PDA

View Full Version : ITALIA - ROMANIA

inter
8th November 2003, 13:02
Duminica 16 noiembrie, pe stadionul "conero" din Ancona incepand cu ora 20.45 se va disputa amicalul Italia - Romania

Cred intr-un rezultat favorabil echipei noastre :yeah:

oaspetele
8th November 2003, 14:02
favorabil, pana la urma, poate fi si 2-1 pentru macaronari....

:D

depinde cum privesti problema........

serios acum, am inteles ca chivu nu va juca. de altii ce stiti ??

inter
8th November 2003, 14:12
cred ca de luni, dupa etapa putem sa vedem cine va juca si cine nu, mai sunt posibilitati ca unii dintre tricolori sa se accidenteze :(

ricky
8th November 2003, 17:59
Accidentari ?
Dorinel nu se va accidenta !
El oricum joaca mai mult la NATIONALA decit la club !

Asa e cind ai in "cap" doar banii...

klm
8th November 2003, 19:10
Te gandesti cumva la Bundea ? :happy , sper ca el sa nu se accidenteze si sa joace bine astfel sa faca cinste Universitatii Craiova , prima echipa romaneasca cunoscuta de italieni si cea mai respectata in peninsula . :happy :happy :happy

lupisor lupetto
8th November 2003, 20:10
de la site-ul Gazzettei dello Sport : Chivu: sublussazione spalla destra, 5 giorni.

Cristi va sta 5 zile, deci, teoretic, ar putea juca, insa nu cred ca-l vor forta.

klm
8th November 2003, 20:20
Joaca Papura si Rada , asa ca Romaia nu va simti lipsa lui Kivu

gabilove
8th November 2003, 22:23
CE DRACU MECI E ASTA? E PENTRU CALIFICARE? SUNTEM ZERO LA NATIONALA

Edgar
10th November 2003, 19:01
portari: Bogdan Lobonþ (Ajax), Emilian Dolha (Rapid);

fundaºi: Cristian Chivu (Roma), Flavius Stoican (ªahtior Doneþk), Adrian Iencsi (Rapid), Iulian Miu (Bursaspor), Rãzvan Raþ (ªahtior Doneþk), Ionuþ Rada, Ionuþ Stancu (ambii Univ. Craiova);

mijlocaºi: Mirel Rãdoi (Steaua), Daniel Pancu (Beºiktaº), Dorinel Munteanu (Wolfsburg), Florentin Dumitru (Steaua), Mihãiþã Pleºan (Univ. Craiova), Nicolae Dicã (FC Argeº), Andrei Cristea (FCM Bacãu);

atacanþi: Florin Bratu (Galatasaray), Ionel Ganea (Bursaspor), Adrian Mutu (Chelsea), Nicolae Mitea (Ajax), Claudiu Rãducanu (Steaua), Ciprian Marica (Dinamo).

Edgar
10th November 2003, 19:03
Lotul Italiei:

Portieri: Abbiati, Toldo.
Difensori: Cannavaro, Ferrari, Grosso, Materazzi, Nesta, Oddo, Pancaro, Panucci.
Centrocampisti: Gattuso, Marchionni, Perrotta, Pirlo, Zanetti.
Attaccanti: Cassano, Corradi, Di Vaio, Miccoli, Totti, Vieri.

ieppy
10th November 2003, 19:12
Iar nu la convocat iordanescu pe Petre. Omul asta e chiar cretin.

lupisor lupetto
10th November 2003, 21:36
Iar nu la convocat iordanescu pe Petre. Omul asta e chiar cretin.

nu este Fl. Petre accidentat?

klm
10th November 2003, 21:40
Papura singurul jucator integralist din campionat , alaturi de Ionut Rada , TREBUIA CONVOCAT .

NU MERGEM IN ITALIA SA CONSTRUIM O ECHIPA !!!
NE TREBUIESC OAMENI CU EXPERIENTA , PAPURA LA EXPERIENTA PE CARE O ARE ( a jucat si in sua 94) , putea sa opreasca umilinta la care vom fi iarasi supusi de Iordanescu .

Nu-mi ramane decat sa ma bucur de convocarea celor 3 olteni , dar tare mi-e ca i-a luat degeaba , doar ca sa poata baga in echipa jucatori impresariati strict de ala cioban machedon , far cu celalalt cioban .

lupisor lupetto
10th November 2003, 21:53
Papura singurul jucator integralist din campionat , alaturi de Ionut Rada , TREBUIA CONVOCAT .

NU MERGEM IN ITALIA SA CONSTRUIM O ECHIPA !!!
NE TREBUIESC OAMENI CU EXPERIENTA , PAPURA LA EXPERIENTA PE CARE O ARE ( a jucat si in sua 94) , putea sa opreasca umilinta la care vom fi iarasi supusi de Iordanescu .

Nu-mi ramane decat sa ma bucur de convocarea celor 3 olteni , dar tare mi-e ca i-a luat degeaba , doar ca sa poata baga in echipa jucatori impresariati strict de ala cioban machedon , far cu celalalt cioban .

deschisesem un subiect despre Rada mai de mult si mai multi Olteni mi-au spus ca nu este cine stie ce. Tu ce zici?

klm
10th November 2003, 22:00
Eu zic ca asa cum e Materazzi pt Inter si Italia , asa e si Rada pt Craiova si Romania :happy :D :D :D :D

Eu zic ca apararea putea sa arate asa Rada , papura , radoi si in fata lor Chivu , ma rog nu stiu sa-i asez .

Pacat de Budea , golul a fost o simpla formalitate la urma urmei , insa el la Pitesti a facut spectacol si a jucat fara greseala .

IORDANESCULE cred ca va fi ultimul meci pt tine , nu mai astepta sa vezi cu cine jucam in preliminarii , ca vom avea 2 superputeri in grupa , va fi foarte greu .

lupisor lupetto
10th November 2003, 22:03
Eu zic ca asa cum e Materazzi pt Inter si Italia , asa e si Rada pt Craiova si Romania :happy :D :D :D :D

Eu zic ca apararea putea sa arate asa Rada , papura , radoi si in fata lor Chivu , ma rog nu stiu sa-i asez .

Pacat de Budea , golul a fost o simpla formalitate la urma urmei , insa el la Pitesti a facut spectacol si a jucat fara greseala .

IORDANESCULE cred ca va fi ultimul meci pt tine , nu mai astepta sa vezi cu cine jucam in preliminarii , ca vom avea 2 superputeri in grupa , va fi foarte greu .

hmmmm deci poate sa fie folositor, insa nu va fi un titular nici in viitor.

nemuritor
10th November 2003, 22:13
Cei mai buni jucatori ai Craiovei in acest tur au fost pana acum Guso in poarta, Papura in aparare , mult peste Rada iar Daouda nici n-a prea jucat , Badea antrenor si jucator si Plesanla mijloc iar golgheterul este Bundea peste mult trambitatul N'Jock.
Inteleg ca Badea este pe zi ce trece mai mult antrenor, timpul lui s-a dus, Guso ar trebui sa joace pentru Bosnia dar e certat cu federalii de acolo, semn ca nu numai la noi se petrec lucruri necurate. Plesan a fost intradevar selectionat dar pare suspecta coincidenta ca Rada si I.Stancu jucatorii lui Gica Popescu, care au semnat cu Becali,intradevar tineri ,talentati, de mare viitor sint selectionati in nationala pentru meciul cu Italia si Papura si Bundea ,doi jucatori net superiori valoric celor doi, cel putin in acest moment, au ramas acasa. Dar Papura si Bundea nu sint sub contract cu firma lui Becali. Nu pare coincidenta cam mare?
Deci dintre piesele de calibru :Guso,Papura, Badea, Plesan si Bundea e selectionat doar unul,Plesan.In schimb apar doi tineri mai mult promisiuni decat certitudini dar legati de Gica Popescu si in special Giovani Becali.Stau si ma intreb, oare nu avea dreptate Gigi Becali in disputa cu Iordanescu? Papura are 30 de ani deci nu poate fi considerat batran ,pe postul de libero iar Bundea are 26 deci este exact la varsta ideala pentru nationala. E ceva ciudat aici

lupisor lupetto
11th November 2003, 00:49
despre Stancu ce informatii puteti sa-mi dati?

ieppy
11th November 2003, 01:02
Puteti fii si voi obiectivi odata? Ce sa caute Papura la nationala? In ce meci a jucat in 94? Din cate stiu eu a fost in lot insa si Marian Ivan a fost in lot ce ar fii sa il convocam si pe el. Iencsi e oricum peste el la fel si radoi, Chivu si Tamas, care din pacate nu a fost convocat decat la tineret.

klm
11th November 2003, 01:05
E cret :D :D :D :D , shaten blond :D , inaltime nu stiu , cred ca are pana in 1,70 .

joaca bine , dar cred ca a contat ca e jucatorul lui popescu , Papura a fost integralist sezonul asta , a jucat excelent , are doar 30 de ani neimpliniti ,merita sa il marcheze pe Di Vaio .

Pacala
11th November 2003, 01:49
I.Stancu 1.74 tehnic

ieppy ,Papura a intrat in doua meciuri pe final ce-i drept la CM94 dar ce conteaza este ca acum este in mare forma si stie si cu mingea , Tames al tau nu merita nici sa fie numit fotbalist dar daca e omul lui Becali s-a aciuit si el la turci. Papura merita selectionat oricum in lot , nu neaparat titular de drept.

Mariusmadmax
11th November 2003, 05:24
Sper sa nu ne facem de ris !
Ar putea cineva sa-mi spuna de ce un Iulian Miu este in Nationala ?
De ce Steaua , care are cea mai buna aparare din Romania ( 3 goluri in 11 meciuri ) nu are convocat nici un fundas ? Ma refer aici la un Mutica s-au Curt , daca nu cumva Rachita este prea batrin .
Craiova , care a incasat in medie un gol pe meci , are doi fundasi convocati . Poate ca totusi cei doi Craioveni - Ionut , merita !
Miu ...
:rolleyes:

lupisor lupetto
11th November 2003, 07:19
Sper sa nu ne facem de ris !
Ar putea cineva sa-mi spuna de ce un Iulian Miu este in Nationala ?
De ce Steaua , care are cea mai buna aparare din Romania ( 3 goluri in 11 meciuri ) nu are convocat nici un fundas ? Ma refer aici la un Mutica s-au Curt , daca nu cumva Rachita este prea batrin .
Craiova , care a incasat in medie un gol pe meci , are doi fundasi convocati . Poate ca totusi cei doi Craioveni - Ionut , merita !
Miu ...
:rolleyes:

Radoi a fost convocat. In plus, daca o echipa are o aparare buna (sau proasta) asta poate fi si data de colectiv, nu fiindca au aparatori buni (sau rai).

JJ
11th November 2003, 09:03
Ce echipa e asta?

De la Dinamo merita un singur jucator sa intre in lot, si asta nu e Marica. A facut si el un meci bun cu Petrolul, in rest mai nimic.

De la Rapid, Dolha era alegerea optima pt. portar de rezerva, cel mai bun portar din tara e belarus. Parca pe langa Iencsi ar fi meritat si Ilyes un loc.

De la Steaua, Radoi si Raducanu sunt alegerile logice-Haliutza nu joaca mai nimic. A, si Dumitru, desi parca Petre joaca mai bine. Poate si Pitu, desi intai trebuie sa ajunga titular la Steaua.

