View Full Version : Care este cel mai agil heavyweight din lume?
Heath Scumm
1st April 2007, 22:34
Care e luptatorul cel mai mare pe care l-ati vazut vreodata si v-a uimit prin agilitatea lui?
Am facut topicul acesta pentru ca personal am 2 favoriti :
Ruckus - desi acum are 210-220 lbs si arata ca un cruiserweight, la inceputul carierei lui avea 280 lbs (echivalentul a 120 kilograme) ceea ce inseamna un luptator cam de greutatea lui Samoa Joe sau Brock Lesnar
http://www.youtube.com/watch?v=HFyhBcC6li8 - Aici aveti un videoclip in care Ruckus cantarea 240-250 lbs. (greutatea lui Stone Cold Steve Austin sau cam cu 20 lbs. mai greu decat Kurt Angle, HBK ori Benoit) ... Ruckus e cel negru, vedeti ce poate face ;)
Vic Grimes - are acum 500 lbs. (echivalentul a 226 kilograme!!! ) adica aproape DUBLUL greutatii lui Samoa Joe, mai greu decat BIG SHOW ... momentan lupta in Wrestling Society X si face Corkscrew-uri de pe corzi, face o variatie mult mai dificila a Old-School-ului lui Undertaker si multe manevre de o agilitate incredibila!!
Nu am highlight video sa va arat insa apare in 2 episoade WSX printre care si episodul 9 ... N-am mai vazut asa ceva in viata mea!!!
RockBerg
2nd April 2007, 02:09
O fi fost Ruckus mai greu,dar tot arata de 1 metru juma'.
Fuck...e mai mic decat arbitrul.
BTW..fie Vic Grimes cum zici tu. :D
Heath Scumm
2nd April 2007, 10:00
L-ai vazut pe Vic Grimes? Le da clasa si lui Vader si lui Bam Bam Bigelow in zilele lor de glorie ... in afara de faptul ca arata ca Abdullah The Butcher (putini stiu cine-i asta insa cine stie despre cine vorbesc stie si cat de mare era acest monstru), iti garantez ca nu-mi poti arata nici un luptator peste 300 lbs. in lume care sa poata sa faca o manevra mai dificila decat un Moonsault.
Cand Brock Lesnar facea SSP-ul, toata lumea il considera o revelatie!
http://www.01desi.com/wrestlementcom__21.html?page_video= - In primele secunde ale acestui episod de WSX (episodul 9) puteti vedea un preview al acelei seri inclusiv manevra lui Grimes de pe corzi ... Daca aveti rabdare sa va uitati la toate cele 20 minute de show bine, daca nu va puteti face macar o idee despre cum arata Vic Grimes!
E Vader + Bam Bam Bigelow + Abdulah The Butcher in acelasi pachet!
thunder_liger
2nd April 2007, 12:54
http://www.youtube.com/watch?v=jQLDwamCR6g Pentru asta a plecat cu un punct in minus :)
Dintre toti astia mari Bam Bam ramane pentru mine cel mai agil. SSP-ul lui Brock era intr-adevar impresionant, MS-ul lui Vader de asemenea dar Bigelow ii intrece pe toti.
Probabil e o pasiune trecatoare Vic Grimes asta deoarece mie mi se pare lent (are cam aceeasi viteza cu Vader, diferenta fiind ca Vader e al naibii de stiff ). Manevra vazuta in preview nu e departe de plimbatul lui Undertaker pe corzi si apoi saritul pe mana adversarului.
Chiar nu vad de ce esti asa entuziasmat dar cred ca e exagerat sa spui ca e Vader/Bigelow/Butcher in acelasi pachet :)) Nu are stiffnessul lui Vader, nu are nici pe departe agilitatea lui Bam Bam poate doar sangereaza la fel ca Abby ,dar in rest..mi se pare lent si cred ca ii e greu sa intre in lumea legit wretling-ului .El sta foarte bine acolo unde era sa se omoare cu New Jack.
http://www.youtube.com/watch?v=6tgqG6e6ZMM
Heath Scumm
3rd April 2007, 21:22
^ Te asigur ca nu-i pasiune trecatoare ... imi placea si in ECW insa acum ca s-a ingrasat si mai mult mi se pare cu mult mai tare ... spui ca nu are stiffness-ul lui Vader? Poate! Insa cu siguranta e un brawler mai bun cand vine vorba de hardcore.
