View Full Version : www.fcuniversitatea-craiova.ro
spinU
25th October 2005, 18:44
ce parere aveti de noul site oficial al STIINTEI?
mai unul imi place...
dragosblue
26th October 2005, 05:24
:great: :great: :great:
spinU
26th October 2005, 18:45
un - "minus" pt site ...nu au pus nici acum rezultatul meciului de cupa...
ViolaBoy
26th October 2005, 19:00
dupa cum spune in sondajul depe site. este EXCELENT
bafta
Vadim
27th October 2005, 09:44
Nu e rau, dar ziceti-mi si mie de ce ati copiat exact backgroundul de la Onlinesport? Nu ati gasit alta culoare?
pompieru
27th October 2005, 14:30
Nu e rau, dar ziceti-mi si mie de ce ati copiat exact backgroundul de la Onlinesport? Nu ati gasit alta culoare?
spune-mi ca glumesti....:headbang:
Gonzo
27th October 2005, 17:48
lasa-l ca nu vede bine.... :D :D :D
Che Guevara
28th October 2005, 23:09
da' ma lasi? Tu de ce ai copiat pentru site-ul tau exact una dintre culorile Universitatii Craiova?:mda:
EDMOND_
31st October 2005, 08:50
La exact o saptamana de la lansare noul site al Universitatii a urcat pe locul 38 in trafic.ro , categoria sport.
EDMOND_
31st October 2005, 19:13
chiar 35 si primul loc la cresteri saptamanale..
Top creşteri (ultimele 7 zile)
1. www.fcuniversitatea-cr...
+2.139
2. www.spt.ro
+1.923
3. www.tvsport.ro
+1.809
4. www.politehnicaiasi.ro
+887
5. www.tzoale.go.ro
+634
inter
31st October 2005, 21:52
voievoade... mie inca nu-mi place!
Che Guevara
1st November 2005, 18:58
Nici mie nu-mi place foarte tare site-ul, dar stirea asta este super-beton:
http://www.fcuniversitatea-craiova.ro/stiri.php?idd=44
inter
1st November 2005, 19:01
http://www.calciomercato.com/modules.php?name=News&file=article&sid=101661
2 meciuri in 4 zile? :D:D
Che Guevara
1st November 2005, 19:10
Ar fi o chestie beton daca s-ar realiza acest meci amical cu Argentina. Am vedea o echipa care are acelasi tricouri ca Universitatea Craiova jucand impotriva Romaniei. /hello /hello
inter
1st November 2005, 19:12
mda, as veni si eu sa vad ceva interisti :P
Vadim
1st November 2005, 19:30
lasa-l ca nu vede bine.... :D :D :D
Vad bine, Hagi. Si vad ca a fost schimbata culoarea de backgroundul. Bravo voua!
@Edmond: are +2000 pentru ca a plecat acum de la 0, in prima saptamana, iar in 7 zile a strans 2000. Urmareste in a doua saptamana. :)
EDMOND_
1st November 2005, 21:10
Poate va amintiti onlinesport in prima luna de la lansare....:) ...
Nu are nici o importanta ce va fi saptamana viitoare, nici in alta saptamana.
Vadim
1st November 2005, 21:25
Eu iti explic cum e sistemul... Iti da cresterea asta pentru ca a plecat de la 0 si nu este relevanta. Conteaza ce va fi saptamana viitoare, luna viitoare, pentru a vedea daca de la baza asta de 2000 de useri pe saptamana se poate urca la mai mult. Atunci vor fi cresterile reale.
EDMOND_
1st November 2005, 22:36
Eu iti explic cum e sistemul... Iti da cresterea asta pentru ca a plecat de la 0 si nu este relevanta. Conteaza ce va fi saptamana viitoare, luna viitoare, pentru a vedea daca de la baza asta de 2000 de useri pe saptamana se poate urca la mai mult. Atunci vor fi cresterile reale.
Nu inteleg de ce simti nevoia sa explici cand stim toti foarte bine cum sta treaba pe trafic.ro. Deocamdata noi comentam ce se intimpla in saptamana in curs. Ce va fi ulterior vom vedea. Chiar nu inteleg de ce nu puteti sa ne lasati in pace sa discutam linistiti despre ce ne intereseaza.
Tudose
1st November 2005, 22:42
Am vizitat si eu site-ul inca din prima zi de la lansare. Excelent realizat, atat ca design cat si ca actualizare a informatiilor. Am parcurs o parte din sectiunea "Album foto", unele momente le-am trait si eu. Merita felicitari atat initiativa clubului, cat si implementarea tehnica si artistica.
