View Full Version : Comenzi WWEShop
cutuma
8th April 2007, 14:10
Pentru cei interesati, voi face saptamana viitoare o noua comanda pe wweshop. Ce trebuie sa faceti:
1. Sa fiti din Bucuresti (imi pare rau dar nu suport cozile de la posta)
2. Sa-mi trimiteti un PM cu ce vreti sa luati
3. Estimati la costul vostru si taxe vamale fiindca sigur vom trece cu coletul peste 45 de euro. deci 19%
4. Dupa ce vedem cati sunt interesati va comunic si cat va revine din costul de transport
5. Cei pe care nu ii cunosc personal, o sa am pretentia sa-mi dea banii inainte
6. exclus noobz. Daca aveti sub 50 de posturi don't bother.
Cam atat.
Dragon-sin
8th April 2007, 15:49
1. - crap
Heath Scumm
8th April 2007, 15:50
Cool! This is what I want!
http://www.wweshop.com/newimages/images/W00754X.JPG
Product: W00754
Our Price: $25.00
PS : Iti trimit si pe PM! vroiam doar sa ma laud! :P
buticut
8th April 2007, 15:54
1. - crap
Subscriu :(
Insane
8th April 2007, 16:33
1. X :cry:
cutuma
8th April 2007, 16:37
1. - crap
Yeah dude, i know ... i suck ... na na ... i suck na na
buticut
8th April 2007, 17:42
Anyway, de unde ti-a venit ideea ca ai sta la coada? Vedetele sunt lasate mereu in fatza :P
h1mZ
8th April 2007, 23:11
Saptamana 9 - 15 aprilie sau 16 - 22 aprilie ? Ca daca e in a 2-a poate apelez si eu, daca nu sunt indiscret :)
Si inca o intrebare: WWEeuroshop sau cel de pe WWEshop?
cutuma
8th April 2007, 23:29
WWEShop, varianta europeana e Garbage
Nu stiu exact in ce saptamana, why does it matter?
h1mZ
8th April 2007, 23:30
Pentru ca sunt plecat din tara o saptamana de luni pana sambata...
cutuma
8th April 2007, 23:39
ah, oh well, sa vedem cum se strange lumea. Cand te intorci sambata o sa aflii raspunsul :)
h1mZ
8th April 2007, 23:43
Ok :) Oricum daca nu mai apuc sa cumpar castig concursul :) (doar sper sa nu fie John Cena apparel ca sa nu am reactia: "NU POT SA CRED!!!")
Heath Scumm
9th April 2007, 11:13
Gata! M-am decis ...
Product: W00754
Marimea : M
si ...
http://www.wweshop.com/newimages/images/97028X.JPG
Product: 97028
Sale Price: $14.98 (save 40%)
Vreau doar sa va fac in ciuda! :P
buticut
9th April 2007, 17:09
^Sa stii ca iti reuseste de minune :cry:
C'mon Mihai, promit sa te votez ca presedinte :(
clau_goll
9th April 2007, 19:04
1-crap
Reaper
9th April 2007, 21:17
Vreau doar sa va fac in ciuda!
Cu marimea M nu faci nimanui in ciuda. Ia si tu un XXL ca asa se poarta acum tricourile (peste genunchi).
Trecand la lucruti mai serioase: unde ai gasit tricoul ala cu RVD?... ca eu am cautat pe wweshop si am gasit numai aberatii; cele mai normale mi s-au parut cel cu Taker la WM23 si cel cu Jeff Hardy, insa nu m-am decis la nimic. Pana cand mai am timp sa scriu cererea?
Insane
9th April 2007, 21:47
chiar nu se mai gaseste pe nicaieri tricoul lui eddie "I'm Your Papi" ?
Heath Scumm
10th April 2007, 09:29
Cu marimea M nu faci nimanui in ciuda. Ia si tu un XXL ca asa se poarta acum tricourile (peste genunchi).
Trecand la lucruti mai serioase: unde ai gasit tricoul ala cu RVD?... ca eu am cautat pe wweshop si am gasit numai aberatii; cele mai normale mi s-au parut cel cu Taker la WM23 si cel cu Jeff Hardy, insa nu m-am decis la nimic. Pana cand mai am timp sa scriu cererea?
Cauta RVD Dragon la Hot Deals ... Mi l-as fi luat si pe cel cu Tommy Dreamer ca e la super pret insa 2 imi ajung! Poate pe viitor, daca mai e valabila oferta!
cain.marko
10th April 2007, 18:39
ptiuuu, perfect! pana diseara iti dau un mesaj privat cu linkurile si marimile.
sa traiesti o mie de ani!
cutuma
10th April 2007, 19:02
1-crap
No, your avatar is crap :D
Reaper, tu nu vrei nimic?