Si nimeni nu-l poate egala pe Bam Bam Bigelow ca agilitate, insa Vic e un Bam Bam + jumatate cand vine vorba de greutate si poate face un Corkscrew Senton Bomb de pe corzi ... in romaneste, imaginati-va manevra lui Jeff hardy cu o rotire de 360 de grade in aer ... arata-mi un luptator peste 300 lbs. care poate face asa ceva in zilele noastre. Iti garantez ca nici Vader nu putea sa scoata asa ceva!
Dragon-sin
3rd April 2007, 21:50
Cred ca uitam Moonsault-ul perfect a lui Kobashi .
Oricum cel mai agil heavyweight trebuie sa fie Samoa Joe . Nu e destul ca Vic sa faca un corkscrew , pt ca si D'amore face un moonsalut dar nu e neaparat agil . Joe se misca incredibil de rapid pentru un om de statura lui .
thunder_liger
4th April 2007, 01:07
http://en.wikipedia.org/wiki/Wrestling_Observer_Newsletter_awards
Grimes nu apare in pagina asta nici macar pe lista de asteptare :)
Grimes vs Vader : hardcore brawler - Vader nu a fost hardcore , doar stiff. Iar meciul impotriva lui Hansen ramane de referinta; pe langa asta Vader mai avea in vestiare si reputatie de neam prost legit crippler, lucru ce nu-l poti spune despre Vic. Deci , in opinia mea, comparam lucruri diferite.
Grimes cantareste cam 143 kg, Bam Bam 163 iar Samoa Joe are vro 128-130. Pound pe pound Bigelow ii ia de departe, nici nu mai vorbim ca Joe si Grimes sunt out of shape , de aia se si misca asa de interesant.
Nici nu mai spun despre Road Warrior Hawk ce cantarea tot 125 kg si l-ati vazut cu totii cum se misca. Nu-mi aduc aminte sa-l fi vazut in vreo miscare "in reluare" cum l-am vazut de multe ori pe Joe..sta,sta..si parca isi aduce aminte..right ..run for the ropes :))
Abby vs Grimes : iarasi diferenta de la cer la pamant . Punctul forte al lui Abdulah era modul in care "vindea" sangele (al lui sau al adversarului). Nu pot spune acelasi lucru despre Grimes cand la meciurile sale publicul are replici de tipul : "pleaca cu un ochi lipsa"," il duce direct la morga" , "nu avea cum sa supravietuiasca impactului". E mare diferenta :) Abby spunea o poveste in ring (cu Brody,Sheik, Inoki si multi altii) in timp ce Grimes se joaca de-a "cheating death". Am spus-o si o mai spun : cand n-ai abilitati tehnice, n-ai carisma, esti ghertzoi, nu stii sa-ti vinzi miscarile, nu cunosti ring psyshology atunci iti dai drumu la sange, iei neoane in cap, mananci pioneze, inghiti cuie, sabii in flacari, sari intr-o piscina cu petrol in flacari and so on. Meciurile lui Abby (ca si cele ale lui Ed Farhat) erau intotdeuna la limita : curgea atata sange cat sa nu fie considerate "sick bloody freak shows" dar in acelasi timp sa aiba efect asupra audientei. Intr-un meci in care curge juma de litru de sange in primele 3 minute s-a dus naibii crimson mask selling :)
Sunt si exceptii dar nu cunosc multe: Nick Mondo avea potential in meciuri de astea "cu poveste", pacat ca a fost nevoit sa se retraga.
Heath Scumm
4th April 2007, 09:13
1. Vic nu are reputatie de legit crippler? Dude, aproape l-a omorat pe New Jack, chiar daca la inceput din greseala ... ulterior vroia sa-l omoare intentionat :D
2. Cred ca n-ai citit primul meu post ... Vic Grimes are acum 226 kg. si face CorkScrew Senton Bomb ... 143 avea in ECW cand era "in forma" ...
3. Incerci sa spui ca Samoa Joe nu e in forma? Oh My God! Blasfemie!!!!
4. Fuck In Ring Psychology! Daca am nevoie de povesti ma uit la filme, eu vreau sa vad sport cand ma uit la wrestling ... si Vic Grimes, pe langa brawling si ocazionalul high flying e si un power grappler desavarsit ... Daca ai vedea macar o data ce versiuni de sit-out-uri extrem de spectaculoase are, mi-ai da dreptate.
