PDA

View Full Version : Goldberg vs Steve Austin

Heath Scumm
4th April 2007, 16:02
Cei 2 nu s-au intalnit niciodata, Goldberg a cerut acest meci de multe ori (evident, pentru a-l castiga) iar Stone Cold a refuzat pentru ca stie ce nesimtit egoist e Goldberg + nu vrea sa ajunga in scaunul cu rotile asa cum aproape s-a intamplat cu Bret Hart.

Cine ar castiga daca acest meci ar avea loc?

thunder_liger
4th April 2007, 16:08
Si asta a fost un vot prea usor :)) nici o clipa de ezitare .

PSYCHO
4th April 2007, 16:10
Cred k iar o sa fiu singurul care a votat cu Goldberg! :)

Heath Scumm
4th April 2007, 16:14
Tu si Rockberg ...

Edit : Dupa cum vezi, sunt la serviciu, muncesc din greu :D ...

RockBerg
4th April 2007, 16:54
Goldberg

Si in ring si in realitate l-ar face muci pe Stone Cold.
Hehe..WWE rules si mai ales prin "the talk" lucru pentru care Goldberg nu era tocmai renumit. :D

Check entrance-ul lui Goldberg si atmosfera de acolo (turn that volume up) :
http://www.youtube.com/watch?v=cHLWosSOI-w

Oricum il votez pe Goldberg datorita faptului ca in RL l-ar bate pe Stone Cold.Altfel n-as vota nici unul.
BTW...HitScum,ce alegeri aproape imposibile man,Hitman vs. Stone Cold,Goldberg vs. Stone Cold...wtf.

Acusi vad un The Rock vs. Stone Cold vs. Goldberg vs. Undertaker vs. Hitman.
My wrestling idols ffs.

thunder_liger
4th April 2007, 17:21
Hitscum's policy : No jobbers allowed!

RockBerg
4th April 2007, 17:38
RockBerg's policy:

"It doesn't matter what HitScum's policy is !" :happy

A win is a win,doesn't matter how you do it.
Era sa bag spoilere de la WM23.

Insane
4th April 2007, 17:39
And That's The Bottom Line! 'Cause Stone Cold Said So!

Heath Scumm
4th April 2007, 17:49
Check entrance-ul lui Goldberg si atmosfera de acolo (turn that volume up) :
http://www.youtube.com/watch?v=cHLWosSOI-w

Nu vreau sa-ti stric distractia ... si mie mi-e dor de WCW ... insa macar jumatate din scandarile Goldberg pe care le auzi se petrec in difuzoarele Arenei, nu vin de la oameni ...

La fel ca si streak-ul sau, si atmosfera din Arena e cat se poate de artificiala. :evil:

RockBerg
4th April 2007, 17:55
Nu vreau sa-ti stric distractia ... si mie mi-e dor de WCW ... insa macar jumatate din scandarile Goldberg pe care le auzi se petrec in difuzoarele Arenei, nu vin de la oameni ...

La fel ca si streak-ul sau, si atmosfera din Arena e cat se poate de artificiala. :evil:
Yeah..sure.
Si oamenii aia sunt PC rendering material.Orice numai sa treaca de CZW pentru ca WCW/WWE = MONEY si ceilalti nu au...de fapt sunt 100 de oameni la fiecare RAW/SmackDown/ECW/Nitro...restul e Maya si 3DS Max.

WWE e diavolu'.
Becali wins.

thunder_liger
4th April 2007, 18:02
:happy :happy

Heath Scumm
4th April 2007, 18:03
Don't believe me? Iti vor spune alti membri ai forumului cum sta treaba, daca vor!

Si pana atunci, un post mai vechi care sa-ti confirme ca Goldberg nu e altceva decat un produs, lucru pe care-l negi cu vehementa desi il intelegi si tu in subconstientul tau :D :evil:

http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=544865&postcount=61

RockBerg
4th April 2007, 18:25
Don't believe me? Iti vor spune alti membri ai forumului cum sta treaba, daca vor!

Si pana atunci, un post mai vechi care sa-ti confirme ca Goldberg nu e altceva decat un produs, lucru pe care-l negi cu vehementa desi il intelegi si tu in subconstientul tau :D :evil:

http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=544865&postcount=61
Man daca o iei asa...tot wrestling-ul e un produs.

