View Full Version : Echipa in Scadere clara de FORMA!
andrei_cj
22nd October 2005, 18:57
Dorinel Munteanu: „Ori pleacă jucătorii care nu pot face performanţă, ori plec eu”
Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat după meciul CFR Cluj-Poli Iaşi, scor 0-0, că va trebui ca la echipa clujeană să se ia măsuri drastice şi să plece ori el, ori jucătorii care nu fac performanţă.
"A fost cea mai proastă partidă de când sunt eu la Cluj. Jucătorii nu au avut atitudine, personalitate şi concentrare, suntem într-o cădere evidentă şi urmează să luăm măsuri drastice. Va trebui să decidem: ori pleacă jucătorii care nu sunt în stare să facă performanţă, ori plec eu. Consider că am câştigat un punct astăzi, iar apărarea noastră nu a primit gol pentru că a avut noroc", a spus Munteanu.
Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a afirmat, de asemenea, că luni se vor lua "măsuri drastice". "O să trebuiască să le dăm ceva vaccinuri, vitamine ca să îşi revină. Astăzi au lipsit ambiţia şi dăruirea, exact lucrurile care ne-au caracterizat pe noi în Cupa UEFA Intertoto", a precizat Mureşan.
Patronul clubului clujean, Arpad Paszkany, a spus din maşină, la plecarea de la stadion: "Ce să facem? Ne schimbăm obiectivul, de acum este salvarea de la retrogradare".
Antrenorul formaţiei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, consideră că jucătorii săi ar fi putut înscrie pe contraatac. "Onofraş a avut o ocazie foarte bună, dar nu m-am putut supăra pe el. Ratează întotdeauna în situaţii clare şi poate da gol din foarfecă de la 16 metri sau din voleu de la 40 de metri. Astăzi l-am folosit ca atacant pentru că aşa a vrut el, la mine joacă ce vrea şi am sperat că poate poate înscrie un gol. La CFR se vede oboseala din Cupa UEFA Intertoto", a menţionat Popa
t.b.
22nd October 2005, 19:11
LOL de 3 ori acelasi thread :happy :happy :happy :happy
Lasa ca-mi place titlul :evil:
andrei_cj
22nd October 2005, 19:15
Dupa cum vezi deja am cerut sa fie sterse celelalte a fost o greseala ai tu vreo problema? Mai bine sa fie in scadere de forma de cat sa fie ca la u tot timpul slaba!
phlo
22nd October 2005, 19:23
orice s-ar intampla sper totusi sa nu plece munteanu, s-ar pierde un bun antrenor
Dark Horror
22nd October 2005, 20:29
Nu cred ca va pleca.Vor pleca multzi jucatori in iarna shi vor veni altzi mai buni.
phlo
22nd October 2005, 21:19
Nu cred ca va pleca.Vor pleca multzi jucatori in iarna shi vor veni altzi mai buni.
nu ar fi bine sa plece multzi pt ca s-ar ajunge intr-o situatie nasoala ( ex craiova acum 1 an cu rednic, vasluiul etc )
Dark Horror
22nd October 2005, 21:21
Shtiu ca ar fi nasol,dar sunt catziva(din pacate cam multzi)care nu au ce cauta in A.Trebuie sa ramana acelashi schelet al echipei,dar sa vina altzii la concurentza pe posturi.
Angelina Jolie
22nd October 2005, 21:51
Poate acum incepe sa se simta oboseala dupa Intertoto.
tb :degete:
Dark Horror
22nd October 2005, 21:58
E foarte probabil sa se simta oboseala,dar ce e foarte trist e ca nu joaca nimic.Greshesc pana shi pase de 5 metri shi preluari ushoare.
Bbi's rules
22nd October 2005, 22:34
Munteanu 100% nu va pleca!Dar sigur ca vor pleca unii jucatori,ceea ce este bine:bere:
PerVersion
22nd October 2005, 22:35
Hai ca e un singur meci pana acum in care au jucat asa...
