cred ca poti sa spui ca era "pe langa" wrestling si ca a primit un push nemeritat.Se poate si mai rau,vezi Cena,Batista.
Batista chiar devine penibil cu "I respect the Undertaker,but this is competition".Asta zice de 4 Smackdown-uri incoace.The Rock vorbea de Undertaker cu faze de genul: "Mickey Mouse tattoos,shove that big head of yours up "someone's" candy ass"...il facea in fel si chip.Stone Cold la fel,il durea undeva de The Phenom,se impunea ca wrestler nu pleca (virgula) capul ca Batista...care stie cat de urat s-ar prezenta dupa ce il opreste pe Taker din goana catre 15-0.
Scuze de offtopicul cu Batista,doar voiam sa arat ca exista si ceva mai "slab" decat Goldberg,desi pare "fortos". :D
Vad ca Big Sexy mi-a sters un reply.Nu-mi amintesc ce era acolo...double post/clone ? Probabil de la browser.
edi big sexy:
era un reply la un topic de spam caruia i-am dat merge cu asta, np.
Dany17
19th March 2007, 14:30
singurul merit care i`l pot atribui lui Goldberg este ca pentru a vreme el a dus in spate compania poate si datorita acelui winning streak care totusi cum am constatat acum ceva vreme a fost "imbogatit".push nemeritat nu pot sa spun ca a fost sau nu..insa prin ce declara in ultima vreme incep sa pierd si putinul respect care il mai am pentru el.now he`s just a low life..nimic mai mult pentru mine..crede ca mai are un cuvant de spus insa el nu se gandeste la faptul ca daca Bischoff si bookerii din WCW nu i`ar fi oferit pe tava majoritatea meciurilor acesta probabil si acum era doar un midcarter plus ca el cere foarte multi bani fapt contrar cu valoarea acestuia in ring.cel putin pentru ce i`a facut lui Bret a dovedit faptul ca nu prea stie multe despre wrestling..adica fake or not..accidente se intampla..insa totusi..el a facut greseala aceea si la un nivel inalt se plateste.he sucks
ThePhenom
2nd November 2007, 16:37
O a treia obtiune:Who's Left?
Heath Scumm
2nd November 2007, 16:39
Faza cu Who's Left ii apartine lui Brock Lesnar (sau HHH :thinkso: ) daca nu ma insel, in timpul feud-ului cu Goldberg.
ThePhenom
2nd November 2007, 16:58
^Si la Lesnar merge faza cu "Who's Left?" :ras-plans:.
cutuma
2nd November 2007, 18:14
Eu aia cu Who's left? am auzit-o la Joe
Heath Scumm
2nd November 2007, 18:38
Asa, asa ... Joe :D
ThePhenom
2nd November 2007, 18:38
@cutuma
Referitor la Lesnar si Goldberg acea replica era ironica facand referire la faptul ca cei doi au accidentat wrestleri.
cutuma
2nd November 2007, 18:59
Vroiam sa zic revoltat "in afara de Bret pe cine a mai accidentat Goldberg". Then i remembered mr Glacier :D
LaParka
2nd November 2007, 19:44
mare pierdere :).pentru cati bani mancau intrarile lui in ring,WCW a fost mai bun fara el:D
cutuma
2nd November 2007, 19:52
Glacier era tare pe vremea lui, degeaba zici.
ThePhenom
2nd November 2007, 20:14
Vroiam sa zic revoltat "in afara de Bret pe cine a mai accidentat Goldberg". Then i remembered mr Glacier :D
Pe el insusi cand a ratat un Spear intrand cu capul in ringpost si ramanand groggy :ras-plans:!
cutuma
2nd November 2007, 20:26
http://cdn.channel.aol.com/tvgalleries/humbug_american-idol-simon.jpg
LaParka
2nd November 2007, 20:33
Glacier era Sub-Zero din wrestling,nu?poate nu imi amintesc eu bine,insa nu cred ca a iesit prea mult in evidenta...
de fapt,tot ce imi amintesc este ca a mancat odata bataie de la Buff Bagwell :)
edit:de pe Wikipedia.
According to Lloyd in a July 2000 interview, production costs for his entrance amounted to nearly half a million dollars, while the original costume cost $35,000.
stiam eu ca intrarile lui sunt cam flashy,insa cred ca asta e o greseala.