Am vazut postul ala in prima zi aici,dar e facut de tine....deci fake. :evil:
Nu sunt super-impresionant de winning-streak,it's all booking...ce imi place e stilul lui,ce facea in ring...in plus,the dude is STRONG.Nu e "balonul" de Lashley,parca e umflat cu pompa.Powerhouse my ass.
Goldberg nu e fake si nici kayfabe/booking.He could tear you in half,brother.

And you know something else brother,he is THE MAN brother,he made money for him and the WCW/WWE brother,he sold tickets brother,besides that...except for a few guys NO ONE could stand in front of him if it wasn't for wrestling brother.He is a real heavyweight legend brother...not those 100 pound high-fly,punk-ass cruiserweight redneck wrestling lovin' kids brother.
You know what I mean brother ?

Acu' ar trebui sa postezi un .gif cu faza cand Goldberg se loveste cand rateaza spear-ul ala cu textul "PWNED !!1".

Heath Scumm
4th April 2007, 23:06
^ :ras-plans:

Chiar vroiam sa postez ceva asemanator ... incredibil ... sunt atat de previzibil? :D Gata! M-ai dezarmat! :D

Raiden
8th April 2007, 03:25
Stone Cold Steve Austin a revolutionat WWF-ul, pe cand Goldberg a iesit in evidenta prin acel sir de victorii care nu insemnau mai nimic. Goldberg < Stone Cold Steve Austin, cuz i said so :P

Dany17
8th April 2007, 04:54
Cum sa revolutioneze Stone Cold WWF`ul?Prin ce?Printr`un gimmick furat din ECW Original de la Sandman?Nu a revolutionat nimic..chiar daca unul din "cele mai mari feud`uri" all time este acela in care este implicat acesta si The Rock..in fine..nu l`as alege nici pe Goldberg..dunno..adica da,imi placea fiind mark si urmarind WCW insa totusi dupa ce declaratii a facut si afland mai multe despre acesta ma lasa rece.Null vote..that`s the whole f`n deal

Raiden
8th April 2007, 13:24
Cum sa revolutioneze Stone Cold WWF`ul?Prin ce?Printr`un gimmick furat din ECW Original de la Sandman?Nu a revolutionat nimic..chiar daca unul din "cele mai mari feud`uri" all time este acela in care este implicat acesta si The Rock..in fine..nu l`as alege nici pe Goldberg..dunno..adica da,imi placea fiind mark si urmarind WCW insa totusi dupa ce declaratii a facut si afland mai multe despre acesta ma lasa rece.Null vote..that`s the whole f`n deal

SCSA a revolutionat WWF-ul prin feudul sau cu Mr. McMahon intrecandu-i pe WCW la ratinguri.

Heath Scumm
8th April 2007, 16:09
Stone Cold a adus atitudinea specifica ECW in Main Stream ... daca numesti prin asta "revolutionarea wrestlingului", inseamna ca a revolutionat wrestlingul.

Cand Stone Cold era inca Stunning cu pletele blonde in vant, The Sandman was drinkin beer, smokin and kickin people's asses with his kendo stick in the ring. Insa povestea asta am mai spus-o, nu conteaza.

Ideea e ca Steve Austin a ajutat WWF sa bata WCW in ratinguri intr-o perioada in care Austin si Goldberg erau top draw-urile celor 2 federatii.

Dany17
8th April 2007, 19:56
SCSA a revolutionat WWF-ul prin feudul sau cu Mr. McMahon intrecandu-i pe WCW la ratinguri.

Si prin ce a revolutionat?S`a intamplat ceva ceea ce nu mai vazusem pana atunci?I think not..si da..stiu ca i`a intrecut in ratinguri insa ia in considerare si resursele de care dispuneau WCW si WWF(la acel moment) si apoi vei vedea ca nu ar fi trebuit sa fie ceva asa de spectaculos.De asemenea ai dreptate HitScum cand afirmi faptul ca SCSA si Goldie(:P) pe atunci erau top draw`urile insa crescand si incepand sa urmaresti wrestling odata cu WCW gandesc altfel,plus ca nu votez pe niciunul desi Goldberg era unul din luptatorii mei preferati de atunci..insa cu timpul..stiti toti povestea...la Stone Cold pot spune ca unul din singurele lucruri care mi`au placut au fost promo`urile sale insa in rest..not such a big deal to me

h1mZ
9th April 2007, 10:46
Austin 3:16 says I just whooped your ass, and that's the bottom line ...