De cei 3 de la Craiova n-am auzit mai nimic, dar Cristea ala nu are ce sa caute in nationala.

king
11th November 2003, 09:03
Daca italienii folosesc echipa cea mai buna cred ca 3 goluri in poarta lui Lobont inseamna ca am avut o zi buna.

lupisor lupetto
11th November 2003, 09:23
Daca amandoua echipele joaca cu cei mai tari jucatori, un egal ar fi echitabil.

lupisor lupetto
11th November 2003, 09:27
Cristea, Marica si Mitea au fost adusi ca sa fie ajutati sa se integreze in echipa nationala, nu cred ca ei vor juca.

Da, Fl. Petre chiar merita sa fie convocat la Nationala, pacat ca s-a accidentat. Oricum, are 26-27 de ani, o sa mai aiba multe sanse sa fie convocat. Va fi interesanta "batalia piticilor" :Fl. Petre VS Fl Dumitru. Amândoi pot fi considerati foarte folositori.

Drakoness
11th November 2003, 09:46
Ce o dati atita cu Papura, Bundea si alti jucatori de la Craiova. Dc au facut citeva meciuri bune asta nu inseamna ca merita sa joace in nationala. Pt Raducanu e de-abia doar al 2lea meci in nationala ( si a fost golgeterul Romaniei), la Fl Petre nici nu se uita, Stoica de la Anderlecht, Cernat ?Nu stiu cum ii selectioneaza dar cu siguranta a lasat pe afara jucatori mai buni decit aia de la Craiova; chiar si decit citiva selectionati ( Cristea, Dica, Plesan, Marica)

ieppy
11th November 2003, 10:36
I.Stancu 1.74 tehnic

ieppy ,Papura a intrat in doua meciuri pe final ce-i drept la CM94 dar ce conteaza este ca acum este in mare forma si stie si cu mingea , Tames al tau nu merita nici sa fie numit fotbalist dar daca e omul lui Becali s-a aciuit si el la turci. Papura merita selectionat oricum in lot , nu neaparat titular de drept.

De ce spui ca Tamas, repet TAMAS, nu Tames nu merita sa fie considerat jucator? Pentru ca a jucat la Dinamo? In ce meciuri a intrat Papura in 94. Super forma spui tu. O intrebare: Mai tine cineva minte pe un anume Vasile Miriuta? Imi aduc aminte cand toata lumea il cerea la nationala pentru ca era intr-o super forma. Omul fiind de o varsta cu Papura a mai jucat vreo 2 luni si dupa aia sa stins incet-incet. In momentul de fata vrei jucatori care sa creasca si nu sa se stinga, iar Papura nu mai are unde sa creasca.

lupisor lupetto
11th November 2003, 10:58
In momentul actual, nici Papura si nici Tamas nu ar fi trebuiti chemati la nationala. Papura este prea batran ca sa ne bazam pe el si in viitor, intre timp ce Tamas nu a prea jucat cu Glatasaray.

Din nefericire, asta este of-ul nostru: apratorii! In special cei centrali...

Cea mai buna linee de aparare care o putem alinia este in sistemul 4-4-2 este :

-----------Radoi--Chivu---------
Stoican---------------------Rat--

care reprezinta o linee defensiva redutabila. Problema este ca Iordanescu nu vrea ca Radoi sa joace in aparare si ca, daca se intampla ceva cu un aparator central, in afara lui Iencsi, nu prea avem pe cine pune!

ady_azzuro
11th November 2003, 22:10
Yo cred ca batem cu 2-1 mutu-i face muci pe italieni si le da goal , iar chivu inscrie din lovitura libera :thinkso: :thinkso: :thinkso:
Iar vieri da golul de onoare,ca sa nu se supere inter :P :P :P

Gerson
11th November 2003, 22:23
In ce meciuri a intrat Papura in 94. Super forma spui tu. O intrebare: Mai tine cineva minte pe un anume Vasile Miriuta? Imi aduc aminte cand toata lumea il cerea la nationala pentru ca era intr-o super forma. Omul fiind de o varsta cu Papura a mai jucat vreo 2 luni si dupa aia sa stins incet-incet. In momentul de fata vrei jucatori care sa creasca si nu sa se stinga, iar Papura nu mai are unde sa creasca.
Papura a intrat in meciurile cu Argentina si Columbia pe fanal. Iar Miriuta avea 33 de ani cand a fost prima data observat ,odata cu intrarea lui Cottbus in bundesliga. Si a jucat tot anul ala foarte bine la nemti , a fost selectionat in selectionata Ungariei. La 30 de ani neimpliniti poate fi selectionat macar in lotul de 22 ca rezerva de fundas. Cati fundasi din Romania au tehnica lui individuala, cati au jucat pe vremea cand activau la nationala de tinert-olimpici ca coordonator de joc. Majoritatea fundasilor de la noi sint extrem de limitati tehnic. Ce calitati are Tamas in afara de faptul ca este omul lui Giovani Becali?

Gerson
11th November 2003, 22:29
Ce o dati atita cu Papura, Bundea si alti jucatori de la Craiova. Dc au facut citeva meciuri bune asta nu inseamna ca merita sa joace in nationala. Pt Raducanu e de-abia doar al 2lea meci in nationala ( si a fost golgeterul Romaniei), la Fl Petre nici nu se uita, Stoica de la Anderlecht, Cernat ?Nu stiu cum ii selectioneaza dar cu siguranta a lasat pe afara jucatori mai buni decit aia de la Craiova; chiar si decit citiva selectionati ( Cristea, Dica, Plesan, Marica)
dar nu sint pe acelasi post cu jucatorii care spui tu. Plesan este mijlocas central la inchidere , este luptator si tehnic, iar Papura libero, astia sint pe alte posturi. Bundea este fundas-mijlocas dreapta si cred ca putea avea loc in lot. Fl.Petre ,Stoica, Cernat sint mijlocasi ofensivi de constructie, alte posturi. Sint alte posturi, nu putem comenta ca l-a ales Iordanescu pe Dolha si nu l-a selectionat pe A.Stoica. :evil:

EDMOND_
11th November 2003, 22:49
Papura este un jucator bun , este capitanul echipei noastre , uitati insa ca este un meci amical din seria in care urmeaza sa fie construita o noua echipa nationala ! Iar o noua echipa nationala o construiesti cu jucatori tineri , nu cu jucatori de 30 de ani ... ceea ce ma deranjeaza cu adevarat este convocarea lui Stancu care nu rupe buricul targului la Craiova ...aici e clar ca este mana lui Becali... Rada este un fundas de mare perspectiva , foarte bun in jocul aerian , cu fizic bun....cred ca poate fi un viitor fundas in echipa nationala!
Plesan tocmai a rupt contractul cu vechiul impresar si nu m-ar mira sa fi semnat si el un precontract cu Becali !
Bundea nu a fost chemat la nationala pentru ca nu este in sfera de influenta a firmei lui Becali. A fost chemat la meciul anterior al nationalei , i s-a fluturat pe sub nas o momeala practic si un contract ..un fel de .." vezi , ar fi bine sa semnezi cu Becali ..el a zis pas ..si Iordanescu a zis si el la fel... Daca maine Bundea va semna cu Becali ..va reveni la primul meci al nationalei! Asta este situatia , ce rost are sa ocolim subiectul!

klm
12th November 2003, 00:05
Si ce vreti ba acum , daca omul e bun , ce daca are 30 ani incalca vreo regula UEFA , sau regula Becali Sport ?????

Are peste 1,84 parca , e tehnic , e un jucator foarte bun pt nationala . Gigi Netoiu i-a distrus cariera la 27 de ani cand venea dupa accidentari si juca excelent l-a simtit ca fiind incomod pt blaturi si l-a zburat din Banie .

Sa dea dumezeu sa pierdem la scor cu Italia , sa il faca sange pe Iordanescu , Sandu si Becali , ca sa spele putina inainte de Craciun , ca sa intram in noul an fara mitocani .

Papura e el mai bun fundas roman pe postul lui .
Ce credeti ca nu poate ajunde in Germania 2006 la 33 de ani ???????
Mai tineti minte fundasul lui Depor ala la 40 de ani cum juca ????

Vreau ca nationala sa castige fiecare nmeci , sa fie convocati cei in forma maxima , sa se lase de-o parte poanta " e tanar , trb sa se obisnuiasca cu atmosfera de la nationala ....." vax , din cauza asta ca au vrut reconstructie cu orice risc , sau mai ales ca s-au crampoat sa ia batrani iesiti din forma dar cu "trecut continuu la nationala " daia suntem unde suntem .

Mariusmadmax
12th November 2003, 01:15
Echipa Nationala are multe probleme vis-a-vis de selectie :
Miu nu mai are ce cauta la Nationala de mult .
Jucatori care inca nu au aratat nimic - nimanui ( selectionerul nici nu l-a vazut pe Mitea jucand !!!!!!!!! ) sunt acolo , dar poate gresesc si el merita .
MIU , un exemplu de ( ne ) sportiv nu merita .
Cred ca acesti multi jucatori tineri , ar trebui unii sa "inceapa" , ier altii sa continue la nationala de tineret , pina la o confirmare .
Cred ca nu pot sa debuteze intr-un meci cu Italia .
Meci amical ... dar ...

Blue
12th November 2003, 02:16
E clar ca Papura si Bundea trebuiau selectzionatzi. N-are rost sa discutam. Pe postul lor chiar era nevoie . Zicea cineva pe aici de Cernat, A.Stoica, mai fratzilor, aia joaca pe alt post. Nu e chiar asa simplu , nici la fotbal :D :D :D I.Stancu trebuia incercat si el, nu stiu ce va veni, EFECTIV ESTE UN POST DEFICITAR, il avem doar pe Rat care nici el parca nu se ridica la nivelul pe care il vor suporterii inca iar transferul in Ukraina il va plafona, aia sint slabi.Daca nu s-a transferat in vest, va bate pasul pe loc.

ieppy
12th November 2003, 11:00
Sa dea dumezeu sa pierdem la scor cu Italia , sa il faca sange pe Iordanescu , Sandu si Becali , ca sa spele putina inainte de Craciun , ca sa intram in noul an fara mitocani .

Papura e el mai bun fundas roman pe postul lui .
Ce credeti ca nu poate ajunde in Germania 2006 la 33 de ani ???????
Mai tineti minte fundasul lui Depor ala la 40 de ani cum juca ????

Vai klm, tu chiar ca esti roman. Pai tu speri ca Romania sa ia 9-0 de la Italia numai pentru ca nu joaca Papura. Tu ai nevoie de un jucator anumit la nationala ca sa o sustii? Eu ce naibii sa zic ca Iordanescu ia mai multi jucatoride la Craiova decat de la Dinamo? Ar trebuii sa injur sau sa nu mai tin cu nationala?

Papura cel mai bun? Te-ai uitat in ultimul timp la televizor sa ii vezi pe Radoi si Chivu?

Pt. Gerson: Tamas are calitati, dar daca ti le spun, o fac pe degeaba pentru ca tu oricum nu o sa crezi un singur cuvant din ce spun. Uite o calitate insa, a fost descoperit de Lucescu si Lucescu a spus ca e un fundas bun.

klm
12th November 2003, 11:08
Nu de asta am zis, ci pentru ca sa fie dati afara tiganii machedoni din cantonamentul nationalei , sa fie schimbat sandu si iordanescu si apoi mai vorbim .