Heath Scumm
2nd November 2007, 20:46
Glacier era destul de tare si ca intrare si ca stil ... baga ceva Martial arts si nu ezita sa duca lupta la podea cand trebuia ...
RockBerg
2nd November 2007, 21:15
Cel mai amuzant e sa vad fani Randy Orton sau alti gay looking superstars ca sunt asa porniti impotriva lui Goldberg.E de inteles de fapt....
Raiden
2nd November 2007, 23:31
Cel mai amuzant e sa vad fani Randy Orton sau alti gay looking superstars ca sunt asa porniti impotriva lui Goldberg.E de inteles de fapt....
Daca te referi la ThePhenom e departe de a fi un fan a lui Randy Orton :D.
On-topic: Goldberg nu e printre favoritii mei insa nu pot sa zic ca nu ma impresioneaza de la intrarea in ring pana la a-si face adversarul praf. Din punct de vedere al abilitatilor atletice nu e rau deloc cum il considera unii ba chiar se misca destul de bine pentru un om de marimea si greutatea sa, poate ca era mediocru din acest punct de vedere dar era credibil. Dupa parerea mea Goldberg este unul din cei mai importanti wrestleri din istorie care alaturi de Stone Cold, The Rock si Hulk Hogan au cel mai mare draw si cea mai mare priza la public :)
RockBerg
2nd November 2007, 23:42
Daca te referi la ThePhenom e departe de a fi un fan a lui Randy Orton :D.
Vorbeam in general nu doar de un nume,iar Randy e un exemplu...am spus sau "alti wrestleri",exemplificand oameni mult sub abilitatile lui Goldberg.Stiu ca nu se compara Goldberg cu Y2J ca si "love for wrestling",stiu toate minusurile lui...cum de altfel stiu si ca e mult mai bun decat foarte multi care sunt in wrestling momentan.Ca e al dracu',ca vi se pare avar...e altceva.
Era credibil in ring,era o forta si era un atlet ? DA.Asta e tot ce conteaza.
Poate sa faca Batista un backflip sau intra Batista intr-o manevra de submission foarte rapid de nici nu vezi ce s-a intamplat decat dupa ce derulezi un pic inapoi ? NU.Are Batista forta lui Goldberg ? NU.Asta ca sa dau exemplu un heavyweight are e sus...sus de tot.
Putea Goldberg sa faca mai mult ? Evident,dar era lenes.
Poate Batista sa faca mai mult ? Nu,ca are creierul prea mic. :happy
Big Sexy
3rd November 2007, 10:14
Glacier mi se parea bestial, tin minte ca ma uitam la Nitro in mod special pentru a-l vedea si am fost foarte dezamagit cand nu a mai aparut. Cam toti oamenii care se uitau in perioada aia erau si fani Mortal Kombat si abia asteptam sa il vedem intrand, desi bataia pe care o primea de obicei era cam plictisitoare.
In termeni de imagine era iesit din comun. Acum ca Goldberg a fost neglijent, e ceva ce i se poate imputa lui insa in wrestling se intampla des accidentari ... asta ca un apropo pentru cei ce zic ca "wrestlingul e facatura si nu se ating aia pe acolo" ...
Freedom
3rd November 2007, 12:27
Cred ca nu e nimic de inteles, ci doar acea insulta produsa de tine.
Referitor la Goldberg, sunt mai multe puncte de vede din care il poti analiza.Faptul ca era iubit de public si implicit participa la cresterea popularitatii wrestlingului, il face un wrestler important, la fel ca Hogan sau altii.Dar referitor la wrestling skills sau mic skills, Goldberg nu poate fi considerat un wrestler bun.Daca Goldberg nu primea acel mega push, pun pariu ca nu era atat de cunoscut si iubit in ziua de azi.Multi, care au prins perioada lui in WCW, au ramas marks fani ai lui Goldberg, deoarece el nu impresiona decat prin marime si intrare.Dar sunt si multi care nu au prins perioada, si care nu sunt atat de impresionati de Goldberg si pur si simplu sunt fani Randy Orton sau alti gay looking superstars...;)
RockBerg
3rd November 2007, 21:19
Dar sunt si multi care nu au prins perioada, si care nu sunt atat de impresionati de Goldberg si pur si simplu sunt fani Randy Orton sau alti gay looking superstars...;)
Trendy and proves my point.