Heath Scumm
9th April 2007, 11:06
cause Stone Cold said so ...

Hmm ... What's next ... Oh Yeah, I knew this Sandman dude once, he did this thing with the beer, that was awesome

Steve Austin Asks for a beer ...

Hah! Now what? That guy smashed those on his head, I can't do that! Well, let's ask for another one, smash them together cuz I don't wanna hurt my head, than throw 50% of the beer in the air and the rest on my face lookin' like I'm drinkin' it while in reality I'm throwin' it all over the place! People will dig that!

By The Way ... imi place Steve Austin la nebunie, a facut mult mai multe pentru wrestling decat promo-uri bune, am 2 tricouri cu el si asta spune multe, zic eu!

Totusi, mi-ar placea ca cineva sa recunoasca ca Sandman a avut o influenta majora asupra gimmick-ului lui Austin, atat!

h1mZ
9th April 2007, 11:17
cause Stone Cold said so ...

Hmm ... What's next ... Oh Yeah, I knew this Sandman dude once, he did this thing with the beer, that was awesome

Steve Austin Asks for a beer ...

Hah! Now what? That guy smashed those on his head, I can't do that! Well, let's ask for another one, smash them together cuz I don't wanna hurt my head, than throw 50% of the beer in the air and the rest on my face lookin' like I'm drinkin' it while in reality I'm throwin' it all over the place! People will dig that!

By The Way ... imi place Steve Austin la nebunie, a facut mult mai multe pentru wrestling decat promo-uri bune, am 2 tricouri cu el si asta spune multe, zic eu!

Totusi, mi-ar placea ca cineva sa recunoasca ca Sandman a avut o influenta majora asupra gimmick-ului lui Austin, atat!

Who gives a flying f**k ? Stone Cold l-a depasit pe Sandman si asta e tot ce conteaza... :bere:

buticut
9th April 2007, 19:22
Cum sa revolutioneze Stone Cold WWF`ul?Prin ce?Printr`un gimmick furat din ECW Original de la Sandman?

Hehe se pricepe HitScum sa influenteze oamenii :D. Daca ar spune Scummy asta si pe celalalt forum, probabil ca toti ar deveni fani Sandman :P.Hai ma Dany, recunoaste ca iti place de SCSA, remember cand ti-am zis ca nu beau bere si tu ai zis ceva de genu "You don't wanna drink a beer with Stone Cold?" :P

Revenind la topic, mereu am avut (si inca am, dar prefer sa vorbesc la trecut :D) o simpatie pt Stone Cold. A avut acea atitudine "bad boy" with no respect for his boss - ceea ce imi placea, desi era kayfabe.La urma urmei, totzi ne-am dori sa facem asa ceva cu seful nostru, nu-i asa Stefane? :P. A avut poate cele mai bune feuduri din WWF cu Vince si Rocky. Nu era wrestlerul cu cele mai bune abilitati in ring from the whole wide world, cum nici The Rock nu era, insa facea promouri kewl + era unul din putinii wrestleri care interactiona cu publicul, un adevarat entertainer. Desi muream de ciuda cand The Rock pierdea in fatza lui (hey I like Stone Cold, but Rocky is my fav ), nu il puteam uri sau imi trecea repede :). Give credit to him man, ca de nu era Stone Cold, nu stiu cum ar fi reusit Vince sa o scoata la capat cu WWF-ul. Pt Goldberg am avut mereu o antipatie :D, mai ales de cand am aflat cata pasiune punea in wrestling :rolleyes: + ca m-a deranjat ca si-a facut debutul in WWE impotriva lui The Rock pe care l-a invins fara sa-i dea posibilitatea de a-si ia revansa :mda: . Poate ca o sa zica unii ca si Rocky a zis acelasi lucru despre wrestling, insa mass-media rastalmaceste mereu cuvintele oamenilor si chestia aia cu "wrestlingul a fost mereu o piatra in drumul spre cariera mea ca actor" a aparut in scris. Din moment ce pe toate dvd-urile sale spune cat de mult ii placea ceea ce facea si cat de mult isi iubea fanii, imi vine greu sa cred ca a spus asa ceva. Goldberg nu se ridica la nivelul celor doi nici ca entertainer nici ca in-ring abilities. Stunnerele arata bine chiar si facute pe oameni masivi, in schimb Spear-urile nu :P. Si desi ii dau credit lui Sandman pt gimmick, totusi Stone Cold a fost cel care a reusit sa se impuna mai mult cu acel "I don't give a f@@k" gimmick

