View Full Version : WRM Retaliation : King Lion vs Heath Scumm - WRM WORLD Title Ladder Match
Heath Scumm
15th October 2005, 16:10
* Un promo descrie evolutia conflictului dintre Heath Scumm si King Lion, luptele dintre King lion si membrii Hardcore Squad, interventia lui Scumm la WRM UPRISING, tradarea lui Decron si Pest Jack, Scumm-Sanity-ul distrugator, Dirt Press-ul care l-a accidentat pe King Lion si interventia paramedicilor aplecati asupra corpului celui mai iubit luptator din WRM ... urmeaza provocarea lansata de Scumm catre King Lion pentru Retaliation *
*Urmeaza o panorama a Arenei WRM si un Focus pe centura WRM WORLD suspendata in tavanul salii*
Test : "Ce seara avem pana acum BigMouth! Si Main Event-ul urmeaza de-abia acum!"
BigMouth : "Cu totii asteptam ce se va intampla in continuare! King Lion va avea cea mai mare lupta din viata lui, chiar in acest ring, chiar in aceasta seara! WRM Retaliation ... Ladder Match pentru titlul WRM WORLD!:o:"
Sirena de razboi rasuna in difuzoare si fumul invadeaza intrarea ... piesa "Pulse Of The Maggots" a trupei SLIPKNOT anunta intrarea in Arena a campionului WRM WORLD - Heath Scumm ...
Scumm isi face aparitia la intrarea salii cu o scara de metal in spate ... strabate incet culoarul catre ring in timp ce huiduielile publicului acopera si comentatorii WRM care incearca sa faca o analiza asupra meciului ce va urma ...
Test: "Pe cine crezi ca avantajeaza acest tip de meci? :rolleyes: Cine crezi ca are avantajul in aceasta infruntare!"
BigMouth : "trebuie sa merg pe mana lui King Lion! El are rapiditatea necesara sa castige infrunatrea! In fond, intr-un ladder match, cine urca cel mai repede pe scara si recupereaza centura castiga!"
Test : "Ai dreptate oarecum! Insa sa nu uitam ca scara este nu numai o modalitate de a recupera centura insa poate fi folosita si ca arma! Cu totii tinem minte Ladder Match-ul extrem de violent dintre Fallen si Anarchist de anul trecut! Sa nu uitam ca Heath Scumm este parintele Hardcore-ului in WRM si singura regula din acest meci este recuperarea centurii prin escaladarea scarii! :evil: Everything Else Goes! Nu cred ca Lion are prea multe de castigat din aceasta infruntare!"
Heath Scumm
18th October 2005, 11:15
Heath Scumm se tranteste intr-un colt al ringului si isi asteapata adversarul ... Dupa vreo 5 minute in care publicul a preluat controlul scandand in continuu numele fostului campion WRM CRUISER, Heath Scumm se plictiseste si cere un microfon ...
Heath Scumm : "E normal! Stiam ca nu o sa apara! L-am cautat peste tot in vestiare cu alti membri corportaivi ca sa-i "explicam" mai bine regulile unui ladder match :evil: insa nu a fost de gasit! Eroul vostru v-a parasit ... obisnuiti-va cu ideea ... i-am dat suficient ragaza sa-si faca aparitia ...
Cu totii stim ca ii este frica de legenda pe care o reprezinta Heath Scumm - sunt cel mai extrem luptator din aceasta federatie si toata lumea o stie ...
*Publicul huiduie*
Puteti sa huiduiti cat doriti ... in aceasta seara, cu sau fara King Lion in ring, voi lua acasa titlul si voi sarbatori ... ce anume? In aceasta seara implinesc exact 11 luni de cand sunt campion absolut WRM WORLD ... si se pare ca nimeni nu va schimba asta!"
Scumm arunca microfonul in afara ringului si face semn arbitrului sa sune inceputul meciului ... Iese in afara ringului, ia scara de metal si o baga in ring ...
Test : "Cred ca asta e pe departe cel mai usor meci castigat vreodata de Heath Scumm! Desi detine recordul celui mai rapid meci din WRM cand l-a invins pe Anarchist in turneul King Of The Ring 2004, cred ca nimic nu se compara cu aceasta victorie!"
BigMouth : "Nu-mi vine sa cred! Heath Scumm a bagat scara de metal in ring si clopotul inceputului de partida a sunat! Cred ca va castiga fara ca Lion sa-si faca aparitia! La naiba! Unde esti, King Lion???:mda: In fond aceasta este noaptea lui!"
Test : "Noaptea lui pe naiba! Asa cum a spus si Scumm, Lion e doar un las, intimidat de legenda pe care o reprezinta campionul nostru!:evil: Nu merita catusi de putin un loc in Main Eventul WRM Retaliation!"