Si mie imi place Randy Orton (personajul aka Legend Killer),ca n-am de ales (doar nu o sa tin cu Cena sau Lashley).De la asta pana a-l pune langa God Goldberg e cale lunga.Randy e un campion "intermediar",nimeni nu-i scandeaza numele,nu e un exemplu nici in RL,nici ca abilitati atletice,e doar baiatu' lu tata care stie sa vorbeasca la microfon.
Freedom
3rd November 2007, 21:27
Si mie imi place Randy Orton (personajul aka Legend Killer),ca n-am de ales (doar nu o sa tin cu Cena sau Lashley).
Dar nu trebuie sa-ti placa neaparat Orton.
De la asta pana a-l pune langa God Goldberg e cale lunga.
Nu a folosit nimeni termenul de comparatie intre cei doi.
RockBerg
3rd November 2007, 21:59
Dar nu trebuie sa-ti placa neaparat Orton.
Daca Mr.Kennedy (fav meu din tot WWE-ul) nu ajunge sus...tin si eu cu care pot.
HHH e oldschool,daca are centura nu impresioneaza...lumea stie ca e omu' lu' Steph :D,de HBK mi s-a acrit (am respect pentru anii de wrestling,dar trebuie sa lase si pe altii),sper sa nu-l lase fara centura pe Randy,doar asa ca o favoare pentru intoarcerea mai rapida. :rosu: Mr.Kennedy vad ca e orientat spre centura lui J.Hardy,cat de fin l-au indepartat de centura WWE. :D HHH evita confruntare directa cu Orton pentru ca trebuie sa-i ia centura in cazul ala,asa ca se invarte cu Umaga si un pic de DX.
Goldberg e deja istorie...a spus clar ca uraste WWE si ca TNA sunt pe langa wrestling.
LaParka
3rd November 2007, 22:21
sunt de acord cu viziunea lui RockBerg despre Orton...de fapt,asta e si parerea mea.
unii campioni impresioneaza prin skills in ring(Benoit,Rey),altii prin mic skills si showmanship(Stone Cold,TheRock),altii prin amandoua(Chris Jericho,Kurt Angle),altii prin gimmick(Undertaker,Sting)
Orton nu exceleaza la nici un capitol....de fapt,nu poate fi numit nici "cel care nu exceleaza la nimic,dar este bun la toate".imaginea asta de "jack-of-all-trades" il prinde bine pe Triple H,nu pe Randy Orton.
asadar in opinia mea Orton este "mediocru la toate".
-imi plac astfel de wrestleri?NU.
-este genul asta de wrestler championship material(spelling)?NU
-trebuie sa ne multumim cu ce avem?in ziua de azi,din pacate da....pana apare ceva mai bun :)
Heath Scumm
4th November 2007, 03:19
Stiu ca nu se compara Goldberg cu Y2J ca si "love for wrestling",stiu toate minusurile lui...cum de altfel stiu si ca e mult mai bun decat foarte multi care sunt in wrestling momentan.Ca e al dracu',ca vi se pare avar...e altceva.
Era credibil in ring,era o forta si era un atlet ? DA.Asta e tot ce conteaza.
Incerci sa spui ca Goldberg era un atlet mai bun decat Chris Jericho? Asta incerci sa spui? Pentru ca nu cred ca incerci sa spui asta! :hall:
RockBerg
4th November 2007, 20:46
Incerci sa spui ca Goldberg era un atlet mai bun decat Chris Jericho? Asta incerci sa spui? Pentru ca nu cred ca incerci sa spui asta! :hall:
Nu,domnul de Niro.
Vreau sa spun ca Goldberg nu e unul din cei care au vazut wrestling si la 16 ani s-au decis ca vor sa fie wrestleri.Asta a facut Jericho,Hitman n-a avut de ales. :D ,HBK a trait pentru wrestling s.a.m.d.
majintrunks
26th March 2008, 23:30
, acum repeta dupa NOI:
GOOOLDBEEEEEERG GOOOOLDBEEEERG
Hey... la fal ca inregistrarile ce le difuza WCW in timpul intrarii in ring a lui pentru ca spre final fanii erau cu totul in alta parte :D.