Anyway, cred ca e clar cu cine am votat...Sau daca nu, va dau un indiciu: tipul care are ca salut middle-fingerul

teto teto100
9th April 2007, 19:47
i like 2 plyare in the ring

RockBerg
10th April 2007, 12:17
+ ca m-a deranjat ca si-a facut debutul in WWE impotriva lui The Rock pe care l-a invins fara sa-i dea posibilitatea de a-si ia revansa
The Rock sucked ballz at that time.
i like 2 plyare in the ring
Makes me sad I don't have SMod powah here.

Heath Scumm
10th April 2007, 13:07
The Rock sucked ballz at that time.

No way you just said that! :mda: ... The Rock > Goldberg in orice moment din zi si noapte, Goldberg a refuzat sa-i acorde revansa pentru ca e un maniac egocentrist.

Makes me sad I don't have SMod powah here.

Spune-mi ce vrei sa pateasca si ma ocup eu de asta! :evil:

RockBerg
10th April 2007, 13:25
No way you just said that! :mda: ... The Rock > Goldberg in orice moment din zi si noapte, Goldberg a refuzat sa-i acorde revansa pentru ca e un maniac egocentrist.

Uiti ca sunt fan The Rock/Goldberg/Stone Cold/Undertaker/Hitman to the mutha f'ing core ?
Ti s-a intamplat sa mergi la toaleta sa scapi de o anumita tensiune generata de consumul excesiv de bere si sa te trezesti spunand aproape in soapta: "If ya smeeeeeeeeeeelalalalallalalow what the Rock is COOKIN' !"
Cand l-am vazut pe The Rock in RAW acu' cateva saptamani am si uitat de toti ceilalti wrestleri ai momentului. :cool:
Also check my "Which wrestler are you ?" quiz.

The Rock nu avea aura de People's Champ pe cand Goldberg stergea pe jos cu el.Era intors dupa "movie carrer",era si normal sa ia bataie,sa fie huiduit etc.
Spune-mi ce vrei sa pateasca si ma ocup eu de asta! :evil:
Sarcastic reply,then "teh gone" ? :ok:

Heath Scumm
10th April 2007, 13:54
Pt spam nu se da ban, sorry!

Sunt ok cu faptul ca Goldberg l-a invins la Backlash, ce nu-mi convine e ca lui The Rock nu i s-a mai dat sansa revansei desi Goldberg i-o promisese!

RockBerg
10th April 2007, 14:03
Pt spam nu se da ban, sorry!
Maybe :rosu: ?
Sunt ok cu faptul ca Goldberg l-a invins la Backlash, ce nu-mi convine e ca lui The Rock nu i s-a mai dat sansa revansei desi Goldberg i-o promisese!
Rock cauta o scuza sa plece din WWE.
Goldberg era solutia...oamenii erau prea atasati de The Rock ca sa le spuna direct,plec...vreau sa fiu actor.

Asa ca a facut ce a putut sa fie huiduit,(cand a mai zis The Rock "It doesn't matter what you people think" publicului ?)...Goldberg era clar ca nu pierde,rezultat >>> everybody wins.The Rock goes away,Goldberg undefeated streak stands. :ok:

Heath Scumm
10th April 2007, 14:47
The Rock dorea revansa, Goldberg a refuzat sa i-o acorde! It's as simple as that!

