PDA

View Full Version : Chris Hero vs Eddie Kingston - Loser Leaves Town

Heath Scumm
26th March 2007, 22:03
La Out with the Old, In with the New, Hero il va infrunta pe Kingston intr-un feud care dureaza de cateva luni bune.

http://www.obsessedwithwrestling.com/pictures/c/chrishero/02.jpg VS http://www.obsessedwithwrestling.com/pictures/b/blackout/04.jpg

Cei 2 au avut in ultimii 3 ani feud dupa feud, rivalitate care a ridicat CZW la un alt nivel insa acum tensiunea dintre cei 2 a ajuns la un alt nivel.

Acum, Hero a spus ca CZW nu e destul de mare pentru amandoi, asadar invinsul acestei infruntari va parasi compania.

Una dintre cele mai mari rivalitati din istoria Indy-urilor se va incheia pe 4 Aprilie 2007. Cine credeti ca va parasi CZW?

Stiu ca iar nu vor fi posturi, asadar am decis sa aplicam sistemul :

:) - pentru Hero
:D - pentru Kingston

r0bby
27th March 2007, 11:26
Mie imi place Hero.Nu as vrea sa paraseasca CZW.Deci:
:)

Heath Scumm
27th March 2007, 11:30
Cred ca Hero va fi cel care va pleca ... ROH il vor numai pentru ei, desi in opinia mea CZW l-a facut pe Hero ce este astazi!

Ratonu
27th March 2007, 13:01
Nu am urmãrit feudul ºi nu ºtiu ce planuri de viitor au cei doi, dar ºi eu tind sã cred cã Hero va pierde ºi apoi va fi împins mai mult în ROH... and that would be fine with me.

Heath Scumm
27th March 2007, 14:01
Kingston a crescut foarte mult ca valoare in ultimul timp, e un Main Eventer bun si un campion CZW potrivit.

Si-a dezvoltat foarte mult personajul si are draw din punctul meu de vedere.

Mike^
1st April 2007, 20:06
Drept, Kingston a crescut mult in ultimul timp, sper ca Hero va castiga in acest meci. Desi, tinand cont ca meciul se desfasoara in CZW, sansele ca el sa plece sunt destul de mari...Dupa cum a spus HitScum, ROH e noua lui casa...

Reaper
1st April 2007, 20:58
Kingston va ramane in CZW. Nimeni nu poate insulta spectatorii cu atata daruire ca el.
Hero isi poate gasi un loc in orice federatie; totusi nu voi canta "oh hell yeah, goodbye!" la sfarsitul meciului pt ca sunt constient ca e o pierdere mare pt CZW.

Heath Scumm
15th May 2007, 19:00
Prea tare meciul acesta, atat ca stiffness cat si ca incarcatura emotionala ... a semanat cu un meci puro intre heavyweights.

Am remarcat si eu acea scandare ...

Jumatate de Arena striga Hero, Jumatate striga Eddie ... Un singur fan razlet incepe sa strige : "Somebody else!" ... Cea mai tare scandare pe care am auzit-o in mult timp :D

Edit : Tin sa remarc acea parte de final, cand, dupa ce a castigat si si-a invins rivalul carierei lui, Kingston a inceput sa planga, coplesit de intensitatea evenimentului. That's pro-wrestling right there ...

gaby1528
25th May 2007, 21:59
da ne si noua un link sa vedem si noi:D

kill3r
25th May 2007, 22:39
atmosfera - nota 10
despre meci sa zicem ca nu e genul meu.

Reaper
25th May 2007, 23:39
atmosfera - nota 10
Spectatorii cunosteau feud-ul.
despre meci sa zicem ca nu e genul meu.