View Full Version : Sampdoria - Steaua
nicu26
21st October 2005, 16:50
Cred ca de acum ar trebui sa ne gandim la urmatorul meci al Stelei in grupele UEFA (se joaca pe 3 noiembrie).
Am mare incredere in echipa ca va scoate macar un punct din aceasta deplasare.
Dennis
21st October 2005, 17:37
Eu nu stiu de ce multi zic ca facem egal la ei, dar eu nu am prea multe cunostiinte despre sampdoria si nu imi este frica de ei. 0-2 pentru Steaua.
otinho
21st October 2005, 18:32
batem cu 2-0 .. cine sunt Sampdoria astia ? :D
don_denver
21st October 2005, 18:40
daca joaca cum a jucat cu lens....zic ca ii batem cu acelasi scor spus mai sus...
superchumbo
21st October 2005, 19:59
Luati-o mai usor. Sampdoria nu e Farul, si au o galerie sufocanta. Eu zic intai sa ne aparam exact, si apoi poate iese ceva pe contraatac. Dar cu 3 puncte nu plecam de la Genova.
Dennis
21st October 2005, 20:27
Luati-o mai usor. Sampdoria nu e Farul, si au o galerie sufocanta. Eu zic intai sa ne aparam exact, si apoi poate iese ceva pe contraatac. Dar cu 3 puncte nu plecam de la Genova.
Lol mama frate da cines astia Chelsea? Eu is 90% sigur cai batem si 10% ca facem egal. Nu pierdem nici in ruptu capului.
uti2102
21st October 2005, 20:56
Cu asha atitudini siguri pierdem :D
Mai mult calm baietzi shi mai mult obiectivism. Italienii sunt shmekeri. Pot scoate 3 puncte din rahat ! Eu unul ma multzumesc cu un gol muncit de noi shi cu unul primit pe bulanul arhicunoscut al macaronarilor. 1-1. 4 puncte shi HAI STEAUA !!!
Dennis
21st October 2005, 21:11
Da ce frate dar eu nu am zic ca vreau scor mare sau nu stiu ce. Dar de unde vine Sampdoria si vorbiti de parcai AC Milan. Daca facem pe jumatate ce am facut cu Lens eu zic cai batem.
clodbuser
21st October 2005, 21:11
Trebuie sa batem. Avem toate atuurile: italienii nu sunt in cea mai buna forma iar forma pe care o are Steaua acum eu nu tin minte sa o fi vazut de prin perioada de glorie comunista.
Am vazut o Steaua valoroasa si in anii '92-'98 dar e totusi o diferenta. Steaua de atunci defila pe plan intern dar nu a cunoscut stralucire in europa ca acum cu toate ca a jucat in C.L.
Dupa ce le-am tras-o increzutilor de frantzuzi cred ca e timpul sa-i trimitem si pe italieni cu nasul in iarba.
Hai Steaua.
Triphat
21st October 2005, 21:16
Cu Doria o sa fie de 3 ori mai greu ca Lens... sunt in top in Italia, au o atmosfera tare de tot, dar daca o sa joace jucatorii cu aceasi pasiune si daruire ca ieri, o sa batem. Forza Steaua!
Omu'cu barosu'
21st October 2005, 21:24
Felicitari pentru victorie,dar am observat in majoritatea postarilor de aici o atitudine tipic romaneasca,ati castigat un meci si deja va credeti cei mai buni din Europa.
Ar trebui sa va dati seama ca nici un joc nu semana cu celalalt ,vedeti exemplul cateilor , dupa un meci senzational impotriva celor de la Everton acum au dat cu bata'n balta.
Oricum succes in continuare ...:ok:
uti2102
21st October 2005, 21:27
Barosane, ai dreptate pe undeva. Dar noi puteam sa ne umflam in pene sau sa bagam capul in pamant, tot degeaba. Tot ceea ce conteaza e atitudinea jucatorilor. Shi la Steaua n-ai sa vezi "vedetzi" d-aia ca la Dinamo (plesheni, zici shi alte acareturi) ! D-aia eu zic ca atunci cand vor intra pe teren vor shti ce sa faca 100% shi nu ne vor dezamagi !
Dennis
21st October 2005, 21:36
Barosane, ai dreptate pe undeva. Dar noi puteam sa ne umflam in pene sau sa bagam capul in pamant, tot degeaba. Tot ceea ce conteaza e atitudinea jucatorilor. Shi la Steaua n-ai sa vezi "vedetzi" d-aia ca la Dinamo (plesheni, zici shi alte acareturi) ! D-aia eu zic ca atunci cand vor intra pe teren vor shti ce sa faca 100% shi nu ne vor dezamagi !
:yeah: :ok:
tudi
21st October 2005, 22:05
cred ca meciul cu sampdoria o sa fie mult mai dificil e greu sa bati orice echipa din serie A mai ales la ei acasa totusi sper la un egal............nici o victorie nu e imposibila dar cum spunea o sa fie foarte greu
SORENSEN
21st October 2005, 22:56
Un meci greu cu Doria , dar cred ca facem un egal acolo .Hai Steaua.
Dark Horror
21st October 2005, 23:01
Meci foarte greu,dar Steaua poate sa bata aproape pe orice teren din Europa.
apparte
22nd October 2005, 00:06
Meci cu cea mai urata echipa din Genova:D !Pariu ca 75 % din oras o sa tina cu Steaua?
uti2102
22nd October 2005, 00:09
Cum mah ?! Sampdoria e sub Genoa la popularitate ?! :o:
Dennis
22nd October 2005, 01:06
Meci cu cea mai urata echipa din Genova:D !Pariu ca 75 % din oras o sa tina cu Steaua?
lol nu prea mas gandii ca suporterii din genova sa tina cu Steaua dar chiar nu ar strica :P . Si cineva ar trebuii sa pune topicul asta ca sticky si sa scoata steaua - lens si dinamo -heerenveen
maximus3ad
22nd October 2005, 10:44
va fi meci greu insa eu cred ca Steaua va bate la un gol diferenta - Go Steaua
SORENSEN
22nd October 2005, 14:08
Asta zic eu ca va fi meciul care va demonstra adevarata schimbare de mentalitate a jucatorilor stelisti in meciurile din deplasare .Eu cred ca vom putea chiar castiga dar pt asta mai trebuie asteptat 2 saptamani.
sun
22nd October 2005, 14:19
Sper sa nu fie la fel ca meciul de anul trecut cu Parma. Esential va fi modul de abordare al meciului de catre Steaua. Daca va cauta egalul nu il va obtine. Daca va cauta sa joace , s-ar putea sa aiba sanse la puncte :ok:
HAI STEAUA :yeah:
miril
22nd October 2005, 14:37
Sampdoria este o echipa foarte buna care joaca un fotbal placut ochiului. Flachi este...super! Acest meci va fi un test de valoare pentru Steaua, in drumul spre... aniversare! Apparte, te pomenesti ca tii cu Genoa? Parca al tau frate tinea cu Milan, dar tu?
apparte
22nd October 2005, 15:10
Mirile,stii f bine ca tin cu Genoa si cu Napoli!/hello Ragazzi Fossa vor fi stelisti la acest meci!Si-mi aduc aminte,in anii 80,doria juca acasa la Cremona:drak: !Atunci proportia era si mai covarsitoare pt "grifoni"!
jay
22nd October 2005, 15:31
Iti amintesti gresit, Apparte, Doria a jucat doar cateva meciuri la Cremona, printre care si acel 0-0 cu Dinamo. De unde ai informatia, ai descoperit-o pe net?:) Doar asa zici tu cand dai info citite la footballref. Sau asa ti-a spus rebelul? Stii tu care rebel, cel care ti-a lasat mostenire computerul si cablul de net, care bea bere "Arbema" si "Ursus" intr-o caravana din Italia...:D Daca tot ma distrez, spune-mi de ce te lauzi la TS cu avatarul furat? La fel si ca si precedentele, de altfel. Pana si semnatura ai furat-o (de la Popica)! Si, pentru numele lui Dumnezeu, nu ma iau de ortografia sau exprimarile agramate ale unor utilizatori, dar am o rugaminte la tine. Esti de un secol pe net si tot n-ai invatat sa lasi spatiu dupa fiecare semn de punctuatie. E obositor sa te citeasca lumea. Si zau ca nu ma refer de data asta la ineptii, sper ca ai inteles.
Ontopic, meci foarte greu pentru Steaua. In competitiile europene ghencistii nu au reusit sa marcheze niciodata in poarta unei echipe italiene!
miril
22nd October 2005, 15:37
Forumisti de pe forumuri de alta data uniti-va! Meci foarte greu pentru Steaua. Italienii sunt italieni.
inter
22nd October 2005, 15:51
cred ca dorienii , vor obtine o victorie in "stil italian" ...
ete ce dispute intre "veterani" p-acia :D:D ... sunt de partea lui Claudiu :D:D , apparte tata ce facurati de nu va dusarati pe Maracana? ...
apparte
22nd October 2005, 16:10
"Inaripatule",lasa-ma!Nu te mai da ardelean,fii ceea ce esti,rapidist!:rosu: Vezi sa mai iei niste lecitina,e talmes-balmes in capul tau!Eu am fost plecat in Italia,Emil e in Austria(de 3 ani deja)!:drak: Verifica IP-urile mai bine data viitoare!Iar daca vrei controverse,putem s-o facem pe PM!Iar pe YM am alt avatar...tot "furat"...cu acordul detinatorului!:D
P.S. E ultima data cand iti raspund public,Jay sau H sau cum te mai numesti!
jay
22nd October 2005, 17:04
Ce sugerezi, Apparte, ca as fi tigan? N-am inteles faza cu "inaripatule"... Nu fac parte din etnia lui Lacatus si a lui Banel, daca as fi fost rrom ti-as fi spus, a-ti renega propriul neam e un lucru demn de dispret, din punctul meu de vedere! Nu sunt catusi de putin rasist, dimpotriva, ii detest sincer pe toti limitatii care cred ca sunt mai buni daca apartin unei anumite etnii, religii, rase! Avem cunostinte comune care-ti pot confirma ca stapanesc binisor limba romana, ca nu am nume sau trasaturi caracteristice etniei rrome. De exemplu, Marius sau Dan. Sunt roman ardelean, de cel putin 4 generatii, iar echipa pe care o simpatizez cel mai mult este FC Brasov.