Insane
10th April 2007, 20:46
cutuma fara sa am ceva cu tine ... si stiu ca e pur off topic dar daca tot s-a inceput discutia aici sa va arat ceva ce mi se pare super tare ! mentionez sunt anti-bucuresti la fotbal !
http://www.dailymotion.com/video/x1nv0u_picture-039
superb: Cineeeeee Suntem ? AuH AuH AuH !!
cutuma
10th April 2007, 20:52
da ma, am recunoscut aia e tare ... acum please stay on-topic
Reaper
10th April 2007, 21:33
Ok. Sa nu ziceti ca nu m-am aratat si eu cu o cerere: vreau Jeff Hardy Angel T-shirt http://www.wweshop.com/Product_detail.asp?cat=cat-othersuperstars&productId=01-08289
Nu ma pricep la marimi. Pe tricourile mele scrie XL sau XXL. Am aproximativ 1.85m; please help!!
cutuma
11th April 2007, 00:03
Gabi inoata in XXL ... banuiesc insa ca XL ar fi okey ... banuiesc. Maine fac si eu o verificare. Voi reveni.
clau_goll
11th April 2007, 10:25
No, your avatar is crap :D
Nu cred ca e crap..dupa umilirea din ghencea( amintesteti ca am avut si un gol anulat(perfect valabil)!!)!!
AMA
11th April 2007, 11:10
www.tricouriwwe.ro Primul site care ofera fanilor de wrestling tricouri cu jucatori lor favoriti...>>>>WWW.TRICOURIWWE.RO<<<<
Heath Scumm
11th April 2007, 12:20
^ Hahahaha! Ce penal! Cati ani ai, mai baiete? :D
Reaper
11th April 2007, 12:49
http://img293.imageshack.us/img293/5243/cererelb4.jpg (http://imageshack.us)
Eu vreau doi John Cena: unu sa-l tin ca secretara, iar celalalt ca menajera. Culoarea nu conteaza.
Si, daca primesti cumva marfa noua, m-ar interesa un Batista care sa-mi care bagajele pana la gara cand mai plec din Bucuresti.
Big Sexy
11th April 2007, 18:17
info: Alin Mihai Achim
info: str. petuniei, nr.2, bl.103, ap.1
asta e cel care detine site-ul.
thunder_liger
11th April 2007, 18:55
taticuleeee.... Big Brother is watching :))
Reaper
11th April 2007, 18:58
^^ Ai cam multe informatii din "inside-ul" acestei operatiuni. Tu nu cumva esti creierul afacerii?
Confess or feel the wrath of the DOUBLE POST!!
r0bby
11th April 2007, 22:42
Gata! M-am decis ...
si ...
Vreau doar sa va fac in ciuda! :P
Ciudat,pe astea doua pusesem si eu ochii.:DMai ales pe cel cu RVD care este super.;)Pacat ca nu sunt din Bucuresti.
Big Sexy
12th April 2007, 08:05
^^ Ai cam multe informatii din "inside-ul" acestei operatiuni. Tu nu cumva esti creierul afacerii?
Confess or feel the wrath of the DOUBLE POST!!
poti sa aflii cu usurinta cui apartine un site de pe rnc.ro. Site-ul si l-a inregistrat prin vodafone si am impresia ca e tinut de vodafone.
gaby1528
12th April 2007, 10:16
pot sa imi iau si eu un tricou chiar daca nu am 50 de posturi?am aproape 1000 pe tvsport.va roog
Big Sexy
12th April 2007, 11:00
esti din bucuresti?
gaby1528
12th April 2007, 11:09
esti din bucuresti?
stau in popesti leordeni,la 8 km de centrul bucurestiului,dar vin destul de des si in bucuresti iar pana la romana fac 30 de minue
Heath Scumm
12th April 2007, 11:11
am aproape 1000 pe tvsport.va roog
Cred ca asta e un motiv in plus sa fii refuzat! :evil: ... Insa nu sunt eu in masura sa-ti spun ce si cum! :D
gaby1528
12th April 2007, 11:12
Cred ca asta e un motiv in plus sa fii refuzat! :evil: ... Insa nu sunt eu in masura sa-ti spun ce si cum! :D
nu cred,poate daca eram fan cena eram mai refuzat:P:sleep:
cain.marko
12th April 2007, 22:04
cutuma, sper ca ai citit mesaju meu de pe privat.
misteeeeeeeeeeeeeeeeer keneeeedy ...
