PDA

View Full Version : Extrem de rar : Japan 1991 - Sting vs Great Muta

Heath Scumm
13th October 2005, 16:25
http://rapidshare.de/files/6216591/muta.rar.html

In 1991, probabil cel mai popular luptator negativ japonez al tuturor timpurilor - The Great Muta - l-a infruntat pe cel mai iubit babyface american - Sting ... This is beyond!!!

Big Sexy
13th October 2005, 16:59
am un meci intre ei intr-o infruntare din WCW. Pentru vremea aceea era "off the charts"!!! Am fost entuziasmat dupa ce l-am vazut.

Heath Scumm
14th October 2005, 12:10
Cei 2 s-au infruntat in 3 meciuri ... 2 in Japonia, unul in WCW ... din cate imi amintec, toate 3 au fost castigate de The Great Muta ...

Pentru cei care nu stiu, Great Muta a fost primul luptator care a adus in prim plan scuipatul chestiei alea verzi(sau rosii) in fata adversarului ... Momentan, in WWE, Tajiri foloseste aceasta manevra !

cutuma
14th October 2005, 18:12
am vazut un meci Great Muta vs Hogan. Neimpresionant :)

Big Sexy
14th October 2005, 18:55
ai vazut tu meciuri impresionante cu hogan si highflyeri? Si daca da care?

Heath Scumm
14th October 2005, 23:00
Muta nu e chiar high-flyer ... e mai mult tehnic ... si oricum Hogan Sucks!

cutuma
14th October 2005, 23:01
say what homie?

Ninja
15th October 2005, 00:13
Mersi HitScum pt. meci ! A fost super tare !

Heath Scumm
15th October 2005, 15:19
say what homie?

Hogan lupta ca o gaina moarta ... nici chiar tu nu poti nega chestia asta!:rolleyes:

Oricum, daca te simti jignit de remarca mea, imi cer scuze si o retrag!

Big Sexy
15th October 2005, 15:29
:happy
ahahahaaaaaaaaa, supeeer!!!

cutuma
15th October 2005, 15:47
off-topic : Gabi, shut ya' mouth 'cause i'm gonna open a can of Ass Whooping on ya' in the ring!

on-topic : Hogan lupta slab. Dar Hogan DOES NOT SUCK!!!!! So stick it :D

Big Sexy
15th October 2005, 17:43
@ decret
heh, hai sa o vad si pe asta!! :P

Nu cred ca cineva poate contesta ca Hulk Hogan ESTE cel mai mare wrestler din istorie. Nu asta se discuta aici si oricum intreaga discutie e offtopic. Ideea e ca Hogan nu a fost niciodata un mare luptator insa a reusit de fiecare data sa dea meciuri istorice.

@Hitscum
L-am considerat pe muta highflyer pentur ca meciurile pe care le-am vazut cu el erau bazate mai mult pe scheme executate de pe corzi. Daca e asa mai toti High Flyerii sunt mat wrestlers fiindca pana la urma meciurile lor se bazeaza pe momente scurte de adranalina pe corzi si restul se desfasoara bazat pe subission. Asa ca pentru vremea aia Muta era cel mai bun highflyer :P

Darius
20th December 2005, 13:54
Mersi mult...Great Match...Sting Rules
Sting Fan Forever!

Daca mai ai meciuri cu Sting...ti-as fi recunoscator

thunder_liger
5th February 2006, 16:45
sa ma bag si eu in seama...meciurile lui hogan in japonia reprezinta momentele lui de glorie dpdvd tehnic ..cautati hogan vs inoki , hogan&muta vs hellraisers..si dc le gasiti dati si mie ca nu le am :)