Chiar daca am mai pierdut sau am facut egal, asa slab n-am jucat in editia asta de campionat. Astazi au jucat cativa jucatori care au cam stat pe banca in ultima vreme. In principiu, astia ar fi trebuit sa dea totul, daca vor sa fie titulari... dar nu a fost nici pe departe asa. Toma a gresit mult, unele mingi chiar usoare. Dan Florin nu a aratat mai nimic, nu a reusit sa dea pase, s-a incurcat in driblinguri... Vasaie nu mai joaca cum o facea sezonul trecut, nu a reusit sa creeze faze de atac, poate nu se simte bine pe postul de mijlocas... De Oncica nu stiu ce sa zic, nu cred ca a apucat sa joace 10-15 min, a incheiat repede conturile... Mi-a placut totusi ca a sutat la poarta de cate ori a avut ocazia, indiferent de pozitie.
Sper sa nu continuam asa si in cele 5 etape ramase, iar la iarna sa se gaseasca solutii de rezolvare a problemei...
Dark Horror
22nd October 2005, 22:40
Jucatori de care spui tu ca au gresit cred ca sunt primii care pleaca.
Shi Doamne fereshte sa jucam in contiuare asha ca e vai de capul nostru.
andrei_cj
23rd October 2005, 01:20
Gripă feroviară
Radu Bichiş
Clujenii lui Dorinel au dat un nou rateu pe teren propriu, beneficiarul fiind ieri Poli Iaşi
CFR Cluj a ajuns o gazdă perfectă. Oferă cu generozitate punctele de pe teren propriu oricărei echipe ce are nevoie să-şi revină în campionat. Ieri, a venit rîndul lui Poli Iaşi să-şi dreagă moralul în fieful lui Dorinel Munteanu. Dintr-o echipă care a încîntat în vară în Intertoto au rămas doar amintirile. Clujenii lui Dorinel au avut parcă praf în ochi, iar moldovenii nu au refuzat invitaţia. Neinspirat, Onofraş s-a jucat cu ocaziile (7,9), riposta clujenilor venind doar din loviturile libere ale lui Munteanu. Pe finalul reprizei, Anca şi-a atras antipatia spectatorilor, avînd milă de Brăneţ din doar cîţiva metri (44, 45).
Partea secundă a început precum o furtună, cu trasorul expediat de Tilincă la încheietura barei, însă Brăneţ nu s-a lăsat păcălit (46). Avîntul feroviarilor s-a stins rapid, iar Iaşiul a fost la un pas de a-i îngenunchea, prin Daniel Rednic, însă mingea lobată peste Tudor s-a dus în bară (65). Panin a prins şi el un şut de senzaţie două minute mai tîrziu, care a şters transversala şi a închis meciul. Un final cu apostrofări şi fluierături a pus capacul peste răbdarea lui Dorinel, a cărui echipă s-a gripat din nou pe teren propriu.
"Obiectivul e evitarea retrogradării"
Finanţatorul clujenilor, Arpad Paszkany, a privit ultimele 15 minute ale meciului din picioare, în timp ce galeria feroviarilor scanda "Jucaţi fotbal!" la adresa favoriţilor lor. La final, Paszkany nu a mai trecut pe la vestiare şi a plecat în grabă de la stadion. "Ar trebui să schimbăm obiectivul. Cu un asemenea joc, luptăm doar pentru evitarea retrogradării", a spus Paszkany. Preşedintele Iuliu Mureşan a anunţat măsuri financiare împotriva jucătorilor săi: "Fără 6 titulari, Poli a jucat mai bine ca noi. A fost un meci slab, de Divizia B". / Valentin Şchiopu
andrei_cj
23rd October 2005, 12:07
CFR CLUJ - POLI IAŞI 0-0
Dorinel anunţă excluderi!
Antrenorul-jucător al lui CFR Cluj, Dorinel Munteanu, s-a enervat după 0-0 cu Poli Iaşi. "Toţi jucătorii sînt vinovaţi, cu mine în frunte. Am făcut cea mai proastă partidă de acasă. M-a deranjat lipsa de ambiţie! Sîntem într-o cădere evidentă. E nepermis să nu ai voinţă şi atitudine. Dacă cineva s-a plictisit de programul meu, voi lua măsuri drastice. Ce măsuri? Ori pleacă ei, ori plec eu!", a răbufnit Munteanu la final.