... keneeeeedy <:-p
cutuma
12th April 2007, 22:13
@gaby .... imi pare rau, regulile raman reguli
@sorinake, da ma, l-am vazut, astept un mail cu lamuriri de la wwesuport ca am o pb cu taxele de transport.
gaby1528
12th April 2007, 22:15
nu pot sa fac 50 de posturi?poate le fac in seara asta
cutuma
12th April 2007, 22:36
haha :)) n-ai rezolva nimic. Nici daca faci 500 de posturi asta seara nu conteaza. Regula are rolul ei precis. Te rog intelege.
gaby1528
12th April 2007, 22:56
da,inteleg...totusi,nu poti face o exceptie?sau nu putem vorbi pe mess?ca imi doresc extrem de mult un tricou:D
Reaper
12th April 2007, 23:05
@cutuma
Deci pt mine cred ca ramane un Jeff Hardy - Angel T-Shirt XL. Desi am cam aceeasi inaltime cu HitScum, nu vreau sa ma risc la un M.
Nu mai este nevoie sa-ti trimit PM, nu?
+
Ai pus deja regula "banii inainte". Daca gaby1528 iti plateste produsul inainte sa faci comanda nu vad care ar fi problema. Adica nu esti obligat sa te duci pana in Popesti Leordeni sa faci livrarea, nu?
gaby1528
12th April 2007, 23:07
@cutuma
Deci pt mine cred ca ramane un Jeff Hardy - Angel T-Shirt XL. Desi am cam aceeasi inaltime cu HitScum, nu vreau sa ma risc la un M.
Nu mai este nevoie sa-ti trimit PM, nu?
+
Ai pus deja regula "banii inainte". Daca gaby1528 iti plateste produsul inainte sa faci comanda nu vad care ar fi problema. Adica nu esti obligat sa te duci pana in Popesti Leordeni sa faci livrarea, nu?
ne intalnim,iti dau cat trebuie imi spui cand vine si ne intalnim iar e ok?
ms reaper de ajutor
Heath Scumm
13th April 2007, 09:17
nu pot sa fac 50 de posturi?poate le fac in seara asta
Daca faci asta iti iei ban instantaneu si nu mai apuci sa te rogi de cutuma sa-ti cumpere tricou cu Gion Sina. ;)
Big Sexy
13th April 2007, 09:29
poate face si el ce faceam eu inainte - mass post cu posturi solide ...
Oricum eu o sa imi iau tricoul cu Stone Cold, de data asta imi iau XL. Daca si asta e mare ...
sugestii de achizitii:
http://shopzone.wwe.com/newimages/images/06224X.JPG
http://www.wweshop.com/newimages/images/06234X.JPG
gaby1528
13th April 2007, 09:34
Daca faci asta iti iei ban instantaneu si nu mai apuci sa te rogi de cutuma sa-ti cumpere tricou cu Gion Sina. ;)
vreau cu kennedy...oricum si ideile lui gabi sunt binevenite...cele cu sina...ma gandesc poate o sa iau si un tricou roz:D:D:P:P
am o intrebare:nu merge sa dai edit decat de doua ori?:D
edit:am 50 de posturi:D
r0bby
13th April 2007, 11:37
Cred ca se referea ca acele postari sa fie pe forumul de wrestling,toate.;)
Big Sexy
13th April 2007, 12:32
nu, zicea 50 in sensul ca vrea pe cineva de incredere, exprimarea e defectuoasa si stiu asta fiindca am folosit-o si eu de cateva ori pana sa imi dau seama unde gresesc. De aia la intalnirea cu wrestlemania am fost ceva mai vag pentru a putea sa invit pe cine vreau eu :D
Heath Scumm
13th April 2007, 12:34
am fost ceva mai vag pentru a putea sa invit pe cine vreau eu
Ca sa puteti purta toti mechandise roz cu Cena si sa nu spuna nimeni nimic! :evil:
Reaper
13th April 2007, 12:55
Eu am incercat sa fug, dar au incuiat usa si mi-au pus cu forta lantul la gat. Si, in timpul main eventului, m-au pus sa invart bling-bling-ul in semn de solidaritate cu "campionul nostru".
Si hainele roz erau stramte si aspre...