Vrei sa fac un ctrl c - ctrl v cu postari de-ale tale de la onefootball-ul pe stil nou, scrise intr-o limba engleza aproximativa?:) Pe PM, de ce? Ti-e rusine?:) Hai Recolta Salonta!:D
Later edit
Eu am semnat la acest forum numai Claudiu. Nu m-am ascuns niciodata! Scriu la cateva forumuri, folosesc 5 nickname-uri. Tu in schimb ai personalitati multiple.:) L-ai trimis pe rebel in strainatate si a aparut Apparte.:D Ai uitat asa repede? Saracul rebel, sa nu mai aiba el acces la net de 3 ani, ce viata mizera trebuie sa aiba.:)
Avatarul! Te laudai cu el ca si cum tu ti l-ai fi facut, asta-i baiul! In ceea ce priveste IP-urile, diseara le ai! Sunt inca la fpp.:P
De lecitina are nevoie cel care a scris aberatia cu Doria evoluand la greu in orasul lui Stradivari, nu eu!
Nu e cazul sa jignesti, poti "combate" si altfel. Dar eu tin la tavaleala, serios! Pe vremea noastra putini aveau cei 7 ani de-acasa, noi am inceput scoala mai devreme.:) Apparte, ia si tu viata (virtuala) la lejer, destinde-te, toate trec pe lumea asta, doar tramvaiul nu mai trece.:)
apparte
23rd October 2005, 00:12
cred ca dorienii , vor obtine o victorie in "stil italian" ...
ete ce dispute intre "veterani" p-acia :D:D ... sunt de partea lui Claudiu :D:D , apparte tata ce facurati de nu va dusarati pe Maracana? ...
Referitor la Partizan,am scris pe forumul respectiv!Intere,in anii 80,intre suporterii Genoa si doria proportia era ceva de genul in Craiova intre U si Electro!:evil:Sau,o alta rivalitate la fel ca cea genoveza,cea de la Verona intre Hellas si Chievo!Chievo au ajuns sa aiba acum destul de multi suporteri,dar tot mai putini decat Hellas!
miril
23rd October 2005, 00:17
S-a mai micsorat, in ultima vreme. Pe vremuri, Torino... Orice s-ar zice, la ora actuala Samp este o echipa simpatica care joaca frumos. Repet, Flachi e super! Omul asta a dat doua goluri din foarfeca intr-un singur meci.
lupisor lupetto
23rd October 2005, 03:42
Sa nu se astepte nimeni ca suporterii lui Genoa - unii dintre cei mai rasisti din Italia - sa tina cu o echipa româneasca, chiar daca se joaca impotriva rivalei lor de moarte. Insa, sunt multi Români in Italia si la Genoa, deci probabil ca Steaua se va simti aproape ca acasa.
lupisor lupetto
23rd October 2005, 03:47
Preturile biletelor la meciul cu Steaua vor fi intre 15 si 60 de Euro:
U.C. Sampdoria – S.C.F.C. Steaua Bucaresti del 03/11/2005 - prezzi
Tribuna Inferiore Numerata
€ 60,00 (intero)
€ 25,00 (ridotto)*
Tribuna Superiore Numerata
€ 25,00 (intero)
€ 15,00 (ridotto)*
Tribuna Superiore Numer. Sett. 6
€ 25,00 (intero)
€ 15,00 (ridotto)*
Distinti Numerati
€ 20,00 (intero)
€ 10,00 (ridotto)*
Gradinate
€ 15,00
Settore Ospiti
€ 15,00
http://www.sampdoria.it/mostranews.asp?id_news=17177
apparte
23rd October 2005, 10:42
Sa nu se astepte nimeni ca suporterii lui Genoa - unii dintre cei mai rasisti din Italia - sa tina cu o echipa româneasca, chiar daca se joaca impotriva rivalei lor de moarte. Insa, sunt multi Români in Italia si la Genoa, deci probabil ca Steaua se va simti aproape ca acasa.
Gresesti amarnic!Din ce stiu eu,suporterii lui Genoa sunt de stanga!Iata si link-ul:http://underground.fans.free.fr/Gitaly2.htm
miril
23rd October 2005, 10:51
Da, Apparte are dreptate. S-a focusat prea mult pe scandalul din vara, dandu-se impresia ca sunt...extremisti. Oricine in situatia lor putea recurge la asa ceva. Pentru mine, un iubitor al fotbalului italian, ambele echipe genoveze sunt de tot respectul si, din cate am inteles, de la prietenul meu cel mai bun, italian si interisit pe deasupra, cum altfel, spectatorii nu sunt asa de loviti de...gripa aviara ca prin alte parti. Va fi un meci greu pentru Steaua, dar si o masura a valorii pentru cei din Ghencea.
SORENSEN
23rd October 2005, 11:20
corect , aici se va vedea ce poate steaua in deplasare. pt ca sa putem avansa cat mai mult in Cupa UEFA trebuie sa jucam fara frica si cu mai multa determinare in deplasari.
Eu am vazut pe lista aia destui de extrema dreapta aproape cat erau cei de extrema stanga
apparte
23rd October 2005, 15:37
Va fi cel mai greu meci pt Steaua,motiv ce tine si de traditie...n-am marcat niciodata impotriva unei echipe italiene!Ar fi cazul sa intrerupem aceasta traditie!
miril
23rd October 2005, 17:52
O veste buna pentru Steaua. Siena conduce cu 3-2 la Genova cand mai sunt trei minute de joc! Sampa a egalat in ultimele secunde de joc.
SORENSEN
23rd October 2005, 18:09
Da si apoi sa vina cate un carcotas si sa spuna ca orice rezultat va face Steaua cu ei se va spune ca nu sunt in forma
jay
23rd October 2005, 18:14
M-am razgandit... Rog un moderator sa-mi stearga acest post.
SORENSEN
23rd October 2005, 18:38
Sampdoria 3-3 cu Siena , cred ca putem marca si noi
cip_81
23rd October 2005, 18:45
Ce dracului sa marcati voi? Pai, in vreo 8 partide cu echipe italiene n-ati marcat nici macar o 1/2 de gol, idiferent ca ati jucat impotriva unei echipe puternice sau impotriva unei echipe de rezerve.
sun
23rd October 2005, 18:51
ba cip , esti nebun ? Voi n-ati marcat in ultimele 2 meciuri in Europa , ati facut tara de rusine cu islandezii si albanezii . ... V-ati chinuit cu locul 11 in Olanda :happy:
O sa vezi ca STEAUA pleaca neinvinsa de la Genoa . :ok:
inter
23rd October 2005, 18:53
Sampdoria egala in ultimul minut , desi era in inferioritate numerica .... atentie la Flachi ... e tare tipul!
GruppoApparte
23rd October 2005, 19:43
suna a un egal cel putin , le mai da iacob un golazzo si i satura de fotbal /hello
SORENSEN
23rd October 2005, 23:41
Sampdoria egala in ultimul minut , desi era in inferioritate numerica .... atentie la Flachi ... e tare tipul!
Poate ia si cu noi rosu :D , dar e meserias si e un pericol pt noi
Lotto
24th October 2005, 00:59
...cu demarajul e mai greu,asa va fi si cu Steaua./hello
Steaua va fi precum LOGAN-ul.
nicu26
24th October 2005, 10:52
Intradevar, Steaua nu va marca la Sampdoria, dar meciul se va termina 0-0
SORENSEN
24th October 2005, 12:15
italienii au lua destule goluri si daca ne vom concentra si vom juca cu o determinare deosebita eu cred ca vom marca si vom aduce poate victoria.
alejandro
24th October 2005, 13:01
Nici nu indraznesc sa cred ca Steaua va invinge in italia,desi imi doresc din tot sufletul,dar sunt aproape convins ca nu vom pierde:happy desi nu stiu ce se intampla cu Radoi:thinkso:si-a revenit?De cat timp are nevoie pentru a se reface?
nicu26
24th October 2005, 13:29
Se pare ca Radoi va juca etapa viitoare in campionat, asa ca ... va fi in teren si la Genoa.
delaparis
24th October 2005, 13:36
Din pacate nu putem cistiga daca plecam cu acolo fara sa credem in victorie ...
Cu italienii e greu dar nu imposibil ... Astia nu au decit jucatori mediocrii in echipa iar antrenorul este un tip nu foarte experimentat.
Steaua va avea ocazii de gol in prima repriza ... rezultatul final depinde de vointa jucatorilor si increderea pe car o vor avea in ei insisi ...
Atentie de asemenea la smecheria italiana ...
Hai Steaua
miril
24th October 2005, 14:23
Sa nu creada Delaparis ca doresc sa fiu Gica Contra, dar Sampdoria...jucatori mediocrii...antrenor...neexperimentat. Las pe cei care urmaresc fotbalul italian sa ma contrazica, dar eu nu as fi chiar linistit sa fiu in locul lui Protasov. Ar vrea Dica sa fie Flachi sau Victoras Bonazzoli, cat despre Volpi, un adevarat...vulpoi.
Dennis
24th October 2005, 14:25
Sper sa batem, dar cred ca un egal luam 100%.
alejandro
24th October 2005, 14:28
@delaparis:orice echipa din italia iti poate pune probleme,nu conteaza locul lor in clasament.
uite,exemplul Parmei din editia trecuta cand lupta pentru evitarea retrogradarii, iar in Uefa facea treaba buna:ok:
nicu26
24th October 2005, 15:07
Din pacate accidentarea lui Radoi este mai serioasa de cat se credea initial. Medicii i-au pus o atela gipsata, iar in aceasta saptamana i se va mai face un control pentru a sti cu exactitate cat va lipsi.
Sa speram ca pana la ora meciului cu Sampdoria Radoi sa fie apt.
alejandro
24th October 2005, 15:20
rapidistii si-au indeplinit obiectivul principal:evil: sper ca apararea noastra se va descurca si fara capitan,au demonstrat ieri ca se poate:happy
Rossi
24th October 2005, 17:32
Sampdoria merge destul de bine ...locul 8 in Italia
deci o sa le-o dea la stelisti de o sa le sara blana ....
pronostic 1 ( 4-0 )
SORENSEN
24th October 2005, 18:21
"cainii rosii - fara mila" ... nu confunda "echpa la a carei performante niste circari din Stefan cel Mare " nu pot nici visa cu niste impiedicati care fac 0-0 cu niste fotbalisti mediocri din Olanda sssssssst
4-0 o incaseaza la funduletul gol doar Dinamo de la niste rusii.
Steaua va arata inca odata ce poate.
uti2102
24th October 2005, 18:30
Asta e anti-stelist mah, nu dinamovist ! Nu vezi ce semnatura are ?! :happy
Dennis
24th October 2005, 18:57
lol voi ii bagati in seama pe astia? care fac egal si noi batem 4-0 in prima mansa. Si fac egal acasa! lasai ca eu iti dau la pariu ca Dinamo nu trece de grupe. Stai linistit. Si mai dau pariu ca nici nu o sa castige nici un meci. Cel mai mult o sa faca egal in vreo 2. Asa ca mai asteptati pana peste cativa ani sa ajungeti voi mai departe in UEFA. nu mai vorbesc de Champions League.