Goldberg a fost haios la inceput, plictisitor odata ce sa dovedid ca nu are abilitate. Caristmatic... poate intr-o mica masura, dar nu destul ca sa compenseze lipsa crasa de abilitate. Recunosc avea un spear misto (dar a lui Rhino e mai cool)
Pe final hai sa chant-ez si eu
GIIIIIIIIIIIIILLLLBEEEEEEEEEERG!GIIIIIIIIIIIIILLLL BEEEEEEEEEERG!
PS: Si e ciudat sa aud parerea de "in ring separat de real life" venind de la tine Big. Nu tu erai cel care te-ai mirat ca aveam un userbar cu Benoit?
Big Sexy
27th March 2008, 09:04
N-am inteles formularea ta maji "in ring separat de real life"
Benoit = garbage
Goldberg = wrestling's golden boy/wrestling hater
h1mZ
27th March 2008, 09:40
Goldberg sux. Dupa parerea mea Batista e mai bun.
thunder_liger
27th March 2008, 11:27
Unul dintre motivele pentru care il apreciez pe Goldberg este ca la cat de mult il scarbeste industria, a ajuns printre cei mai apreciati, bine platiti si inca tinuti minte ;)
ThePhenom
27th March 2008, 18:57
Mai intreb de ce in poll nu exista si varianta "He Suck!"?Si venind vorba de Gillberg,mi se pare un wrestler mai tare decat Goldberg,deoarece macar el avea amuzant,pe cand Billy era masina perfecta de facut accidentari.
majintrunks
27th March 2008, 19:34
N-am inteles formularea ta maji "in ring separat de real life"
adica citeam niste posturi de mai devreme si spuneai ca trebe judecam luptatorul dupa activitatea sa profesionala nu dupa viata personala.
Si nu cred ca poti spune ca Benoit = crap in ring.
Pe cand Goldberg... spear, jackhammer.... slam... mai facea ceva?
RockBerg
27th March 2008, 19:57
Cine e Benoit asta ?
thunder_liger
27th March 2008, 20:31
ia lasti-l voi in pace !
Benoit care-l cunosc eu era cam asea
http://www.wrestlemania-xx.com/images/benoit_diving_headbutt_96.jpg
Raiden
8th May 2008, 00:30
Cine este interesat de ultimul interviu a lui Goldberg in care vorbeste despre industria pro-wrestlingului il poate gasi in urmatorul link:
http://www.wrestlezone.com/article.php?articleid=212188829
RockBerg
8th May 2008, 18:39
Benoit care-l cunosc eu era cam asea
http://www.wrestlemania-xx.com/images/benoit_diving_headbutt_96.jpg
Eu il stiu asa.
http://i25.tinypic.com/2413tbd.jpg
Cine este interesat de ultimul interviu a lui Goldberg
Thank ya. :)
La inceputul inregistrarii aia sunt niste impiedicati rau. :happy
Big Sexy
24th August 2008, 11:41
Major shit!!!
Goldberg, who previously has said that he probably would never wrestle again, hinted that his comeback would not be with WWE or TNA. If that is the case, it most likely would take place outside the United States, perhaps in Japan or with the European-based Nu-Wrestling Evolution, the promotion The Ultimate Warrior appeared for two months ago in his comeback match in Spain.
At this point, Goldberg's ability to draw is probably greater outside the U.S. He hasn't wrestled anywhere since the infamous match at WrestleMania XX in 2004 when he and Brock Lesnar, who were both leaving the company, were booed out of the building.
Dr. Pinyada
5th September 2008, 17:48
Am o singura remarca de adaugat la ce s-a spus pana acum............
Vezi attachment. Creatia mea va vorbi pentru mine.
Mike^
9th January 2010, 03:41
Trebuia sa reactivez thread-ul acesta...Dintr-un singur motiv. Stau ca prostul de vreo 2 zile si ma uit de zeci de ori la meciul cu numarul 108 din Streak-ul lui Goldberg si anume cel impotriva lui Hulk Hogan pentru WCW World Heavyweight Title, din Georgia Dome, Atlanta...Si jur, nu stiu sincer daca am mai vazut un crowd pop atat de mare ca si aici...Si o reactie a publicului fenomenala...Nu ma mir ca RockBerg il are ca wrestler preferat pe Goldberg, daca as fi vazut si eu meciul live, cand eram mic, devenea wrestler-ul meu preferat, clar...
