View Full Version : NBA Europe Live 2007
cristane
26th March 2007, 13:06
S-a anuntat programul provizoriu al NBA Europe Live 2007.
Echipe NBA
Boston Celtics
Toronto Raptors
Memphis Grizzlies
Minnesota Timberwolves
Echipe Europa
Efes Pilsen Istanbul
Unicaja Malaga
Lottomatica Roma
Real Madrid
Meciuri amicale
06.10 - Boston Celtics - Toronto Raptors (Roma)
06.10 - Minnesota Timberwolves - Efes Pilsen Istanbul (Istanbul)
07.10 - Toronto Raptors - Lottomatica Roma (Roma)
09.10 - Memphis Grizzlies - Unicaja (Malaga)
10.10 - Boston Celtics - Minnesota Timberwolves (Londra)
11.10 - Toronto Raptors - Real Madrid (Madrid)
Gontel
26th March 2007, 20:15
Meciurile intre echipele din NBA vor starni mari orgolii ca de fiecare data, iar europenii vor incerca sa le arate americanilor ca si in Europa se joaca un baschet de buna calitate.
Ar fi putut fi invitate echipe europene mai valoroase, gen TAU Ceramica sau Panathinaikos (au sanse sa castige Euroliga anul acesta).
real23
26th March 2007, 20:39
Mai interesant a fost anul trecut cu Sixers, Spurs sau Barcelona, TSKA Moscova
Irimus
26th March 2007, 21:25
Mai interesant a fost anul trecut cu Sixers, Spurs sau Barcelona, TSKA Moscova
SUNS
Raptor
26th March 2007, 22:30
Sunt curios daca se mai duce caseta sa-i vada...
Irimus
26th March 2007, 22:33
nu merge ca nu mai joaca phila(#3), sau macar daca ar fii jucat NY(aialalti doi#3) :D
cristane
2nd April 2007, 15:14
Ar fi putut fi invitate echipe europene mai valoroase, gen TAU Ceramica sau Panathinaikos (au sanse sa castige Euroliga anul acesta).
Daca se va pastra sistemul de anul trecut, NBA Europe Live se va incheia cu un mini-turneu la care vor lua parte 2 echipe din NBA si cele 2 finaliste ale Euroligii. Deci s-ar putea sa le vedem si pe TAU si PAO.
caseta
2nd April 2007, 15:30
S-a anuntat programul provizoriu al NBA Europe Live 2007.
Echipe NBA
Boston Celtics
Toronto Raptors
Memphis Grizzlies
Minnesota Timberwolves
Echipe Europa
Efes Pilsen Istanbul
Unicaja Malaga
Lottomatica Roma
Real Madrid
Meciuri amicale
06.10 - Boston Celtics - Toronto Raptors (Roma)
06.10 - Minnesota Timberwolves - Efes Pilsen Istanbul (Istanbul)
07.10 - Toronto Raptors - Lottomatica Roma (Roma)
09.10 - Memphis Grizzlies - Unicaja (Malaga)
10.10 - Boston Celtics - Minnesota Timberwolves (Londra)
11.10 - Toronto Raptors - Real Madrid (Madrid)
si
11.10 - Memphis Grizzlies vs. MMT Estudiantes OR Alta Gestion Fuenlabrad
Sunt curios daca se mai duce caseta sa-i vada...
m-as duce, desi nu pot sa spun ca sunt tocmai extaziat de echipe. raptors mai sunt cum sunt, dar la griz ....
dar as merge la madrid sa prind 2 meciuri. cine stie, poate plec mai devreme si ma opresc si in roma, ca tot e (relativ) in drum, sa mai prind un meci cu raptors si sa ii vad si pe celtics daca tot sunt acolo ... cine stie, poate il vad pe oden si apuc sa il intreb citi ani are in realitate si daca e adevarat ca el e fratele mai mare al lui mutombo.
tare ar fi daca intre timp kg si gasol ar fi transferati. sanse ar fi, mai ales la cum merg wolves .... kg ar fi cazul sa ceara un transfer.
memphis si-ar pierde tot farmecul .... i-au dus in spania pt ca joaca gasol acolo, fara gasol si fara nici o urma de star in echipa, nu s-ar mai duce nici dreq sa ii vada. cred ca memphis au directiva de la stern sa nu il dea pe gasol pina in toamna.
r0bby
2nd April 2007, 20:41
Va mai transmite TV Sport meciurile?
ninawilma
21st October 2007, 18:21
stiti cand se joaca all-star nba
Irimus
21st October 2007, 19:45
da,stim.
BAK
21st October 2007, 20:07
stiti cand se joaca all-star nba
da,stim.
:happy:happy:happy:happy...si eu, si eu
KingMJames
21st October 2007, 22:23
nu,nu stim...dc afli te rog sa postezi,pt ca toti asteptam pe cineva care sa ne scoata din intuneric si sa ne aduca la suprafata, la lumina unde adevarul si dreptatea vor dainui de-a pururea...
thekobe
21st October 2007, 23:00
The 2008 NBA All-Star Game will be played on February 17, 2008 at the New Orleans Arena in New Orleans, Louisiana, home of the New Orleans Hornets.
caseta
22nd October 2007, 10:21
The 2008 NBA All-Star Game will be played on February 17, 2008 at the New Orleans Arena in New Orleans, Louisiana, home of the New Orleans Hornets.
he's back !!!!
WTF happened ?!?!
a cazut netu in burundi timp de aproape 1 an ?
edit: m-am uitat acum si am vazut ca ai postat cam 1 data pe luna in ultima perioada. dar asta e primu post al tau pe care il vad in ultima juma' de an ...
Irimus
22nd October 2007, 12:31
a mai postat in thread-ul despre jocuri(el zicea parca, ca a jucat nba 2k8) dar da, a postat rar in ultima vreme.
thekobe
22nd October 2007, 12:36
am avut treaba :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.