View Full Version : WRM Red November 2005
Heath Scumm
4th November 2005, 15:21
http://img169.imageshack.us/img169/9200/poza119er.jpg
Ca si anul trecut, Noiembrie este luna Hardcore ... In acest Thread vor fi postate luptele pentru acest Pay-Per-View ... deasemenea, asteptam propuneri pentru Comissioner ...
In principiu sunt deschis pentru acest post - aceasta este luna in care imi doresc cel mai mult sa fac bookingul pentru show ... cuz we all know Im The HARDCORE ICON!
Oricum, astept contracandidati pentru Comissioner la RED NOVEMBER !
Edit HitScum
Am pus primul poster pentru ca mi-a placut mai mult :P
edit Big Sexy:
Programul Lunar in WRM - Va rog sa il respectati!!!
1-5 ale lunii se hotaraste nou commisioner in functie de propunerile lor pentru luna respectiva, propuneri trimise prin pm lui Big Sexy si lui Hitscum.
6-12 se tin meciuri in afara PPV-ului lunar si se stabileste numele ppv-ului lunii in curs.
12 - se anunta luptele pentru luna in curs
15-19(inclusiv) incep luptele din PPV
20,21 - votarea
22-24 se incheie luptele si se posteaza finisherele
24-31 se face un rezumat al lunii si alte alea
pentru King Of The Mountain mai adaugati o zi la durata luptei si faceti si singuri calculele :P
cutuma
4th November 2005, 17:51
as candida si eu dar mai bine o fac luna viitoare. Astept sa vad ce-i coace mintea lui Hitscum :D
cutuma
4th November 2005, 20:13
http://img169.imageshack.us/img169/9200/poza119er.jpg
Propunerea mea de poster pt luna asta.
Big Sexy
4th November 2005, 20:23
imi trimisesei una mai misto, de ce nu o pui pe aia, aia chiar era RED!
Eu o sa particip cu toate trei caracterele asa ca daca aveti tipe pe care sa le aruncati in ring va astept.
cutuma
4th November 2005, 21:11
http://img490.imageshack.us/img490/1723/wrm114ss.jpg
la cererea publicului
Heath Scumm
12th November 2005, 19:23
La WRM Red November se vor desfasura 2 lupte :
Anarchist/Gladiatorul (WRM Tag-Team Champions) vs Grave Digger/Pest Jack - HARDCORE MATCH
Ultra-Violent King Of The Mountain Match - Heath Scumm (WRM WORLD Champion) vs Reaper vs Lethal vs Runaway vs Decron
Regulametul King Of The Mountain in WRM - http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=426884&postcount=16
O lupta de tip King Of The Mountain petrecuta in 2005 in TNA - http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=8764&highlight=king+mountain
Desi este cel mai solicitant tip de meci desfasurat pana acum, sper sa fie ceva ultra-violent si spectaculos ca sa fim mandri de WRM Red November 2005 - True Hardcore Symphony combinata cu strategii personale si spectacol!
Big Sexy
13th November 2005, 10:52
Pai KotM este title match au ba? Daca este title match sa se specifice, daca nu sa fie macar No.1 contender dar ar fi cam aiurea daca il castiga stefan. Eu zic sa fie title match, practic cel mai important de pana acum deoarece te algi si cu titlul heavyweight si cu titlul de King Of The Mountain.
Heath Scumm
13th November 2005, 11:02
E title Match! E evident! Am scris in WRM News!
cutuma
13th November 2005, 16:19
O sugestie : daca un luptator a fost pinuit si intra 2 min in cusca nu poate fi pinuit din nou decat dupa ce posteaza minimum o data.
Big Sexy
13th November 2005, 17:47
sunt chiar interesat sa vada cum poate evolua un astfel de meci. Sunt cel putin uimit de idee insa in practica vor aparea o groaza de lucruri inedite.
Heath Scumm
14th November 2005, 10:44
O sugestie : daca un luptator a fost pinuit si intra 2 min in cusca nu poate fi pinuit din nou decat dupa ce posteaza minimum o data.
M-am gandit initial la acest aspect insa consider ca fiind o lupta de mai mult de 4 luptatori strategia fiecaruia va fi alta si deci nu va fi nevoie de asa ceva ... sugestia ramane in discutie ... daca mai subscrie cineva la aceasta idee, va deveni o parte din regulament!
cutuma
14th November 2005, 18:56
Imagineaza-ti ca daca lethal, reaper si runaway aleg sa faca toti pin pe tine sunt 90% sanse sa n-ai ocazia macar sa-ti aperi titlul.
Reaper
14th November 2005, 19:21
Sunt de acord: un luptator trebuie sa-si prezinte iesirea din cusca; iar daca nu face asta, atunci inseamna ca inca mai sta pe tusa (respectiv in cusca).
cutuma
14th November 2005, 20:15
Inca o intrebare. Avem dreptul la oricate pin-uri si submission-uri?