In afara de acest meci, mai stiti ceva meciuri care sa contina crowd pop-uri imense? Mai era unul de pe YouTube, Bret Hart vs British Bulldog, din Wembley, in '92 cand au fost peste 72,000 de oameni in public...
Raiden
9th January 2010, 10:11
Raven, of course, Goldberg n-a ajuns nici la degetul mic al lui Raven, niciodata. Faptul ca era iubit de public si a avut o serie de victorii nu inseamna nimic, comparativ cu nivelul la care a ajuns Raven. Raven e o legenda, Goldberg este un John Cena din trecut, un om impins in fata care stia 5 miscari (maxim)...De abia am realizat ca este o asemanare atat de mare intre Goldberg si Cena, no offence RockBerg. Pe tine te admir, esti un om super, dar Goldberg n-are nici cea mai mica legatura cu Wrestling-ul.
Ai reactivat thread-ul din alt motiv. Se speculeaza revenirea lui in TNA, deci e normal sa incepi sa-i cauti o lauda, la fel cum ai facut-o cu Bobby Lashley dupa ce l-ai discreditat in timp ce era in WWE.
The Rock vs. Hulk Hogan de la WrestleMania X8 e de nedepasit in ceea ce priveste reactiile publicului.
daby
9th January 2010, 11:24
Se vorbea de Goldberg in TNA in 2006 cand era treaba cu Sting's Warriors vs Jarrett's Army. A zis Goldberg in trecut ca i-ar placea sa lucreze in TNA, dar eu cred ca vine doar daca este cel mai bine platit din companie.
Mr Cosmin
9th January 2010, 19:00
Dupa Hogan, poate fi.
Mike^
9th January 2010, 21:18
WTF Raiden? Tu chiar crezi ca tot ce fac eu in lumea asta are legatura cu TNA? Se speculeaza de venirea lui Goldberg in TNA din 2006, n-am auzit nimic despre acest lucru acuma. Doar cautam pe YouTube meciuri cu big ass pops si mi-am adus aminte de acesta...
Si daca nu te superi ca intreb, arata-mi cu ce l-am laudat pe Goldberg in ce am scris mai sus...Ca poate oi fi eu idiot, dar n-am scris absolut nimic bun despre el...Tot ce am spus este ca DACA l-as fi vazut cand eram mai tanar si neexperimentat cand vine vorba de wrestling, L-AS fi adorat...Citeste cu atentie inainte sa ataci pe cineva fara nici un motiv. Ma enerveaza la culme astfel de atacuri...
P.S.: Bobby Lashley din TNA still sucks, dar e la un alt nivel fata de Bobby Lashley din WWE...Parere proprie si personala...
Raiden
9th January 2010, 21:29
P.S.: Bobby Lashley din TNA still sucks, dar e la un alt nivel fata de Bobby Lashley din WWE...Parere proprie si personala...
Bobby Lashley a ajuns sa-mi placa
Asadar, nu-ti mai place deloc Bobby Lashley ?
Mr Cosmin
9th January 2010, 21:34
A ajuns sa`i placa in sensul ca nu il mai displace la fel de mult ca in WWE. :)
Mike^
9th January 2010, 21:44
Raiden, nu stiu cati ani ai de nu intelegi chestii de logica simpla...Imi place din unele puncte de vedere de Bobby Lashley, este intr-un fel peste cel din WWE dar tot nu va ajunge nici pe departe unul dintre wrestlerii mei preferati. In comparatie cu un AJ Styles, Kurt Angle, Hernandez, Matt Morgan sau multi alti, he SUCKS!
Vad ca ai evitat cealalta intrebare, thought so...Asa se intampla cu atacurile gratuite...
Raiden
9th January 2010, 22:27
Vad ca ai evitat cealalta intrebare, thought so...Asa se intampla cu atacurile gratuite...
Te referi la intrebarea asta ? :happy
WTF Raiden?