RockBerg
10th April 2007, 14:54
The Rock dorea revansa, Goldberg a refuzat sa i-o acorde! It's as simple as that!
Yeah...that's because he was THE MAN !! :D
Ce revansa,once you go down,you stay the f*ck down.Like HBK.

HBK m-a dezamagit la WM23. :(
Daca nici un oldschool wrestler nu reuseste sa il ingenuncheze pe Cena..........

Heath Scumm
10th April 2007, 15:12
Yeah...that's because he was THE MAN !!

He's a fuckin' prick

It is pretty ironic that the Rock was the one that pushed for WWE to bring in Goldberg, where as now he has grown tired of Goldberg's lack of ability in ring and his attitude. On Goldberg's showing from Backlash, it seems that the Rock is correct in his assumptions - The Rock

GAYBERG

http://billgoldbergsux.tripod.com//sitebuildercontent/sitebuilderpictures/kiss.jpg

Reaper
10th April 2007, 15:14
The Rock nu avea aura de People's Champ pe cand Goldberg stergea pe jos cu el.
Rock nu avea aura de People's Champ pt ca, in feud-ul cu Goldberg, nu-l dorea lumea sa fie People's Champ. Tin minte prima intrare a lui Goldberg, cand a intrat si l-a spear-uit pe Rock aparent fara motiv toata lumea scanda: "Goooldberg!!"
Nu s-a gasit unu mai compatimitor sa scandeze: "Hey Rock, it's ok! I still smell what you're cooking."
Ti s-a intamplat sa mergi la toaleta sa scapi de o anumita tensiune generata de consumul excesiv de bere si sa te trezesti spunand aproape in soapta: "If ya smeeeeeeeeeeelalalalallalalow what the Rock is COOKIN' !"
nu

Heath Scumm
10th April 2007, 15:34
^ I was smelling what the Rock was cookin' ...

RockBerg
10th April 2007, 15:36
GAYBERG

http://billgoldbergsux.tripod.com//sitebuildercontent/sitebuilderpictures/kiss.jpg
Gay Tripod hosting,messin' up ya pic. PWNED! :happy

http://img120.imageshack.us/img120/9370/untitledsx9.jpg
nu
What kind of man are you ?
Dar "CZW,CZW"..s-a intamplat ?

buticut
10th April 2007, 22:05
There you go Gayberg...

http://img85.imageshack.us/img85/8601/kisswb7.jpg

And stop messing with The People's Champ jabroni!

RockBerg
10th April 2007, 22:58
There you go Gayberg...

http://img85.imageshack.us/img85/8601/kisswb7.jpg

And stop messing with The People's Champ jabroni!
Am vazut-o...numai ca nu era displayed de vBulletin.

BTW..what is your name ?

IT DOESN'T MATTER WHAT YOUR NAME IS ! :happy

Doctor_Satan
12th April 2007, 15:49
Goldberg era varza! Nu avea cine stie ce lovituri spectaculoase si statea cam prost cu inteligenta!
Era doar un bataus!
Stone Cold is The Man!

thunder_liger
12th April 2007, 15:50
asa..intarata-l :))

RockBerg
12th April 2007, 16:22
asa..intarata-l :))
Sa muriti toti !!
Va distrug forumul asta.

thunder_liger mai usor cu flame-ul,tata.Habar n-aveti sa tratati un noob.
RUSINE.
Analfabeti..."Gion Sina" auzi la ei.

Wait...Who am I ? :happy

@ Doctor_Satan:
Stone Cold is THE MAN too ! :ok:

thunder_liger
12th April 2007, 16:27
you, ma frend , are a bad bad man!:happy

RockBerg
12th April 2007, 16:32
you, ma frend , are a bad bad man!:happy
Da-mi BAN mah !!

K io n-am fakut nik.am cercat sa postez oNtopik shi v-atzi luat de miine.
Shi c are k am 13 ani ? nesimtiti ca in romania aici n-am vazt.
Hai pa.

OMFG ! THEY EXIST !

Mike^
12th April 2007, 18:04
Ahh well, the wonders of this Forum...So much love around here...

Anyway, on-topic, desi am votat deja...Stone Cold Steve Austin pwns Goldberg. And that's the bottom line, 'cause the great one said so!