Zapada
24th October 2005, 19:31
am votat cu X
steaua e capabila sa scoata un egal la samdoria iar cu putin noroc chiar sa bata.
Pacat ca steaua are in banel nicolita un jucator care nu stie fotbal in schimb alearga ca un nebun.
nicolita nu stie sa dribleze si mai ales nu stie sa centreze iar pe deasupra e si cam dur (nu ma refer la meciul de ieri cu rapid).
toate centrarile lui sunt la nimereala.
Bostina e un mare jucator iar daca Steaua ar mai avea inca un bostina pe dreapta ar bate pe orcine si orunde (in UEFA)
miril
24th October 2005, 20:45
Zapada, ce sa zica Sampdoria cu Diana si Zenoni, fundasi laterali? Ambii pot juca si mijlocasi, polivalenti cu alte cuvinte.
alejandro
25th October 2005, 10:31
Sampdoria merge destul de bine ...locul 8 in Italia
deci o sa le-o dea la stelisti de o sa le sara blana ....
pronostic 1 ( 4-0 )
dinamo merge super bine in campionat,iar in Uefa s-a facut de k...k:D
nu-mi zice ca luam 4,asta doar voi o puteti face:ciocan:
delaparis
25th October 2005, 11:07
@MIRIL : Vad ca iti plac italienii astia de tot ii ridici in slavi tot timpul.... Eu n-am spus ca Sampdoria este echipa slaba, am precizat ca au jucatori mediocrii. Bonazzoli e singurul care misca dar mai ales pentru ca echipa joaca pentru el...
Daca ai urmarit un pic nu prea m-am inselat pina acum cu adversarii lui Steaua ... Cu Lens am spus ca sint de batut cind toti tremurau inainte de meci ...
In fine eu cred ca Steaua are capacitatea sa obtina ceva acolo dar nu o sa fie usor. Sampdoria este o echipa dificila fara prea multe calitati care poate fi busculata prin joc rapid si exact. Ca mai toate echipele italienesti (nu vorbesc de cele din top) nu prea le au cu constructia in atac positional. Sint extrem de periculosi in schimb pe contra ... Faptul ca jucam in deplasare mi se pare un oarecum mic avantaj ca sa zic asa ... In ultimele meciuri au greutati cu echipele pe care le primesc la ei acasa ... joaca mai bine in deplasare (rezultatele vorbesc) ...
PS: Accidentarea lui Radoi nu cade bine
miril
25th October 2005, 11:33
Au jucatori multi peste medie si in atac si in aparare, mai putin la mijloc si este, intradevar, o echipa pe contre si, cum spui si tu, este bine ca jucam la ei, desi Steaua este mai buna cand joaca acasa. Jocul Stelei cu Lens a fost stralucitor, dar Lens nu este Sampdoria, si, sa nu uitam, Lens a avut o campanie prelungita de meciuri si deplasari obositoare, jucand in Intertoto. Sa numesc totusi cativa fotbalisti de valoare ai lui Sampa: portari buni si Castelazzi si Antonioli, fundasi, inclusiv la Nationala, Castelinni, Falcone, Diana (joaca si mijlocas dreapta), Zenoni (bun si in ofensiva), Pisano (il omit pe Sala), la mijloc Volpi, un coordonator de clasa, Dalla Bona (revitalizat), Zauli (in scadere de forma). In atac, trei jucatori de valoare internationala Flachi (are momente de mare clasa), Bonazzoli si Bazzani. Fara Radoi, Steaua va fi vulnerabila in jocul aerian, in aparare, lucru care poate fi speculat de ultimii doi. Scuza-ma, zi-mi un jucator de la Lens, care sa ma faca sa uit de cei mentionati aici!
Zebrone
25th October 2005, 11:54
bate sampdoria fara stres, meciul cu lens e mincinos si nu poate fi luat de referinta. steaua nu joaca bine in deplasare si fara public.
Sunchase
25th October 2005, 12:12
2-0 scurt pt Sampdoria.
delaparis
25th October 2005, 12:36
Paranteza off topic :
Lens are si ea citiva ... Diarra international francez , a jucat si la Bayern Munich ... Carriere fost international experienta talent , rezerva pentru Zidane la CM 2002 ... Leroy experienta talent etc ... Hilton brazilian foarte technic ...
Lens e sub Sampdoria ca valoare dar nu este chiar de neglijat...
On topic :
Imi pare rau dar tot nu sint convins de valoarea 'peste medie' jucatorilor citati de la Sampdoria ...
Jucatori italieni de top sint la Juve, Inter, Milan AC, chiar si Roma, Lazio etc ...
Si pe urma sa ne uitam si la Steaua ... Iacob e pe val ... Goian a prins curaj ... Nicolita da din coate ... Dica da si el goluri ... Oprita cel mai bun de pe banca ... etc
Cel mai dificil ar fi factorul mental ... Steaua nu a batut pina acum nici o echipa italiana. Cine stie ... poate o va face cu Sampdoria ....
miril
25th October 2005, 12:45
Spui lucruri de luat in seama. Iii uitasem pe Diarra si Carriere, in primul rand. Sampa este o echipa formata deja, il uitasem si pe singurul strain, corespondentul lui Oprita, Kutuzov. Iacob a facut saltul cel mai spectaculos, iar Dica poate fi un jucator de care Steaua va fi nevoita sa se desparta in curand. Depinde de el! Oricum, Steaua nu este lipsita de sansa, dincontra.
dragos_popa17
25th October 2005, 14:00
Stii cum se spune, norocul tine cu cei puternici :D
STEAUA-MANIA
25th October 2005, 14:04
Este fff important ca RADOI sa-si revina la meciul cu Samp...RADOI este vital pt mijlocul STELEI!Impreuna cu Para sunt o garantie la mijloc!HAI STEAUA!LUPTA MIREL RADOI!
ps la cati romani sunt in Italia...or sa fie la fel de multi ca la mec cu villareal:D /OLE/
SORENSEN
25th October 2005, 14:57
bate sampdoria fara stres, meciul cu lens e mincinos si nu poate fi luat de referinta. steaua nu joaca bine in deplasare si fara public.
mincinos ...:o:
De un lucru sunt sigur in meciul asta fata de alte meciuri cu italienii , stiu ca echipa crede intr-un rezultat bun la Doria si asta vei vedea atunci .
In aceasta echipa am mare incredere ,cum de mult n-am mai avut incredere (poate pt tine nu inseamna nimic , dar pana la urma nici nu trebuie) si cred ca va surprinde pe multa lume sezonul asta (cum pe mine m-a surpirns placut :ok: )
STEAUA-MANIA
25th October 2005, 15:01
catalin,bine mai...te iei dupa ce zice acest individ?lol...mai bine si-ar vedea de dopatii de la juve,apoi sa vb de altii.
fara public joaca juve,uita-te cati vin pe acel asa zis stadion...
alejandro
25th October 2005, 15:04
iar esti stresat?:D bate steaua,fii pe pace:P
apparte
25th October 2005, 19:11
Va depinde enorm de recuperarea lui Radoi(personal,nu cred ca va putea fi recuperat)!dORIA,ca orice echipa italiana,e f bine organizata!Dar,cel mai important lucru e sa nu le cedam balonul prea usor si in zone periculoase,deoarece pe contaatac nu iarta!Bonazzoli e pericol si la fazele fixe,iar,cum a spus si Miril,Volpi e vulpoi!Flacchi are tehnica foarte buna iar Dalla Bona pare sa revina la nivelul care l-a propulsat la Milan!Mirele,spune-mi daca ma-nsel,dar mi se pare ca Zenoni a cochetat si el cu squadra azzura!
Revenind la jucatorii lui Lens,uitati cosmarul rapidistilor,Dindane,Keita si restul de internationali africani pe care-i vom vedea(in mare parte) la Weltmeisterschaft 2006!
miril
25th October 2005, 19:27
Zenoni, Zauli (a cam imbatranit), Castelinni, Diana, Bonazzoli, cam astia. Falcone este stalpul apararii, un adevarat soim...genovez.
APercele79
26th October 2005, 01:56
2-0 sampdoria, sec
sah mat din prima repriza....anul trecut la parma (cu rezervele lui parma mai bine zis) steaua nu a miscat
Dennis
26th October 2005, 03:31
Roflmao. Anul trecut a fost diferit...acum o sa fie orice rezultat dar nu o sa pierdem...avem mult prea multe meciuri fara infrangere ca sa pierdem acum....spre deosebire de alti caini verzi.
Ammadeus
26th October 2005, 04:06
3-0 samp, daca ii intereseaza UEFA, daca nu 1-0
alejandro
26th October 2005, 10:02
Ce tare esti...:sleep:
MariusTR
26th October 2005, 12:17
Ammadeus, poate ai treaba si noi te retinem...
Scor final : 2-2.
don_denver
26th October 2005, 12:38
nu zic ca nu ar putea avea dreptate oricine de aici..cu oricate scenarii fanteziste a venit...eu cel putin..vad un egal..chit ca as vrea sa bata steaua...anyway..multe...multe rezultate subiective...obiectivitatea e lasata deoparte
dede
26th October 2005, 13:40
Steaua nici nu va castiga, nici nu va pierde...nici nu va marca, nici nu va primi gol...adica meciul se va termina la egalitate, scor 0-0
aliss
26th October 2005, 13:52
multe rezultate subiective...obiectivitatea e lasata deoparte
Logic! Speranta moare ultima :D
alejandro
26th October 2005, 14:38
de la voi ni se trage:D
nicu26
27th October 2005, 09:03
Din pacate de ceea ce-mi era frica nu am scapat: Radoi nu va juca in meciul cu Sampdoria. O pierdere grea pentru Steaua!!!
Sa "multumim" pentru acest lucru rapidistilor!!! Mai aveau tupeul sa spuna ca au fost dezavantajati!!
walt.mann
27th October 2005, 09:50
Daca ar fi ca federatia sa fie corecta, comisia de disciplina s-ar autosesiza, cum se intampla peste tot, si l-ar suspenda pe musiu rada pe toata durata pe care Radoi este accidentat. De asemenea, ar trebui, cum e pe-afara, sa-i plateasca si primele de joc pe durata accidentarii. Da' la banii cu care ii plateste copos, ar trebui sa spele parbrize la semafoare!
alejandro
27th October 2005, 09:51
Sigur ca au fost dezavantajati:evil: trebuia eliminat si radoi pentru faultul pe care l-a suportat:mda: tampitii naibii:jerk:
walt.mann
27th October 2005, 11:50
Atat ii duce mintea!!!
uti2102
27th October 2005, 12:09
Shansele Stelei scad vertiginos odata cu absentza lui Radoi. El va lipsi la doua meciuri capitale pentru acest final de an : cu Sampdoria shi CFR Cluj. Eu sper sa trecem cu bine peste aceste meciuri !
suporterita
27th October 2005, 12:13
meci greu fara Radoi dar ne descurcam.eu cred ca Steaua a evoluat in bine de la meciul cu Parma si baietii au invatat jocul italienilor.sper in victorie dar este bun si un egal.
walt.mann
27th October 2005, 12:18
Trebuie sa jucam in terenul lor, si suntem capabili. Daca jucam cum am jucat in ultima vreme (exceptand meciul cu aia mici de sub pod), luam cel putin un punct fara probleme.
delaparis
27th October 2005, 13:00
Da ...