Ok, n-am evitat-o, am preferat sa nu mai raspund. Mi-am dat seama ca te-ai aprins si nu mai are rost sa continui discutia. Corect, nu am de unde sa stiu din ce motiv ai ales sa aduci vorba de Goldberg. Nu am aruncat niciun atac gratuit, daca ai observat o intentie din partea mea de a o face, imi pare rau. Numai ca tu esti genul de fan care e oscilant in a-si forma opinii legate de wrestling, mai ales cand vine vorba de wrestlerii TNA care vin din ograda WWE-ului sau din orice alta federatie ce nu are legatura cu TNA-ul. Mi s-a parut cam fortat felul in care ai descris senzatia pe care ti-o provoaca Goldberg dupa ce l-ai cam facut cu ou si otet in trecut si mi s-a parut un mod de a-i face un hype pozitiv acestuia datorita speculatiilor cum ca ar veni in TNA. Cam asa a fost si cu Bobby Lashley, iar daca ar fi continuat si in prezent cu WWE-ul, nu ti-ar mai fi placut din niciun punct de vedere, desi mi se pare total absurd sa-ti placa un wrestler dintr-un punct de vedere si in acelasi timp sa-l consideri de kkt. Dar poate chestiile astea de logica ma depasesc si nu am de ce sa te atac gratuit cu privire la astea. Poate tot ce simti pentru Lashley e doar o placere nevinovata, adica cea ca apartine TNA-ului, dar suge in comparatie cu ceilalti. :ok:
Mike^
9th January 2010, 22:48
Gresit...Nici o secunda nu am descris senzatia care mi-a provocat-o Goldberg, ci senzatia pe care mi-a provocat-o PUBLICUL din acel meci. Vorbeam de crowd pop's...Nu de talentul lui Goldberg in ring. De draw-ul lui nu am vorbit niciodata fiindca nu a dus lipsa de acest lucru, se stie. Chiar daca nu este un wrestler talentat. Dupa care am mentionat faptul ca, repet, DACA as fi vazut acel meci cand eram mai tanar, as fi avut alta parere despre el. De ce? Fiindca atunci cand esti tanar te lasi impresionat mai usor.
Doi la mana, nu am opinii oscilante, am vorbit pana acuma doar despre Bobby Lashley care a venit din WWE in TNA, cu o pauza de MMA pana una alta si am spus ca am observat o imbunatatire la el. Nu ca este fabulos dintr-o data, nu ca-mi place de el, nu altceva. Si nu are legatura cu TNA-ul. Nu sunt obsedat de TNA, contrar opiniei lui RockBerg nu sunt fanboy TNA, ci doar imi place acel stil de companie de wrestling. Exact ca si WCW. De ce ti se pare absurd sa-mi placa un wrestler dintr-un punct de vedere (sa zicem intensitate, fizic, in-ring presence) dar sa-l consider de kkt in acelasi timp din cauza faptului ca este cu mult overrated? Cand am spus ca-mi place Bobby Lashley m-am referit la fel ca si cand am spus ca-mi place Eric Young...Din unele puncte de vedere il admir, imi place, dar din multe alte puncte de vedere he sucks. Poate la Lashley m-am grabit, nici nu pot spune ca am vazut multe meciuri de-ale lui in WWE...
Si modul in care ai scris este un atac gratuit, anume faptul ca tu ai considerat, fara sa citesti atent ce am scris, ca il laud pe Goldberg (repet, laud publicul si draw-ul pe care wrestler-ul il are, nu calitatile sale) din cauza ca speculatii cum ca ar veni in TNA...Citeste atent inainte ceea ce scrie omul. Nu-mi place sa intru in polemici de genul acesta...Si bineinteles ca ma aprind cand toata lumea crede ca orice as spune pe acest forum are legatura cu TNA...
h1mZ
9th January 2010, 22:58
^ Lasa, ma... stiu eu ca te plateste Dixie sa promovezi TNA-ul...
Raiden
9th January 2010, 23:04
Ca si pe fanii aia care au fost intervievati la deschiderea show-ului ? :D
h1mZ
9th January 2010, 23:05
Adevarat... ce retardat ar zice ca WWE e naspa ?
RockBerg
9th January 2010, 23:27
h1mZ,let's have a beer homie.
These dudes is trippin' on gay sports.
h1mZ
9th January 2010, 23:43
Yeah... we only watch wrestling fo' the hoes...