Cand incep luptele?
Big Sexy
14th November 2005, 21:21
Pai bine ca ai zis, in principiu da atat timp cat nu faci vreo duma de genul ca pinuiesti toti oamenii in mai putin de 1 minut :P sa mai ai un minut sa iei centura. Desi nu e interzis, ideea e sa fie facut un pin cu cap si nu doar de dragul de a face un pin. Nu uita ca totul tine de voturi (daca te intereseaza victoria), joci corect si "realist" ai sanse mai mari ca daca ma enervezi pun Ice Dragon-ul meu level 14 pe tine!
In legatura ca programul luptelor l-am adaugat la primul post si tine cont ca lupta asta tine cu o zi mai mult si votarea ei tine 2 zile adica incepe pe 15 si se termina pe 20 iar votarea tine pana pe 22
cutuma
14th November 2005, 21:24
Don't worry...am alte planuri. Neasteptate ca de obicei :ok:
Deci ... cand incepe?
Th3 Gam3 HHH
15th November 2005, 08:04
Deci : Ideea e pur si simplu geniala !!! Mare om cel care a avut-o !!!
Intrebari : Folosirea armelor sau a scarilor ,inainte de pinn sau submission (al unui adversar) e interzisa ?! Cam cum arata scena ?! Cusca de penalizare (custiile?) sunt in afara ringului ?! Arbitrii nu exista nuh ?!...
Big Sexy
15th November 2005, 08:09
Exista arbitrii, o sa pun azi daca o sa pot pozele de la King Of The Mountain din TNA si scara este absolut indispensabila pentru a ajunge la centura. Oricum poti folosi obiecte contondente si alte corpuri straine fara stirea arbitrului.
Reaper
15th November 2005, 11:39
folosirea oricaror arme in acest tip de lupta este permisa chiar incurajata!
poti folosi obiecte contondente si alte corpuri straine fara stirea arbitrului.
Este legal sa dau cu bata in cap sau nu?
Heath Scumm
15th November 2005, 12:00
Ca sa raspund la intrebari ... desi s-au specificat foarte clar in regulament si v-am rugat sa va uitati si la meciul King Of The Mountain de la TNA Slammiversary ...
Luptele incep pe 15 la ora 00.00 ... se termina pe 21 la ora 00.00 (adica lupta dureaza cu o zi mai mult decat o lupta normala ... daca va fi cazul si nu se va ajunge la limita celor 30 de posturi ...
Folosirea oricaror arme in acest tip de lupta este permisa chiar incurajata! ... Scara e indispensabila ... cum sa atarnati centura in tavanul salii fara scara? ... singurul scop al arbitrului este sa numere pinurile sau sa ateste submission-urile si sa paseze centura celui eligibil!
Poti sa faci oricat de multe pinuri sau submissionuri intr-un meci insa nu ma mult de unul pe post! - acest lucru o sa-l specific si in regulament ... nu stiu cum de mi-a scapat ... stupid me :mda:
Cusca de penalizare este lipita de ring si se afla in afara acestuia ... armele le scoateti de sub ring, le aduceti voi sau le luati din public ... sau va mai ganditi voi de unde le luati ;) ...
cutuma
15th November 2005, 17:54
Va rog insistent sa va uitati la meciul din TNA pentru a intelege ce se intampla. e esential.
Big Sexy
15th November 2005, 21:46
culmea e ca meciul asta a fost primul meci vazut de mine vreodata din TNA si nu intelegeam nimic :)
Th3 Gam3 HHH
16th November 2005, 13:27
Mare intrebare mare : Presupunand ca e doar o cusca (nuh ?!) , atunci se poate intampla ca 2 luptatori sa fie in acelasi timp in cusca ? Daca nu e asa inseamna ca e prea tarziu , am comis-o !
Heath Scumm
16th November 2005, 14:00
^ Se poate! Chiar ar fi trebuit sa vezi meciul de la TNA Slammiversary sau, daca ai ocazia sa vezi primul meci King Of The Mountain din TNA!
Big Sexy
16th November 2005, 14:33
chiar asta vroiam sa mentionez, se poate, de aia am si specificat mai sus ca ar fi bine sa nu ii pin-uiesti pe toti intr-un interval de 2 minute.
Heath Scumm
16th November 2005, 14:45
Au existat cazuri in care luptatorii au inecput sa se incaiere fiind pusi in aceeasi cusca sau au creat aliante temporare (vezi TNA Slammiversary - AJ Styles si Sean Waltman) ...