Fara cel mai bun jucator al echipei sansele la un rezultat bun au scazut ...
Echipa are resurse dar lipsa lui Radoi se va simti mai ales la lupta de la mijlocul terenului ...
Pacatos meciul ala cu Rapid ...
dragos_popa17
27th October 2005, 13:39
Radoi e cel mai bun, da' nu e chiar indispensabil. In aparare deja e destul de inchegat cuplul Ghionea-Goian, iar la mijloc poate fi inlocuit, in special pentru ca nu este mijlocas de meserie. Lovin a mai jucat acolo, uneori chiar foarte bine, si cred ca s-ar descurca. Acum problema e sa nu se mai accidenteze inca un mijlocas central, ca dup-aia chiar nu mai are Protasov pe cine sa bage. Subtire lotul, foarte subtire.
don_denver
27th October 2005, 14:08
hai mey..ce tot atata tam-tam..pai atunci ce echipa e aia..care doar depinde de un om..si din cate stiu s-a jucat destul de bine si fara radoi.
delaparis
27th October 2005, 14:57
Nu e vorba ca echipa sta in Radoi, e vorba ca este diminuata. Steaua va juca si fara el dar va fi mai complicat asta e clar. Nu techica lui Radoi ar fi fost utila ci spiritul de lupta si vointa la efort ... Acolo trebuie alergat mult si recuperat tot ce se poate la mijlocul tereneului ... Ar fi fost foarte util cred eu ...
superchumbo
27th October 2005, 19:08
In locul lui Radoi probabil Lovin, care e praf. mai bine altcineva
sun
27th October 2005, 21:43
Sper sa il revad si pe Florentin Dumitru in angrenajul echipei . Ar fi o arma buna centrarile pentru IACOB :rolleyes:
Din pacate , dupa o declaratie a lui Mutu : " Sampdoria se concentreaza pe cupa Uefa . Vrea chiar sa o castige "
Dennis
28th October 2005, 00:33
Doar ca da Mutu o declaratie nu inseamna ca nu avem sanse cu Sampdoria. Radoi ar fi fost util dar sa vazut in repriza a 2-a cu Rapid ca se poate juca si fara el. Eu cred ca o sa scoatem cel putin un egal.
maximus3ad
28th October 2005, 04:09
Din cate am citit despre ultimele meciuri ale Sampdorie au avut probleme in aparare eu cred ca daca vom apuca o faza buna la ei la poarta vom inscrie dar depinde si ce zi prinde Steaua si sper sa joace fara frica. Radoi este important pentru echipa dar cred si sper ca echipa va recupera postul lui si se vor descurca si fara el. Hai Steaua!!!
MariusTR
28th October 2005, 08:04
Daca vor juca ca si Joia trecuta ii umflam si pe astia. Oricum va fi mai greu si egalul ar fi rezonabil.Haide Steaua! Lupta pentru Romania!
walt.mann
28th October 2005, 08:34
Stiti cumva de unde sunt arbitrii?
Ammadeus
28th October 2005, 08:56
1-0 samp, steaua nici o sansa la un egal macar.
p.s. atentzie la alegeri, popescu e omu' lui becali-bisnitza-bilete-la-film
alejandro
28th October 2005, 10:38
In locul lui Radoi probabil Lovin, care e praf. mai bine altcineva
da...poate se baga rada:evil: stie meserie:headbang:
Dennis
28th October 2005, 14:27
da...poate se baga rada:evil: stie meserie:headbang:
ROFL.
1-0 samp, steaua nici o sansa la un egal macar.
Dar de ce nu are sans la egal? lol bah taceti daca nu stiti ce vorbiti frate.
maximus3ad
28th October 2005, 19:06
Stiti cumva de unde sunt arbitrii?
Uniunea Europeana de Fotbal Asociatie a comunicat luni 24 octombrie 2005 componenta brigazii de arbitri care va conduce al doilea meci al Stelei in grupa C a Cupei UEFA, cel cu Sampdoria. Astfel, partida de la Genova, care va avea loc joi 3 noiembrie 2005, va fi condusa de arbitri din Polonia: Grzegorz Gilewski (la centru), Maciej Wierzbowski (asistent 1), Slawomir Stepniewski (asistent 2) si Miroslaw Ryszka (rezerva). Observator pentru arbitri este englezul Keith Stuart Hackett, iar delegat UEFA este grecul Sofoklis Pilavios. - de pe website'ul Stelei
Paul
29th October 2005, 10:58
Naspa cu arbitrii din Polonia ...
alejandro
29th October 2005, 11:54
de ce?
Paul
29th October 2005, 12:01
Sincer prefer arbitrii dintr-un fotbal de top : Spania , Anglia , Italia , Germania , Portugalia;
Acestia nu au nici un fel de sentimente fata de echipele mari;
Ma gandesc acum la Steaua - Valencia 2-0, si ma rog perfament pentru sanatatea acelui asistent din Germania , de le tusa , care a anulat golul Valenciei la 2-0 ... faza fusese la limita ...
alejandro
29th October 2005, 12:24
da..bine zici!Uitasem deja de golul anulat spaniolilor:P
SORENSEN
29th October 2005, 12:31
totusi Sampdoria nu e Valencia , e o echipa de pluton din Italia iar acel arbitru nu cred ca influenta cu ceva.Sezonul trecut am avut mereu arbitraje decente fara mari probleme .
Dennis
29th October 2005, 15:42
Sa speram ca albitrajul va fii decent, cat despre meci tot ce putem noi sa facem e sa speram si sa ne incurajam echipa.
Paul
30th October 2005, 10:28
Sampdoria - Inter 2-2 , dupa ce Inter a condus cu 1-0 si 2-1 ...
SORENSEN
30th October 2005, 10:52
"Grijă mare la Diana
Aurelian Botezatu
Mijlocaşul genovez a fost cel mai bun om al Sampdoriei aseară, marcînd ambele goluri în poarta Interului
Aşa cum o va face probabil şi joi, cu Steaua, Sampdoria a încercat să surprindă aseară Interul (2-2) printr-o ofensivă totală. Mereu în susţinerea atacului, fundaşii laterali Pisano şi Zenoni au şi stat la originea golurilor lui Diana (6, 35). Schema, de fiecare dată aceeaşi. Curse pe flancuri şi centrări în careu, unde mijlocaşul genovez a fost peste apărătorii Interului.
Strategia antrenorului Novellino n-a avut însă soluţii şi pentru faza defensivă, ceea ce i-a permis Interului să egaleze de fiecare dată. Tehnicianul dorian a reacţionat după reluare, căutînd să-şi astupe "găurile" şi să lovească eventual pe contraatac. Manevra i-a reuşit însă doar parţial. Cantonată în propria jumătate, "Samp" n-a mai luat gol. Dar nici n-a mai reuşit să marcheze. Rezultatul? Încă un meci, al patrulea consecutiv, fără victorie.
SAMPDORIA - INTER 2-2
(Diana 6, 35 - Cambiasso 31, Cordoba 40)
SAMPDORIA: Antonioli - Zenoni, Castellini, Sala, Pisano - Diana, Volpi, Palombo (71 Zauli), Gasbarroni (56 Tonetto) - Flachi, Bonazzoli (86 Dalla Bona). Antr. W. Novellino
INTER: Julio Cesar - Cordoba, Mihajlovici, Samuel, Favalli (86 Recoba) - Figo (80 Ze Maria), Pizarro, Cambiasso, Solari (64 Wome) - Adriano, Martins. Antr. R. Mancini
A arbitrat Stefano Farina"
Sunt periculosi astia , dar cred ca-i vom dovedi .
NEAGA
30th October 2005, 17:01
Samp-steaua 0-1
radcom
30th October 2005, 18:13
Victorie, shi suntem calificatzi,...sau egal shi mai ashteptam un meci.
nicu26
31st October 2005, 08:37
La cum a jucat Steaua aseara cu Bistrita .... sunt mici sanse si de o infrangere la scor mic. Sper sa se trezeasca dupa acest meci si sa redevina echipa care o stim. Altfel .... vai de ei!!
Ammadeus
31st October 2005, 08:52
shtoibalshoi o ia in freza 2-0 in cel mai bun caz; dupa echipe din campionate second-hand datzi de o echipa bunicica din campionat tare; pt. ca tacamul sa fie complet, o vetzi lua shi de la tzeferu' cu 3-2; apropos, legenda lacatush ce rol are in cuibul ciobanului? decorativ, mascota, papagal, legenda vie, mostra impanata? unde-i bodu cand ai nevoie de el?
alejandro
31st October 2005, 10:16
suna-l si intreaba-l:evil: noi de unde sa stim ce aberezi tu?:jerk:
Rossi
31st October 2005, 10:54
Sampdoria - Steaua 5-0
e bun de luat ca 1 solist in baza ..... eventual cu handicap - ca bat italienii la minim 2-3 goluri diferenta
alejandro
31st October 2005, 11:02
de ce nu ai pus 9-0?:thinkso:
uti2102
31st October 2005, 13:58
Eu unul sper in egaluri pe linie in meciurile de joi. Am avea astfel inca un punct in plus la coeficient. Doamne Ajuta !
Vand vise
31st October 2005, 14:03
Sampdoria - Steaua 5-0
e bun de luat ca 1 solist in baza ..... eventual cu handicap - ca bat italienii la minim 2-3 goluri diferenta
esti batut in cap :happy :happy
dinamo o sa primeasca 3-4 :D
Sampdoria - Steaua 1-2
walt.mann
31st October 2005, 14:15
Sunt realist, facem egal cu gol.
Dar astia din groapa o sa si-o ia pe coaja la Sofia.
delaparis
1st November 2005, 13:01
Bai ce ghinion ... tocmai acum cind mergea bine in europa ... de mult nu am mai vazut o echipa ca Sapdoria sa ii fie frica de o echipa romaneasca ...
Fara Radoi , in plus cu agitatia din momentul de fata, nu mai cred ca baietii pot sa-si apere sansa cum trebuie in Italia ...
Pacat...
GIGI DU-TE INVIRTINDU-TE ......
suporterita
1st November 2005, 13:05
da,ce moment greu pentru noi..acum cind speram cu echipa asta sa ajungem cit mai departe.nu stiu cit de tare ii afecteaza pe jucatori insa fara Radoi suntem morti,Rada trebuia suspendat.
delaparis
1st November 2005, 13:10
Lacatus ar trebui sa se detaseze cumva de evenimentele astea ...