Big Sexy
10th January 2010, 08:01
Nu, privesti wrestlingul doar sa vezi barbati unsi cu ulei care se freaca la podea!!!
http://lh3.ggpht.com/_OMLYyLC8HTo/SZSA4Im-gZI/AAAAAAAAXxs/u7ROoTSVVgw/male_oil_wrestlers_thumb%5B1%5D.jpg?imgmax=800
http://lh4.ggpht.com/_OMLYyLC8HTo/SZSA5fTSC4I/AAAAAAAAXx0/zz7mZP-7GRs/wrestler8ni_thumb%5B1%5D.jpg?imgmax=800
h1mZ
10th January 2010, 11:37
No, man ... we be watching them TNA (tits 'n ass)
RockBerg
10th January 2010, 16:36
Nu, privesti wrestlingul doar sa vezi barbati unsi cu ulei care se freaca la podea!!!
Banuiesc ca pe HDD ai tot setul ? Upload ? :)
Stiam eu ca la tine trebuia sa apelez.
Heath Scumm
8th March 2010, 15:24
An interview with Bill Goldberg is available at http://www.tulsaworld.com/. Here are some highlights: On being in negotiations with TNA: "Pardon my French, but Hulk Hogan's full of crap because I was never in negotiations with TNA." On returning to wrestling: "Do I see myself getting back in the wrestling ring? I'm 43 years old. Do I want to be Ric Flair? Do I want to be Hulk Hogan? In the twilight of my life, do I want to be running around in my underwear trying to injure people? Absolutely not."
Nu, era prea ocupat sa accidenteze oameni in floarea varstei lui. :rolleyes:
thunder_liger
16th August 2011, 13:16
Poate pentru unii este stire veche si fumata dar azi am fost uimit sa aflu ca bunicu lu Goldber era roman si-l chema Marcel :D
http://en.wikipedia.org/wiki/Bill_Goldberg#Personal_life
His Romanian grandfather, Marcel, emigrated from Bucharest and came to America through Ellis Island.[34]
RockBerg
18th August 2011, 02:32
Poate pentru unii este stire veche si fumata dar azi am fost uimit sa aflu ca bunicu lu Goldber era roman si-l chema Marcel :D
http://en.wikipedia.org/wiki/Bill_Goldberg#Personal_life
His Romanian grandfather, Marcel, emigrated from Bucharest and came to America through Ellis Island.[34]
Ce valoare avea chestia asta cand am ajuns pe OLS ca sa-l invat pe Heath Scumm ce e ala un wrestler exploziv si nu prastiiile alea de prin CZW/ROH...
Chiar, alea mai exista ? Stiu ca WWE/TNA au luat talent din ele, de aia intreb.
thunder_liger
20th August 2011, 12:45
Ce valoare avea chestia asta cand am ajuns pe OLS ca sa-l invat pe Heath Scumm ce e ala un wrestler exploziv si nu prastiiile alea de prin CZW/ROH...
Chiar, alea mai exista ? Stiu ca WWE/TNA au luat talent din ele, de aia intreb.
Sunt lucruri diferite, impotenta cognitiva a lui Hitscum si potenta romanului Marcel.
Heath Scumm
21st August 2011, 02:14
^ Impotenta?
http://www.smartmarkvideo.com/images/P/sd.jpg
Stifi Jamaicanu
21st August 2011, 14:06
-- Goldberg posted the following message on his Twitter account: "By the way......... I'm back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!." He then quickly followed it up with, "It ain't WWE, they can kiss my ass." It's very possible we'll see Bill Goldberg face Dave Batista on the wrestling supershow taking place in the African Congo
Heath Scumm
21st August 2011, 15:51
Iar incepe cu fazele astea in care isi bate joc de oamenii care l-au creat ... he's such an asshole!
daby
21st August 2011, 16:05
Cine ? WWE ? A zis de o multime de ori ca anul petrecut in WWE e cea mai neagra perioada din cariera sa.
Stifi Jamaicanu
21st August 2011, 18:08
Vreo parere despre meciul contra lui Batista ? A confirmat si "Animalul".
sebby27
21st August 2011, 18:29
@daby
De ce negru?L-au facut si campion mondial,apoi feud-ul cu Lesnar...
Nu prea am inteles de ce a plecat din WWE
daby
21st August 2011, 18:41
Meciul cu Brock Lesnar de la Wrestlemania e in top 3 cele mai proaste meciuri din istoria Wrestlemania. Mai uita-te.
Stifler
21st August 2011, 23:06
^amen to that!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.