Astfel de atrocitati se mai petrec doar in ringul din Madagascar. De ce crezi ca nu au aparut poze de la intalnirea noastra?
r0bby
13th April 2007, 12:55
Si asta e tare:
http://www.wweshop.com/Product_detail.asp?cat=cat-cmpunk&productId=01-08310
Heath Scumm
13th April 2007, 13:17
Era prima mea optiune dar ... uita-te la marimi!
gaby1528
13th April 2007, 14:26
deci imi luati sau nu tricou?va dau banii cand vreti:P...si sunt de incredere,doar sunt din Sincai
buticut
13th April 2007, 18:36
Baietzi, nu exista posibilitatea ca sa cumpar ceva impreuna cu cineva din Bucuresti si apoi sa trimit banii prin ramburs? C'mon, sunt de incredere :P
Stefane, asta nu te intereseaza? :D
http://www.wweshop.com/Product_detail.asp?cat=cat-hotdeals&productId=01-07985
Doar 10 $ :)
http://www.wweshop.com/newimages/images/w00365X.JPG
Pe mine astea m-ar interesa :D
http://www.wweshop.com/newimages/images/35298X.JPG
http://www.wweshop.com/newimages/images/13346X.JPG
Doar ca va trebui sa renunt la ceva, ca nu am atatzia bani :P:P sau sa renunt la tot, daca nimeni nu se ofera
Heath Scumm
13th April 2007, 19:23
^ Sandman imi place ca luptator insa atitudinea lui nu ma reprezinta.
LaParka
13th April 2007, 20:04
^lasa-ma sa ghicesc,tu esti Str8 edge nu? :)
thunder_liger
13th April 2007, 20:35
Io mi-as trage un tricou cu Stonecold! Nu mai zic de unu cu Liger sau Ultimo Dragon .
Big Sexy
13th April 2007, 20:48
o solutie ar fi ca voi sa vorbiti cu cineva in care are incredere Mihai sa ii dea el banii pentru voi si atunci va cumpara. Practic Mihai considera ca el cumpara pentru o singura persoana si nu pentru trei si nici nu vorbeste decat cu o singura persoana. Eu nu ma bag ... nu am timp de asa ceva.
AM facut comanda de vreo 4-5 figurine si un tricou. E misto si ala cu rock, ma gandesc sa il iau si pe ala.
Dragon-sin
13th April 2007, 21:20
Ar fi super prin rambus dar nu prea cred , oricum tricoul cu Stone Cold e bad-ass,CM Punk la fel .
gaby1528
13th April 2007, 21:24
care e prieten cu mihai si sta in bucuresti si are si timp sa ne intalnim,daca vrea,sa ii dau banii,sa imi cumparati si mie ...va rog...:D
r0bby
13th April 2007, 21:29
o solutie ar fi ca voi sa vorbiti cu cineva in care are incredere Mihai sa ii dea el banii pentru voi si atunci va cumpara. Practic Mihai considera ca el cumpara pentru o singura persoana si nu pentru trei si nici nu vorbeste decat cu o singura persoana. Eu nu ma bag ... nu am timp de asa ceva.
AM facut comanda de vreo 4-5 figurine si un tricou. E misto si ala cu rock, ma gandesc sa il iau si pe ala.
Tricoul cu Undertaker Big Sexy?:D
Ce figurine?Cu ce wrestleri?
Big Sexy
13th April 2007, 21:42
pe ala cu undertaker deja il am si il am si pe ala cu King Of Kings si niste DVD-uri si carti de la wwe si o figurina cu edge. Acum mi-am comandat cu Mike Rotundo, Kevin Nash si inca vreo 3 plus tricoul cu stone cold.
gaby1528
13th April 2007, 21:57
gabi pe unde stai?:D
r0bby
13th April 2007, 21:59
Scrie la Location..Orlando,Florida:P
cutuma
13th April 2007, 23:18
Va rog sa fiti intelegatori si sa acceptati ce-am scris in primul post. Motivul pentru care fac aceasta comanda comuna e pentru a nu suporta singur costul exorbitant al transportului.
Am zis NU userilor sub 50 de posturi, fiind o forma mascata de a cere o varsta minima. Nu am nicio garantie ca cei minori pot plati din banii lor, nu vreau sa ma complic mai tarziu cu un parinte suparat sau ceva de genul asta. Asta e, cand aveam 16-17 ani am ratat o gramada de concerte pe care vroiam neaparat sa le vad, pentru ca era intrare 18+. Unele reguli raman reguli.
Nu insistati, nu va oferiti sa platiti in plus fiindca nu fac negot.
Imi pare rau daca v-ati suparat, dar nu sunt statul roman sa fiu deschis publicului :)
P.S. pentru cei din afara Bucurestiului, bai deci chiar imi pare rau de voi, daca ati vedea coada de la mine de la oficiul postal v-ati cruci.
gaby1528
13th April 2007, 23:37
Va rog sa fiti intelegatori si sa acceptati ce-am scris in primul post. Motivul pentru care fac aceasta comanda comuna e pentru a nu suporta singur costul exorbitant al transportului.