E clar cine se da cu GIGI pierde tot ... si imagine si palmares si marca ... tot ...
Se tot da drept Dumnezeu dar de fapt e dracul itruchipat ... nu mai are ce cauta in sport ciobanul asta cu toata familia lui pe care 'o protejeaza' ...
uti2102
1st November 2005, 14:21
Evenimentele n-au cum sa-i influentzeze pe jucatori sau pe cei cu scaun la cap. Nishte tertipuri juridice n-au nici o treaba cu ce se intampla la antrenamente sau pe teren...
Darkslowstar
1st November 2005, 14:52
Tot ce sper eu e ca de data asta jucatorii vor prezenta niste cojones cat toate zilele si vor scoate un rezultat bun la Doria, adica o victorie. :ok:
don_denver
1st November 2005, 15:18
Sampdoria - Steaua 5-0
ma voi aveti ce aveti cu scorul asta...din 98....cred ca asta e calcaiul lui achile la dinamo...ca tot suntem la aceeasi tema...
nu zic ca nu ar fi posibil acest scor...dar sansele lui sunt destul de mici....pana una alta raman ca va fi egal
Timm
1st November 2005, 15:36
Un meci greu cu Doria , dar cred ca facem un egal acolo .Hai Steaua.
Care Steaua? Steaua crestina poate.
Rossi
1st November 2005, 17:35
bafta in cupa uefa :evil: .... sa va luati cat mai multe ..
poate ii faceti o bucurie lu' Jiji ...http://www.planetsmilies.com/smilies/character/character0028.gif
am inteles ca vor fi foarte multe http://www.planetsmilies.com/smilies/animal/animal0076.gif http://www.planetsmilies.com/smilies/animal/animal0076.gif http://www.planetsmilies.com/smilies/animal/animal0076.gif http://www.planetsmilies.com/smilies/animal/animal0076.gif la Genoa ...
SORENSEN
1st November 2005, 17:59
Care Steaua? Steaua crestina poate.
Steaua e UNICA
Sper ca nu vom pierde ... la scor Joi .
Dar cred ca in ciuda problemelor vom face o figura frumoasa la Genova.
delaparis
1st November 2005, 19:05
Din punct de vedere al statisticilor rezultatul asta se va trece in ce palmares ?
Cel al lui Becali sau al AFC Steaua ?
sun
1st November 2005, 19:43
eu sunt si mai realist : In cel mai bun caz , un 0-0 norocos .
Sa speram ca tevatura asta cu Steaua Crestina va intoarce bunatatea Cuiva spre Steaua . :rolleyes:
Paul
1st November 2005, 21:06
@sun , n`ai de unde sa stii ...
Eu cred ca Steaua va marca...
E complexul asta italian ca nu prea le-am dat goluri , si nu ar fi exclus sa le dam o bobita
Cota pentru sub 2,5 goluri : 1,7
tu26dor
1st November 2005, 23:36
cred ca bataia care au mancat-o de la bistriteni i-a trezit si vor juca cum stiu ei sa o faca. e greu in italia, dar nu imposibil
1-2
GruppoApparte
2nd November 2005, 05:01
Forzzza Steaua .... si un egal e bun , oricum suntem ca si calificati pe mai departe ; pentru imagine, pt coeficient si pt toti catelusii sper ca Steaua sa umileasca pe Sampdoria un 3-0 ar fi de ajuns si apoi sa ia catelusii marca si toate porcarile ce le pot cumpara de la Steaua si sa si le bage in :jerk:
MariusTR
2nd November 2005, 09:07
Daca meciul s-ar juca acasa, le-am umfla un 2-0 sec, dar jucam in deplasare si o sa scoatem un 1-1 sau 2-2. Merge si asa... mai avem in grupa echipe de batut si o sa le umilim
nicu26
2nd November 2005, 10:43
Sunteti prea optimisti. Sper la un egal, norocos sau nu, nu conteaza, punct(e) sa luam. Totusi este greu, mai ales ca lipseste Radoi, iar inlocuitorul lui, Lovin sau Florentin Dumitru, nu se ridica nici macar la 75% din randamentul lui Radoi.
Sper sa realizam totusi un meci bun si, chiar daca nu vor reusi sa aduca vre-un punct, macar sa joace la adevarata lor valoare.
eddy_steaua
2nd November 2005, 11:36
1-2...asta e anul premierelor...vom bate in sfarsit in italia....am visat....doamne ajuta...
remy
2nd November 2005, 12:42
Fiti realisti, fara Radoi, sufletul echipei, chiar daca-l urasc, pt. ca e cel mai arogant om posibil, finul lui JIJI, Steaua conteaza foarte putin, nu mai are "vana".
Eu zic sa va ganditi la meciul cu Halmstadt, pt. ca aia au eliminat pe Sporting Lisabona, chiar la ei acasa, in retur (cred ca a fost cea mai mare BOMBA). Daca-i bateti pe aia, atunci santeti calificati. Ce-as mai rade sa faca asa cum au facut cu Rosenborg, cand am vazut cel mai comic si rusinos autogol, poate din fotbalul mondial ! Rusine lui FINU' :headbang:
Nu va mai impaunati ca ati batut pe Lens, nici un meci nu seamana cu altul.
Parca vad ca nu se califica nici o echipa a noastra, cu toate ca nu as dori asta. :o:
MariusTR
2nd November 2005, 12:58
Parca vad ca nu se califica nici o echipa a noastra, cu toate ca nu as dori asta. :o:
Steaua pierde calificarea doar daca vinde peste noapte jumatate de echipa si ramane doar cu portarul si vreo 2 in aparare. Buey, n-ai vazut ce a facut cu Lens? A maturat efectiv cu ei pe jos... cum sa nu se califice?!?
Cine sa ne bata, mai, ametitii aia de la Halmstadt? Trecem joi cu un egal de Sampdoria si apoi declansam uraganul si cu ei ca si cu Lens.
remy
2nd November 2005, 13:09
Vezi ca asa vorbeau toti de la Steaua si inainte de Rosenborg, mai ales JIJI si MEME, auzi, ca ei au pariat zeci de mii de dolari pe Steaua si au luat-o in mana. Ce-si plangea "Smardoiul" banii dupa aia, toti aveau ciocul mic. Deci, lauda de sine nu miroase a bine. Fiti mai cumpatati baieti, ca e mai bine. Ascultati la taticul vostru, sa nu plangeti iar ! :ok:
delaparis
2nd November 2005, 14:31
Daca Sampdoria marchiaza repede atunci pierdem la scor ... insa daca la pauza e 0-0 atunci va fi altceva ...
Milan
2nd November 2005, 14:50
Steaua in cadere si nu numai pe teren ... greu daca nu imposibil sa cistige. Oricum sper in viictorie dar realist nu vad nici egal :( din pacate
dede
2nd November 2005, 15:59
eu am impresia ca joi va fi o zi neagra pt noi, romanii...adica nici o echipa romaneasca nu va castiga...sper sa ma insel si Steaua sa faca cel putin un egal la italieni
don_denver
2nd November 2005, 16:01
si noi speram sa te inseli....
Kainsashiki
2nd November 2005, 16:47
dupa declaratiile de la aeroport steaua se duce sa se apere, nu sa-si faca jocul obisnuit...
sper sa nu pateasca ce-au patit la parma si sper ca experienta acumulata de atunci sa-si spuna cuvantu..
hai steaua!!!
GruppoApparte
2nd November 2005, 17:53
Sa Credem In Minunea Ros Albastra , Steaua nu ne va dezamagi oricare ar fi rezultatul , va arata ca este o echipa puternica si va Inchide gura la toti care Doresc ca Steaua sa Dispara .... Oare sa ne apucam sa cantam de pe acuma sau sa mai astept inca putin : '' Sa Vina Cupa Sa Vina cUpa sa vina cupa UEFA in Ghencea '' sau visam deja prea departe :evil:
Dennis
2nd November 2005, 17:55
scoatem un egal cel putin, nu o sa pierdem...
Timm
2nd November 2005, 18:55
Am inteles eu bine sau e posibil sa joace cu Florentin Dumitru titular?
Eu i-as acorda sansa asta.
SORENSEN
2nd November 2005, 19:15
da dar ar trebui sa joace la inchidere in locul lui Lovin am inteles de prin presa
Paul
2nd November 2005, 19:51
Nop.
Dumitru sa joace in locul lui Radoi , adik constructie ...
DIn pacate e extrem de riscant ce a facut Protasov...
A conturat un prim 11 beton (Hamu - Ogararu , Goian , Ghionea , Nesu - Banel , Radoi , Para , Bostina - Dica , Iacob) si orice accidentare sau suspendare afecteaza extrem de mult echipa , fiindca rezervele nu au meciuri in picioare si cand intra sunt penibile.
Exemplu:
Lovin ... la inceputul sezonului cand juca meci de meci era in forma;
A fost odata suspendat in UEFA , a intrat Radoi la mijloc , Goian fundas central;
Goian a dat gol cu Valeremnga , a dat gol cu DInamo , a fost batut in cuie ... Lovin out.
Acu cand a revenit a fost pe spate ...
Sincer , cred ca e momentul sa i se acorde o sansa lui Dumitru ...
saphicus
2nd November 2005, 21:21
Presupun ca un Lovin care ar juca in deplasare ar fi mai bun decat un Lovin
la meciurile de acasa, desi Paul are dreptate, banca de rezerve nu face bine jucatorilor care trebuie sa joace meci de meci la cel mai inalt nivel, pentru a
avea rezultate pe masura intr-o competitie continentala.
Daca Protasov a gresit, iar jucatorii au fost deconectati la meciul care parea un simplu galop de sanatate, e vorba de cel cu Gloria Bistrita, de data aceasta toata lumea este in "priza" si sunt convins ca-si vor da sufletul pentru un rezultat favorabil, care dupa opinia mea poate fi si un meci egal.
Spun acest lucru pentru ca din pacate Steaua nu poate juca cu cel mai bun jucator al sau in meciul cu Sampdoria.
Intr-adevar echipa italiana nu a rupt gura targului, succesele ei din IL CALCIO sunt repurtate cu echipe din partea a doua a clasamentului, dar trebuie sa recunoastem ca are un bagaj tehnico-tactic solid cum sunt echipele italiene si pe deasupra este si in forma.
Cred ca este cel mai dificil adversar dintre cele trei care vor juca maine cu echipele romanesti.
Am incredere intr-un rezultat bun si deasemeni intr-un joc pe masura.
Daca nu amandoua, atunci macar primul sa se realizaze!
Hai baietzi, razbunatzi primul esec din campionatul nostru cel de toate zilele!!
SUCCESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
FORZA STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!/hello /hello /hello /hello
remy
3rd November 2005, 03:27
PAUL, de unde ai scos "A conturat un prim 11 beton (Hamu - Ogararu , Goian , Ghionea , Nesu - Banel , Radoi , Para , Bostina - Dica , Iacob)" ?
CUMVA RADOI S-A DUS SA SE SPOVEDEASCA LA MANASTIRE SI SI-A REVENIT DIN ACCIDENTARE ?
remy
3rd November 2005, 04:11
ATENTIE ! [Dupa meciul cu Shelbourne]
<<"Steaua joacă haotic"
Fostul antrenor al Stelei şi cel mai titrat tehnician din fotbalul românesc, Emeric Ienei, a făcut ieri o comparaţie între Steaua din acest sezon şi echipa de anul trecut: "A slăbit foarte mult, pentru că a pierdut doi jucători de calibru. Dorinel Munteanu era o rampă de lansare pentru atac şi un filtru pentru apărare. El organiza jocul la mijlocul terenului şi miercuri s-a văzut că Steaua joacă haotic fără el. Apoi, prin plecarea lui Martin Tudor i-a dispărut concurenţa lui Hamutovski şi nu e bine deloc".
Ienei i-a avertizat apoi pe roş-albaştri: "Au cîştigat cu 4-1. Bravo lor, dar jocul nu mi-a plăcut. Steaua din sezonul trecut era mult mai sigură. Să nu se îmbete cu apă rece, Shelbourne a fost un adversar slab rău de tot, care şi-a dat două autogoluri. N-am simţit că Steaua e o echipă tare şi toţi din Ghencea ar trebui să analizeze foarte bine evoluţia de miercuri pentru că jocul a suferit mult de tot". >>
http://www.gsp.ro/index.php?a=20164&shift=1
stuka
3rd November 2005, 07:41
Un mech egal,actziunile Stelei se ridica 30%.
Bafta,stelelor!!
Kainsashiki
3rd November 2005, 08:23
la tv sport special au zis ca s-ar putea sa joace nesu la inchidere si petre marin fundash...sper sa fie doar vorbe in vant ...
nicu26
3rd November 2005, 10:34
Cu cine joaca mai putin ma intereseaza. Important este sa joace deschis si sa nu se aseje cu "fundu'n poarta" ca nu avem nici o sansa. Sper la un egal, chinuit cum o fi numai punct sa aduca.
Timm
3rd November 2005, 11:10
Cu cine joaca mai putin ma intereseaza. Important este sa joace deschis si sa nu se aseje cu "fundu'n poarta" ca nu avem nici o sansa. Sper la un egal, chinuit cum o fi numai punct sa aduca.
De asta ma gandeam ca Florentin Dumitru ar fi o sansa in plus fata de Lovin spre un joc mai ofensiv.
esku
3rd November 2005, 11:59
greu f greu sa bati sampdoria la ei acasa.... daca se juca in ghencea era meci de 1 solist :D, dar asa merg pe un X .... GOOD LUCK! :ok:
maximus3ad
3rd November 2005, 12:07
Go Steaua fa o surpriza si inscrie primul gol unei echipe Italiene - si apoi inca unul :)
delaparis
3rd November 2005, 12:44
Sper sa nu luam gol pina la pauza ...
In repriza a doua sa rezisatam primul sfert de ora si apoi va fi mai usor si poate chiar bagam gol ...
Hai Steaua
becali
3rd November 2005, 12:56
e greu, samp inscrie cam 2 goluri pe meci acasa, speranta moare ultima
suporterita
3rd November 2005, 13:30
incerc sa trec eu ca suporter peste rusinea care a dat peste noi cu oierul,dar jucatorii....si ma gindesc doar la victorie.singurul lucru de care ma tem este sa nu ne faca Protasov vreo inginerie tactica in teren ca la Trondheim.
walt.mann
3rd November 2005, 14:26
Vom reusi cel putin un egal. Este greu, ca astia sunt putin in vana, dar si ai nostri, o sa vedeti, o sa manance jar. Mereu, la Steaua, dupa un joc prost in campionat, au jucat excelent in cupe. Mi-e teama doar cu Lovin.
Emilio
3rd November 2005, 14:52
Sampdoria o sa lase impresia ca e dominata dar va fi neiertatoare pe contra-atac. Sper ca Steaua sa nu pice in plasa. Rezultatul normal este de 0-0 dar mi-e teama ca Steaua nu este pregatita sa joace cu o echipa italiana. Pentru Sampdoria, cupa UEFA este pe un plan secundar fata de campionat. Mai degraba joaca pentru a repeta scheme pentru campionat. Va juca deci relaxat si deci, e periculoasa si din punctul asta de vedere.
aliss
3rd November 2005, 14:53
Sper ca jucatorii sa se concentreze asupra meciului si sa lase deoparte toata tampeniile pe care le-a provocat Becali...
Au sanse sa faca un meci bun...si sa ne aduca o victorie:ok:
ultr@ g.
3rd November 2005, 15:01
:) bgaultrafan@yahoo.com (bgaultrafan@yahoo.com)Campioni vom fi pana vom muri asa ca pentru toti cei care striga, gura mica. Campionii suntem noi si asa vom fi pana vom murii. Lupta STEAUA.
dragos_popa17
3rd November 2005, 15:04
In mod normal, cu toata echipa valida si in forma, Steaua ar trebui sa bata. Din pacate insa, Radoi lipseste, Oprita e varza, Dumitru nu-si gaseste locul iar Lovin nu poate fi mai mult decat o rezerva. Lotul e subtire si in astfel de meciuri se vede. Eu sper insa ca Paraschiv sa fuga si pentru Radoi, Lovin sa prinda o zi mare, Oprita sa ne aminteasca de jucatorul de anul trecut iar Dumitru sa arate tuturor de i-au zis englezii micul Beckham. Asta in conditiile in care toti ceilalti sa joace cum fac ei de obicei. Daca se intampla toate astea, castigam sigur.:D Dar cum traim intr-o lume reala :(
Triphat
3rd November 2005, 15:07
Fara Radoi o sa avem probleme..
remy
3rd November 2005, 15:33
Acum, va spun eu, la toate 3 echipele romanesti, decid patronii care platesc jucatorii. Acum se va vedea cine are cu adevarat bani sa faca jucatorii sa-si dea viata pe teren. Mai ales ca in UEFA nu prea se castiga bani in grupe, poate doar din drepturi de televizare.
Si cum Steaua a iesit cea mai sifonata si cu mari datorii catre stat, nu stiu ce vor face, oricat de patimasi ar fi suporterii stelisti. Si, aici, cel mai important, nu joaca Radoi, care e "inima" echipei, cu toate ca s-a facut de rasul pasarilor cu gripa aviara cu autogolul antologic, demn de orice generic TV.
Dar atata vreau, sa-i vad pe toti romanii dandu-si sufletul pt. echipele lor, asa iertandu-i daca pierd./hello
aliss
3rd November 2005, 15:33
:) bgaultrafan@yahoo.com (bgaultrafan@yahoo.com)Campioni vom fi pana vom muri asa ca pentru toti cei care striga, gura mica. Campionii suntem noi si asa vom fi pana vom murii. Lupta STEAUA.
Nu cred ca aici a spus cineva altceva decat Hai Steaua...vezi ca pe intern se poarta chestiile alea
Si chiar de ar fi sa luati voi cupa uefa..nu cred ca ar comenta cineva altceva decat bravo steaua...
codrind
3rd November 2005, 15:40
La meciurile internaţionale-intercluburi "strig" şi eu HAI STEAUA!!!
Aşa că X,2 e un pronostic pe care Steaua e în stare să-l obţină !
dede
3rd November 2005, 15:41
@aliss esti sigura? eu nu prea cred, sunt multi frustrati prin Ro care comenteaza la orice perfomante facute de echipele adverse
cat despre meci...FORZA STEAUA!
don_denver
3rd November 2005, 15:42
.vreau macar egalul....asa ca hai stelutza....!!!
aliss
3rd November 2005, 15:43
d3d3 sunt exceptii...azi tinem cu romania...cine zice altfel nu poate fi considerat roman
don_denver
3rd November 2005, 15:44
ce vrei mey aliss...nu toata lumea poate fi ca noi..sunt cazuri si cazuri..
aliss
3rd November 2005, 15:50
da..le-as fi numit eu cumva...dar as primi avertisment:D
oricum eu am incredere in steaua...sincer ma astept la victorie si nu la egal
alejandro
3rd November 2005, 15:51
ma,voi peste tot umblati in grup?:D
forza steaua/OLE/
asa-i aliss?:D
dede
3rd November 2005, 15:52
nu stiu cum sunteti voi, dar eu, de exemplu, la meciurile lui rapid si dinamo din cupele europene nu pot sa tin la fel cum tin cu Steaua la meciurile ei(asta-i clar), de fapt eu tin cu ele doar pt pct pe care le-ar aduce Romaniei...sincer
ieppy
3rd November 2005, 15:52
poate un firav hai stelutzaaaaaaa. :D
aliss
3rd November 2005, 15:54
de fapt eu tin cu ele doar pt pct pe care le-ar aduce Romaniei...sincer
Asta e deja...fitze..dar in fine sunt opinii si opinii..:)
Succes in seara asta:ok:
alejandro
3rd November 2005, 15:55
aliss:noi jucam cu sampdoria,nu cu levski:D
dante:hai dinamo:P
Rossi
3rd November 2005, 17:18
eu sunt sincer ... si nu are rost sa ma ascund in spatele cuvintelor ...
Bafta Sampdoria !!!!!
alejandro
3rd November 2005, 17:32
ai inima de caini:rosu:
mars la lok:evil:
uti2102
3rd November 2005, 18:39
Dupa experientza neplacuta pe care am trait-o anul trecut cu Parma anul acesta nu am decat o singura rugamnite de la jucatorii Stelei : SA JOACE FOTBAL !!! Hai baietzi ! Fara frica ! Shtiu ca putetzi !!! Datzi totul pe teren ca shi cum ar fi meciul decisiv ! Jucatzi fotbal adevarat shi vetzi fi apreciatzi !!!
HAI STEAUA ! HAI BAIETZI ! Maritzi punctele din vistieria Stelei in grupa !!! FORZA STEAUA !!! :yeah:
dede
3rd November 2005, 19:43
Bafta Sampdoria !!!!!
multumim, la fel...bafta Levski
in seara asta, Steaua are cel mai greu meci din grupa prin faptul ca joaca cu o echipa italiana (se stie ca stelistii inca n-au inscris in meciurile cu italienii), dar sa speram ca totul va fi ok si stelistii vor face cel putin egal
FORZA STEAUA!
Paul
3rd November 2005, 20:00
Bafta Sampdoria !!!!!