Nu stiu cat ai vazut de la Vic Grimes, poate ai vazut doar cele 2 meciuri cu New Jack si cel cu Shane Douglas si desi acelea sunt reprezentative, eu vorbesc despre prestatia lui din WSX care e cel putin incredibila!
thunder_liger
4th April 2007, 13:28
1. Vic nu are reputatie de legit crippler? Dude, aproape l-a omorat pe New Jack, chiar daca la inceput din greseala ... ulterior vroia sa-l omoare intentionat :D
1. New Jack spune in clip cat de dur si fioros este Vic :)) Nu-l poti compara in vecii vecilor cu Vader . Asculta-l doar pe New Jack si vei vedea unde era eroul si cine pe cine a ranit.
Cat despre vointa ... si eu vreau sa ma mut la Dublin saptamana viitoare ;)
2. Cred ca n-ai citit primul meu post ... Vic Grimes are acum 226 kg. si face CorkScrew Senton Bomb ... 143 avea in ECW cand era "in forma" ...
L-am citit dar aseara m-am luat dupa wikipedia. Ca sa reformulez : cand un om de 230 kg face moon sault-uri, senton bombs eu vad promotorii care scriu asta pe foaie : "people want to see elephants jumping off the top rope".
E agil, e power brawler, e hardcore dar tot insist ca ai exagerat cand l-ai comparat cu Abby,Vader si Bam Bam. Ba chiar ai spus ca le da clasa in zilele lor de glorie. Ca sa folosesc din arsenalul meu de replici capitaliste : ma lesi?
3. Incerci sa spui ca Samoa Joe nu e in forma? Oh My God! Blasfemie!!!!
Nu incerc , chiar spun :) La aceeasi greutate altii nu se miscau asa incet la varsta lui .. si mai e billed ca submission machine :( .
4. Fuck In Ring Psychology! Daca am nevoie de povesti ma uit la filme, eu vreau sa vad sport cand ma uit la wrestling ... si Vic Grimes, pe langa brawling si ocazionalul high flying e si un power grappler desavarsit ... Daca ai vedea macar o data ce versiuni de sit-out-uri extrem de spectaculoase are, mi-ai da dreptate.
:happy Dupa ce zici ca vrei sa vezi sport in wrestling si apoi il mentionezi pe Grimes nu pot sa ma abtin :)
Fuck In Ring Psychology? Then Fuck Jake Roberts,Fuck Steamboat, Fuck Muta, Fuck Flair, Fuck The Rock,Fuck Misawa, Fuck Sting, Fuck Tiger Mask, Fuck The Funks, Fuck Eddie Guerrero,Liger,Benoit ... and why not Fuck Wrestling (it's fake anyway :)) ).
Show me the spectacular versions !
Nu stiu cat ai vazut de la Vic Grimes, poate ai vazut doar cele 2 meciuri cu New Jack si cel cu Shane Douglas si desi acelea sunt reprezentative, eu vorbesc despre prestatia lui din WSX care e cel putin incredibila!
Pe langa meciurile cu Jack am mai vazut meciul din WSX care l-ai postat aici. In cazul asta ajungem usor usor de la "cel mai agil heavyweight din lume" mai aproape de realitatea cruda care se cheama "cel mai agil heavyweight din
WSX" .
Heath Scumm
4th April 2007, 13:56
1. New Jack spune in clip cat de dur si fioros este Vic ) Nu-l poti compara in vecii vecilor cu Vader . Asculta-l doar pe New Jack si vei vedea unde era eroul si cine pe cine a ranit.
Cat despre vointa ... si eu vreau sa ma mut la Dublin saptamana viitoare
Nu-l poti acuza pe Vic ca i-a fost teama o data, eu stiu cat de dur era in XPW ... si eu sunt genul relativ sceptic cand vine vorba de New Jack, toata lumea stie ca e un negrotei nebun care exagereaza orice aspect al profesiei lui.
E agil, e power brawler, e hardcore dar tot insist ca ai exagerat cand l-ai comparat cu Abby,Vader si Bam Bam. Ba chiar ai spus ca le da clasa in zilele lor de glorie. Ca sa folosesc din arsenalul meu de replici capitaliste : ma lesi?