Amenzi de 1.000 de euro pentru jucătorii lui CFR Cluj
Extrem de supărat după egalul de ieri cu Poli Iaşi, patronul “feroviarilor”, Arpad Paszkany, a mărturisit că jucătorii nu vor scăpa fără amendă. “Pentru eşecul cu Pandurii sunt penalizaţi cu câte 20 de milioane de lei vechi, iar pentru meciul de ieri cu câte 15 (n.r. - în total, 1.000 de euro). Sincer, nu ştiu ce efect vor avea aceste amenzi, dar dacă nu merge cu domnia, atunci vom coborî milităria din pod”, a ameninţat Paszkany. (Vali LOZINSKY)
cfr_ista2000
23rd October 2005, 15:27
Shtiu ca ar fi nasol,dar sunt catziva(din pacate cam multzi)care nu au ce cauta in A.Trebuie sa ramana acelashi schelet al echipei,dar sa vina altzii la concurentza pe posturi.
AI DREPTATE.....trebuie sa vina altii la concurenta pe posturi....ai vazut si atunci cand o venit surdu.....so pus pe treaba si anca si tilinca....dar amu....:mda:
PerVersion
23rd October 2005, 15:55
Da... acum joaca toti 3 la fel de prost, din pacate...
byby_ecomax_boy
24th October 2005, 21:18
Da avetzi dreptate ! Trebuie sa fie concurentz pe posturi!
Dark Horror
24th October 2005, 21:21
Din pacate Surdu nu va mai juca in turul acesta de campionat.
PerVersion
24th October 2005, 22:06
Unde ai auzit chestia asta? Oricum, tot raul spre bine, sper sa incepem sa jucam 4-4-2 ... ca e prea mult pt noi 4-3-3 asta. Nu avem jucatorii necesari pt un sistem atat de ofensiv...
Sper sa se cumpere ceva jucatori la iarna, sa revina si Marginean, si sa incepem cu forte proaspete la anul.
Dark Horror
24th October 2005, 22:09
Shtiu de la domnul Martin.A spus dupa meciul cu Poli Iasi.
TZEFERU
25th October 2005, 09:23
Personal cred ca jucatorii au lasat-o "mai moale" efectiv. Numiti-o lipsa de concentrare, atitudine..etc, dar eu asta cred ca e. Nu cred ca cei de la CFR pot mentine acest ritm dracesc pe care Munteanu il impune. Idea a mers de citeva ori...si de cite ori jucatorii vor spune "prezent" va merge din nou....dar cred ca e prea mult pentru ei. Sint destui in echipa care sint la sfirsitul carierei si nu stiu daca le mai pasa...chiar asa, adica le pasa normal ...da nu la acest nivel in care le "curge singe din nas".....Pentru stilul lui Munteanu trebuie un model de viata aparte.
andrei_cj
25th October 2005, 10:09
"Vreau numai caractere"
Valentin Şchiopu
Finanţatorul "vişiniilor", Arpad Paszkany, s-a săturat de indolenţa jucătorilor săi
Şeful feroviarilor, Arpad Paszkany, nu crede că echipa sa plăteşte în campionat pentru parcursul de excepţie din Intertoto. "Astea-s poveşti. Categoric, nu! Campionatul a suportat două întreruperi şi astfel s-au jucat meciuri oficiale la două săptămîni distanţă. Cine invocă aşa ceva, să vină la mine cu cartea de muncă", a tunat Paszkany, adăugînd că jucătorii săi nu au reuşit să-i ofere o explicaţie pentru remiza cu Poli Iaşi: "La bine toţi au gura ca şi şarpele boa, dar la greu nu mai scoţi nimic de la domnii fotbalişti. Au tratat meciul ca pe unul amical. Ca şi cum m-ar fi sunat un prieten care are o echipă în Divizia C şi m-ar fi rugat să facem un amical, sîmbătă, pe un maidan. «Trebuie să satisfacem şi doleanţa nebunului ăstuia», şi-au spus jucătorii mei. Asta e atitudinea pe care am văzut-o cu Iaşiul la 4-5 dintre ei".
Finanţatorul a anunţat remanieri în lot: "Atîţia o să mai aduc pînă cînd, într-o zi, numărul indolenţilor o să mai scadă şi o să am în echipă numai caractere".