Nu m-am referit la Papura , dar iti zic eu ca voi la dinamo daca ati avea unu ca Corneliu Papura , i-ati pune si luna de pe cer la picioare , numai ca nu aveti , si va multuiti cu Barcauan dumnezeul vostru :D :D :D

Citeste interviul lui Vialli , si vezi cat de mult conteaza sa ai un fundas tehnic care sa iasa cu mingea la picior din aparare .Papura e unul ca ala .
Nu ma lua cu Chivu si Radoi ca ei sunt acolo deja , si poate chiar nu joaca . Tiganul Iencsi ce p m mai cauta acolo ca din cauza lui si a lui radoi romanaia nu e la Euro .

gicu
12th November 2003, 11:13
Papura e cel mai bun fundas ziceti voi? Poate pt. echipe ce joaca cu libero..dar parca nu se mai cere sistemul asta /nope/

De acord cu voi in ceea ce-l priveste pe Miu...nu stiu ce mai cauta el in lotul nationalei :(

Ravelly
12th November 2003, 14:49
Sincer sa fiu ma astepatam ca parolistul Iordanescu sa nu il convoace pe Stoican deoarece nu a jucat inca la echipa lui de club si cred ca a facut bine chemandu-l deoarece e un om de baza in nationala (parerea mea).
Nu inteleg insa convocarea lui Miu care nu sparge gura targului deloc la Bursa dar asta e o alta poveste. Nu sunt de acord cu unii care spun ca varsta conteaza asa mult (cazul Papura); la experienta avuta poate avea un rol determinant intr-un meci si sper sa joace bine in continuare si sa demonstreze ca merita sa fie rechemat macar ptr un amical. Imi pare rau ptr Bundea, insa nu e timpul pierdut cu nationala ptr el. Bafta Romania!

JOOD
12th November 2003, 17:14
Atac: Mutu
MITEA :happy RADUCANU

Mijlocasi: Pancu Munteanu Contra

RADOI

Denfentie: Stoican CHIVU Ienci Rat

Portat: LOBONT

Cea mai buni '11 care ai avem in acest moment, pacat de accindentari la unii jucatori.....

gabilove
12th November 2003, 18:00
nici nu nii sa uscat mucii si visam sa batem italia?

ieppy
12th November 2003, 18:04
tie ti sau uscat?

ady_azzuro
12th November 2003, 19:07
Mai baieti radoi este o nulitatea , jucatorul asta nu are ce cauta la Nationala, oferta de 8 mil $ de la dortmund a fost umflata cu pompa de jiji.
Ar trebui sa stea in banca lui acolo la steaua , ca oricum este un caracter murdar , m-am lamurit si dupa bataia din drobeta tr severin....

JOOD
12th November 2003, 20:30
Mai baieti radoi este o nulitatea , jucatorul asta nu are ce cauta la Nationala, oferta de 8 mil $ de la dortmund a fost umflata cu pompa de jiji.
Ar trebui sa stea in banca lui acolo la steaua , ca oricum este un caracter murdar , m-am lamurit si dupa bataia din drobeta tr severin....

deacord, are un comportament urat si e pacat de el, dar hai sa calificam jucatorii pe calitati si nu numai pe comportamentul lor.... ca daca vorbim despre caracter... atunci ce mai cauta jucatori ca Davids, Gerrard sau Mihajlovic in fotbal.... Mirel este un talent mare si merita o echipa buna.... ca in meciurile cu the Saints si Liverpool a jucat superb... mai ales in duelul cu beattie..
Deci nu sunt deacord cu tine ca nu merita sa fie in echipa nationala...

ady_azzuro
12th November 2003, 20:41
Hai sa nu fim ridicoli si sa-l comparam pe Radoi cu Davids si Gerard...
Valoare lor este superioara.
Yo cred ca sunt destui fotbalisti in Romania cel putin de aceasi valoare cu Radoi pe postul de fundas.
Apropo Radoi joaca mijlocas la inchidere la nationala.
Si nu s-a descurcat prea bine.
Asta este vina numai a lui iordanescu :ciocan: :ciocan: :ciocan:

calin19
12th November 2003, 20:45
O SA CASTIGAM CU 2-0 PANCU SI MUTU :thinkso: :thinkso: :thinkso:

lupisor lupetto
12th November 2003, 20:53
cei care spun ca Radoi nu este bun sunt subiectivi ori nu stiu ce inseamna sa fi fundas. Radoi este un jucator foarte bun care joaca la Nationala de la 19 ani (si nici nu are contract cu firma Becali ca sa se spuna ca este impins).

Mirel are nevoie sa iasa din tara ca sa i se amelioreze conditia fizica si mentalitatea. Daca ar juca in strainatate, ar fi un jucator super. Oricum, este tanar, la 22 de ani mai are mult de invatat.

Sper ca Iordanescu sa-l lase pe Radoi in aparare daca nu joaca Chivu. Oricum, el si Chivu ar trebui sa faca pereche in aparare.

JOOD
12th November 2003, 20:56
ridicoli?? asa de bun nu e davids, dar bine, in ochii tai nu merita sa joaca radoi in nationala... care jucator merita atunci sa joaca in locul lui...
si despre Iordanescu... deacord, nu merita sa fie selectioner...
dar atunci cine ar trebuii sa vie.....Piti, Lucescu, Ando??

JOOD
12th November 2003, 21:01
Radoi La Ajax :happy :thinkso: :happy

lupisor lupetto
12th November 2003, 21:30
ridicoli?? asa de bun nu e davids, dar bine, in ochii tai nu merita sa joaca radoi in nationala... care jucator merita atunci sa joaca in locul lui...
si despre Iordanescu... deacord, nu merita sa fie selectioner...
dar atunci cine ar trebuii sa vie.....Piti, Lucescu, Ando??

Lucescu este cea mai buna solutie fara absolut nici un dubiu. Adica, el este cel care ar face cea mai buna treaba.

Si cred ca Radoi ar merita sa joace in Italia sau in Spania.

Ravelly
12th November 2003, 22:10
Indiferent de bani, Lucescu nu o sa antreneze prea devreme echipa nationala, el este un antrenor caruia ii place competitia, nu este unul care sa antreneze 2 saptamani si sa stea 10. Asa ca trebuie sa ne multumim cu ce avem (daca avem ceva...). Chiar daca sunt craiovean si urasc echipele bucurestene, Radoi mi se pare un jucator care merita sa faca parte din echipa nationala in primul rand ptr travaliul pe care il depune intr-un meci. 0-0 o sa fie cu Italia

klm
12th November 2003, 22:51
la pauza POLONIA -ITALIA 2-1(2-0) :D :D :D

Cred ca trb sa mai invete pana duminica , ca vine Plesan peste ei :yeah: :yeah: :yeah: :D :D :D

Cristi
12th November 2003, 23:08
LOBONT (Dolha)

CONTRA (Stoican) RADOI (Rada) IENCSI (Barcauan) CHIVU (Rat)

CODREA (Fl. Petre) A. STOICA (Cernat) PANCU (Dica) D. MUNTEANU

Cl. NICULESCU (Cl. Raducanu) MUTU (Bratu)

Antrenor: L. BOLONI (M. Lucescu)

Eu nu am gasit nici un alt mijlocas stanga posibil... si cred ca nici Iordanescu, de aia tot il selectioneaza pe Munteanu
De aceea as intari partea stanga trimitandu-l pe Chivu acolo (mie imi placea oricum mai mult Chivu ca extrema stanga, dar...).
Contra fiind accidentat, Stoican devine titular incontestabil.
NU am idee de ce se insista pe Cl. Raducanu. E mult mai slab ca Niculescu din toate punctele de vedere, mai putin poate ca plasament.

NU cred ca o sa ne bata italienii la scor; de fapt nu cred ca o sa ne bata deloc; sunt prea pragmatici sa se oboseasca intr-un meci fara miza; au campionat, cupa, CL etc.

klm
12th November 2003, 23:46
Polonia-Italia 3-1 final :D :D :D :D , ce facem acum , parca ii batusem pe polonezi la ei acasa :D :D :D :D

lupisor lupetto
13th November 2003, 00:03
Italia nu este o super forta, insa noua ni se pare foarte tare fiindca avem totimpul probleme cu ei. Asa este in fotbal, sunt anumite echipe care au probleme cu alte echipe. De exemplu, Italia n-a invins niciodata un meci in Polonia, insa noi pe Polonezi ii batem mai totimpul, pana si la ei acasa.

Nu trebuie sa ne fie frica de nimeni, nici de Italieni. Trebuie sa ne facem jocul nostru, sa nu ne infricosam, sa uitam trecutul (inclusiv cel istoric), si sa incercam sa jucam cat de bine posibil ca sa incercam sa costruim cu incetul o echipa si mai buna decat cea a Generatiei de Aur.

lupisor lupetto
13th November 2003, 03:37
este posibil ca meciul dintre Italia si România sa nu se dispute. Giancarlo Abete, vicepresedintele federatiei italiene de fotbal, a declarat ca ar putea sa nu se joace duminica ca sa respecte militarii italieni morti in Iraq (Gazzetta dello Sport)

mory
13th November 2003, 13:01
Pe internet se acorda urmatoarele cote pentru meciul amical Italia - România

Pronostic final : 1,45 3,75 6,50
Rezultat la pauza : 1,65 2,35 6,75
Pauza/Final
1/1 2,00
1/X 17,00
1/2 34,00
X/1 4,33
X/X 6,50
X/2 15,00
2/1 29,00
2/X 13,00
2/2 13,00
Handicap 0-1 : 2,05 4,10 2,50
Minutul când se va da primul gol:
1-15 min. 2.30
16-30 min. 2.55
31-45 min. 3.90
46-60 min. 8.00
61-75 min. 15.00
76-90 min. 21.00
nu se da gol 9.00
Duble
1X 1,05
X2 2,38
12 1,19

8) 8) 8)

Cote bune pentru cine crede ca România va produce o surpriza în Italia.

ieppy
13th November 2003, 13:05
este posibil ca meciul sa nu se mai joace din cauza atentatului cu bomba din Iraq. Decizia va fi luata azi de federatia italiana.

klm
13th November 2003, 13:55
Este evident ca nu se va juca duminica cand probabil sunt programate funerariile celor 18 italieni(12 carabinieri, 4 soldati, si 2 civili ) ucisi in urma atentatului sinucigas in Irak .

Cum s-ar bucura italienii la goluri :( , singura solutie ar fi sa se termine 0-0 sau sa inscriem numai noi :thinking:

Daca se va lua decizia sa se joace , chit ca nici Trap nu cred ca vrea pt ca Milanul , Juve nu i-au lasat jucatorii , atunci in cel mai bun caz se ja juca luni sau marti , pt ca miercuri e manasa a 2-a a barajelor .

Eu zic ca Mpiu ala sa despacheteze , ca si asa nu facuse lotul bun .Alo daca jucatorii Craiovei sunt cei mai in forma , sa se ia 5 , nu 3 la lot , nu conteaza numarul , nu exista numar maxim , Craiova Maxima avea 7 titulari in Nationala ce a batut Italia campiona Modiala in preliminariile pt '84 .