Am zis NU userilor sub 50 de posturi, fiind o forma mascata de a cere o varsta minima. Nu am nicio garantie ca cei minori pot plati din banii lor, nu vreau sa ma complic mai tarziu cu un parinte suparat sau ceva de genul asta. Asta e, cand aveam 16-17 ani am ratat o gramada de concerte pe care vroiam neaparat sa le vad, pentru ca era intrare 18+. Unele reguli raman reguli.
Nu insistati, nu va oferiti sa platiti in plus fiindca nu fac negot.
Imi pare rau daca v-ati suparat, dar nu sunt statul roman sa fiu deschis publicului :)
P.S. pentru cei din afara Bucurestiului, bai deci chiar imi pare rau de voi, daca ati vedea coada de la mine de la oficiul postal v-ati cruci.
nu pot sa dau banii cuiva sa ti i dea?cuiva care e 18+>?
buticut
13th April 2007, 23:40
E misto si ala cu rock, ma gandesc sa il iau si pe ala.
...pentru mine :P
Acum vorbind serios, comanda mea ar fi in jur de 50 $, deci asta ar presupune un oarecare efort din partea posibilului "ajutor" al meu :), avand in vedere ca si el cumpara de pe wweshop. Ce sa mai zic de incredere in mine.... Daca sunteti interesati sa ma ajutati, imi trimitetzi voi un PM si mai discutam...Daca nu, asta e...poate castig un tricou la wrestling mania II :)
cutuma
13th April 2007, 23:42
@gaby1528
Daca vreunul din Reaper, Hitscum, Big Sexy isi asuma responsabilitatea pentru asta, e problema lor.
iuli
14th April 2007, 00:18
Hitscum, vezi ca dak ai 1.85, marimea M este mica. L sau XL
cutuma
14th April 2007, 00:27
haha ... XL pe Stefan ar fi jale, ar fi ca un fel de pilota.
White Shadow
14th April 2007, 00:54
Superb acest tricou cu Undertaker.......
http://www.wweshop.com/product_detail.asp?CAT=TOPTEN&productId=01-08750
Asta e , nu sunt din Bucuresti , nu pot sa-l cumpar..........pacat.
gaby1528
14th April 2007, 09:20
Reaper, Hitscum, Big Sexy ma puteti ajuta vreunul?sa va dau banii...comanda mea ar fi in jur de 50 de dolari...va rog
Heath Scumm
14th April 2007, 12:02
^ Eu nu pot, sunt toata ziua la serviciu, ies seara, ma indoiesc ca mai esti prin Bucuresti pe la ora 19.00-20.00. + ca esti minor, nu ai banii tai, deci nu am chef sa am scandal cu parintii tai sau mai stiu eu ce!
Pe Alexandra as ajuta-o cu placere, problema e ca nu prea am incredere in Posta Romana, mi-a pierdut/ratacit 2 colete in perioada in care faceam schimb de cd-uri cu wrestling in ciuda faptului ca erau "recomandate" (sau parca asa se chemau).
Nu vreau sa se intample asa ceva si cu comanda ta. Propune-mi o modalitate prin care sa putem face chestia asta, iti asumi riscurile (daca e vorba de Posta Romana) si eu te ajut. De asemenea, da-mi un PM cu numarul tau de telefon ca sa putem comunica.
PS : fara sa fiu sexist, nu cred ca pe o fata ar arata prea bine un tricou negru cu wrestling, chiar daca e el si small! ;)
Motivul pentru care fac aceasta comanda comuna e pentru a nu suporta singur costul exorbitant al transportului.
Si eu care credeam ca e din cauza ca ma iubesti :D
Seriously now, cam cand estimezi ca vei da comanda?
Reaper
14th April 2007, 13:22
@gaby1528
Sorry, dar asigurarea mea medicala este valabila pentru o singura persoana. Si nu vreau sa ma simt responsabil pt ce-ti vor face parintii cand vor afla ca lipsesc 50$ din casa.
Nu stiu acum cum functioneaza sistemul, dar eu, cand eram de o varsta asemanatoare cu a ta, intr-o luna, am gasit salariul tatalui meu. Si apropoape zilnic dispareau cam 500 lei. Nu mi se parea mult, dar dupa vreo 2 sapt scazuse vizibil teancul de hartii. Asta pana cand m-a prins taica-meu; sa zicem ca, de atunci, nu a mai disparut nimic din casa.
buticut
14th April 2007, 20:42
Pe Alexandra as ajuta-o cu placere, problema e ca nu prea am incredere in Posta Romana, mi-a pierdut/ratacit 2 colete in perioada in care faceam schimb de cd-uri cu wrestling in ciuda faptului ca erau "recomandate" (sau parca asa se chemau).