Te inteleg , insa din pacate Steaua nu depinde de acest rezultat , oricum ne vom califica dupa meciul cu Halmstad ...
Insa din pacate , din cauta atitudinii urate a unor dinamovisti , ne trezeste si noua ura fata de Dinamo ...
Cum ar fi sa strig si eu Hai Levsky ?
Din pacate sunt constient ca punctele lui DInamo sunt si ele importante ... insa pe tine nu te intereseaza soarta fotbalului romanesc in general !
adypoko
3rd November 2005, 21:15
Sau din fericire. Prietenul nostru, cainele ... achiles, a inceput sa schelaie pe threadul Levsky - Dinamo.
otinho
3rd November 2005, 21:20
Fortza Steaua !
Paul
3rd November 2005, 21:23
Sau din fericire. Prietenul nostru, cainele ... achiles, a inceput sa schelaie pe threadul Levsky - Dinamo.
Acu cere demisia lui Andone ... :no:
GruppoApparte
3rd November 2005, 21:55
dupa toate intamplate azi , victoria rapidului , infrangerea lu' Dinamo , urmeaza un egal al stelei :rolleyes:
maximus3ad
3rd November 2005, 22:04
lasa steaua sa castige
Gabriel28
3rd November 2005, 22:14
Lens si Halmstad nu au terminat la egalitate mah ce aveti? e minutu 41' si e 2-0 ptr Lens.
Daca se termina 0-0 ar fi bine, daca se termina 1-0 ptr Steaua ar fi perfect.
Nexus
3rd November 2005, 22:15
Nu stiu daca au mai comentat vreunii inaintea mea asta dar vreau sa va zic ca baietii care pun stiri pe prima pagina la OLS cred ca au tras pe nas.
Anunta ca Lens si halmstad au terminat la egalitate cind de fapt partida nu era nici macar inceputa. Da, scorul inainte de incepere era 0-0.
Acum e 2-0 pt Lens
bai baieti, sunteti site serios bre , scoateti trompeta asta de stire ASAP.
http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/cupa%20uefa/index.php?meniuId=35&viewCat=372&viewItem=6324
GruppoApparte
3rd November 2005, 22:31
se pare ca , cel mai probabil la pauza va fi 0-0
otinho
3rd November 2005, 22:33
o repriza buna a stelei ..
Cra10veanu
3rd November 2005, 22:39
frumos shut a lu Banel
remy
3rd November 2005, 22:43
Da, mi-a placut cum s-a jucat, dar italienii sant calculati si inteapa cand nu te astepti. De-asta fotbalul depinde de o greseala (de jucatori, de arbitru, de tactica) si nu prea poti spune ca o echipa e buna doar jucand foarte bine si, sa zic, primesti gol din 11 m aiurea, sau un offside, sau in ultima secunda. Pana la urma tot rezultatul conteaza, ceea ce ramane la final, nu e bine sa ne dam mari ca una sau alta dintre echipe e mai tare ca si cealalta. Eu am experienta ca atunci cand te lauzi si te dai mare ca bati, ca faci, ca dregi, vine un mare ghinion si s-a spulberat totul !
De-asta fotbalul a ajuns ceva relativ, care apartine sortii, si nu mai poti fi sigur de nimic (vezi ce pateste si Chelsea, care se credea ca va spulbera pe toti, oriunde).
Paul
3rd November 2005, 22:46
Da, mi-a placut cum s-a jucat, dar italienii sant calculati si inteapa cand nu te astepti. De-asta fotbalul depinde de o greseala (de jucatori, de arbitru, de tactica) si nu prea poti spune ca o echipa e buna doar jucand foarte bine si, sa zic, primesti gol din 11 m aiurea, sau un offside, sau in ultima secunda. Pana la urma tot rezultatul conteaza, ceea ce ramane la final, nu e bine sa ne dam mari ca una sau alta dintre echipe e mai tare ca si cealalta. Eu am experienta ca atunci cand te lauzi si te dai mare ca bati, ca faci, ca dregi, vine un mare ghinion si s-a spulberat totul !
De-asta fotbalul a ajuns ceva relativ, care apartine sortii, si nu mai poti fi sigur de nimic (vezi ce pateste si Chelsea, care se credea ca va spulbera pe toti, oriunde).
Exact !
Tu ai zis ca pierde Sampdoria , deci printr`un ghinion Sampdoria va pierde , si se va rasucii cutitul in rana voastra ...
Hai egalul !
remy
3rd November 2005, 23:05
Dar de ca naiba toti de la steaua dau in plopi (care nu sant decat in spatele tribunelor) ?
Au, ca de obicei, apararea beton, dar atacul ?
Mi-e sa nu patiti ca si cu Rosenborg si cu Dinamo, joaca bine, ataca, rateaza en-gross, dar la urma se sting ?
Nexus
3rd November 2005, 23:09
Dar de ca naiba toti de la steaua dau in plopi (care nu sant decat in spatele tribunelor) ?
Au, ca de obicei, apararea beton, dar atacul ?
Mi-e sa nu patiti ca si cu Rosenborg si cu Dinamo, joaca bine, ataca, rateaza en-gross, dar la urma se sting ?
Atunci aveam avantaj. Macar acuma curu in poarta si egalu
Nu spargem gheata . da'poate ii frige Banel :D
remy
3rd November 2005, 23:26
Banel a fost cel mai slab atacant, dar toti atacantii de la Steaua n-au dat odata pe (in) poarta. Mijlocasii au jucat foarte bine.
GruppoApparte
3rd November 2005, 23:28
ce rateaza stelisti !!!! ufff ...... da si 0-0 e bun :)
LENS 5-0 HALMSTAD
16', 23', 47' Cousin 73' Jemaa 90' Lachor
bobycox
3rd November 2005, 23:37
Bravo Steaua! Bravo Baieti! Felicitari.
otinho
3rd November 2005, 23:38
DOAMNE CE RATARI LA DICA SI IACOB :headbang:
Pacat .. puteam sa batem .. io zic ca le-am fost superiori clar .. cu putina sansa era 1-0 .. oricum meci bun .. keep up the good work :yeah:
GruppoApparte
Final ...... Felicitari Steaua !!!!
apparte
0-0 si primul punct luat in Italia!
dolby
0-0. bun si-asa
iulian
3rd November 2005, 23:39
Felicitari Steaua!...Felicitari Rapid !!!...
Pacat totusi de rezultat pentru ca am aratat ca suntem mai buni....puteam castiga aceasta partida.
marcom_217
3rd November 2005, 23:47
bravo STEAUA!!! o echipa care stie sa joace pana in minutul 93 :)
adypoko
3rd November 2005, 23:51
Avem echipa, avem valoare ...
otinho
3rd November 2005, 23:53
Goian o posibila varianta pt nationala ? :D
marcom_217
3rd November 2005, 23:55
cred ca in seara asta ne-a lipsit sansa. In rest o echipa bine cladita de Protasov care intr-adevar poate sa se bata cu orice echipa din Europa.
kykez
3rd November 2005, 23:56
Ar trebui sa nu ne mai multumim cu putin. Mai ales ca s-a vazut ca se poate mai mult. Prea usor luam cartonase. Uneori, multa inconstienta ! Asta costa mult. Pentru ce ???!!!
marcom_217
3rd November 2005, 23:57
mai bine zis GOIAN viitorul golgeter al nationalei :)
uti2102
4th November 2005, 00:11
Un meci aproape perfect facut de Steaua. Daca era perfect cashtigam cu 1-0. :)
Dupa primele 60 de minute mi-am zis ca indiferent de rezultat voi fi mandru de jucatori. Au dat tot din ei shi au facut unul din cele mai bune meciuri in deplasare facute de Steaua in ultimii 10 ani. Steaua a dominat tactic shi a avut mai multe ocazii decat Sampdoria. Alte comentarii sunt de prisos ! .... Pacat de ratari, dar oricum, un punct muncit shi meritat pe deplin !!!
Chiar daca Rapidul a cashtigat, fara sa fiu de loc subiectiv pot sa afirm cu tarie ca Steaua a fost performera zilei.
Multzumim baietzi ! Mandrii de STEAUA ! /hello
esku
4th November 2005, 00:11
steaua a dovedit ca este o echipa de talie europeana.... MERITA SA CASTIGE!
saphicus
4th November 2005, 00:12
Daca ar fi o pilda de urmat pentru toti cei care scriu vrute si nevrute din patima, orgoliu prostesc sau pur si simplu ca sa se afle in treaba la adresa Stelei, aceasta ar fi DARUIREA SI SACRIFICIUL de care au dat dovada jucatorii acestei echipe in confruntarea cu Sampdoria!
Nu arat aici faptul ca au dominat de la un capat la altul meciul cu o tactica
si tehnica de invidiat, nici faptul ca au ratat ocazii uriase de a inscrie, nici
faptul ca au creat faze de adevarat spectacol, pentru care au de departe cei mai multi suporteri in tara si strainatate, dar arat faptul ca acesti jucatori isi respecta blazonul in afara tarii cu prestatii demne toata admiratia!
Ce exemplu de daruire si sacrificiu poate fi mai elocvent decat privindu-l pe acest Nesu, un "suflet calator", care pe langa o prestatie memorabila, accidentat fiind, a dorit sa ramana in teren ca sa-si ajute echipa!
Mai mult ce pot spune, decat ca ACEST COMPORTAMENT O FACE PE STEAUA UNICA in peisajul nostru fotbalistic! Nu este vorba decat de o CONCEPTIE pe care generatiile de jucatori si antrenori, au respectat-o, o respecta si sper ca o vor respecta in continuare!
Alte comentarii, sau bla-bla-uri sunt de prisos!!
BRAVO BAIETZI PENTRU ACEST SEMI-SUCCES, DAR CU MULT MAI IMPORTANT, UN MARE SUCCES IN LUPTA VOASTRA CU VOI INSIVA!!
FORZA STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAA/hello /hello /hello :ok: :ok: :ok:
Paul
4th November 2005, 00:16
Meci excelent facut de Steaua , rezultat previzibil pentru multi dintre noi (0-0) !
Am aratata pentru a n-sprea oare ca suntem buni in Europa.
Baieti sunteti iertati pentru meciul cu Gloria :P
chip
4th November 2005, 00:24
Bravo Steaua! Bravo Rapid! Din pacate insa, egalul din Italia colaborat cu o victorie impotriva celor de la Halmstad (cei mai slabi din grupa C fara indoiala) nu asigura si matematic calificarea. Un joc al rezultatelor de forma:
Hertha-Lens 1
Halmstad-Sampdoria 2
Sampdoria-Hertha x
Steaua-Halmstad 1
Hertha-Steaua 1
Lens-Sampdoria 2
ar produce urmatorul clasament final:
1.Hertha 11p
2.Sampdoria 8p
3.Steaua 7p
4.Lens 3p
5.Halmstad 0p
O alta situatie in care Steaua poate sa nu se califice ar fi daca Lens castiga toate meciurile care i-au mai ramas si Hertha pierde la Lens dar castiga in rest. In acest caz Lens si Hertha acumuland cate 9p merg mai departe.