3 meciuri
consecutive fără victorie au bifat clujenii în campionat: 1-2 cu Pandurii, 0-5 cu Dinamo şi 0-0 cu Poli Iaşi
"Nu era normal să le cerem să joace fotbal? Sau trebuia să-i batem, cum fac suporterii lui <>? Nu ne convin nici nouă ultimele rezultate, dar îi purtăm un respect deosebit lui Munti şi sîntem convinşi că va reuşi să facă treabă"
Călin Bodea, şeful Ligii suporterilor lui CFR Cluj
"Oncică e un bou"
Finanţatorul Arpad Paszkany a comentat gestul lui mijlocaşului Sorin Oncică, eliminat în minutul 85 al meciului cu Poli Iaşi pentru lovirea lui Păcurar. "Oncică e un bou. E o figură de stil, fiindcă în afara terenului băiatul ăsta are inteligenţa a 5 fotbalişti laolaltă. Dacă prindea un arbitru mai ortodox decît Teoctist, ar fi fost eliminat pentru o intrare dură chiar cînd a intrat pe teren. Şi atunci ar fi fost un Vlădoiu 2", a spus Paszkany.
Bbi's rules
2nd November 2005, 21:07
Nu Mai Este In Scadere ! Este In Crestere !
Angelina Jolie
3rd November 2005, 02:49
Dupa 3 meciuri slabe urmeaza 3 tari. Deci batem steaua mioritica si fratele mai mare din Giulesti!
HAI CFR!
andrei_cj
3rd November 2005, 17:16
Iti dai seama ce ar fi daca am face 9 puncte in urmatoarele 3 meciuri?
P.S. Aproape incredibil Doamne' Da!!! FORZA CFR! /OLE/ /OLE/
King of Hell
4th November 2005, 13:56
Du-te cFR inapoi in C!!!
Dark Horror
4th November 2005, 14:44
Avi grija ca voi sunteti mult mai apraope de C:D
andrei_cj
4th November 2005, 23:28
Ei sunt pe nicaieri si tot comenteaza nici nu merita bagati in seama....dar de fapt nimeni nu-i prea baga si de aceea sunt asa de frustrati!!!
Angelina Jolie
5th November 2005, 03:03
Du-te CFR inapoi in C!!!
Ma vrajitorule, te-ai smecherit de cand sunteti pe primul loc? Las ca trece repede, numa sa va prinda Gazu si Oradea.
HAI CFR!
andrei_cj
5th November 2005, 10:46
Ei sunt pe nicaieri sunt cei mai buni din cea mai slaba serie B III ever...si se mai si lauda....daca promveaza prin absurd......o sa avem si noi de cine rade prin divizia A ca anul asta radem de vaslui...anul viitor e randul lu u...iar acum o sa scriu traseul lui u in urmatorii 2 - 3 ani PROMOVARE RETROGRADARE DESFINTARE!!!! /OLE/
Virus
6th November 2005, 10:03
Promovare, mai greu!
andrei_cj
6th November 2005, 20:53
VISE dar oricum pt orice eventualitate!! ZICEAM si eu cu toate ca totusi trecem peste PROMOVARE si RETROGRADARE in cazul lu' u si direct DESFINTAREA :yeah:
Angelina Jolie
7th November 2005, 06:49
Acum Salonta, Gazu si Oradea. Vai de capul lor. Daca mai fac un punct turul asta e bine.
HAI CFR!
andrei_cj
8th November 2005, 10:58
Si punctul ala il fac eventual cu Salonta!!! /OLE/
P.S. De la "echipa in scadere clara de forma" trebuie sa scriem echipa in crestere de forma iar daca batem si pe rapid putem zice ca e de-a dreptul o explozie!!!! FORZA CFR!
Dark Horror
8th November 2005, 21:29
Daca batem la Rapid,trebuie sa batem neaparat pe Gloria,ca altfel ar fi cam nefolositoare victoria din Bucuresti.
andrei_cj
9th November 2005, 11:52
Si daca batem pe gloria am fi cam obligati sa-i batem si pe Faru si deci 9 puncte in 3 meciuri...am avea sanse sa terminam chiar pe locul 2!!! /OLE/
Dark Horror
9th November 2005, 18:59
Ar fi foarte bine.Speram sa reusim ca numai asa o sa auzi de sinucideri in masa jos pe Somes.
Angelina Jolie
9th November 2005, 22:00
Va dati seama ca daca terminam turul pe podium aia din parc o sa sufere toata iarna la gandul asta?
andrei_cj
10th November 2005, 10:41
Da...dar asa conteaza mai putin iti dai seama ce bucuroi o sa fim noi toata iarna?
m8k
26th August 2006, 11:55
La ora actuala acest thread nu prea isi are rostul, si sper ca in continuare mult timp sa nu il utilizam!!!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.