Nu vreau sa se intample asa ceva si cu comanda ta. Propune-mi o modalitate prin care sa putem face chestia asta, iti asumi riscurile (daca e vorba de Posta Romana) si eu te ajut. De asemenea, da-mi un PM cu numarul tau de telefon ca sa putem comunica.
PS : fara sa fiu sexist, nu cred ca pe o fata ar arata prea bine un tricou negru cu wrestling, chiar daca e el si small! ;)
Hey thanks dude! E cam greu sa refuzi o fata...:P
Mie posta romana mi-a pierdut doua colete care culmea, contineau acelasi lucru.I-am zis persoanei ca nu a venit si mi-a mai trimis inca o data si tot nu mi-a venit :). Totusi de mentionat ca nu era din Romania, coletele interne le-am primit mereu....Tre sa ma mai gandesc putin, maine poate iti dau un raspuns sigur :)
PS: Tricouri negre am cateva si imi stau chiar bine, poate vi le arat candva, ca sunt destul de unicate :D...am si verzi, albastre, albe etc whatever :). Ideea e ca toate culorile sunt accesibile pt mine :). Si oricum, nu-mi pasa ce zic ceilalti, o sa le port atata timp cat nu arat nashpa in ele (si nu arat :) ). Adevarul e ca din nush ce motiv, mereu mi-au placut tricourile mai largi, deci la 1,75 m ar fi buna sau prea mare marimea M?
gaby1528
14th April 2007, 20:48
@gaby1528
Sorry, dar asigurarea mea medicala este valabila pentru o singura persoana. Si nu vreau sa ma simt responsabil pt ce-ti vor face parintii cand vor afla ca lipsesc 50$ din casa.
Nu stiu acum cum functioneaza sistemul, dar eu, cand eram de o varsta asemanatoare cu a ta, intr-o luna, am gasit salariul tatalui meu. Si apropoape zilnic dispareau cam 500 lei. Nu mi se parea mult, dar dupa vreo 2 sapt scazuse vizibil teancul de hartii. Asta pana cand m-a prins taica-meu; sa zicem ca, de atunci, nu a mai disparut nimic din casa.
ma,mama imi da banii...mi a zis sa imi iau ce vreau...totusi au bani
:P :P :P
nu fi rau...te rog...ne intalnim si iti dau banii
gaby1528
15th April 2007, 13:13
mihai cand faci comanda?:D
iuli
15th April 2007, 20:24
chiar nu inteleg acum de ce nu vrei sa ii iei si lui un tricou daca iti da banii inainte
thunder_liger
15th April 2007, 21:21
Ca e ciudos, vrea sa aiba numa el tricou cu wwe apoi sa le vanda prin intermediul lui geo :))
r0bby
15th April 2007, 21:30
www.tricouriwwe.ro Primul site care ofera fanilor de wrestling tricouri cu jucatori lor favoriti...>>>>WWW.TRICOURIWWE.RO<<<<
Eu nu inteleg de ce sunt doua video-uri pe site,unul cu Undertaker,celalalt cu John Cena.Nu sunt poze alte tricourilor:confused:
Reaper
15th April 2007, 21:54
chiar nu inteleg acum de ce nu vrei sa ii iei si lui un tricou daca iti da banii inainte
Asta am gandit si eu. De asta am ales sa iau bani de la gaby1528 si sa fac o comanda catre Mihai. Desigur am pus o conditie ca unul dintre parintii lui sa ma sune ca sa confirme ca i-au dat banii.
@cutuma
Stiu ca ultimul PM pe care ti l-am trimis avea titlul "Final choice", dar s-ar putea ca maine sa-ti trimit un nou PM. Sorry.
cutuma
15th April 2007, 23:19
Daca citeai ce-am scris mai sus aflai raspunsul.
Reap', okey, fine by me, eu voi trata ca fiind parte a coletului tau. Nu ma intereseaza ce faci tu cu gaby1528.
Maine seara as vrea variantele finale pentru cei care mai au de facut modificari. O sa va comunic cam care-i suma pe care o aveti de plata si as vrea sa va faceti timp miercuri sa ne intalnim sa-mi dati banii astfel incat sa pot face comanda.