Dennis
4th November 2005, 00:25
Puteam sa batem in seara asta dar norocul nu a fost cu noi. Un egal a fost foarte bun, putem sa ne consideram calificati.
FORZA STEAUA!!!
Bravo Steaua! Bravo Rapid! Din pacate insa, egalul din Italia colaborat cu o victorie impotriva celor de la Halmstad (cei mai slabi din grupa C fara indoiala) nu asigura si matematic calificarea. Un joc al rezultatelor de forma:
Hertha-Lens 1
Halmstad-Sampdoria 2
Sampdoria-Hertha x
Steaua-Halmstad 1
Hertha-Steaua 1
Lens-Sampdoria 2
1.Hertha 11p
2.Sampdoria 8p
3.Steaua 7p
4.Lens 3p
5.Halmstad 0p
O alta situatie in care Steaua poate sa nu se califice ar fi daca Lens castiga toate meciurile care i-au mai ramas si Hertha pierde la Lens dar castiga in rest. In acest caz Lens si Hertha acumuland cate 9p merg mai departe.
Dar ce te face sa crezi ca Steaua nu castiga cu Halmstad si nu face cel putin egal cu Hertha?
O sa ne calificam de pe primul loc ;)))
otinho
4th November 2005, 00:28
Earth To Chip .. Earth To Chip .. Se Califica 3 Echipe !!
Paul
4th November 2005, 00:28
Hertha-Lens 1
Halmstad-Sampdoria 2
Sampdoria-Hertha x
Steaua-Halmstad 1
Hertha-Steaua 1
Lens-Sampdoria 2
1.Hertha 11p
2.Sampdoria 8p
3.Steaua 7p
4.Lens 3p
5.Halmstad 0p
Esti paralel cu fenomenul !
Deci si locul III se calfica.
Asculta la mine !
Daca Steaua bate pe Halmstad , este o singura varianta in care Steaua nu se califica (teoretica)
4 echipe la egalitate cu 7p , iar Halmstad cu 0p
Si atunci departajarea e la golaveraj ... avantaj Steaua !
otinho
4th November 2005, 00:29
cam greu sa fie 4 echipe cu 7 puncte :D
achile
4th November 2005, 00:31
Hertha-Lens 1
Halmstad-Sampdoria 2
Sampdoria-Hertha x
Steaua-Halmstad 1
Hertha-Steaua 1
Lens-Sampdoria 2
1.Hertha 11p
2.Sampdoria 8p
3.Steaua 7p
4.Lens 3p
5.Halmstad 0p
Se vede ca nu le ai
Daca Lens castiga tot sampdoria nu ar mai avea 8 p ci 5 iar Steaua ar merge mai departe :P
Valabil si in prima varianta se califica 3 echipe mai baietica
7 p=100% calificare
achile
4th November 2005, 00:33
Esti paralel cu fenomenul !
Deci si locul III se calfica.
Asculta la mine !
Daca Steaua bate pe Halmstad , este o singura varianta in care Steaua nu se califica (teoretica)
4 echipe la egalitate cu 7p , iar Halmstad cu 0p
Si atunci departajarea e la golaveraj ... avantaj Steaua !
Nu am facut calculu dar nu cred ca 4 echipe pot obtine 7 puncte
DECI 7p=100% calificare
Paul
4th November 2005, 00:38
Pai daca nu l-ai facut , nu te mai baga.
Eu l-am facut , si se poate 4 echipe cu 7 p.
Deci :
Steaua - Halmstad 1
Herta - Steaua 1
==> STeaua (4+3) 7 p
Sampdoria - Halmstad 1
Sampdoria - Herta 1
Lens - Sampdoria 1
Sampdoria 7 p
Herta - Lens X
3 + 3 (cu Steaua) + 1 = 7
Lens: 3 + 1+ 3 = 7
Banal
maximus3ad
4th November 2005, 00:46
deci Steaua inca nu a inscris cu Italieni, oricum bine ca a castigat un punct
saphicus
4th November 2005, 00:50
Hertha-Lens 1
Halmstad-Sampdoria 2
Sampdoria-Hertha x
Steaua-Halmstad 1
Hertha-Steaua 1
Lens-Sampdoria 2
1.Hertha 11p
2.Sampdoria 8p
3.Steaua 7p
4.Lens 3p
5.Halmstad 0p
Cu o mica observatie: Dar cine-s Hertha astia, or fi chiar zmei??? O echipa buna, de locul 6 in Bundesliga, insa departe de un Bayern, Bremen sau Shalke, ori Steaua este campioana unei tari care a facut de multe ori de petrecanie Germaniei fie si in maciuri amicale. Si inca ceva:
In decursul istoriei fotbalistice, echipele noastre de club au pus mereu probleme in deplasare la nemti. Asa ca nu cred intr-un pronostic 1 la meciul Hertha - Steaua!!:ok: :ok:
Nexus
4th November 2005, 01:14
Lucrul clar ca lumina zilei e ca daca batem Halmstadul ( apropo cum mai stau in clasament ? ) suntem calificati.
Eu as vrea sa nu ne ajunga o calificare de pe locul 3 ci sa tragem pentru primul loc. Prin jocul rezultatelor 4 puncte cred ca ne-ar putea duce pe primul loc daca nu innebunesc aia de la Lens ( ce victorie importanta !)
As vrea sa evitam o echipa din CL asa ca ori 1 ori 3.
delaparis
4th November 2005, 01:23
eu am zis ca Steaua va lua 9 puncte dar de fapt m-am inselat ... va lua 10 !!!
lupisor lupetto
4th November 2005, 01:31
Steaua a jucat bine. Bravo.
Nexus
4th November 2005, 01:34
eu am zis ca Steaua va lua 9 puncte dar de fapt m-am inselat ... va lua 10 !!!
Eu ma bucur primul dar pina atunci ma rog sa luam meciul cu Halmstadul in serios si nimic mai mult. Si pina atunci meciul cu CFR
Iti dau 10/1 intr-un pariu pe 10 $ ca nu va fi asa
Triphat
4th November 2005, 01:38
Bravo Steaua! Un meci bun! Mi-e ciuda ca a ratat Iacob la faza aia :headbang: Mi-a placut Steaua de azi, atacul n-a fost stralucitor, dar banda dreapta, si apararea au fost fantastice. Sa vina meciul cu Halmstadt.
Nexus
4th November 2005, 01:48
Dupa calificarea in grupe si rezultatele de azi concluzia e una singura : ma bucur ca in Liga lui Mitica avem fotbal.
Si poate ca vom avea iar fotbal la nivel de nationala cind cei de afara nu se vor mai vedea cu sacii in caruta dupa primul contract afara pt ca vor fi in tara oameni ca Mazilu, Dica, Iacob, Niculae, Radoi Tamas care le vor reaminti ca nu mai sunt senatori de drept la nationala cu 20000de parai pe saptamina chiar daca joaca sau sunt trimisi la echipa a doua.
Fanatik redblue
4th November 2005, 04:39
Bravo baietii, sunt mandru de voi. Este pentru a nu stiu cata oara, cand Steaua dovedeste din nou, ca este port drapelul si ambasadorul Romaniei la nivel de club. Abordarea, maniera de joc, a aratat ca Steaua este o echipa de talie europeana, mai ales dupa ultimele partide, inclusiv in mandatul lui Zenga. Punctul obtinut cu dorienii este unul pretios, care conteaza enorm de mult pentru calificare. In fata unei echipe, care nu mai mult de acum cateva zile (Duminica trecuta) a condus pe Inter cu 2-0 spune totul. Am speranta, ca partida cu Halmstad, va consfintii inca o victorie, mai ales ca pe Ghencea (nesuspendata) este foarte greu de castigat in fata unor suporterii fantasticii.
Marii blonzii de la Halmstad, va gasi un iad pe Ghencea si ii vom primenii cum se cuvine..............:drak:
lupisor lupetto
4th November 2005, 04:58
notele Stelei date de www.datasport.it
STEAUA BUCAREST
Khamutouski 5.5
Ogararu 6
Goian 6
Ghionea 6.5
Nesu 6.5
(34` st Marin sv)
Nicolita 6.5
(37` st Dinita sv)
Paraschiv 6
Lovin 5.5
Bostina 6
Dica 7
(46` st Dumitru sv)
Iacob 5.5
All. Protasov 6,5.
iaro
4th November 2005, 05:02
Bravo Steaua! Atentie in continuare la buturugile mici (Gloria, Halmstad) si primavara europeana cred ca nu va poate scapa!
maximus3ad
4th November 2005, 05:30
Italienii se bucura ca a ratat Iacob si ca au reusit un egal la sfarsit, succes cu Halmstad
Pancujunior
4th November 2005, 06:41
Penal rau Iacob, s-a pierdut cu firea. Trebuia sa inscrie.
lupisor lupetto
4th November 2005, 07:25
Comentatorul de la Sport Italia a chemat acea ratare "posibilul match-point". Oricum, ce a fost, a fost. Steaua este o echipa buna care poate sa joace cu orice echipa din Europa.
walt.mann
4th November 2005, 08:57
Sper ca Nesu sa nu aiba probleme si sa joace la Cluj. Cu Petre Marin, nu poti sa stii niciodata.
Oricum, cu Sampodria am jucat in stil de mare echipa. Am pus presiune pe ei, am fost siguri in aparare, pacat ca am ratat. Dupa meciul de aseara, noi cu Hertha ne luptam pentru locul 1 in grupa, Sampdoria si Lens pentru locul 3.
nicu26
4th November 2005, 09:01
M-am convins! Steaua este o echipa mare care poate pune probleme oricarei echipe din Europa. S-a vazut aseara ce inseamna s joci cu dezinvoltura indiferent de numele adversarului.
Bravo lor, au demonstrat ca o calificare in primavara nu mai reprezinta o performanta pentru Steaua ci un lucru firesc.
armin
4th November 2005, 09:19
Bravo Steaua, meci f.bun. Am fost peste italieni.
Atentie la Halmstad, Cfr, etc.
Vand vise
4th November 2005, 09:22
Sampdoria - Steaua 5-0
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Imi pare bine :D sa-ti zic ca esti PRAFFF :D
FORZA STEAUA :yeah:
codrind
4th November 2005, 09:53
Cam târziu din partea mea, dar FELICITĂRI STEAUA, pt. punctul obţinut dar mai ales pt. jocul practicat ! (în special în repriza a II-a). Un mic minus la Bălănel Nicoliţă !
Baftă în continuare!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.