I-am comparat dpdv al raportului agilitate/greutate si nimic mai mult.
Fuck In Ring Psychology? Then Fuck Jake Roberts,Fuck Steamboat, Fuck Muta, Fuck Flair, Fuck The Rock,Fuck Misawa, Fuck Sting, Fuck Tiger Mask, Fuck The Funks, Fuck Eddie Guerrero,Liger,Benoit ... and why not Fuck Wrestling (it's fake anyway ) ).
Show me the spectacular versions !
Indeed ... Fuck them ... e 2007, n-am nevoie sa vad rutina lui Flair din nou! Stop living in the past, viitorul sunt spotfesturile, gimmickurile si charisma ... sau ma rog, voi le numiti spotfesturi, eu le numesc spectacol.
Pe langa meciurile cu Jack am mai vazut meciul din WSX care l-ai postat aici. In cazul asta ajungem usor usor de la "cel mai agil heavyweight din lume" mai aproape de realitatea cruda care se cheama "cel mai agil heavyweight din
WSX" .
Player hating INC. :)
Mike^
4th April 2007, 22:44
Hmm, cel mai agil HeavyWeight? Pentru mine intotdeauna va ramane Bam Bam Bigelow. Moonsaulturile lui, agilitatea de care a dat dovada in meciurile cu RVD, nu le voi uita niciodata. Insa momentan, cel mai agil este pe departe Samoa Joe. O parere personala. Da, Vic Grimes se lupta incredibil pentru statura sa, dar eu il voi tine minte intotdeauna pe Vic Grimes drept omul care impreuna cu New Jack a reusit sa faca cele mai "hardcore" matches si nu-l pot inlocui cu Vic Grimes care lupta in WSX. Dar recunosc, sa vad un om de peste 200 de kg urcandu-se pe corzi fara nici o problema, m-a lasat masca...
Dragon-sin
4th April 2007, 22:55
Vic Grimes nu ar trebui sa primeasca asa de multa atentie pe forumul asta :D
PSYCHO
5th April 2007, 02:19
E vorba de categorie sau de greutate? Indiferent, Samoa Joe, Samoa Joe! :D
thunder_liger
6th April 2007, 02:55
Eu am spus ce am avut de spus :) Tu intelegi ce vrei.Pana la urma daca pentru tine Vic e cel mai agil heavyweight din lume e ok, fiecare cu lumea lui.
Referitor la fuck wrestling , in afara de Flair ce obiectii mai ai? Si eu am o problema cu faptul ca Flair nu stie cand sa se retraga dar eu ma refeream la ring psychology-ul de care a dat dovada si la felul in care controla publicul. Nu cred ca sunt lucruri de neglijat.
Spotfest,gimmick&charisma? se incadreaza aici si Magnum TA, Ed Farhat, Buddy Rogers, Mutoh, Sting, Road Warriors, Rick Rude, Jake Roberts, Animal Steele, MegaPowers ... nu prea inteleg unde vrei sa ajungi? Cat despre gimmick-ul (Nature Boy) si charisma lui Flair ..need i say more?
Uneori pot sa bag mana in foc ca daca prin absurd federatiile indy ar fi mainstream si wwe ar deveni underground,cult wrestling tu numa de-a naibii ai tine cu wwe . Rebeliune!
Ziceai ca vrei sa vezi sport in wrestling : daca o tine tot asa asta crapa in scurt timp (Yokozuna way)..where's the sport in that?
In incheiere eu nu sunt voi :) si simplul fapt ca refuz sa fiu incantat de un om de 230 kg care poate sa se urce pe corzi nu inseamna ca sunt hater.
Vezi cum incerci sa manipulezi? pui etichete,ma trimiti in alta tabara, ma asociezi cu trecutul prafuit (fara de care oricum viitorul nu stiu cat de bine suna) ... nu-mi place. Am zis ca exagerezi si-mi mentin parerea , iar tu pur si simplu nu vrei sa recunosti :)
Heath Scumm
6th April 2007, 09:22
simplul fapt ca refuz sa fiu incantat de un om de 230 kg care poate sa se urce pe corzi nu inseamna ca sunt hater.
Pai ... cam despre asta era topicul, despre luptatori grei agili. Oricum, am glumit la faza cu Player Hater!