White Shadow
16th April 2007, 00:24
Imediat postez pe thread ce tricouri vreau sa cumpar si ce marimi .........dar mai vreau sa cumpar ceva pe langa tricourile alea si am de ales intre 2 variante :
a) bluza roz CENA , nu pt prietena mea am vrut sa cumpar bluza asta Cutuma , am vrut sa o cumpar pt mine , imi plac bluzele astea mai ciudate , culorile astea mai ciudate.....dar parca culoarea asta roz e prea ciudata , nu stiu , roz la baieti......voi ati purta asa ceva ?
b) hanorac UNDERTAKER , da stiu , vin caldurile , alea , alea , nu se mai poarta asa ceva dar asta chiar imi place , stiu ce marime ar fi buna , am mai primit din Franta unu care a fost marimea XL si a fost OK.
http://img405.imageshack.us/img405/2498/capture2gk0.jpg
Ceva sfaturi , sugestii.....pana la urma cred ca raman la varianta b) dar inca nu sunt sigur.......
thunder_liger
16th April 2007, 00:47
Pink Cena all the way, mai stai sa te gandesti?
PSYCHO
16th April 2007, 02:35
1. Cat de snob trebuie sa fii incat sa-ti comanzi "tricou original" in loc sa-ti imprimi cu vreo 2-3 sute de mii la un magazin specializat din RO, orice vrei tu, fara sa fii conditionat de tampenii gen "materiale disponibile" ?? Sau mai nou e cool sa platesti mai mult ptr "chestii de firma" ?
2.Numai femeile ar purta asa ceva: :P :P http://www.hostingfiles.net/files/20070416012724_capture2gk0.jpg :P :P
Big Sexy
16th April 2007, 08:42
1. vb pe bune? Nu se compara calitativ cele 2 in plus un tricou cu taker te ajunge la 70-80 lei cu taxe vamale si transport, altfel ai da 45-50 cu tot cu imprimare insa stii ca la 3-4 spalari s-a dus imprimeul.
2. :P
r0bby
16th April 2007, 10:38
Imediat postez pe thread ce tricouri vreau sa cumpar si ce marimi .........dar mai vreau sa cumpar ceva pe langa tricourile alea si am de ales intre 2 variante :
a) bluza roz CENA , nu pt prietena mea am vrut sa cumpar bluza asta Cutuma , am vrut sa o cumpar pt mine , imi plac bluzele astea mai ciudate , culorile astea mai ciudate.....dar parca culoarea asta roz e prea ciudata , nu stiu , roz la baieti......voi ati purta asa ceva ?
b) hanorac UNDERTAKER , da stiu , vin caldurile , alea , alea , nu se mai poarta asa ceva dar asta chiar imi place , stiu ce marime ar fi buna , am mai primit din Franta unu care a fost marimea XL si a fost OK.
http://img405.imageshack.us/img405/2498/capture2gk0.jpg
Ceva sfaturi , sugestii.....pana la urma cred ca raman la varianta b) dar inca nu sunt sigur.......
Bluza roz Cena,evident:ok:
:happy
Heath Scumm
16th April 2007, 11:05
Pink is the sh*t! Pink is the new black, cum s-ar zice!
http://www.sfist.com/attachments/sfist_emily/PinkMan_still3.jpg
thunder_liger
16th April 2007, 11:24
Pink it was love at first sight, yea
Pink when I turn out the light, and
Pink gets me high as a kite
And I think everything is going to be all right
buticut
16th April 2007, 13:00
@SHADOW - imprimeul acela arata cam shit in the bad way...Gasesti poza in marime XXL si mergi la un magazin specializat si iti face :ok: . Mai bine dai banii pe ceva ce nu gasesti/ nu poti face aici...
Reaper
16th April 2007, 13:08
Pink is the sh*t! Pink is the new black, cum s-ar zice!
Eu stiam ca orange is the new black. Dar orice ar fi ... mi-e imi place old black si nu il schimb niciodata (mai ales pt pink :headbang: )
White Shadow
16th April 2007, 17:28
Ok , asta-i comanda mea :
1.Marimea L :
http://img293.imageshack.us/img293/3562/capture23xy6.jpg
http://www.wweshop.com/Product_detail.asp?cat=cat-tshirts&productId=01-08277
2.Marimea L :
http://img338.imageshack.us/img338/9093/capture26zo0.jpg
http://www.wweshop.com/Product_detail.asp?cat=cat-tshirts&productId=01-08658
3.Marimea S :
http://img405.imageshack.us/img405/5667/capture25lc0.jpg
http://www.wweshop.com/Product_detail.asp?cat=cat-tshirts&productId=01-08384
4.Marimea XL :
http://img261.imageshack.us/img261/2871/capture29sg3.jpg
http://www.wweshop.com/Product_detail.asp?cat=cat-undertaker&productId=04-00583
Big Sexy
16th April 2007, 18:04
tu esti din arad din cate vad eu. Mihai nu iti va lua in considerare comanda din cate stiu ca nu are timp sa faca comisioane pe la posta ... abia are timp sa vina la inregistrari. Mai bine vorbesti cu altcineva din bucuresti sa iti preia comanda.