DJ Klaus
13th November 2003, 14:50
Nu cred ca trebuie sa amestecam fotbalul cu politica . Italienii ar trebuie sa joace cu juniorii ca noi sa avem vreo sansa in fata lor.Nici nu cred ca o sa inscriem vreun gol. :D

Adrian
13th November 2003, 20:37
Eu propun o formula de echipa pentru amicalul cu Italia, pe gustul Generalului...
In poarta Bogdan Vintila trece printr-un moment dificil la echipa de club, meciul cu Italia i-ar intari moralul.
Fundasi Miu (playboy-ul nostru da cu stangul in dreptul la Bursa, venit "pe val" de la vestita FC Bacau), Filipescu (suflet caritabil, ce daca le-a cam terminat cu fotbalul, daca le-a avut vre-odata), Stoican (nelipsit de la nici o convocare a lui Iordanescu; ce daca nu a mai jucat de o luna, de frica sa nu se loveasca la gingasele picioruse), Stancu (ca sa nu mai zica nimeni ca nu promoveaza tineri; si cine stie, poate chiar e bun si se poate lauda dupa aceea ca el l-a promovat).
La mijloc Lupescu (tocmai s-a antrenat cu lotul lui Dinamo si zicea lumea ca i-a cam rusinat la conditie fizica pe "caini"), Dorinel Munteanu (de dragul trecutului, ce daca nici el nu a mai prins la echipa de club 90 de minute in teren de cativa ani), Galca (chemat direct la stadion, ca lui nu-i plac cantonamentele) si Adrian Ilie (trebuie sa isi aduca lumea aminte de el, ca e pacat sa isi iroseasca talentul prin parcuri; si apoi, mai are sa ii arate cate ceva lui Mutu, care nu prea le are)
Varfuri Viorel Moldovan (sa ii crestem si lui moralul dupa ce nu i-a aprobat UEFA sa se plimbe ca Voda prin loboda la 6 echipe in juma de an) si Ganea (a dat 3 goluri acum cateva saptamani intr-un singur meci, ce daca alea au fost singurele in cateva luni).
Ce ziceti de echipa mea?

ady_azzuro
13th November 2003, 20:54
:D :D :D :D :D :D

Excelent Adriane :ok:
Vezi ca uitasi un popa , trebuia sa-l pui si pe el in echipa :angel:

lupisor lupetto
13th November 2003, 21:31
meciul se va juca. Insa, Italia va fi fara: Pippo Inzaghi, Del Piero, Vieri, Gattuso, Zanetti si Nesta.

Lotul Italiei:

Abbiati, Toldo;

Cannavaro, Castellini, Ferrari, Grosso, Pancaro, Panucci, Oddo;

Ambrosini, Marchionni, Perrotta, Pirlo, Tommasi, Zambrotta;

Bazzani, Cassano, Di Vaio, S.Inzaghi, Totti.

Vor juca un 4-4-2 elastic sau un 4-2-3-1 , insa nu vor juca cei mai buni jucatori. Daca Romania nu ar invinge, ar fi dezamagitor.

lupisor lupetto
13th November 2003, 21:45
Arbitrul va fi popa, dar unul ortodox ca sa tina cu noi. Poate s-a convertit Moreno la religia ortodoxa...? :?

haha

FcPoliFan
13th November 2003, 21:47
meciul se va juca. Insa, Italia va fi fara: Pippo Inzaghi, Del Piero, Vieri, Gattuso, Zanetti si Nesta.

Lotul Italiei:

Abbiati, Toldo;

Vor juca un 4-4-2 elastic sau un 4-2-3-1 , insa nu vor juca cei mai buni jucatori. Daca Romania nu ar invinge, ar fi dezamagitor.

Nu cred. Cel putin in atac, italienii au acoperit foarte bine posturile. Este Totti si este Di Vaio, cel mai in forma atacant italian in acest moment, care a si dovedit ca poate suplini mai mult decat multumitor lipsa lui Del Piero. El a si adus victoria lui Juve in meciul cu Udine, fiind introdus in locul simbolului iuventin, Del Piero, in minutul 60 si inscriind doua goluri. Eu cred si sper ca Di Vaio sa se alature lui Totti in atacul azzurilor. Sunt convins ca o sa ne dea probleme, daca nu si mai mult, adica goluri.

lupisor lupetto
13th November 2003, 22:13

Lotul Italiei:

Abbiati, Toldo;

Nu cred. Cel putin in atac, italienii au acoperit foarte bine posturile. Este Totti si este Di Vaio, cel mai in forma atacant italian in acest moment, care a si dovedit ca poate suplini mai mult decat multumitor lipsa lui Del Piero. El a si adus victoria lui Juve in meciul cu Udine, fiind introdus in locul simbolului iuventin, Del Piero, in minutul 60 si inscriind doua goluri. Eu cred si sper ca Di Vaio sa se alature lui Totti in atacul azzurilor. Sunt convins ca o sa ne dea probleme, daca nu si mai mult, adica goluri.

Di Vaio nu este un bomber, este un atacant retras, ca si Totti in extremis. In plus, Di Vaio nu este asa de bun. Da, face goluri, dar este foarte ineficient. Din 10 ocazii de gol, face 3-4 goluri. El este periculos fiindca este foarte rapid. Daca il tii bine si strins, nu zice nici "miau". Polonezii l-au izolat pe partea stanga si a fost cel mai slab dintre jucatorii Italiei. Totti este un "ariete" (berbec in italiana), adica el joaca cel mai bine in sistemul cu un jucator in spatele varfurilor. Poate sa joace si ca atacant retras, insa nu straluceste ca si cand joaca ca "ariete". Totusi, el este cel mai bun jucator italian (Del Piero este si el bun, insa este foarte umflat si inpins). Unicul varf veritabil care il are acum Italia este Bazzani, care a jucat 10 minute cu Polonezii si care nu are experienta de loc.

In aparare, vor juca probabil Oddo (periculos in ofensiva si in aer), Cannavaro, Ferrari (incepator) si Zambrotta (bun in ofensiva, insa nu super in faza defensiva. Un fel Contra). Ambrosini si Pirlo (inchizatori) de-abia prind primele 11, iar Marchionni este un debutant (el vine de la Parma).

Deci:

- Echipa asta nu este obisnuita sa joace impreuna
- Jucatorii nu sunt in majoritate buni (unicii buni: Totti, Cassano, Di Vaio, Perrotta, Zambrotta, Oddo, Cannavaro si Toldo)

Oricum, cei mai periculosi jucatori vor fi Cassano si Totti.

Repet, daca Romania nu ar invinge echipa asta, eu as considera ca fiind un rezultat dezamagitor.

TRUjohn
14th November 2003, 09:04
Italia a mincat bataie cu 3 - 1 de la Polonezi, eu cred ca sint in forma foarte porasta, deci avem sanse sai batem.

sper sai batem eu cred ca va fi 3 - 0 pentru Romania

DJ Klaus
14th November 2003, 09:57
Ce? Doar 3-0 :? eu cred ca suntem in stare sa castigam campionatul mondial acum :D ii rupem pe toti pe brazilieni ii batem cu vreo 5-0 cu rezervele iar romania o incaseaza de la iraq... cam astea-s realitatile de pe la noi :ciocan:

IlMILAN
14th November 2003, 11:29
Italia a mincat bataie cu 3 - 1 de la Polonezi, eu cred ca sint in forma foarte porasta, deci avem sanse sai batem.

sper sai batem eu cred ca va fi 3 - 0 pentru Romania

:D :D :D
Bine ai venit pe forum.

Tare as vrea sa castigam si cu 1-0, si egal sa facem dar cam greu.... doar daca prind ei o zi proasta. Si daca ii batem ce rezolvam? o sa urle astia din presa de numa, numa si o sa pomeneasca de eventuala victorie la infinit....pana la urmatorul meci oficial cu o echipa mare care ne va taia iarasi elanul. Hai ma fratilor daca Danemarca si Norvegia sunt echipe mari atunci eu nu mai zic nimic.....cu sau fara Ursi ,Luboji sau Ivanovi trebuia sa-i batem nu sa ne aparam dupa ce deschidem scoru. La fel am patit si cu Suedezii la mondialele din 94. Tactica noastra invechita...ai prins adversarul in corzi stai calare pe el sa-i dai macar inca un gol....ataci 10 minute daca nu intra nu intra dar nu o baga nici ei daca ei sunt cei care se apara....

in fine cum zicea un prieten aproape toti romanii pot fi antrenori de fotbal sau se pricep la femei. :D :D :D

HAI ROMANIA!!!

ady_azzuro
14th November 2003, 11:49
Si aici avem un singur vinovat....Anghel Iordanescu :(

IlMILAN
14th November 2003, 11:57
Ady eu nu-l vad numai pe Iordanescu vinovat, din pacate noi romanii avem in sange o anumita delasare si o anumita automultumire... :(

ady_azzuro
14th November 2003, 12:03
Dar Iordanescu a fost acela care le-a suflat jucatorilor automultumirea dupa ce s-au vazut la conducere , automat jucatorii s-au retras....

Iordanescul credinciosul , vrea sa devina si ma credincios deoarece se simte vinovat ca face selectia pe pila, dar oricum Dumnezeu nu-l va mai ajuta niciodata , a facut prea mult rau fotbalulul romanesc , cel mai bine ar fi fost sa-si dea :drak: demisia imediat dupa Romania 2-5 Danemarca
Acum am fi stat toti la o 8) si la o cafea , asteptand tragerea la sort pt grupele Euro 2004
Dar asta e "credinciosul" iordanescu a distrus inima a peste 23 mil de romani (i-am adaugat si pe cei din strainatate )

IlMILAN
14th November 2003, 13:14
Dar Iordanescu a fost acela care le-a suflat jucatorilor automultumirea dupa ce s-au vazut la conducere , automat jucatorii s-au retras....

Iordanescul credinciosul , vrea sa devina si ma credincios deoarece se simte vinovat ca face selectia pe pila, dar oricum Dumnezeu nu-l va mai ajuta niciodata , a facut prea mult rau fotbalulul romanesc , cel mai bine ar fi fost sa-si dea :drak: demisia imediat dupa Romania 2-5 Danemarca
Acum am fi stat toti la o 8) si la o cafea , asteptand tragerea la sort pt grupele Euro 2004
Dar asta e "credinciosul" iordanescu a distrus inima a peste 23 mil de romani (i-am adaugat si pe cei din strainatate )

Cred ca in mare ai dreptate, pacat ca vom tine cu alte echipe la Europene. Eu sper sa vina soarele si pe strada noastra. :)

ady_azzuro
14th November 2003, 14:09
Cred ca in mare ai dreptate, pacat ca vom tine cu alte echipe la Europene. Eu sper sa vina soarele si pe strada noastra. :)

Yo nu voi tine cu NIMENI!
S-au calificat unele echipe care sunt sub noi ca valoare, cred ca vor fi slabe sanse sa ne calificam la mondiale 2006 cu iordanescu antrenor , ce ne trebuie noua calificari...ii avem pe jij ,carleone,nasu etc
Speram ca dupa aceasta eliminare a Nationalei macar cei vinovati sa fi avut bunul simt sa isi dea demisia , dar ei nici usturoi n-au mancat nici gura nu le-a mirosit.

IlMILAN
14th November 2003, 16:10
Eeeeeeeee asta e....sunt multi mai parnaie ca noi si merg la europene...
Motivele enumerate de tine mai sus m-au facut sa nu mai pun la suflet ce se intampla in campionatul intern(exceptie Poli) si mi-am indreptat atentia spre Seria A.