Cand ma gandesc ca la FC Arges au fost incepute vreo 3 site-uri oficiale, iar apoi abandonate... :ciocan:
inter
1st November 2005, 22:47
Draga Tudose ... ia nu-mi mai sterge mesajele ca nu esti oltean ... si habar n-ai despre problemele noastre , din afara par f. simple ... e o impresie ... o seara placuta si lasa-ne in durerea noastra ... nu vei putea intelege niciodata ce e la noi!
chiar nu mai putem sa vb. pe threadul asta fara interventia unor "atotstiutori" pe care ii doare undeva de Stiinta?
asta e Nesimtire !
Vadim
1st November 2005, 22:50
Mie mi se pare ca se vrea promovarea imaginii echipei. Aveti un site ok, cu o crestere fabuloasa :)...
inter
1st November 2005, 23:01
iuliene si tu te inchini cam des ... dupe cate stiu eu cam de 4 ori in 15 min ... asta ai vrut asta ai avut!
ps. Biblia o ai cadou maine ... sa poti "aprofunda"
EDMOND_
2nd November 2005, 14:02
Uite si o "premiera" ( vorba prietenului meu "virus alb albastru " ) , doua site-uri oltenesti in primele cinci la cresteri saptamanale.....
Top creşteri (ultimele 7 zile)
1. www.fcuniversitatea-craiova.ro +2.796
2. www .spt .ro +2.010
3. www .politehnicaiasi .ro +582
4. www .tzoale .go.ro +501
5. www.gruppo-maxima.ro +408
Si de astazi site-ul Universitatii a intrat in a doua saptamana .....a crescut frumos .... a ajuns si pe 25 la categoria "sport"... ceea ce ma bucura este ca se ocupa cineva si il actualizeaza zilnic. Stiu ca lui Inter inca nu ii place, el vrea un site ca al echipelor italiene, insa este un pas mare fata de ceea ce a fost!
Vadim
2nd November 2005, 14:13
Edmond, dupa saptamana a doua o sa vezi cresterea la siteul oficial al Craiovei
Tudose
2nd November 2005, 14:27
Edmond_, poti afla cine s-a ocupat de proiectarea site-ului (cati oameni), cat au lucrat, la ce pret si in ce conditii (este inclusa si intretinerea si actualizarea site-ului)? E unul din cele mai bune site-uri oficiale ale unei echipe din Romania, poate invata si cei de la Pitesti ceva din asta.
don_denver
2nd November 2005, 14:32
bun site-ul.....si ca design..tot...bv..
@tudose...in josul paginii ai firma www.bluelogic.ro
din site-urile - ale cluburilor de fotbal -vazute de mine...printre cele care indeplinesc toate conditiile unui site este cel al echipei italiene juventus.
EDMOND_
2nd November 2005, 14:32
Si vad ca nu vreti sa intelegeti,sa va explic babeste! Noi am crescut de pe 500 in care am intrat in prima zi pe 25 unde suntem acum. Iar la "top cresteri" am plecat de la zero si am ajuns la 2800 sau mai mult. Este o crestere oricum ati socoti voi ... nu mai insistati ca am sa imi fac alta parere despre administratorii de pe online. Ca nici aia de la trafic nu sunt dobitoci si stiu si ei sa faca socoteli.......
Ce o fi in saptamanile urmatoare vom vedea .... deocamdata ma bucur ca am trecut pe langa echipa lui be@ ca rapidul pe langa marfar! Cred ca am facut un blat cu aia de la trafic...:)
EDMOND_
2nd November 2005, 14:34
Edmond_, poti afla cine s-a ocupat de proiectarea site-ului (cati oameni), cat au lucrat, la ce pret si in ce conditii (este inclusa si intretinerea si actualizarea site-ului)? E unul din cele mai bune site-uri oficiale ale unei echipe din Romania, poate invata si cei de la Pitesti ceva din asta.
Dela firma respectiva , din cate stiu eu s-a ocupat un singur om, un fost coleg de facultate de al lui Bogho! Probabil ca este si suporter al Universitatii si a pus ceva suflet!
Vadim
2nd November 2005, 15:35
Edmond, gm e sub tzoale.go.ro... :D Chiar meriti felicitari. :)
Vadim
2nd November 2005, 15:42
Da e mai sus, dar tzoale.go.ro a crezut mai mult saptamana asta. Vine puternic din spate. :D Lupta grea...