White Shadow
16th April 2007, 18:12
am vorbit cu cineva din Bucuresti , nici o problema :ok: ........
Heath Scumm
16th April 2007, 18:27
Cu cine, ma rog? ... daca nu-s prea indiscret! :D
White Shadow
16th April 2007, 18:35
Diablo........
Heath Scumm
16th April 2007, 19:08
Knock Knock!
Who's There?
Diablo!
Diablo Who?
Ma rog, important e sa stie cutuma despre cine vorbesti! :rolleyes:
Big Sexy
16th April 2007, 19:58
^ yup! hehe, cu ce s-a legat la cap Mihai! :D
r0bby
16th April 2007, 21:44
Primul cu Jeff Hardy....sucks!
gaby1528
16th April 2007, 21:50
and sweatshirt and long sleeve...wtf,a venit vara:|
White Shadow
16th April 2007, 22:04
Faceti un thread separat "comentarii la comenzi WWE Shop" si comentati acolo , aici parca se fac comenzile , wau , a venit vara Gabi ? sa mor eu daca am stiut , wtf , eu am crezut ca a venit iarna.
thunder_liger
16th April 2007, 22:14
Si da-ti si ban daca tot comentati atata! Uraciosilor! Iarna nu-i ca vara ;)
Heath Scumm
16th April 2007, 22:43
Hai bai! Da-mi ban bai daca ai tupeu! Da-mi ban, Big Secsi, bubuianule ... sa te vad daca ai tupeu! O sa va distrug forumul ...
Big Sexy
16th April 2007, 22:55
Mugureanu ... asa m-a numit unu ... o premiera, as fi dat un miel daca nu eram asa zgarcit :D
Bani nu iti dau dar imi vreau revistele. Si cand treci pe la mine sa te umilesc la Teken 5, biatch! Sunt doi luptatori vale tudo acolo ... king si marduk, sa vezi ce omor iti iei :)
Heath Scumm
17th April 2007, 16:11
Incerc sa trec week-endul asta ... fo' su'! Seara nu prea pot ca scap dupa 6 si-s rupt in fiecare seara!
Reaper
18th April 2007, 07:31
Maine seara as vrea variantele finale pentru cei care mai au de facut modificari. O sa va comunic cam care-i suma pe care o aveti de plata si as vrea sa va faceti timp miercuri sa ne intalnim sa-mi dati banii astfel incat sa pot face comanda.
Sa ne intalnim la 19:30 la Romana e bine? Eventual chiar in fata locului unde am urmarit WM pt ca nu este deloc aglomerat.
Si spune-mi, pls, cat am de platit ca tre sa scot bani de pe card.
Heath Scumm
18th April 2007, 11:25
De asemenea, spune-mi si mie daca poti ... nu reusesc sa iau legatura cu buticut ca sa-i cer si ei banii! Sper sa dau de ea azi, incerc!
In principiu, comanda mea e de 40$ + taxe, cea a fetei e de 51$ + taxe.
cutuma
18th April 2007, 17:55
O sa va anunt eu toate cele, momentan chiar nu am timp sa ma ocup de asta. So, revin eu cu un tabel cu fiecare cat are de plata and stuff.
gaby1528
10th May 2007, 11:19
c'mon...mai faci comanda?:D
thunder_liger
10th May 2007, 11:33
E plecat de mult in Cipru cu banii :)) dupa Caritas , FNI si altele tot nu v-ati invatat?:happy
buticut
17th June 2007, 15:13
Ce se mai aude de asta? Hai mah, ca deja au scos de pe site unele chestii pe care vroiam sa le comand....:(
Heath Scumm
18th June 2007, 13:08
Cred ca a cam cazut!
hulkster
14th July 2007, 20:05
cred ca asta la astia care leo cerut banii in avans nu le mai comanda nimica :))
Heath Scumm
14th July 2007, 20:47
Eu cred ca asta e ultimul tau avertisment pentru spam. La urmatorul post aberant pe care-l vad, ban.
juwannasuteu
14th January 2008, 01:04
mai faci comenzi???
Big Sexy
14th January 2008, 11:24
nu mai face nimeni comenzi.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.