Eu personal voi tine cu Italia, si voi urmari cu atentie Spania daca se califica :rolleyes: .

ady_azzuro
14th November 2003, 16:15
Yo am o oarecare inclinatie spre Franta ,desi stiu ca multi nu-i suporta pe francezi deoarece au cam multe ciori in echipa...
Mai ti minte finala din 2000 , Franta - Italia?
Trezeguet si Wiltord iti spun ceva? 8) 8) 8) 8) 8)

IlMILAN
14th November 2003, 16:18
Yo am o oarecare inclinatie spre Franta ,desi stiu ca multi nu-i suporta pe francezi deoarece au cam multe ciori in echipa...
M-ai ti minte finala din 2000 , Franta - Italia?
Trezeguet si Wiltord iti spun ceva? 8) 8) 8) 8) 8)

:evil: :evil: :x :x :x :x

Asa l-am injurat pe Trezeguet toata noaptea aia de numai eu stiu.....
In fine , e optiunea ta :D pacat ca nu vom fi si noi prezenti :(

ady_azzuro
14th November 2003, 16:25
Yo chiar am luat bataie in noaptea aia :oops: :oops: :oops:
Oricum era min 90 si numai avem nici o speranta sa mai egalam , dar totusi a venit golul am tresarit si am luat una in falca de la un fan "italian" care erau in incapare :P :P :P

lupisor lupetto
14th November 2003, 16:25
adevarul este ca suntem fraierii Europei. Daca macar n-am fi avut echipa sau jucatori, as fi zis asta este, nu meritam. Insa... :(

IlMILAN
14th November 2003, 16:32
Yo chiar am luat bataie in noaptea aia :oops: :oops: :oops:
Oricum era min 90 si numai avem nici o speranta sa mai egalam , dar totusi a venit golul am tresarit si am luat una in falca de la un fan "italian" care erau in incapare :P :P :P

Vorbesti serios? sau e doar o gluma?

Daca da , e naspa de sa zic...cine te-a pus sa-ti exprimi trairile...fa si tu ca si in reclama aia ..te bucuri la iesirea din bar....

ady_azzuro
14th November 2003, 16:32
lupisor lupetto,

Insa ce sa-i faci , nu-ti mai ramane decat sa :shit: :shit: :shit:

:ce_carnati:

ady_azzuro
14th November 2003, 16:39
Vorbesti serios? sau e doar o gluma?

Daca da , e naspa de sa zic...cine te-a pus sa-ti exprimi trairile...fa si tu ca si in reclama aia ..te bucuri la iesirea din bar....

Nu am luat-o chiar asa rau :D :D :D , yo de obicei im exprim rabdarea live , pe loc nu am rabdare sa mi-o manifest mai tarziu :D :D :D
Era si vb de pariuri chestii dintr-astea :P :P :P

JOOD
14th November 2003, 17:23
Dece sa nu incercam sa incepem cu Mitea pe stinga, la noi deja cinta tot stadionul MII-TEEE-AAA ohooo, cind atinge mingea... hai sa spunem ari vederci la munteanu, ilie, stelea, miu etc. ca avem destul talent... nici nu stiti cit de buni suntem si cite calitati avem.... Ieri spunea Advocaat, selec. Olandei, ca s-a bucurat cu Scotia in loc de o tara est-europeana ca Bulgaria ,Romania sau Serbia.... Avem o echipa buna si nici gindu sa punem semnuri de intrebare la calificarea in 2006.... cu Mutu, Chivu, Contra, Lobont, Pacu si Mitea avem jucatori de aceasi nivel ca Hagi, Popescu, Petrescu sau Lacatusi...
E clar.... NOI VOM FII LA CM IN 2006!! :happy :happy

ady_azzuro
14th November 2003, 17:27
Yo sper , dar nu cu iordanescu antrenor si cu actuala conducere
/nope/ /nope/ /nope/

lupisor lupetto
14th November 2003, 17:45
Mitea este cam neexperimentat si nu face nici faza defensiva (o critica care i-a fost data si in Olanda). In plus, daca Mitea, care este o aripa ofensiva, va juca, in ce pozitie ar trebui pus Mutu, care este un al doilea varf si care joaca cel mai bine tot pe stanga?

Cea mai buna idee ar fi sa jucam cu 3 atacanti, un 4-3-3 sau un 3-4-3 , insa Iordanescu nu cred ca va risca. Va miza tot pe un 4-4-2. Daca totusi se mizeaza pe Mitea, Dorinel ar trebui sa aiba sarcini numai defensive fiindca pe stanga Rat este bun in ofensiva, insa in aparare nu este un super aparator.

Pe mine ma intereseaza mai mult apararea. Nu as dori sa jucam cu Miu...

JOOD
14th November 2003, 18:01
:? :? mai nu stiu de unde ai auzit ca aici mitea e critizat... ca nu e asa, oameni ca cruyff si v. basten il au apreciat ca un talent la vel de mare ca Van der Vaart sau Sneijder... si nu uita... in sistemul 4-3-3, virvurile stinga si dreapta nu trebui sa joaca ofensiv....
si dece sa nu incercam un 4-3-3, e doar un meci amical.... nu prea vad problema dece sa nu incercam, daca nu merge prea bine putem sa facem schimbari cit vrem noi...

lupisor lupetto
14th November 2003, 18:09
:? :? mai nu stiu de unde ai auzit ca aici mitea e critizat... ca nu e asa, oameni ca cruyff si v. basten il au apreciat ca un talent la vel de mare ca Van der Vaart sau Sneijder... si nu uita... in sistemul 4-3-3, virvurile stinga si dreapta nu trebui sa joaca ofensiv....
si dece sa nu incercam un 4-3-3, e doar un meci amical.... nu prea vad problema dece sa nu incercam, daca nu merge prea bine putem sa facem schimbari cit vrem noi...

sistemul 4-3-3 est periculos fiindca extremele trebuie sa lucreze mult, sa fie atente si sa se dubleze, altfeul vor pierde mijlocul, ceea ce este foarte important.

Mitea a fost foarte laudat, insa daca i s-a gasit si un defect acesta a fost ca nu participa la faza defensiva. Asta mi-a spus-o un suporter a lui Ajax citind ziarele flamande.

sistemul 4-3-3 ar fi foarte bun impotriva Italiei fiindca Mitea, Mutu si Bratu ar avea mai mult spatiu si nu ar avea un marcaj strans, ceea ce le-ar permita sa fuga cu mingea la picior, o chestie care le pune probleme Itanielilor. In special fiindca Oddo, Ferrari si Pancaro nu sunt prea rapizi.

JOOD
14th November 2003, 18:22
jep.... 4-3-3, mai frumos nu excista.... system inventat de.... NOI, AJAX...
ne-adus asa de multe trofee...

lupisor lupetto
14th November 2003, 18:42
jep.... 4-3-3, mai frumos nu excista.... system inventat de.... NOI, AJAX...
ne-adus asa de multe trofee...

Ajax a mai evoluat si in sistemul 4-2-4 si a avut succese. Insa, in ziua de azi, nu ar mai merge.

Crezi ca Ajax va mai lua niste Români in iarna sau vara asta?

b3lzebut
14th November 2003, 20:34
daca uitandu-ne la lotul italiei pentru acest meci, spunem ca ar fi rusinos sa nu ii batem, sa ne gandim putin la urmatoarele lucruri:
marica e convocat la nationala din postura de rezerva la dinamo
dorinel munteanu mai joaca doar la miutele de la antrenamente
ganea joaca fiindca ii e hagi antrenor
miu...miu?????
avem in lot 3 jucatori de la echipa clasata pe locul 5, jucatori care nu au iesit cu absolut nimic in evidenta. absolut nimic

oare chiar e rusinos daca nu batem italia la ancona?

JOOD
14th November 2003, 20:38
nu cred... avem acum deja o echipa buna, eu asi spera sa vine Radoi la Ajax. ar fii cred ca in doi ani un nou Chivu ptr. Ajax... dar eu cred ca este prea scump ptr. ajax.... ajax cumpara doar jucatori de o varsta de 20 de ani si cu un pret de 2-5 milioane de euro... si eu cred ca gigi vrea mai mult ptr. radoi...
Imi pare rau de Rat ca s-a dus la Sahtior, Ajax a fost in vara interesat...

Ce sa zic, eu sper si chiar cred ca mai vin romani... ca ultimii ani Ajax sa specializat in jucatori din europa de est(Chivu, Lobont, Grygera, Galasek, Mitea), PSV in jucatori din Korea de sud si Japonia(Lee, Park), si Feyenoord in jucatori din Africa(Kalou, Gyan).

Chiar e vorba sa se deschida in Bratislava un Scouting Center ptr. talente din Europa de est...

FatFrumos
15th November 2003, 06:08
Jood tare destepti sint romanii Ajax doar le fac nume la jucatorii nostri si fac cel putin 20-25 de milioane de dolari pe oamenii crescutii de noi si noi facem doar poate cu chiu cu vai un milion what a deal.......normal ca Romania e la nivelul care e.......

Cit despre meciul cu Italia echipa avem acum numai sa vrem sa ii batem....

Dorin
15th November 2003, 10:29
Unde se transmite meciul ? Care canal tv ? Dar pe internet ? :yeah: Dorin

doggfather
16th November 2003, 06:27
hmmm,
eu zic ca o sa trecem de italieni ca si cum am trecut noi peste tancurile rusesti in al 2lea razboi mondial (cum zicea jenei) sau poate cum am trecut peste danemarca la bucuresti
atata vreme cat ghioane care joaca 6/6 meciuri in CL nu e nici macar chemat, si iordanescu vrea sa inceapa cu miu titular nu prea avem nici o sansa. pancu e criticat de taoata presa in turcia, avem variante cernat, sanmartean sau stoica la conducator de joc, da' cand a fost ultima data in amicale sau alte meciuri cand au inceput in pozitia asta?
marica si cristea ar trebui lasati sa joace la tineret, sa castige acolo cateva meciuri, decat sa joace 5 minute pe final aici.

Mariusmadmax
16th November 2003, 07:47
Nu credeti ca suntem prea optimisti ?
Italia este una dintre superputerile lumii fotbalistice .
Romania , in acest moment , este "capabila" sa se bata de la "egal la ... aproape la egal" cu : Slovenia , Cipru , Letonia , Japonia , Israel etc
Nume mari ...

lupisor lupetto
16th November 2003, 10:03
In primul rand, joaca echipele, nu numele echipelor. De obicei, Italia este o echipa puternica, insa echipa Italiei de azi este mult mai slaba. Ii lipseste multi jucatori buni.

Ghioane nu raspunde la convocari, este suparat pe Iordanescu. Sanmartean de-abia s-a refacut dupa o accidentare, intre timp ce Stoica si Cernat sunt accidentati.