Heath Scumm
19th October 2005, 14:23
Scara este ridicata in mijlocul ringului si Heath Scumm ia un microfon si incepe sa urce treapta cu treapta catre centura suspendata in tavanul Arenei ...
Heath Scumm : "Haide baiete! Iesi din culise si taraste-ti fundul tau las in ring!"
*Inca o treapta si publicul scandeaza din ce in ce mai tare "King Lion!King Lion!"*
Heath Scumm : "Scandati! Scandati! Poate ca jigodia va indrazni sa iasa din vizuina in care se ascunde! La naiba! Voi scanda si eu cu voi ... "King Lion!King Lion!" :evil: "
*Inca o treapta ...*
Heath Scumm urca incetul cu incetul si doar cativa centimetri il mai despart de recuperarea centurii WRM WORLD! Publicul scandeaza isteric, sacadat, asteptand intrarea unui erou care sa-l opreasca pe campion in aceasta seara ... insa nimeni nu apare ...
BigMouth : "Nu-mi vine sa cred! King Lion refuza sa-si faca aparitia! Cea mai importanta lupta din cariera lui in WRM si King Lion abandoneaza lupta, abandoneaza fanii, abandoneaza federatia in mainile Corporatiei!"
Test : "E clar! In aceasta seara Heath Scumm va sarbatori 11 luni de cand e campion WRM WORLD si nimeni n-are ce sa faca in legatura cu asta! Aproape un an de dominatie in WRM si se pare ca Heath Scumm candideaza pentru doi :evil: ... "
Heath Scumm
20th October 2005, 09:40
Heath Scumm mai face un pas catre centura WRM WORLD si o trage din clestele in care era atarnata ... se arunca de pe scara la podea in huiduielile publicului ... Scumm cere un microfon ...
Heath Scumm : "V-am spus ca eroul vostru v-a parasit! E doar un las care nu-si merita locul in WRM ... "
Campionul se rostogoleste din ring si paraseste Arena WRM intr-un cor de fluieraturi ridicand deasupra capului centura suprema WrestleRoMania...
BigMouth : "Imi pare rau sa recunosc insa Heath Scumm are dreptate! Ceea ce se anunta unul dintre cele mai spectaculoase si mai bine cladite meciuri din istoria WRM s-a transformat intr-o sarada! King Lion si-a abandonat fanii si a abandonat federatia WRM prin neprezentarea in aceasta seara!"
Test : "Da! Insa sa vedem si partea buna ... Heath Scumm implineste in aceasta seara 11 luni de cand e campion si nimeni n-are cum sa-l opreasca!"
BigMouth : "Incheind WRM Retaliation de anul acesta, BigMouth si Test va ureaza cu o oarecare dezamagire in suflet Noapte buna!"
Reaper
23rd October 2005, 13:05
In timp ce majoritatea luminilor se stingeau si lumea se ridica de pe scaune sa paraseasca sala 6 lasere albastre se aprind.
In arena intra furtunos Gladiatorul tinand in mana lantul lui preferat. Arata spre Heath Scumm si pare sa tipe ceva. Deodata toate laserele il tintesc si il orbesc pe campion. Uriasul intra in ring; publicul nu stie cum sa reactioneze.
Test: "Ce cauta Gladiatorul aici?!"
Uriasul ridica lantul si tipa:
Gladiator: "Build-up vrei?!!"
Il loveste pe Heath Scumm cu toata forta si campionul este la pamant.
Gladiator: "Build-up iei!!"
Continua sa-l loveasca cateva minute pe campion strigand aceleasi lucruri. La intrarea in arena apar Grave Digger cu fiorosii Juggernaut si Fallen. Gladiatorul se opreste si se indeparteaza putin de campion. Cei 3 se apropie de ring.
Din public ies imediat Reaper si Anarchist fiecare tinand cate o bata in mana.
Juggernaut intra cu grija in ring urmat de ceilalti doi membri ai H8 Club.
Public: "FIGHT!! FIGHT!"
BigMouth: "Desi sunt inarmati cei din R.A.G. par sa nu atace. Se pare ca obiectivul lor a fost indeplinit".
Juggernaut il ridica pe Heath Scumm care era mai mult inconstient si il care spre iesire. O camera il filmeaza pe Issue in spate cum radiaza de fericire.
Test: "Eram sigur. Numai mintea diabolica a lui Issue putea sa cauzeze asa ceva."
Intre timp membrii R.A.G. se retrag din ring.
--------------------------------------------------------------------------
Probabil ca post-ul asta ar fi trebuit sa apara in News, dar mi s-a parut ca ar fi mai interesant aici. Daca vreti puteti sa-l mutati.
Scuze ca nu am putut sa ma implic mai mult luna asta, dar credeti-ma ca m-am straduit.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.