EDMOND_
2nd November 2005, 19:51
Mda ! Este in nota obisnuita a administratorilor onlinesport. se pricep foarte bine sa ia totul in bataie de joc , mai ales cand este vorba despre Universitatea. Te astepti de la un administrator sa te ajute sa construiesti ceva, el insa vine si face totul sa iti puna piedici.
Am sters cele trei mesaje off topic de la sfarsit, deoarece discutia nu era despre Gruppo-Maxima, insa fiind scrise de administratori au fost rapid puse la loc. Consider ca toata activitatea lui Vadim pe acest thread a fost doar in intentia de a provoca si de a-si bate joc.
Atat timp cat un administrator vine si ia in zeflemea ceea ce eu (si ceilalti olteni ) iubesc nu are de sa se astepte la respect.Inteleg ca tine cu alta echipa , inteleg ca se oftica uneori, dar normal este ca un administrator al forumului sa adopte o atitudine echidistanta , nu mai vorbesc de provocarile permanente la care se preteaza. Apoi vine si spune ca nu intra oltenii sau timisorenii sau mai stiu eu cine. Normal ca nu intra.
Probabil ca era foarte greu sa fim lasati in pace sa discutam linistiti despre site - ul Universitatii. Era absolut necesar sa intre Vadim si sa invenineze atmosfera. Asta este... suntem pe onlinesport. Imparatul trebuie sa iasa cu orice pret in evidenta.
BornWild
2nd November 2005, 20:53
Edmond, hai tata sa dai berea aia la noi in bar si lasa-i pe astia ca ii roade.
Tudose.......felicitari
inter
2nd November 2005, 22:20
hai la bar sa ne distram ... ca n-avem loc de "pocaiti" pe acia! ... sau "crestini" cum l-i se spune mai nou :D:D
Vadim
6th November 2005, 18:03
Edmond_, ce mai zice pe la cresteri saptamana asta?
EDMOND_
6th November 2005, 18:16
Mda ! Este in nota obisnuita a administratorilor onlinesport. se pricep foarte bine sa ia totul in bataie de joc , mai ales cand este vorba despre Universitatea. Te astepti de la un administrator sa te ajute sa construiesti ceva, el insa vine si face totul sa iti puna piedici.
Am sters cele trei mesaje off topic de la sfarsit, deoarece discutia nu era despre Gruppo-Maxima, insa fiind scrise de administratori au fost rapid puse la loc. Consider ca toata activitatea lui Vadim pe acest thread a fost doar in intentia de a provoca si de a-si bate joc.
Atat timp cat un administrator vine si ia in zeflemea ceea ce eu (si ceilalti olteni ) iubesc nu are de sa se astepte la respect.Inteleg ca tine cu alta echipa , inteleg ca se oftica uneori, dar normal este ca un administrator al forumului sa adopte o atitudine echidistanta , nu mai vorbesc de provocarile permanente la care se preteaza. Apoi vine si spune ca nu intra oltenii sau timisorenii sau mai stiu eu cine. Normal ca nu intra.
Probabil ca era foarte greu sa fim lasati in pace sa discutam linistiti despre site - ul Universitatii. Era absolut necesar sa intre Vadim si sa invenineze atmosfera. Asta este... suntem pe onlinesport. Imparatul trebuie sa iasa cu orice pret in evidenta.
Asta este raspunsul. Speram sa il citesti....
Vadim
7th November 2005, 17:03
Uita-te acum si zi-mi te rog la cresteri. Please, preatty please. :)
Che Guevara
8th November 2005, 00:17
Mai aveti putin si incepeti sa va contraziceti pe cotele apelor Dunarii aici. :ciocan:
EDMOND_
8th November 2005, 00:29
Edmond, gm e sub tzoale.go.ro... :D Chiar meriti felicitari. :)
Ce ziceti de interventia asta a lui Vadim? Este a unui administrator sau a unui om care cauta scandal? daca nu as vedea de cine este scrisa as crede ca a facut-o Paul......
Daca vrea el sa vorbim si de site ul Gruppo-Maxima sa vorbim. este site ul unei grupari de suporteri si daca ne raportam la asta site ul sta destul de bine.
As avea o intrebare. A copiat vreodata onlinesport vreun material de pe site ul ala minuscul al Gruppo Maxima? sa vedem cine raspunde corect.
@Che, stai relax ca pe Vadim nu il intereseaza discutia despre site ul nostru oficial .... uita-te la interventile lui pe threadul asta. sunt doar bataie de joc .