Acuma, Japonia a facut 1-1 cu echipa puternica a Italiei, Letonia a batut 1-0 pe Turcia si Slovenia a facut 1-1 cu Croatia, la Croati acasa. Deci, nu stam chiar asa de rau 8)

ZINEDINEZIDANE
16th November 2003, 10:28
MY SCORE 1-1

Devil
16th November 2003, 14:24
Asta seara Romania o sa bata Italia 2-1 :yeah: ca sa mentina linia acestui week-end nebun. Scotia-Olanda: 1-0,Croatia-Slovenia: 1-1,Letonia-Turcia: 1-0 etc. :? :? :?

ady_azzuro
16th November 2003, 14:41
Unde se transmite meciul ? Care canal tv ? Dar pe internet ? :yeah: Dorin

Incearca pe rai uno , ei dau deobicei meciurile nationalei italiene si nu le codeaza...

ady_azzuro
16th November 2003, 14:44
MY SCORE 1-1

gabilove vad ca tie iti place sa schimbi nickurile...
ar fi cazul sa incetezi!
"gabilove" ti se potriveste cel mai bine

ZINEDINEZIDANE
16th November 2003, 15:00
meciul e transmis pe romania 1 ora 21.45

FatFrumos
16th November 2003, 16:16
Gabilove ai ramas repetent si la engleza?.....ca la fotbal esti de mult : :D

paga
16th November 2003, 18:21
Help! Stie cineva cine da meciul pe internet?

Vadim
16th November 2003, 19:00
http://www.onlinesport.ro/Html/Fotbal/Romania/Diva/Direct/09/amical_ITA_Roma.shtm

Pacala
16th November 2003, 19:10
un amical ramane un amical chiar si la nivelul nationalei. E bine ca Iordanescu incearca si tineri. Trebuie intinerita echipa.

lupisor lupetto
16th November 2003, 19:29
in America de Nord, meciul va fi dat live de RAI International. Eu o sa-l vad la un bar (Champs) in Montreal.

Pacala
16th November 2003, 22:42
pana la pauza e bine 0-0

Pacala
16th November 2003, 23:20
1-0 '59 Di Vaio pasa de la Totti

Pacala
16th November 2003, 23:25
debut Plesan la nationala.Oare debuteaza si I.Stancu?

Pacala
16th November 2003, 23:39
debut si pentru Dica,Cristea si marica

scor final 1-0

FcPoliFan
16th November 2003, 23:39
Spuneati ceva de...Di Vaio? :happy

Pacala
16th November 2003, 23:40
te bucuri de parca ar fi inscris pentru Romania

lupisor lupetto
16th November 2003, 23:43
rezultat foarte dezamagitor. Apararea a fost foarte proasta. Golul Italienilor: http://www.totalsport.ro/img/it-ro2.wmv

Pacat. Insa, latura pozitiva este ca Sandu si Mitica nu se pot lauda cu un rezultat de egalitate.

ady_azzuro
16th November 2003, 23:54
Am pierdut meritat , italienii au facut ce au vrut cu noi ,au avut niste faze extraordinare pase din prima , spectacol , noi am jucat rolul perfect de sparring partner...
Iordanescu a avut o tactica falimentara , iencsi si radoi nu se pot chema fotbalisti , joaca dezamagitor , di vaio practic i-a umilit , ei au gresit toate pasele , dezamagitor.
Mutu nu a facut nimic s-a zbatut degeaba, numai aere de vedeta scoate din ele , vezi Doamne a fost numit capitan si se da mare...

Dar un castig este fara doar si poate MITEA , a jucat cel mai bine , excelent jucator , un talent mare , daca o tine tot asa va ajunge undeva departe...se zbate copilul asta imens , este o valoare incontestabila , chiar comentatorii italieni l-au laudat spunand "un talento fantastico"
:happy :happy :happy

Chivu ne-a lipsit enorm , se vede ca fara el nationala este o echipa slaba.
Slabe sanse sa ne calificam la mondiale...
iordanescu trebuie schimbat RAPID , trapatoni i-a dat clasa...

Pacala
17th November 2003, 00:07
Mitrea s-a miscat putin dar n-are stofa in el. asa mi se pare mie .
Echipa e slaba , fricoasa care plimba mingea dar nu indrajneste sa atace.
Cand tragi la poarta prima data prin min 83 , nu existi.
In rest discutam degeaba pe marginea unui meci in care Romania a refuzat sa joace si s-a ascuns dupa minge.
Mutu a incercat doua lovituri libere pe final dar slab.
Eu am ramas cu impresia ca Romania a refuzat sa joace. Daca am fi vazut meciul asta in campionatul intern , ar fi aparut acuze de blat.

Blue
17th November 2003, 02:15
:D :D :D poate altadata

Mariusmadmax
17th November 2003, 04:08
Din pacate am avut dreptate . Am pierdut ...
N-avem fata , n- avem tactica , n-avem antrenor.
Avem aere , BASINI , ce mai !
Schimbati-l pina mai este timp .
Apoi impusca-te Sandu-le ...
:evil:

FcPoliFan
17th November 2003, 07:14
te bucuri de parca ar fi inscris pentru Romania

Ma bucur pentru ca acuma il cunoaste Romania pe jucatorul meu de suflet. Daca ar fi marcat altcineva, mi-ar fi parut cu adevarat rau.

mory
17th November 2003, 09:00
Credeti-ma ca am facut eforturi mari de vointa sa înteleg cum te poti bucura când o echipa româneasca pierde.
La nivelul echipelor de club sa spunem ca am gasit o circumstanta atenuanta, fanatismul unora pentru clubul iubit.
Insa, totusi, echipa nationala e altceva.
Refuz sa mai încerc sa-i înteleg. Daca cineva ma lumineaza i-as fi recunoscator.

Numai bine !

Cipangoo
17th November 2003, 09:51
A se bucura e mult spus. Poate ca uni sunt multumiti ca pentru ca poate, in stilul romanesc, alambicat si scarpinat peste cap, cineva o sa-si dea seama ca nu se mai poate cu tactici insuflate de catre D-zeu, cu iconite si cu rugi fierbinti. Poate ca ne "bucuram" de un rezultat just si ca nu vom avea falsa impresie ca suntem buni si ca nu ne-am calificat la europene pentru ca ne-au furat arbitrii. Ne "bucuram" ca poate asa se va schimba ceva si romania va fi o echipa care are mai mult de un sut la poarta pe meci.
Nu e vorba de o bucurie ci de usurarea de a nu-l vedea din nou pe mitica si pe sandu cum se impauneaza cu un nou rezultat "foarte bun" al tricolorilor. Nu ca nu ne-am fi bucurat de o victorie a romaniei dar m-ar fi intristat tare sa dam un gol deviat de zid din lovitura libera a lui mutu ca apoi sa vina toti snapanii de la federatie si de la liga sa se laude cu rezultatul obtinut in fata "puternicei selectionate a italiei".

IlMILAN
17th November 2003, 12:03
Dezamagitor ... :( :( :(

Pacat de suporterii care au asteptat acest meci. Acesta e nivelul campionatului intern. Ady imi pare rau sa te contrazic, dar chiar nu stiu ce ai cu Radoi. Dupa parerea mea a fost unul dintre cei mai buni dintre jucatorii din campionatul intern. Lasa la o parte faptul ca joaca la Steaua.
Ce a facut Plesan, Dica, Marica?.....jucatori de valoare dar fara experienta. Plesan si Dica s-au ciocnit la o minge relativ simpla...... diferenta intre ei si Mitea a fost uluitoare....Acu 4 luni Mitea ar fi jucat la fel ca si ei...... se vede ca joaca la o echipa mare...din pacate suntem varza, nu are rost sa ne legam de Steaua, Dinamo, Rapid. E vorba de nationala si am fost penibili. Imi pare rau de Mutu, Chivu si Lobont. Vor ajunge ce a ajuns Shevchenko pentru nationala Ucrainei. Ce vreti de la Mutu? sa joace singur ? cum avea mingea la picior erau cel putin doi oameni langa el. Parerea mea e ca dintre tineri doar Mitea a confirmat. Stoican si Rat se vor cufunda in anonimat la Sahtior.... pacat. Daca nu revine Contra cat mai curand la forma care l-a consacrat suntem varza pe dreapta, iar pe stanga speram sa nu mai lipseasca Chivu si sa-l ajute pe Rat ca altfel e vai si amar. Dobitocul de Iordanescu ar trebui sa faca ceva sa-l aduca pe Ghioane. Nu se poate sa fii cel mai bun om de pe teren intr-un meci de CL cu Arsenal si sa nu fii in nationala. Cat despre restu din campionatul intern ar fi bine sa se trezeasca la realitate si sa joace fotbal.

Aa inca ceva, nu-l apar pe Radoi dar in meciul de ieri a jucat pe 4 posturi diferite. E mare diferenta de valoare intre Di Vaio,Totti si fundasii nostri ce naiba.... Pai degeaba Di Vaio e titular la Juve? Radoi e titular la Steaua...iar despre Iencsi eu unul nici nu vorbesc despre el.

Utilizator
17th November 2003, 12:11
Parerea mea este ca meciul trebuia tratat la modul cel mai serios, cu Italia joci la rezultat si cand e meci amical. Nu era cazul de experimentat jocul la ofside tocmai cu ei. Ideea tampita cu intinerirea lotului crearea unei noi echipe, viitorul suna bine tinde sa devina o scuza permanenta a fotbalului romanesc. Astea sunt idei ce se aplica la cluburi, la Nationala joaca cei mai in forma. Cei care vin la Nationala nu invata aici fotbal, vin sa se incadreze unei conceptii de joc si pe o pozitie in teren pe care, se presupune, o are si la clubul unde activeaza.
Dar Generalu’ “linge“ un set de icoane (vorba lui C T Popescu) si asteapta victoria de la Divinitate. Selectia e haotica (fara nici o suparare dar Plesan, Stancu de ex. nu sunt inca de nationala) jucatorii vin de pe alte posturi decat li se cer la Nationala si multi dau senzatia ca sunt aici pentru crestere de cota (vezi cazul Miu de ex). Ce moral sa aiba jucatorii cand isi vad antrenorul pupand iconite in loc sa-i motiveze pe ei, sa dea macar senzatia ca se bazeaza pe ei si pe Dumnezeu sau vreun sfant ocrotitor?
Sa fim seriosi, scuza cu lipsa de jucatori din campionatul intern nu prea sta in picioare, nici nu intereseaza o selectie pe posturile deficitare (de ex. in aparare putea incerca Barcauan sau Papura sa zicem care manifesta forma buna in ultima vreme), ce e important e sa se arate jucatori pasibili de vanzare in afara.
Alt lucru enervant este hestia cu “familia echipei nationale”, etc…Ce Doamne iarta-ma, iei jucatori sa-i “mariti” intre ei, sau sa joace fotbal? Unde in lume mai auziti vorbindu-se de familie in fotbal? Adicatelea faci un cerc inchis unde nu mai vine decat cei acceptati de veterani? E sueta la bar sau se joaca fotbal? Cine “face gat” ca nu-i plac ochii unuia sau altuia zboara de nu se vede oriunde in lume. Vezi cazul cel mai recent din nationala Norvegiei.
La noi nu, e familie, “baietii” nostri se simt bine impreuna, aleg culorile tricourilor, deapana amintiri, cei din tara isi fac si ei cota, trebuie sa-i intelegem. Da’ pana si copii sa-ti fie, le mai aplici o corectie din cand in cand ca si-o iau in cap. Si ca sa faca ceva in viata ii mai indruma si parintii, merg pe la scoli, nu stau intr-o atmosfera de bie, tinuti in puf.

ady_azzuro
17th November 2003, 14:10
Demisia lui iordanescu cred ca ar fi cea mai buna solutie pt a mai avea sanse la mondiale , echipa asta joaca un fotbal conservator , iordanescu nu vrea sa cunoasca noi tehnici, scheme , el tot pe partea lui merge , este un incapatanat din calea afara.
Parerea mea ca puteam castiga meciul cu italienii daca exista o oarecare minte in staful tehnic care sa aduca o solutie castigatoare , din pacate iordanescu nu are inspiratie deloc , este o nulitatea , dar lui si sefilor de la federatie nu le pasa de noi , pe ei ii intereseaza doar banii, chiar ca de acum incolo o sa ma bucur cand pierde iordanescu , numai sa fie obligat :drak: sa-si dea demisiea impreuna cu cei de la lfp si frf.
Daca sacrificarea pierderii calificarii la europene nu a fost de ajuns sa-si dea iordanescu demisia , yo as fi in stare sa accept si un insucces in campania pt mondiale.
Decat sa ne calificam la mondiale cu niste jigodii in frunte mai bine lipsa..
Sa stam acasa si sa-i urmarim pe altii.