In rest am exagerat si-mi cer scuze daca te-am jignit in vreun fel, doar stiti cum sunt eu, imi place sa agit spirite.
thunder_liger
6th April 2007, 15:46
Discutia era despre cel mai agil greu din lume nu despre grei agili :) Adicatelea..cremme de la cremme .. . Poate vedem lucrurile diferit dar tocmai din cauza ca si pe mine ma intereseaza si partea atletica/sportiva din wrestling apreciez heavyweight-ul natural nu ala care in 3 ani moare ca nu-i mai tine inima corpul. La cum arata Grimes pentru mine partea de entertainment e daca se mai poate ridica de la podea dupa o dezechilibrare :)
Nu m-am suparat pe tine tocmai penca te stiu cu inclinatie catre titlurile de scandal :) dar ma bucur ca recunosti cand exagerezi.(chiar daca ai facut-o numai datorita sarbatorilor si aveai nevoie de safe passage catre ws).
http://fmwwrestling.us/HayabusaLigerFlorida.jpg
Don't feel sorry
Don't feel blue
Frankenstein was ugly too
Heath Scumm
6th April 2007, 16:40
chiar daca ai facut-o numai datorita sarbatorilor si aveai nevoie de safe passage catre ws.
"WS" ... :ras-plans:
Partea amuzanta e ca nici nu ma apropii de Bacau ... insa banuiesc ca tu ai "baietzi" peste tot! ;)
thunder_liger
6th April 2007, 17:13
Raul , ramul :bere:
Nu mai trece trenul de Ciudat de Waslui prin Bacau?
on a side note: esti pintre putinii vasluieni care apreciaza numeroasele denumiri ale metropolei ;) :ok:
Heath Scumm
6th April 2007, 19:38
Niciodata nu cred ca a trecut ...
W.C. (Waslui City) 4 Life!
Heath Scumm
10th April 2007, 15:31
THE C.E.O. OF FUCKIN' HARDCORE
http://a922.ac-images.myspacecdn.com/images01/55/l_ee69fc12fd8fa72b81d8c1528cc00d59.jpg
http://a235.ac-images.myspacecdn.com/images01/54/l_2fb0ba13d8e7c46c3fc5820374d431c2.jpg
gaby1528
12th April 2007, 22:18
vic grimes este cel mai agil.
thunder_liger
13th April 2007, 00:29
oh phuck !:mda:
Let the bodies hit the floor
Let the bodies hit the floor Beaten why for
Can't take much more
One - Nothing wrong with me
Two - Nothing wrong with me
Three - Nothing wrong with me
Four - Nothing wrong with me
One - Something's got to give
Two - Something's got to give
Three - Something's got to give
Now
Push me again
This is the end
:headbang:
Mike^
13th April 2007, 01:43
thunder, zi-mi numele piesei pls ca-mi scapa...Goddam...
Si o fi Vic Grimes agil, dar Bam Bam a inventat agilitatea pentru heavyweights ;)
thunder_liger
13th April 2007, 12:13
Drowning Pool - Bodies
Heath Scumm
13th April 2007, 17:48
Dude! Nimeni n-a afirmat vreodata ca Drowning Pool sunt genii lirice insa piesele lor sunt relativ dure pentru nu-metal si cel mai important sunt catchy!
thunder_liger
13th April 2007, 19:16
..and your point is ? ..
Heath Scumm
13th April 2007, 19:27
Incercam sa-i "apar" :D
thunder_liger
13th April 2007, 19:34
Da nu a zis nimeni nimic de rau..sau..ai dat si tu preventiv :)
Heath Scumm
13th April 2007, 19:36
asa mi s-a parut, ca razi de versurile lor lipsite de sens si repetitive!
thunder_liger
13th April 2007, 20:47
Oh noooo..mie-mi plac! Le ascult cand ma nervez .. am vazut un HL Crocop si asa incepea usor...let the bodies hit za floor...apoi numara fiecare ko, left high kick se auzea ...nothing's wrong with me . bestial!
ca veni vorba..mai era unu cu ray "sugarfoot" sefo pe sean paul -shake that thing..lupta exact pe ritmul muzicii, calm, cu zambetul pe fatza, garda jos si ferea pumnii .
Dragon-sin
13th April 2007, 21:16
My guilty pleasure is '' Snoop Dog and Akon - I wanna fuck you '' .
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.