Vadim
8th November 2005, 01:27
Edmond_, iar dormi prost? Vezi conspiratii?
EDMOND_
8th November 2005, 01:58
ce conspiratii? vad doar un administrator care uita care ar trebui sa fie rolul lui. De ce nu raspunsasi la intrebare? ati copiat pe site sau nu?
Che Guevara
8th November 2005, 10:37
Oricum Craiova are cele mai multe site-uri dintre echipele din Romania. O sa innebuneasca Vadim daca se apuca sa copieze de pe toate cate ceva. :headbang:
Vadim
8th November 2005, 11:25
Si care e recordul mondial?
Gonzo
8th November 2005, 11:28
50 m^2 :D
Vadim
8th November 2005, 11:33
Hmm... mai aveti, inca nu l-ati batut. :D Nu era mc la puterea a 2-a?
don_denver
8th November 2005, 11:36
atata timp cat acest site si-a atins scopul, adica in primul rand sa placa suporterilor, iar acestia sa se inscrie pe forum..eu zic ca e pe drumul cel bun. Designul e bun, informatie consistenta, ramane acum sa aiba o echipa managerial buna a site-ului, deoarece un site cu cativa mii de useri, dupa cate am citit, da bine la agentiile de media online.Apoi, restul vine de la sine...Bafta in continuare!!
EDMOND_
8th November 2005, 12:16
Multumim, don_ denver. Cei de la club se straduiesc sa faca un site atractiv si sper sa si reuseasca. Intr-o saptamana se va da drumul la forumul oficial si vom vedea atunci ce va fi.
Che Guevara
8th November 2005, 17:38
Mai e destul de lucrat la site, dar asa cum suntem noi oltenii ambitiosi nu vom avea liniste pana cand nu va fi totul perfect si acolo. :yeah:
@Vadim: Da' halatu' cat costa? Cat costa halatu' ?!! Diazepam, medicamente... !@$!@#$ :headbang:
Gonzo
8th November 2005, 18:55
las bey che, ca aia de pe sectia "inchisi" beneficiaza de ele gratis :evil:
la electrosocuri e mai greu ca tre sa puna bani de curent :D
Vadim
9th November 2005, 11:47
Mai, faceti-mi si mie o placere, ziceti-mi care e topul de cresteri acum la sport. :D Ati mai urmarit clasamentul?
Gonzo
9th November 2005, 11:51
tu mai bine ai citi sectiunea administrativ si mi-ai da un raspuns ca m-am saturat de avertismentele tale gratuite... las tu situl nostru ai grija de al tau...
EDMOND_
9th November 2005, 12:20
Mai, faceti-mi si mie o placere, ziceti-mi care e topul de cresteri acum la sport. :D Ati mai urmarit clasamentul?
Iti vom raspunde cu multa placere cand vei raspunde si tu la intrebarea : ati copiat un material de pe www.gruppo-maxima.ro si l-ati pus pe site -ul onlinesport (cu greseli cu tot ! ) ? Nu este prima oara cand se intimpla astfel de lucruri. De ce esti de acord cu ele, de ce le incurajezi?
Gonzo
9th November 2005, 12:30
pai cu asta se ocupa... 90% din articole sunt copiate cuvant cu cuvant... uneori dau sursa, alteori nu... te mira?
Leo_
9th November 2005, 13:06
ati copiat un material de pe www.gruppo-maxima.ro si l-ati pus pe site -ul onlinesport (cu greseli cu tot ! ) ?
Wow, busted !! :D:D ce rusine, mai OLS, sa copiezi de pe alte situri...ntz, ntz, ntz :drak:
Vadim
9th November 2005, 13:56
Iti vom raspunde cu multa placere cand vei raspunde si tu la intrebarea : ati copiat un material de pe www.gruppo-maxima.ro si l-ati pus pe site -ul onlinesport (cu greseli cu tot ! ) ? Nu este prima oara cand se intimpla astfel de lucruri. De ce esti de acord cu ele, de ce le incurajezi?
Habar nu am, nu ma ocup de asa ceva. Trimite un e-mail la contact@onlinesport.ro si dupa ce primesti raspuns oficial il poti afisa aici.
Acum raspunde tu, te rog.