Cipangoo
17th November 2003, 14:20
Parerea mea este ca meciul trebuia tratat la modul cel mai serios, cu Italia joci la rezultat si cand e meci amical.
Pai asta era singura chestie pe care o mai puteam castiga in meciul de aseara: incredere. Ai pierdut 2 calificari, numai nea puiu mai crede ca o sa vina cel de sus sa ne mai ajute simti ca esti slab si deci esti cu moralul la pamant. Asa ca te pui sa joci un amical cu o echipa tare, care poate poate o sa aiba altceva mai bun de facut decat sa isi trimita cei mai buni jucatori sa spele pe jos cu tine. Si iata ca oportunitatea se iveste: joci cu italia care tocmai ce a luat-o de la polonezi cu trei zile inainte, care italie mai are inca o caruta de echipe in cupele europene si niste cluburi destul de puternice ca sa poata zice ca nu mai dau jucatori si pentru al doilea amical. Asa ca meciul se joaca cu o echipa a doua a italiei la-ndemana unei echipe ca romania (credem noi) dar o romanie care sa traga pe teren nu sa mearga la plimbare pana la ancona. Atata vreme cat se bat iin piept ca joaca pentru romania, adica pentru mine si pentru voi pana la urma, eu personal am pretentia sa joace. Daca erau calificati la europene putea ne puiu sa-i aduca si pe copiii de mingi de la avantul scuipa-n dunare sa joace dar asa nu. Asa nu pentru ca in cazul in care pierzi cu echipa a doua a italiei ne dai impresia, nu, siguranta ca nu avem nici o sansa de calificare la mondialele din 2006. Si daca nu mai avem nici o sansa in formula actuala inseamna ca trebuie schimbat ceva. Cum toata lumea e de acord ca acestia sunt cei mai buni fotbalisti romani la ora actuala si ca alti mai buni nu avem inseamna ca schimbarea trebuie sa se produca la alt nivel. Singurul care sare in oochi este antrenorul. Si nu pentru ca a luat bataie de la italia ci pentru ca echipa nu joaca nimic, pentru ca e o echipa tanara care joaca batraneste cum zicea un invitat al lui ioanitoaia la recursul etapei de aseara si pentru ca nu se intrevede nici o posibilitate de schimbare in bine. O sa castigam meciurile pe care o sa le castigam datorita unor sclipiri individuale si numai cu echipe mici. In momentul de fata nu suntem capabili sa invingem nici o echipa de top 10 din fotbalul european.
Asa ca concluzia mea dupa meciul de ieri e una clara: AFARA IORDANESCU.

ady_azzuro
17th November 2003, 14:27
Corect :ok:

gicu
17th November 2003, 14:52
Ce mai poate fi spus dupa un meci in care ai nostrii (exceptand 1-2) parca erau la iarba-verde, intr-o duminica linistita. Nu vreau sa comentez dezamagirile, ci doar sa il remarc (pentru a cata oara?) pe Lobont. Stie...

Exista o intrebare totusi...exceptand confuzia din timpul meciului, ba e Rada, ba e Plesan...eu tot nu m-am lamurit cine-i jucatorul ala...ziarele zic ca-i Plesan, iar Iordanescu zice ca-i multumit de jocul lui Stancu :?

Poate suporterii craioveni (din tara) ne pot ajuta...

FcPoliFan
17th November 2003, 14:57
Eu cred ca ne hazardam. A fost doar un amical, pentru numele lui Dumnezeu! Si nu cu oricine, ci cu Italia! Am dovedit ca putem sa jucam mai bine decat multe alte echipe, dar avem inca probleme in faza de finalizare. Sa dai gol Italiei nu este un lucru usor de reusit, mai ales daca iei in vedere faptul ca italienii sunt renumiti tocmai pentru felul in care se apara. Ce putea sa faca Mutu cand imediat erau patru jucatori in jurul sau? Este greu sa invingi Italia si, trebuie sa recunoastem, Romania in afara de cateva valori, nu are o echipa de campioni, ca italienii.

Ah, da...si echipa a doua a Italiei? Dar italienii au din ce sa aleaga, nu credeti? Noi nu prea avem. Doar in atac, cate posibilitati bune au: Di Vaio, Totti, Del Piero, Miccoli, Vieri, Inzaghi. SASE LA NUMAR. Noi cati jucatori la nivelor celor enumarati avem? Mutu, poate, poate Bratu. Pancu are sclipirile sale, dar atat. Cristea, Marica, Raducanu nu cred ca se pot compara, in orice caz nu acuma. De Ganea sa nu mai vorbim.
Fundasi? Doar cand te uitai la Ferrari ti se strangea inima, ca n-ai si tu unul din asta. Chivu, da, e Chivu, dar el n-a fost aseara. La italieni mai sunt Cannavaro, Panucci, Legrottaglie, Oddo, ZAMBROTTA, Nesta. Eh? Doar cu mult noroc am fi putut invinge Italia si, eventual, cu multa munca. Cine munceste intr-un amical? Sa nu aduc aminte de amicalul de la Timisoara, cand stadionul a fost umplut plin ochi, doar ca sa vada doua echipe balanganindu-se pe gazon.

gabilove
17th November 2003, 17:46
Italia - România 1 - 0
România a pierdut din nou cu Italia, dupã un meci în care a arãtat cã încã este departe de fotbalul practicat de superputerile lumii. Am pierdut la limitã, dar asta ºi datoritã formei de excepþie a lui Bogdan Lobonþ care a scos cel puþin 3-4 goluri ca ºi fãcute.

Meciul de la Ancona a început cu un moment de reculegere în memoria soldaþilor italieni uciºi în atentatul din Irak, dar ºi pentru cei doi militari români omorâþi în Afghanistan; ambele echipe jucând cu o banderolã neagrã pe braþ.

Circa 20.000 de spectatori au venit pe stadionul "Del Conero" sã asiste la acest amical, printre care ºi o galerie a suporterilor români aflaþi la muncã în Italia.

Faþã de meciul cu Polonia, pierdut de italieni cu 1-3, Giovanni Trapattoni a schimbat echipa jucând fãrã Gennaro Gattuso, Marco Materazzi, Cristiano Zanetti, Fabio Grosso, Fabrizio Miccoli sau superstarul Christian Vieri. De la noi a lipsit chiar cãpitanul echipei, Cristi Chivu, accidentat în meciul din Cupa UEFA, AS Roma-Hajduk Split.

În minutul 4 Pancu i-a pasat bine lui Mitea, dar Ferrari a respins în corner. 3 minute mai târziu, Mitea a deviat la Bratu în careu, iar atacantul lui Galatasaray, deºi era talonat de Cannavaro a încercat o execuþie pretenþioasã care nu i-a reuºit.

Italienii au avut prima ocazie în minutul 8 prin Totti, care a evitat pasul la off-side al fundaºilor noºti ºi a intrat în careu pe partea stângã, a ºutat puternic, dar Lobonþ a scos miraculos în corner. 10 minute mai târziu, Totti îi paseazã genial lui Bazzani, dar atacantul Sampdoriei Genova deºi a fost faþa-n faþã cu Lobonþ n-a putut marca, portarul Ajaxului având din nou o intervenþie de excepþie. În minutul 24 Bazzani îi întoarce serviciul lui Totti, care din nou a scãpat singur cu Lobonþ, acesta parând a treia oarã decisiv. În minutul 30, Oddo a centrat de pe partea dreaptã, Lobonþ a bâlbâit mingea, iar Rãdoi a intervenit decisiv în faþa lui Bazzani.

În repriza a doua avem o ocazie bunã în minutul 56, când Adi Mutu s-a zbãtut mult la un duel, a pasat cu cãlcâiul la Stoican, fundaºul lui ªahtior s-a dus pe dreapta, a centrat înºelãtor, dar Abbiati a fost mai rapid cdecât Claudiu Rãducanu ºi a intervenit. Un minut mai târziu acelaºi Rãducanu a ºutat de la 16m, dar slab ºi al treilea portar al Squadrei Azzura n-a avut probleme.

Italienii au reuºit golul victoriei în minutul 58, când Francesco Totti a dat o pasa excepþionalã lui Marco Di Vaio, iar atacantul lui Juventus, rãmas singur cu Lobonþ a înscris din careu spectaculos.

Am fi putut egala în minutul 63 când Florentin Dumitru a trimis un ºut senzaþional de la 16m, mingea se ducea exact la vinclu, dar Abbiati (care nu e titular nici la Milan) a vrut sã arate cã nu e mai prejos de Buffon sau Toldo ºi a respins în corner. Dacã marca, stelistul ar fi fãcut cu siguranþã pasul spre Celtic Glasgow...

La 1-0, italienii au preferat (ca de obicei) sã se apere ºi sã contraatace, pe fondul unei dominãri haotice a românilor. Astfel, Marco Di Vaio a primit o pasã de la Simone Inzaghi, a intrat în careu ºi din poziþie excelentã nu l-a putut învinge pe bravul Lobonþ.

Pe final de meci, am avut 3 lovituri libere, toate trie executate de Mutu, dar fãrã a obþine ceva ºi pe tabela de marcaj. Astfel, pierdem din nou cu Italia, a patra oarã consecutiv, dar parcã mai onorabil. Am avut mulþi tineri în echipã, rãmâne însã ca ei sã ºi confirme...

16 noiembrie 2003, Ora 2145, Stadion "Del Conero", Ancona, Arbitru Wolfgang Stark (Germania)
Spectatori 20.000

Italia - România 1-0 (0-0)
A marcat Marco Di Vaio (58)

Italia (antrenor Giovanni Trapattoni) Francesco Toldo (46 Christian Abbiati) - Massimo Oddo (86 Giuseppe Pancaro), Fabio Cannavaro (55 Marcello Castellini), Matteo Ferrari, Christian Panucci (55 Ermanno Marchionni) - Gianluca Zambrotta, Simone Perrotta, Damiano Tommasi (46 Massimo Ambrosini), Francesco Totti (Cap) (71 Andrea Pirlo) - Antonio Cassano (46 Marco Di Vaio), Fabio Bazzani (55 Simone Inzaghi)

Romania (antrenor Anghel Iordãnescu) Bogdan Ionuþ Lobonþ - Flavius Vladimir Stoican (73 Mihãiþã Pãunel Pleºan), Mihai Adrian Iencsi, Mirel Matei Rãdoi, Rãzvan Dincã Raþ - Florentin Dumitru (64 Nicolae Marius Dicã), Daniel Gabriel Pancu (82 Ciprian Andrei Marica), Dorinel Ionel Munteanu (64 Ilie Iulian Miu), Nicolae Mitea (89 Andrei Cristea) - Florin Daniel Bratu (46 Claudiu Nicu Rãducanu), Adrian Mutu (Cap)

Cartonaºe galbene -

Dupã meciul amical desfãºurat duminicã seara, la Ancona, ºi pierdut de naþionala României, cu 0-1, în faþa formaþiei Italiei, selecþionerul Anghel Iordãnescu a declarat cã "Diferenþa a fost fãcutã de valoarea jucãtorilor. Italia a avut jucãtori experimentaþi, în timp ce noi am jucat mai mulþi fotbaliºti tineri. S-a vãzut cã rezerve noastre nu s-au ridicat la înãlþimea adversarilor".