Reaper
19th November 2005, 18:02
In legatura cu meciul pt Tag Team Titles; a existat o lupta pt mine asemanatoare cu aceasta: Reaper Vs Stryk3r (calificari pt Tv Title); in acest meci Stryk3r a postat intrarea si apoi pauza totala; asta m-a obligat pe mine sa realizez meciul de unul singur. Acelasi lucru se intampla si in PJ/Digger Vs Anarchist/Gladiatorul.
Spuneti-mi: mai are rost sa postez ceva sau ati abandonat ideea de a mai lupta in meciul ala? ca daca v-ati lasat eu nu stiam nimic despre asta.
Reaper
21st November 2005, 17:16
Nu mai astep raspuns la intrebarea de mai sus; nu mai are rost. Am alta intrebare acum: de ce apare Decron ca varianta de poll la meciul King of the Mountain?
cutuma
21st November 2005, 18:23
Pahi pt ca e mentionat aproape in fiecare post :D
Big Sexy
21st November 2005, 20:22
daca vreti sa ma injurati va rog sa folositi private messaging. Scuzele mele nu vor fi suficiente in acest caz, stiu sigur asta!
cutuma
21st November 2005, 20:32
N-avem de ce sa te injuram, sunt lucruri mai imp decat un joculetz pe forum dar era frumos sa ne anunti si pe noi ca nu mai participi. Acuma asta e, macar citeste threadu si voteaza :)
Th3 Gam3 HHH
21st November 2005, 20:42
Cu greu mi-am putut da seama de ce nu a mai postat nimeni , pai nu era vorba ca meciul dureaza 6 zile ? Pai nu mai inteleg nimic ! Iar in cazul asta as fi postat in asa fel incat sa fie in avantajul personajului meu , asa nu cred ca mai are ceva sanse , poate cat are si Decron .
cutuma
21st November 2005, 21:00
acelasi lucru l-am reprosat si eu. Am inteles ca dureaza pana azi la ora 00.00 si mi-am pastrat as-ul pt ultima zi. Asta e acuma.
Am votat Reaper pt ca merita :D
Heath Scumm
22nd November 2005, 10:51
In legatura cu meciul pt Tag Team Titles; a existat o lupta pt mine asemanatoare cu aceasta: Reaper Vs Stryk3r (calificari pt Tv Title); in acest meci Stryk3r a postat intrarea si apoi pauza totala; asta m-a obligat pe mine sa realizez meciul de unul singur. Acelasi lucru se intampla si in PJ/Digger Vs Anarchist/Gladiatorul.
Spuneti-mi: mai are rost sa postez ceva sau ati abandonat ideea de a mai lupta in meciul ala? ca daca v-ati lasat eu nu stiam nimic despre asta.
Imi cer scuze pentru asta ... arunc vina pe Gabi :evil: ... Victoria e mai mult ca sigur a ta ... recunosc ca si eu am cam abandonat meciul ...
Pe Decron l-am trecut acolo pentru ca m-am gandit ca daca cineva ar fi dispus sa-l voteze ar putea intra spre sfarsit sa castige meciul ... desi sansele erau mici, n-aveam de un' sa stiu ce si cum!
@DECRET si HHH
Meciul a durat 6 zile ... de pe 15 la ora 00.00 pana pe 21 la ora 00.00 ... nu ora 24 cum a inteles DECRET ... la ora 23.59 pe data de 20 era ultimul minut in care se putea posta!
Th3 Gam3 HHH
22nd November 2005, 20:28
HitScum are dreptate , ce sa mai zicem , pe viitor vom fi mai atenti ! Eu unul n-am postat in prima zi ca n-am mai vrut sa postez primul + o neatentie gingantica : n-am dat seara refresh la pagina , chiar a fost un soc a 2 zi sa ma vad introdus deja in lupta . Nu stiu daca voi vota , pt ca la inceput am zis ceva , dar daca tre` sa votez voi vota ...
Heath Scumm
23rd November 2005, 13:44
E momentul ca Heath Scumm sa cedeze centura pe care a tinut-o aproape un an ... Reaper - noul campion WRM WORLD :great: ... un nou inceput pentru WRM ... acea centura putea fi la fel de bine in mainile lui King Lion la RETALIATION in postura de Main Eventer insa din diverse motive Liviu s-a suparat si refuza sa mai posteze pe acest forum ... problema lui! :rolleyes:
cutuma
23rd November 2005, 19:45
Felicitari Reaper! Asteptam razbunarea Corporatiei. Oh wait, mai exista corporatia? :evil:
Am si eu o propunere. Titlul Cruiser sa-l schimbam in Titlul Intercontinental. Oricum nu mai avem cruiseri activi.
Heath Scumm
24th November 2005, 14:43
Pot sa retrag titlul cruiserweight ... si-asa a fost creat la propunerea lui King Lion si a altor 2 persoane care nu mai intra pe forum de foarte mult timp! Mai vedem noi!
Reaper
24th November 2005, 22:42
Multam' voua! pentru acest titlu. N-as fi reusit fara voi (cat de evidenta poate fi afirmatia asta...!).