EDMOND_
9th November 2005, 14:19
Ok, la asemenea raspuns nu mai am ce sa iti raspund.Nu are nici un rost.
bogho
9th November 2005, 14:21
cred ca ar fi mai bine daca raspund eu.
articolul aparut pe gruppo-maxima, cu privire la meciurile din cupa romaniei, cand a intrat si Universitatea in competitie.
la cateva minute dupa ce l-am pus pe site. a aparut si pe onlinesport, identic cu ce scrisem acolo. :rosu: Inclusiv greselile de nume, scrise la unele echipe, erau identice.
ca sa nu mai zic si de scorul ala de 1-3, pe care din greseala il trecusem cu 3-1 (e vorba de meciul Unirea Ungheni - IS Campia Turzii 1 - 3)
adevarul e ca daca nu le vedeam si pe onlinesport, nu observam greselile.
don_denver
9th November 2005, 14:24
daca nu stii ce se intampla in curtea ta Vadime e nasol...desi....nu e prima data, insa, cand se vand gogosari pe foruml asta....
Leo_
9th November 2005, 14:26
Denvere, chiar crezi ca nu stie ce se intampla?! Bravos...
Auzi colo, cica "Trimite un e-mail la contact@onlinesport.ro si dupa ce primesti raspuns oficial il poti afisa aici." :happy
don_denver
9th November 2005, 14:39
las mey leo..nu vezi ca e la moda sa faci pe prostul....:D
Che Guevara
9th November 2005, 15:27
Sunteti off topic.
don_denver
9th November 2005, 15:42
las mey che..sunt altii cu mot....:D
babyfat
9th November 2005, 17:04
Oameni buni, am citit nauc pe aici. Nu va inteleg. Onlinesport este locul 1 la cresteri saptamana asta, cu +7.000 si ceva. E normal, e un supersite de top in Romania, nu se compara nici cu toale.go si nici cu grupamaxima sau toate astea de mai sus. Fiti calmi!!! :headbang:
don_denver
9th November 2005, 17:14
vad ca tot nauc ai ramas ..ca n-ai priceput nimic.....ioc..neam...etc...
EDMOND_
9th November 2005, 17:17
Ia uite mah ce interesant a devenit thraedul asta peste noapte... isi face omul cont pe onlinesport doar ca sa intre aici sa ne traga de ureche....
Draga, nu e nevoie sa spunem a cui clona esti, insa poate ne spui a cata esti ... sunt ceva sanse ca stapanul tau sa bata recordul pe forum?
PS. Stim ca nu ne intelegi, este greu pentru tine... fii sigur insa ca noi te intelegem foarte bine!:happy
Si ce treaba are threadul asta cu onlinesport?
babyfat
9th November 2005, 17:53
Ooops, cred ca nu am nimerit bine aici... E teren minat
BornWild
9th November 2005, 18:18
Oameni buni, am citit nauc pe aici. Nu va inteleg. Onlinesport este locul 1 la cresteri saptamana asta, cu +7.000 si ceva. E normal, e un supersite de top in Romania, nu se compara nici cu toale.go si nici cu grupamaxima sau toate astea de mai sus. Fiti calmi!!! :headbang:
ghici ghicitoarea mea.............cum asta de cum veni......se apuca sa posteze exact in punctele cheie de pe administrativ si aici?
Dar mi se pare ca e o lady............ah ce buna esti baby......
:yeah: :yeah: :yeah: :yeah:
alejandro
10th November 2005, 11:46
babyfat (ar trebui sa fie o lady,corect zici BornWild) si cica zice:"am citit nauc":D
don_denver
10th November 2005, 11:55
babyfat (ar trebui sa fie o lady,corect zici BornWild) si cica zice:"am citit nauc":D
deformare profesionala....:evil: :evil:
iohannfus
11th November 2005, 13:57
Ia uite mah ce interesant a devenit thraedul asta peste noapte... isi face omul cont pe onlinesport doar ca sa intre aici sa ne traga de ureche....
Draga, nu e nevoie sa spunem a cui clona esti, insa poate ne spui a cata esti ... sunt ceva sanse ca stapanul tau sa bata recordul pe forum?
PS. Stim ca nu ne intelegi, este greu pentru tine... fii sigur insa ca noi te intelegem foarte bine!:happy
Si ce treaba are threadul asta cu onlinesport?
invazia clonelor :D
Cra10veanu
14th November 2005, 21:27
da ma si mai zic astia-n gura mare ca sintem noi ai drecu, ne luam banuri pt atac la persoana ni se schimba moderatorii, ca vezi noi ii agresam pe alti, daca stati firatz ai drecu in banca voastra nu se ia nimeni de voi
babyfat ti-ai schimbat sexu ? nauco
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.