PDA

View Full Version : Extrem de rar : AJPW - Goldberg vs Tayio Kea

Heath Scumm
9th October 2005, 23:03
http://www.megaupload.com/?d=UQLLEBJO

Dupa ce WWE au decis sa nu mai semneze cu el, Goldberg s-a indreptat spre Japonia ... In cele ce urmeaza il puteti vedea intr-un meci impotriva unuia dintre cei mai tari luptatori japonezi din toate timpurile ...

Tayio Kea mi se pare extrem de asemanator ca si stil cu Masato Tanaka - legenda ECW ... doar ca Tayio Kea se axeaza mai mult pe aspectul tehnic in timp ce Tanaka a devenit in timp din ce in ce mai extrem

wwe fan
20th January 2006, 13:26
auzi hitscu sunt fan goldberg si ma intrebam oare ce mai face sau pe unde e in zilele noastre

Heath Scumm
20th January 2006, 14:49
Ai mai intrebat intr-un thread ... si ti-am raspuns si acolo ... s-a retras din pro-wrestling si prezinta o emisiune cu motociclete ...

Mai multe detalii si discutii despre Goldberg gasesti si aici!
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=9917

Sugestie : Inainte sa intrebi acelasi lucru de mai multe ori in thread-uri diferite uita-te daca ti s-a raspuns in primul thread in care ai intrebat ...

deadprezuk
20th January 2006, 14:50
I've seen this, fun squash match. But it was a shame as well because Kea was on the up and up and could have been a major player in AJPW, but then this happened and he never fully recovered. Still pretty cool tho'

wwe fan
20th January 2006, 15:10
pe ce post prezinta goldberg aceea emisune
hitscum?

Heath Scumm
20th January 2006, 15:53
History Channell ... citeste in topicul pe care ti l-am oferit ...

thunder_liger
21st January 2006, 01:21
Hitscum cred ca exagerezi cu ..cel mai tare din toate timpurile..takada,sakuraba,akira maeda..cam pe acolo is astia tari (duritate si shootfight) nu mai zic de muta,kensuke sasaki...anyway
in meciul asta goldberg se vrea a lupta un fel de semi stiff fight..totusi nu-l vad pe goldberg sa fie natural in shootfights..referitor la emisunea de masini pe care o prezinta :"Automaniac" a spus ca e placerea lui si ca wrestling-ul a fost pentru bani.Ce sa zic..