Un motiv in plus de bucurie pt mine ar fi ca acest post este primul pe care-l scriu la tastatura mea => mi-am bagat net!! (dupa lupte seculare care au durat mai mult de o luna).
Concluzie: berea este langa mine.
Edit: tocmai am vazut ca nu s-a incheiat timpul de votare. Cred ca mai am putin de asteptat pana sa ma bucur.
Heath Scumm
26th November 2005, 10:37
Timpul de votare s-a incheiat ... pur si simplu n-am inchis poll-ul!
Heath Scumm
30th November 2005, 12:48
@Reaper
Inca mai astept postul de final ...
Reaper
30th November 2005, 14:24
Sorry. Ma apuc acum.
PS: avatarul tau ma ingrozeste.
Heath Scumm
30th November 2005, 16:11
Off-Topic (Because I can :evil: )
E Shaggy 2 Dope de la Insane Clown Posse! Isn't he cute? :)
Heath Scumm
2nd December 2005, 15:34
WRM Red November s-a incheiat ... si Hardcore-ul a fost inca o data la el acasa ...
In prima lupta a serii, masivii campioni la echipe Anarchist si Gladiatorul au trecut fara probleme de Pest Jack si Grave Digger dupa ce Anarchist si-a aplicat al sau Anarchy Detonator pe Pest Jack. :ok:
Main Event-ul n-a mai fost insa un Easy Take in conditiile in care cei 5 luptatori programati initial sa intre in competitie erau concentrati pe acelasi lucru - titlul WRM WORLD detinut in acel moment timp de 11 luni consecutive de Heath Scumm :cool: . Scumm, comissioner pentru luna Noiembrie a pus la punct cea mai diabolica stipulatie pentru o lupta Hardcore si anume King Of The Mountain Match. Planul lui Heath Scumm implica printre altele si ajutorul partenerului sau corporativ - Decron. Insa, in timpul luptei, Decron nu a fost de gasit nicaieri in Arena si Heath Scumm a ramas prada celor 3 luptatori neinvinsi prin Pin Fall sau Submission in WRM - Reaper, Lethal si RunAway.
Lupta a fost una extrem de violenta in conditiile in care scopul luptatorilor a fost acela de a trimite adversarii in cusca de penalizare pentru a deveni eligibili sa agate centura de campion in tavanul ARENEI si sa castige meciul. Cei 4 luptatori au intrat pe rand in cusca de penalizare si au fost cazuri in care 2 luptatori au inceput sa se incaiere inauntrul strcuturii de metal.
Lupta a inceput prin atacul surpriza in backstage a lui Heath Scumm impotriva lui RunAway.Lethal a intrat si el rapid in mix insa la scurt timp Scumm a capitalizat un Scumm-Sanity trimitandu-l pe Lethal in cusca de penalizare. RunAway a facut apoi un salt sinucigas de pe scara in afara ringului trecandu-l pe Heath Scumm prin masa comentatorilor si obtinand Pin Fall-ul. Reaper a intrat si el in Arena si s-a aliat imediat cu Lethal proaspat iesit din cusca. The Electric Cutter - o manevra incredibila de echipe l-a anihilat pe Runaway si cei 2 aliati au ramas in ring. Scumm a furat centura si a fugit in culise pentru a-si cauta partenerul corporativ insa acesta nu a fost de gasit. Reaper si Lethal l-au ajuns din urma si l-au facut una cu pamantul pe campion ... intorsi in Arena, Iadul s-a dezlantuit in timp ce cei 4 participanti au inceput sa se distruga rand pe rand cu manevre hardcore extrem de spectaculoase. Un Mondo Destructoa lui Heath Scumm l-a scos pe RunAway temporar din joc, a urmat apoi un Slayer Submission care l-a trimis pe campion in lumea viselor pentru ceva timp. A urmat un Whirlwind de pe scara pe Reaper si Lethal parea ca va deveni noul campion WRM WORLD.
Totusi, RunAway a iesit din cusca de penalizare aplicand al sau devastator CannonBall DownFall si situatia s-a rasturnat insa nu pentru mult timp ... Scumm a aplicat probabil cea mai "injury-prone" manevra din WRM - The Scumm-Alizer si l-a asteptat pe Reaper sa iasa din cusca cu un scaun in mana pentru infruntarea finala.
Reaper si Scumm au ramas sa decida soarta partidei si viitorul campion WRM WORLD ... Reaper s-a prefacut ca a lesinat insa acest lucru nu a fost decat o alta modalitate de a-l face pe campion sa-si intoarca spatele challenger-ului ... Reaper a dezlantuit al sau Reaper's Scythe si a devenit noul campion WRM WORLD detronandu-l pe Heath Scumm dupa 11 luni consecutive.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.