ªi Mutu a notat diferenþa de valoare dintre rezervele celor douã echipe, asumându-ºi totodatã vina pentru eºec "Eu sunt vinovat pentru cã nu am dat gol. Întotdeauna responsabilitatea revine cãpitanului de echipã.".

La rândul sãu, cãpitanul de drept al naþionalei, Cristian Chivu, care nu a jucat, fiind accidentat, a opinat cã "A fost un meci, totuºi, util, partea bunã a lucrurilor fiind cã au evoluat mulþi jucãtori tineri, care pot asigura continuitatea naþionalei.".

De partea cealaltã, Giovanni Trpattoni s declarat "Am avut cel puþin ºase ocazii clare de gol, iar victoria noastrã e meritatã. Românii ne-au creat câteva probleme în zona centralã, dar nu au avut ocazii mari. Au jucat bine Di Vaio, Cassano, Ferrari ºi debutantul Castellini.".

Trapattoni a apreciat cã azzurri au jucat "Mai bine în repriza secundã, chiar dacã ne-am creat ocazii bune ºi în prima parte, prin Totti ºi Cassano. Felicit toatã echipa.". Unul dintre cei mai buni jucãtori ai partidei, Totti, a spus dupã meci "A fost extraordinar sã primesc banderola de cãpitan. Mie ºi lui Cassano în acest meci ne-au lipsit doar golul, iar cu Bazzani ne-am înþeles foarte bine.".

Di Vaio, autorul unicului gol "Sper sã continuu în acest fel. Mã bucur cã am intrat ºi am marcat ºi sunt mulþumit cã am câºtigat, încheind anul în mod pozitiv". Castellini a fost de pãrere cã echipa are "toate calitãþile pentru a reuºi sã facã o figurã frumoasã la EURO 2004, unde sper sã câºtige competiþia. Dedic debutul meu antrenorilor Ventura ºi Guidolin, care m-au ajutat mult în cariera mea.".

Sorin
17th November 2003, 19:03
Romania nu mai trateaza serios amicalele. S-a vazut asta. Eu salut debuturile unui Plesan ,Dica si Marica. Incet incet vor deveni fotbalisti.
E foarte bine sa fie promovati tinerii in meciurile amicale chiar daca multi stramba din nas. Si Mitea a fost o surpriza placuta.
Am castigat increderea intr-un portar imperial, Lobont.
A fost un amical, va lamentati mai rau decat atunci cand am pierdut calificarea la Copenhaga.

nr.zece
17th November 2003, 19:21
Indiscutabil cel mai mare castig a fost Mitea , are a dovedit ca are tupeu, este tehnic si va creste rapid.
Plesan nu cred ca a fost chiar atat de dezastruos tinand cont de faptul ca a fost legat in cerc la mijloc , nu a fost lasat sa urce deloc.
Marica , mult tupeu si prea putin timp la dispozitie.
Singura pierdere cred ca sunt banii care ii ia iordanescu de la frf.
L-a ametit pe Radoi cu tot felul de pozitionari intr-un singur meci, a bagat doi debutanti in atac si titulari (ce s-o fi asteptat sa faca nu stiu) , chiar daca sunt foarte tehnici doi atacanti trebuie sa se simta si asta le-a lipsit .

Semne bune sunt, ramane de vazut.
Poate ca ar fi bune niste meciuri interne cu o nationala numai de tineri, cum facea Lucescu.

Gigel Sportul
17th November 2003, 20:04
Romania nu mai trateaza serios amicalele. S-a vazut asta. Eu salut debuturile unui Plesan ,Dica si Marica. Incet incet vor deveni fotbalisti.
E foarte bine sa fie promovati tinerii in meciurile amicale chiar daca multi stramba din nas. Si Mitea a fost o surpriza placuta.
Am castigat increderea intr-un portar imperial, Lobont.
A fost un amical, va lamentati mai rau decat atunci cand am pierdut calificarea la Copenhaga.

De acord cu tine, partea proasta este insa ca experimentele nu se limiteaza la promovarea (de altfel laudabila) tinerilor, ci si la adoptarea unei tactici ciudate. In egala masura sunt de acord si cu cei care afirma ca Iordanescu imprima echipei un stil de joc anacronic, batranesc. Cred ca sondajul prin care Iordanescu a fost ales antrenorul secolului trecut sufera de o mare doza de subiectivism: el doar a profitat de acea generatie a lui Hagi si Giga Popescu, care ar fi putut juca orice partitura, indiferent de antrenor. Cred ca si preotul (adica Sdrobis) sau Cezar Zamfir ar fi mers cu lotul acela in "sferturile" CM din 94, meritul este exclusiv al jucatorilor. Sa fim seriosi, eu vad cel putin trei antrenori ai secolului trecut mai buni ca Iordanescu: Stefan Covaci (Ajax si Olanda, in anii '70), Mircea Lucescu (sper sa nu ma injure stelistii, am o opinie si nu o schimb) si Emerich Jenei.

lupisor lupetto
17th November 2003, 21:59
nu putem face chiar nimic pentru a-l schimba pe Iordanescu?

mory
17th November 2003, 22:04
Cu cine sa-l schimbam fratilor?

lupisor lupetto
17th November 2003, 22:11
Cu cine sa-l schimbam fratilor?

Lucescu

FatFrumos
18th November 2003, 02:03
Demisia lui iordanescu cred ca ar fi cea mai buna solutie pt a mai avea sanse la mondiale , echipa asta joaca un fotbal conservator , iordanescu nu vrea sa cunoasca noi tehnici, scheme , el tot pe partea lui merge , este un incapatanat din calea afara.
Parerea mea ca puteam castiga meciul cu italienii daca exista o oarecare minte in staful tehnic care sa aduca o solutie castigatoare , din pacate iordanescu nu are inspiratie deloc , este o nulitatea , dar lui si sefilor de la federatie nu le pasa de noi , pe ei ii intereseaza doar banii, chiar ca de acum incolo o sa ma bucur cand pierde iordanescu , numai sa fie obligat :drak: sa-si dea demisiea impreuna cu cei de la lfp si frf.
Daca sacrificarea pierderii calificarii la europene nu a fost de ajuns sa-si dea iordanescu demisia , yo as fi in stare sa accept si un insucces in campania pt mondiale.
Decat sa ne calificam la mondiale cu niste jigodii in frunte mai bine lipsa..
Sa stam acasa si sa-i urmarim pe altii.

Hahahahahahhaahahah Adi dude lpf si frf pe aia nu ii dai jos decit prin revolutie....nationala a ramas doar un vis care e aproape mort.

Pacala
18th November 2003, 03:21
nu conteaza ca era amical daca era pentru nationala. Conta mai mult daca era oficial dar tot trebuia sa conteze destul de mult si pentru fotbalisti
M-a deranjat faptul ca nu au atacat deloc, au refuzat jocul si lupta

Blue
18th November 2003, 05:07
nu putem face chiar nimic pentru a-l schimba pe Iordanescu?

Lucescu
Si eu il vreau pe Lucescu dar nu cred ca vine.
Iordanescu am impresia ca s-a tzicnit la batranetze, oricum cred ca sint putzine solutzii de a-l schimba.Poate Pitzurca(mai ales ca e bun si e CERTAT CU fecali) .In rest, adevarul e ca nu prea avem nici conducatori nici antrenori. Fotbalisti si suporteri am mai avea. Mai rau e cu antrenorii.
Sincer , vad doar trei variante la natzionala: Lucescu,Pitzurca, Iordanescu.
Despre jocul natzionalei mi-e f greu sa vorbesc dp Danemarca . Poate altadata, cand .... :D :D :D

mory
18th November 2003, 13:49
Sunt de acord cu voi.

Lucescu e cel mai bun, cel mai profesionist.

E singurul românas care stie sa duca în sus o echipa, e singurul care stie sa scoata totul dintr-un jucator.

Din pacate, atunci când el ar fi vrut sa vina, Sandu si gasca lui se gândeau numai cum sa numere banii venti pe seama "generatiei de aur".

Acum se pare ca e prea târziu sa mai fie convins.

VOTEZ PENTRU LUCESCU !

ady_azzuro
18th November 2003, 13:59
Hahahahahahhaahahah Adi dude lpf si frf pe aia nu ii dai jos decit prin revolutie....nationala a ramas doar un vis care e aproape mort.

Sunt constient de asta , tocmai de aia am zis ca nu o sa-mi mai aduca nici o satisfactie o eventuala calificare a nationalei la mondiale cu oameni gen iordanescu sandu si dragomir in frunte.

apparte
20th November 2003, 00:13
Lucescu e antrenor.Oare ce rezultate ar avea daca ar avea jucatorii la dispozitie cateva zile inaintea meciului?Nu uitati ca toate echipele antrenate de el au inceput prost perioada cu el,avand nevoie de cateva luni pt a-i aplica ideile.Echipele antrenate de Lucescu au un joc bazat in primul rand pe aparare.A avut rezultate bune(nu grozave)dar a clacat in unele momente decisive.Daca echipa sa are nevoie de victorie intr-un meci decisiv,sansele ca acest lucru sa se-ntample sunt destul de mici.Nu o sa detaliez ,le stim cu totii!Unii ar spune ca sunt prea dur cu el,se poate!Ca sa faca cu adevarat o echipa ar avea nevoie sa aiba toti jucatorii la dispozitie un timp mai indelungat(va amintiti de celebrele turnee de pregatire de dinainte de 89 cu cate 4-5 meciuri?).In cateva zile nu poti face minuni.
Eu zic ,ca Iordanescu nu e selectionerul nationalei,ci Becali Sport.Altfel nu-mi explic chemarea lui Plesan(care intre noi fie vorba,la orice interventie la minge a faultat)si Stancu-jucatori care apartin lui G Popescu-in detrimentul celui mai bun om al Craiovei in acest moment,Zeno Bundea.
Apropo,a fost convocat Marica!De ce nu Keseru?Desi e mai tanar cu un an a facut parte din aceeasi echipa de juniori a Romaniei cu Marica si a fost golgeterul echipei!Ah,el n-are contract cu Becali!

Blue
20th November 2003, 02:37
apparte, Plesan este un mijlocas de travaliu , foarte mobil,care are simtzul jocului la o varsta in care majoritatea fotbalistilor nu stiu sa stea in teren si in plus, are o tehnica foarte buna , provine dintr-un atacant si mikjlocas ofensiv. Si nu este sub contract cu Becali. Sper sa fie in zi buna si sa-tzi dea explicatzia selectzionarii lui in urmatoarele doua meciuri ale Craiovei SIC :D :D :D

Mariusmadmax
22nd November 2003, 09:33
becali face echipa !
ioraplecatescu crede ca face tactica ...
Hagi orchestreaza selectiile ...
:?